БСП предлага да има социални помощи за деца до 4 клас

БСП предлага еднократните помощи от 250 лв. за началото на учебната година, които се дават за деца от социално слаби семейства, да бъдат от 1 до 4 клас.

Обратно в новината

Коментари - БСП предлага да има социални помощи за деца до 4 клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЧЕРА СА БИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ И ДНЕС СЛУЧАЙНО СА КАЦНАЛИ ТУКА! А ЧИНИЯТА СА Я ОСТАВИЛИ НА БУЗЛУДЖА?! ДЕБЕЛАЩИНА НЯКАКВА,ПЪЛНА ЛИПСА НА СВЯН ЗА ПРОСТОТИИТЕ,КОИТО НАПРАВИХА И ЗА НЕЩАТА,КОИТО НЕ НАПРАВИХА,А СЕГА СЕ ПЪНАТ!!!

Това е стандартен социалистически манталитет - да раздават чужди пари.

Организирайте, създайте работни места! Помощите не са решение.......! Колко партийни фирми, колко партиини активисти, колко гости на светски партита са създали работни места?

Трябва да се удари едно рамо на пивоварните , това добре, но БСП да ги съберат тия пари от членски внос , аз за моя второкласник не искам. Предлагам след третото дете на т.н. самотни майки в тежко социално(легнало) положение да се дава еднократна помощ от 3000 лв. ако се стерилизират с операция, и операцията да се поема от здравната каса.

Пари на ръка - не! Ваучери за обувки или за дрехи (защо не за училищни униформи примерно) може... Преди 10-ина години попаднах в циганска къща в деня на помощите. Първото нещо, което се купува, е две каси бира и две бутилки мастика. Не обувки и дрехи за децата, нито храна,първото са АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ! ЗАтова пари кеш НЕ!

Защо така, не мога да и повярвам ,макар че идеята е прекрасна. Не виждам никакви правила за отпускане на помощите .Да децате не трябва да са източник на средства от отделна група .Тия пари следва да отидат за обувки ,дрехи и т .н. но не и родителите им да ги изпият. Предложете начин за разпределение, така че парите да отидат само за нуждите на децата и всички ще ви подкрепят .А и там има капани-коя фирма ще дава обувки дрехи и т. н. До тук виждам само евтин пиар пропаганда на Нинова. Виж тук шапка и свалям-ама царица е на демагогията.

КАТО ВАС, ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, ЗАТОВА ОТПАДАТ!!! ПАРИ ЗА ПИЕНЕ НА БАЩИТЕ, НА ГОВОРЕЩИТЕ МАЙМУНИ - НЕ!!!

Само говорещ празноглавец може да каже това - не искам да обиждам животинките. Да обиждаш човек по принадлежност гъм някаква група, което е решил сам е едно, но по признаци, които са придобили по рождение е просташко. А братята между братята цигани може и да са много крадливите и мързеливите и по-малко другите, но ако бяха малоумни като комунистите, нямаше да оцеляват така добре.

Стига с раздаване на чужди пари,пак мангалите да гуша -БСП да им дава парите от партийната си каса,а не със чужда пита помен да прави.

Нъпълно подкрепям идеята на БСП Много са прави в това си отношение .По тяхното време хората живееяха добре .

а некои се хранеха и пийваха без пари даже.

от СОК Камчия нема ли да има?..

Да дават вайчери за обучение. Тази система е налична в Европа. За повечето училища ваучерите стигат За най-елитните се и доплаща. Така на калпак и то в началото на годината не бива. Само срещу резултати, а може и бонуси даже. За английски последно давахме над 600 евро годишно, изпита отделно за сертификат беше 330 лева. До сертификат трябват примерно 5 години учене. Ей това да плащат стига. При абитуриентите са големите разходи, а при по-малките се полага основата. Трябва баланс тука.

няма как в бсп да има свестен човек след тероризма след тоталитаризма след луканов след виденов няма как свестен човек да понесе толков срам

Бе ше пето искат да дават още от държавните пари на избирателите си- МАНГАЛИТЕ.

соц партиите са най-силни в бедни държави затова БСП никога няма да пожелае да сме богата държава :)))

От 2009та управлява ялова крадлива десница. как точно забогатяхме, кой забогатя, колко забогатяха с еврокражби. Колко избягаха. Защо София започна да намалява? Защо я няма работната ръка? От 2009та деснизата отговаря за проблемите.

комунистите цветанов борисов цачева са десни? добре

Хитри са червените. Само такива диви популистки предложение е дават от тук нанатък. При подписан и гласуван бюджет откъде ще се вземат тези пари? Подли социални мишитурки.

