БСП: При нас повече бебета, при ГЕРБ - геноцид

БСП отчете ръст на раждаемостта заради кабинета "Орешарски", докато при ГЕРБ имало геноцид. Така правителството пречупило тенденцията на унищожаване на нацията.

Обратно в новината

Коментари - БСП: При нас повече бебета, при ГЕРБ - геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хвала на партията, хвала...Не само е увеличила раждаемоста, но и е намалила и износването от 9 на 5-6 месеца...Ей на това му се вика експертност...

Вярно е.

повече циганета нали им дигнаха надбавките и айшето се зафана за работа с хасан

ВИЖТЕ ПРОСТОТИИТЕ ИМ! "Според БСП има пречупване на тенденцията на спад в раждаемостта заради мерките на кабинета "Орешарски" в социалната сфера, по-специално на увеличеното обезщетение за отглеждане на малко дете от 1 юли 2013" "Пред журналисти в НС депутатът от БСП Борис Цветков обясни, че през първите шест месеца на тази година са се родили 1916 бебета повече спрямо същия период на миналата година и се надява тази тенденция да се запази". ЗНАЧИ! 1. Да приемем, че над семействата, които не са могли да имат деца, сега заради партията майка природата се е смилила над тях! 2. Да приемем, че увеличеното обезщетение за отглеждане на малко дете от 1 юли 2013 е повлияло на плодовитоста ни и ние сме започнали от юли-август 2013 да раждаме деца като за последно в името на любимата партия, то резултатите трябва да се очакват едва през МАЙ 2014, т.е. тези 1916 бебета трябва да са се родили през май 2014 НЕ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА, А ПРЕЗ ВТОРИТЕ 6 МЕСЕЦА!

червените, сте като циганите, раждате без да мислите. И само ревете за социална политика, за детски и за помощи.Всичките ви роднини получават помощи - само защото обичате България и мислите за нея. Пфу!

Родили са се повече манли, щото се вдигат детските и помощите.

Безпартийна съм, но се дразня от приказките на БСП-то защото не са коректни Как може да казватуче благодарение на тях са се родили повече бебета.Затова че са увеличили майчинските а се увеличиха други фактори много повече, с това ли се хвалят.Срам

Да, да....., ама снимката ви не е коректна......, ако беше на мургавите сънародници щях да ви хвана дикиш, ама сега твърдо Нье!

другари бесепари,трябва да ви светна(живеете в пална непрогледност,дано не прогледнете никога)геноцида вие го осаществихте още след 9ти септември 4ч година та до днес.от вашата ,,демокраця,, младите хора избягаха по чужбините.вие сте аидуци,лажци и ликвидатори на младите хора в балгаря

Я кажете етноса на бебетата да коментираме по-добре.

В началото тая новина ме мапуши на смях, ама после реших да се поразровя и влязох ей тук: link майтап - от 2005 до 2009 при тройната коалиция раждаемостта расте, после при Герб рязко спада. И сега за 2014 отново расте.

Дира явно не позволява публикуване на линкове. Пробвайте Данни за демографските показатели в Wikipedia.

Когато фактите говорят и боговете мълчат.

Ами, така е. Какво друго да правиш, освен деца, когато властта е в ръцете на комунистите. А при ГЕРБ, от работа не ти остава време да правиш деца.

ДА. И ПРИ ВАС ПО-ВЕЧЕ ГЕЙЧЕТА И Л......И. И НАЙ-ВЕЧЕ СПИН,ТАКА КАЗА ДР.КУТЕВ.

М да начело с оня расов жребец Станишев

И с оная проститутка Мая пчеличката

Каква комунистическа наглост!

Кой ,баба, ражда толкоз много ? Аз доколкото видя саде циганите и Сергейчо се множат повечко !

ДОБРЕ Е, ТОВАРИШЧИТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА ПРОЧЕТАТ ПОНЕ ЕДНА СТАТИЯ В ЖИВОТА СИ! Цяла книга ще им дойте много БЪЛГАРСКАТА ПРЕСА ОТ 2014 година! (а на власт беше кабинета Кукларски на ДПС/БКП) 2 януари 2014 "Най-малко бебета през 2013 г. за последните 67 г. (задайте в гугъл) 2013 г. постави поредния антирекорд. От 1 януари м.г. до вчера у нас са проплакали 61 365 бебета, показва електронният регистър на ражданията. Това означава, че набор 2013 е най-малоброен от 1946 г. насам." 18 Април 2014 "Раждаемостта се срина на рекордно ниски нива. (задайте в гугъл). Раждаемостта у нас се е сринала на нивата от 2002 г., които са най-ниските за последните 14 години. Към края на декември 2013 г. у нас живеят 7 245 677 души. За една година населението на страната е намаляло с близо 39 хил. Всеки пети българин е на 65 г. или повече. Това показват данните на националната статистика за демографската картина в страната за 2013 г. Миналата година в страната са родени 66 578 бебета. Броят им е намалял с 2543 спрямо по-миналата година".

