Борисов: А къде са родителите на ”джигитите” по пътищата?

Трябва да се спазват законите, отговорност имат и родителите на тези, които правят гонки с автомобили по пътищата, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: А къде са родителите на ”джигитите” по пътищата? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей ..! Престани да бягаш от отговорност! След като си се нагърбил с не-леката задача да премиерстваш ще трябва да поемеш и бремето на този пост! Спрете да си затваряте очите и да окуражавте и подкрепате корупцията на всички нива и всичко ще си дойде на мястото!

Да искаме да се приложи репресия срещу джигитите по бг пътищата и убийци на деца !!! И въобще не ме интересува родителите на тъпите джигити къде ще реват и ще се жалват !!!!

Прав е Бойко. Родителите са виновни. Имам една съседка. Тя оставя дъщеря си всяка вечер сама, за да може спокойно да събира тълпа, да пият алкохол, да употребяват наркотици и да безпокоят съвестните граждани, които ходят на работа. Оплаках се в полицията, тя дойде и им каза, че точно аз съм отправила сигнала. След това видят едно лайно пред вратата си. Случаят беше много емблематичен. Родителите - уроди, децата - още по-големи, държавата гледа сеир, а добрите се свиват и започват да мълчат. Пък после - защо хората си траят. Някой да предложи рецепта!

Рецептата е да махнем дърти и грозни комунисти от властта като бойко,който нищо ново не може да научи и нищо старо да забрави,само повтаря като папагал и се интересува колко милиона са влязли в сметките му от комисионни от мафиотските структури.Ако имахме работещ парламент щяхме да имаме работещо МВР и закони като нормалните държави.Формулата е проста,но минава през управлението,което вие избирате.Няма как като садиш вятър да не жънеш бури.Ако аз бях премиер щях да положа основите на едно добро и нормално управление и за две години резултатите щяха да са видими за всички.Рибата винаги се вмирисва откъм главата,никога от опашката!

деструктор

Ако главата е тиква - може и от опашката

Безхаберието на част от родителите също е причина за част от катастрофите.Родителите лягат да спят, тинейджърите излизат на нощен живот.Затова не се учудвам от всичко случващото се наоколо.Основният елемемент за възпитанието на децата е семейството.

Прав е Бойко, ама на теория. Защото много от олигофрените, дето карат с 250 въобше не слушат родителите си. Това не е като едно време - да имаш уважение и респект към родител, учител, милиционер и т.н.Тези изроди разбират само от тоягата...На времето по закона за дребно хулиганство се лежеше по две седмици в тухларните, където имаше две основни групи престъпници: "шофьори" и "боксьори"

Поредният бисер на тиквата...

Полицаите да не спят, а да действат, когато има някакъв сигнал за нарушаване на реда от какъвто и да е характер и по всяко време на денонощието. Напротив, подминават го просто така, че дори се и подиграват на обикновените хора, които са потърсили помощта им. Живот си живеят повечето от тях! Защо да се впрягат, стажът и заплатата им си върви... Току-виж са засегнали нечии "важни" интереси.

И как да действаме като законът ни е дал право само да констатираме нарушенията.Не може да очаквате действия от статистически институт.Всеки си има шеф включително и ние,когато той бездейства какво очаквате от нас?Едва ли има човек в България който да не заслужава заплатата си.Това,че в частния сектор се внзимат по-ниски заплати не значи,че нашите смешни 1200лв. са много.Вашата работа стана "я не гледам аз да съм добре,я гледам Вуте да е зле".Стартовата заплата от 400 евро на един Бг полицай е четири пъти по-ниска от стартовата заплата от 1600 евро на най-бедните държави в ЕС.Нормално е когато взимаш четири пъти по-малко да работиш четири пъти по-зле от най-зле работещите полиции в ЕС,а при нас дори работата е в пъти по-добра от заплащането.

на работа са бат' бойко, на работа са...

Най-големият лумпен на държавата, ще ни дава пример!

Борисов е смешен. Оправи си държавата, оправи си органите и мерките, оправи си образованието и реализацията на младите. Дай им ВЪЗМОЖНОСТИ и ГАРАНЦИИ, че ако се държат нормално , ще имат успех във България. Тогава ще има повече ред, както е нормалните страни. Сега младите, особено циганите, са без образование, без култура, без навици, като зверове са, какво друго да очакваш от тях. То вече и много българи са такива. Наричат се маргинали, лумпени, хора без стойност и посока в живота. Такива безобразни занимания са им останали , за да си запълват времето си и да изпитват чувството, че имат някакъв статут, някаква човешка стойност. Загубени са ориентирите за добро и зло. На какво ги учи телевизията , чалгата - на зло, на мутренско, на безнаказаност за всички видове престъпления! И вкрайна сметка на безнадеждност. А хора без надежда за по-добро, са изгунеби, изгубено е и общество от такива хора.