Масово хора с 40 години стаж вземат по 200-220 лева пенсии, защото демокрацията след 90та им съсипа вноските, работиха на новобогаташи без пари, без осигуровки и т.н.. Сега неработилите ще вземат по 200. Работилите по 202 лв. Скоро ще има нов 9ти септември и този път рязаните кратуни няма да са само 30 000. Гарантирате си го сами и никой не ви е виновен.

няма пенсионери с 40 г . стаж!!!даже сега изискуемия е под това чисро!

меките части не с години, а с десетилетия.

ей за това са в опозиция бсп щото не различават сеното от сламата

А бе поне едното да знаеха к`во е ама ..... !

Това по искане на "ЕВРОРОМА" на дон Цеци ли е или така в момент на социалистическо въодушавление и съпричастност се сетихте за циганетата,най вече за мАйките и бащите им като електорални избирателни единици.

250 лв. са 20 литра ракия и 20 кутии цигари , Малко са ! Дай оше малко Ма Како !

Каун Зарков,вместо да организира кампания за доброволни дарения за санирането на комунистическия кич на връх Бузлуджа,да инициира кампания за подпомагане на бедните и социално слабите деца от първи до четвърти клас,като 50% парите да бъдат от червените олигарси,милиардери и милионери.

а сините европрисвоители на герб с тримандатните банкови сметки кво да правят - само да трупат ли?

виден европрисвоител..човекът даже без трудов стаж спести и за швейцарски имот.

А аз предлагам, да няма социално слаби в България! Ха, сега да ви видим!

за да има социализъм трябва да има социално слаби я вижте франция уж била соиалистическа а социалистическата партия изчезна :))))))

Не е ли по-удачно да се дават учебници, учебни помагала, раници, пишещи и рисуващи средства, както и нещо като купони за дрехи и обувки на дадена стойност, които да важат за два-три магазина и които да НЕ могат да бъдат осребрявани?

бсп фалира държавата няколко пъти после невинно пита: ама защо?? защо хората нямат пари!? тва се нарича руска дипломация

да ти кажа сега държавата цъфти и вързва. Никой не знае колко е дълга и най-вече къде е потънал. При Станишев се купуваха повече нови коли отколкото сега например. Масово хора я закъсват тотално и необратимо като мен. Не мога да разбера въобще какво става. Работим, заплати вземаме, а беднотията ни притиска. Долу яловата , крадлива десница и партиотарските и патеричоци. Просто във всички населени места под 100 000 души повечето народ мисли само къде и как да избяга. Същото е и за по-големите населени места, които са 7 , но и там е същото , само дето има повечко евроусвоители и все пакжима някой и друг доволен.. Даже София вече намалява. Видовден иде. Тройна ще е сметката на ГЕРБ след този мандат. Виденов и Станишев поне дългове не натрупаха.

към Сърби я барабар с ВТБ, а ние се тюхкаме за бъдещия социлекторат.

Абе "скъпи" другари, вместо да давате толкова хуманни предложения понеже сте толкова загрижени за българският народ, що не се откажете от депутатските си заплати та да има от къде да се помогне на тоя народ дето толкова години го грабихте????Или пък дайте едно предложение да се развие икономиката та да има от къде да се вземат тия пари както е в Германия например!Спрете да се мешите дето не разбирате че ни писнахте на всички и до гуша ни дойдохте, ГНИДИ И КЪРЛЕЖИ такива!!!

първо питай тея дето карат трети мандат каква икономика развиха, колко заеми взеха, ама истината, а не лъжите. С тези пари по 250 лева можеха месечно да дават на ученик и то от 1ви до 12ти клас.

250 лева бяха над половин средна заплата под мъдрото ръководство на партията. Провери в годините и ще се убИдиш.

дай отчет за дълга. Ама истината. Това сайта на БНБ го знаем. Дай истината, колко и къде потъна та няма за пенсии, детски и социални разходи.

Така, де! Махнаха Евророма от коалицията си, но искат гласовете им. Социални помощи за тъмнозеления електорат, за белите - по-високи данъци. Това в ИБ на БСП хора с под 20-30 милиона няма. Даже съм убедена, че Гергов със 700-те си милиона е скромен човечец сред другите. Те не разсъждават като нормални хора.

Още помощиза циганетатата, нали? Кажете си го в прав текст. Защото само те ще покриват изискванията за "соц.слаби". Малко ли им плащаме и сега?

Точно 200 лева пенсия на неработил е помощ за циганите, а не детските. Патриотите и герб подариха едни пенсии на циганския си електорат.

пак пари за циганите. Че кой има у нас по 7-8 деца? Те тези социални помощи ги имат за доход, а ние се изгърбваме да работим за тях. Държавата ни съдира гъза от данъци, после ще ги раздава безконтролно. Ай стига вече.

бсп обраха хората на няколко пъти до просешка тояга после ми подхвърлят трохи!!! махнете си московските задници и хората сами ще се оправят! мафия!