Ех Винету...

Ех, Боко...

веднага да се промени закона за софиране.когато едно дете наврси 1ш години.да има право да кара сус родитела сипрво на полигоните и после когато бастата реси це мозе малко по малко да се кара вув гтада.така теси 3 години правят децата опитни софиори а не убици по путистата.2седмици каране и книзка това са убижци!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малее, това чучело ли е мокрият сън на българските жени...Мъка.....

Бате Гойко е наи бръз .Вдига на 3-та 150 с Лант Крулзера си

Сто коментара къде е полицията... А къде са родителите??? Няма ги... А защо? Защото ги мързи, пияни са или просто са идиоти. И не ми хвалете българския народ, защото 50% от него са просто тъпанари. И не съм виновен аз нито т.н. "държава". Тъпанари избират тъпанари по изборите. Това е. Държава на тъпаци.

По-уместно, обаче, е да се запитаме къде е полицията. Как е възможно мотори и леки авт. да карат с мръсна газ по бул. Сливница в 1 ч. през нощта (като от шума се вкл. алармите на колите наоколо) под носа на диркция на полицията на Лъвов мост и никой да не обръща внимание?! Шумът, който произвеждат тези джигите е направо свуков тероризъм. Какво става в държавата?

А ти обърна ли внимание на полицията? Да си звънял там? А по ти е лесно да дращиш анонимно? Страхливи ли сте, не мога да ви разбера?

Борисов: А къде са родителите на джигитите по пътищата? Ами отговора го знаем всички, във власта са баце и никой неможе ги барна!

Централизирана мафиотска държава. Никой не спазва законите и правилниците от местната власт. Чакат се устни мафиотски разпореждания. Понякога противоположни на всякаква нормална човешка логика и дори противоречащи на Конституцията.

Нагъл селски наглец.

Простак! А къде е министъра на МВР? Къде е КАТ?

А къде са твоите родители и защо не проявят малко отговорност с цел да не ръсиш ,,бисери,, пред всички и пред тези които в момента скърбят за децата си а?

Как къде?! Ами родителите работят на някой дебеловрат бизнесмен по 12 часа за нищожна заплатка или робуват в Европейските страни. Ако пък имат собствен бизнес блъскат денонощно, за да оцелеят. За децата се грижат безпомощни баби, платени детегледачи или са на улицата с други нещастни като тях деца. Това са резултатите на криворазбраната демокрация/

Децата и внуците на боклуците са също боклуци.

Бойко - този дето ги е убил е на 28 години...родителите му са "доста ентелегентни" и "начетени" , както я чух да говори...А мързеливите, некадърни, неподготвени, нагли, охранени плужеци наречени полицаи - те къде са и какво работят? Аз в Гърция, Германия, Австрия не съм виждал гонки на улицата...полицаи се виждат рядко, но явно си вършат работата!

Повечето неразумни и общественоопасни действия се извършват от големи и малки тъпанари, които се делят на млади и възрастни. Малкият млад тъпанар пораства и става възрастен малък тъпанар, големият млад тъпанар става възрастен голям тъпанар, понякога малък млад тъпанар става възрастен голям тъпанар. Не трябва да си правим илюзии, тъпанарите няма да ги променим. Трябва да променим условията, които им позволяват да проявяват тъпотията си. Тъпанарят е първосигнален, малко се различава от приматите, от добро и молба не разбира, тъпанярат не признава чуждите права, тъпанарят няма милост, възприема само от санкции и бой.

Тъпанарят обикновено е дете на тъпанари, тогава какво можем да очакваме от родители на тъпанар? А ако е възрастен тъпанар, а такива има много, кой ще му въздейства?

Нещо, което можем да направим е да обясним на интелигентните деца още когато са малки, че растат в среда на тъпанари, и да де опитаме да им обясним и да ги обучим как да се предпазват от идиоти. За идиотите няма защо да мислим, те ще се опазят сами без съмнение.

Не къде са родителите на "джигитите", а кои са родителите им?! 20 годишният "джигит" Благовест Нанков от Ловеч, който прегази 11 годишно момиченце в Ловеч, е син на скандалната Мая Нанкова, известна като Хлевенска, майка на 2 деца. През 2013 година тя е заловена да склонява към проституция 3 малолетни момичета. Майката се препитава с практикуването на най-древната професия.

НЕ СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ, ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ГОНКИ СА ПЪЛНОЛЕТНИ, АКО ИМ СЕ КОНФИСКУВАТ КОЛИТЕ И ГЛОБАТА Е 10 ХИЛ.ЛВ. ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДА КАРАТ ЛИ КАТО ЛУДИ. У НАС ИМА БЕЗЛЮДНИ СЕЛА КАТО ИСКАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА СИ НАПРАВЯТ ШОСЕ И ДА СЕ САМОУБИВАТ.

НЕ СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ, ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ГОНКИ СА ПЪЛНОЛЕТНИ, АКО ИМ СЕ КОНФИСКУВАТ КОЛИТЕ И ГЛОБАТА Е 10 ХИЛ.ЛВ. ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДА КАРАТ ЛИ КАТО ЛУДИ. У НАС ИМА БЕЗЛЮДНИ СЕЛА КАТО ИСКАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА СИ НАПРАВЯТ ШОСЕ И ДА СЕ САМОУБИВАТ.

НЕ СА ВИНОВНИ РОДИТЕЛИТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ, ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ГОНКИ СА ПЪЛНОЛЕТНИ, АКО ИМ СЕ КОНФИСКУВАТ КОЛИТЕ И ГЛОБАТА Е 10 ХИЛ.ЛВ. ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДА КАРАТ ЛИ КАТО ЛУДИ. У НАС ИМА БЕЗЛЮДНИ СЕЛА КАТО ИСКАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА СИ НАПРАВЯТ ШОСЕ И ДА СЕ САМОУБИВАТ.

тук пишат май все безпросветни тъпанари или циганя. Джигитите били пълнолетни. Така са се родили - пълнолетни, без първите седем години. Какви изроди раждате и възпитавате. Не мислите ли и децата ви не мислят, че в затвора ще им се радват.Да ви са халал и скъпите коли, които стават на трошки

не било рабта на премиера да казва как да възпитавеме децата си. Така е. Ама като не ги възпитавате, като им купувате скъпи коли на неграмотниците си, а после плачете. Не мислите ли че първо вие сте виновни. Възпитавайте си ги, радвайте им се като седнат зад волана и са ама най-бързи шофьориДа ви са халал и колите и затворът след

като гледам комунетата сън не ги хваща, посред нощ тракат по клавиетурата. Ама може и парици да изкарат. Но хората казва - всуе.

това е електората на Борисов и ГЕРБ

Глупости, това е по-скоро електората на БСП и ДПС.

то е се същото

Има една държава , в която джигит е премиер. Джигита има подарени генералски пагони на най-главният главен секретар. Въпреки това, бившият пожарникар и настоящ генерал не знае, че убийците в Лесидрен са пълнолетни граждани на държавата му и носят наказателна отговорност. "Мамицата им" не е отговорна за тях а органът, на който е началник джигита от Бистришките тигри.

В БГ най-вероятно има най-малко 100000 книжки за управление издадени на неграмотни лица без завършено основно образование. Ало, прокуратурата! Какво правим по този въпрос? Освен това е наложително в бъдеще да се изисква най-малко средно образование за получаване на книжка. Така ще се намалят жертвите по пътищата.

Пълен глупак.

Това футболистче трябва да се отсвири...... Крайно време е! Много фалове направи.....Червен картон ....

А родителите на ББ дали са знаели какво е правел той вечер и къде е ходил?Знаели ли са,че синът им се занимавал с рекет и е бил част от групировка?

Няма мат'рял Бойко,няма.Обиколил съм около70 държави ,такова калпаво племе няма.На едно ниво сме с диваците от третия свят.Жалко е,че малкото нормални българи се изнесоха.В изчезваща България остана само утайката.

няма наказания затова е така защо в германия никои не смее да прави нарушения на законите та те боклучето от закуската си ще го дърят до последно в ръката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е работа на премиер да ни поучава как да си възпитаваме децата. Толкова е досадно и неприятно на всеки 30минути по радиото да ни назидава и да ни се кара. Този човек знае ли изобщо защо е начело на държавата? Няма държава, няма нормални закони. А пуйките само търчат с микрофона...

Полицията, полицията кажи къде е Бате Бойко? Тея дет искат заплати и ранно пенсиониране? тва са и приходи за държавата - ако изобщо успеят да ги хванат. Тва "полицаите" :-)

През средните векове дисциплина и хигиена са налагани на германските племена чрез смъртно наказание и днес дисциплината е генно вкоренена. Нима днес се иска от гражданите на Републиката да повторят този опит по свой начин, като излязат 100-200 подпийнали сватбари и линчуват някой? Това според мен е самоуправство, саморазпарва и липса на държава, та не разбирам защо се посочва подобен път на обществото, с призиви да се автодисциплинира?Утре със същата лекота, може да се посочи, нареди, на обществото и да се автоцензурира, за да не пречи на самовлюбеноста и нарцисизма на управлението, вместо, чрез своите граждсански оржанизации да посочва проблемите и изкривяванията в управлението подлежащи на решение, бидейки коркетив, без който коректив няма истинска демокрация. Късно е да се тренира дисциплина, чрез саморазправа.

За пореден път пълната невъзможност на държавата да се прави с проблем се прикрива, като отговорността за решаването на проблема се прехвърля от обладаната от липса на капацитет държава на гражданите на държавата. И как да постъпят гези граждани? Да си създадат друга, различна, паралелна държава, с други различни закони и админстрация, за да решат проблемите си ли? И това прехвърляне на отговорност идва от най-високо място. От един от водачите на държвата.

Сменете си премиера, законодателите, съдиите и държавните чиновници, за да намалите и облекчите проблемите си. След като тези не ви водят към решаване на общите ви проблеми , а трупат нови върху главите ви, сменете ги. Изборите са за това. Елиминирайте техните предложения и избрете друго качество, различно от това, което не ви носи удовлетврорение.

Според мен, днес, пред камера, министър-председателят сгреши. Той каза буквално - "Държавата не е длъжна....". Моето мнение е, че държавата е длъжна активно да учства в решавенето на общите проблеми на обществото, защото е създадено именно с такава цел. Целта на една държамва не е само да има - министър-председател и служба НСО чиито коли да избутват другите участници в движението държейки се като пътни хулигани, улисани в прекалената грижа за водачите на държавата. Целта на държвата е чрез нея обществото да решава проблемите си, да се развива и да благоденства.

Много важната новина за американското знаме, стои на първо място.Това изказаване на премиера,говори за това, че той напълно е абдикирал от народа си.Твърде далеч стои от реалността.Дошло е при вида на мутренска кола, да спреш в дясно и да му направиш път.Пълни комплексари.При тази мъка, която сполетя тези семейства,ние сме свидетели на неадекватни изказвания.Министершата, ако знае какво е достойнство,досега да си вареше супата в къщи.Впрочем,от нас зависи такъв ли живот искаме?

Абсолютна грешка на природата е ББ!!! Внимателно изгледах изявлението Му пред журналисти(бих казал мишоци). Оставям наглостта Му да прехвърли отговорността на родителите (никой родител няма да прати там децата си). Кое ме втрещи- "Светиня Му" заяви, че в никой закон не е разрешено да се провеждат такива гонки?! На 53 г. съм и в никой закон не съм прочел да ми е разрешено да пия вода например! Министър председателя на България (да се свети името Му) дори и за миг не почувствува някаква вина и задължение да се вземат някакви мерки?! А е много просто- този вид.състезания да се криминализира!!! Ама нало НСО "мачкат" обикновения човек по пътищата за да се.осигури спокойствието на Светеня Му и на всичките Му "сол-тестиси"? Той не е виновен(очаквах да обвини Станишев) за нищо!!! И как не се намери един свестен журналист да Му зададе въпрос в тоя ред на мисли?! Ама страааах, пусти страх!,!

Лошо е, че и на 53 години акъла ти е като на 13-годишен. Друго се опита да каже премиера, ама кухите лейки са далеч от земята. Плувай.

Пич,прав си , че ББ се е опитал да.каже друго!! То откакто е във властта все се опитва нещо друго да каже! Ти явно си със свръхспособности щом го разбираш така както ти отърва!!! Аз не го разбирам по твоя начин!!! Нещо да ми обясниш за "пържолките", труповете, лошия мат'рял и още, и още.......

Ти остави гонките - и затах си има членове в наказателният кодекс - хулиганство. Ама никой не ще да се занимава. Ама още по лошото е че там има и един член за нелегално преминаване на границата - почва от две години. Ама на тези дето минават нелегално границата ги настаняват вместо в затвора в бежански лагери и помощи им дават. Това чии родители са виновни. Аз се сещам за едни - тези на Бойко Методиев Борисов, че са отгледали дръвник дето и за милиционер не ставаше по татово та го напраиха пожарникар.