Слушай сега готин. БЕБЕТАТА се раждат 9 МЕСЕЦА след като се направят. Така, че най-голямата беля за Майка България са БОКО БОКЛУКО и ГЕРБЕРАСТИТЕ жалки.

А БЕ! МНОГО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ! НЕ МОЖЕТЕ ЛИ НЕЩО НОВО ДА ИЗМИСЛИТЕ? ТАЯ ПРОСТОТИЯ Я ТРЕЩЯХТЕ ОЩЕ преди 2 години, през 2012 година! 19 ноември 2012 "С БСП начело в България се родили 15 хил. деца "в повече" (задайте в гугъл). За четири години при нас се родиха 15 000 деца в повече... Това заяви червената депутатка Мая Манолова" СТАТИСТИКАТА обаче показва, че при БСП са се родили само 9881, а не 15 000. За манипулаторите от БСП където 9881 там и 15 000, разлика няма! 2009 се родиха 80956 деца, c 3244 в повече от 2008 2008 се родиха 77712 деца, c 2363 в повече от 2007 2007 се родиха 75349 деца, c 1371 в повече от 2006 2006 се родиха 73978 деца, c 2903 в повече от 2005 ОБЩО 9881 За манипулаторите от БСП където 9881 там и 15 000, разлика няма!

дано ви е трезвен новия лидер, иначе няма и да забележи поройните дъждове. Наглеци, погубили държавата. Сборището ви е отвратително.

Наистина,да се смееш или,да плачеш на това твърдение?!

ХАХАХА. Голям смях са тия, развеселиха ме.

ами управлявайте, уроди, що бягате

наглост,какво да очакваш от тези бандити,които два пъти си присвояват държавата.Първия път през 44-та г.и през 89г.

Много са забравили, някои вече не си спомнят - деменция, а младите въобще не знаят. За БКП-то не знам, не съм бил техен член, но да си член на ДКМС-то сиреч "комсомола" беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в училищата и във ВУЗ.

Е, тази опорна точка с "геноцида" е правена в отсъствието на Моника. Дори и тя, която е корифей на имиджа, опорните точки, впрочем за имиджа на Станишко налапа един милион лева, та сигурно е в Брюксел.Тази по-висока раждаемост е благодарение и само на циганите. А колко българи - млади, образовани с децата си напуснаха България. И то не в Русия, а на Запад.В Русия не отива никой. Нея я напускат дори дъщерите на Путин.

Тези мутри от ГЕРБ, какво ревете бе, след като всички преди това бяхте в БКП - ДКМС - ДС /СДС/ НДСВ/ БСП/ / ДПС/ РЗС / А СЕГА ГОЛЕМИТЕ РАДЕТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ! Като сте толкова добри управленци, защо не увеличихте майчинството ! По вашето управление беше 190 лв. за дете , а цените пак бяха същите на хляба - 1лв. и на млякото 0,90лв. Или ще се извините със Слънцето Ви - Симеон ДЯнков !

майчинство, направихте го основен доход като циганите! Който има акъл, сам се справя. Откъде -накъде държавата ще ви издържа децата? Я се засрамете. Мутри са комунистите. И никой друг. Хайде, стягай багажа за Бузлуджа, ама внимавай там да не ви отнесе някой порой. Защото господ бави, но не забравя.

Аз ще ги чакам с картешницата като започнат да слизат от Бузлуджа че да не може да избяга никой.

Че имаше ли избор да не си в ДКМС? Или пионерче и чавдарче? ;) Аз, предлагам и всички дето са ходили на детска градина и училище да ги заклеймиш. На вас образовани и възпитани не ви трябват и без това. Трябват ви верни.

Хора, оставете тия компютри и смартфони! Започнете да се грижите за прираста на нацията, докато можете! Защото време за компютър има и след като ви омекне желанието за деца! :)

От комунистическата уста никога нищо умно не е и не може да излезе. Кретни.

Ами Бат Бойко ни такова майките, и сега се раждат отрочетата, затова е така! :D За сегашното правителство ще видим как е. Продозирам още по-голям прираст! То колкото по-мизерно живееш, толкова по-изпростяваш и се размножаваш! Примери има бол!

Когато фактите, говорят и боговете мълчат. Тенденциите по години са ясни. Данните са официални. Раждаемост Естествен п-ст 2004 69 886 (-5.2 ) 2005 71 075 (-5.4 ) 2006 73 978 (-5.1 ) 2007 75 349 (-5.0 ) 2008 77 712 (-4.3 ) 2009 80 956 (-3.5 ) 2010 75 513 (-4.6 ) 2011 70 846 (-5.1 ) 2012 69 121 (-5.5 ) Данните са ясни - по времето на геРЪБ - ПО-НИСКА РАЖДАЕМОСТ, но пък за сметка на това ПО-ВИСОКА СМЪРТНОСТ. На това не му ли казваха ГЕНОЦИД?!

Ама в замяна на това,раждаемоста на помиярите,като теб, през последната година е много висока,нали?!

Така е!Прави са си БСП-то!При ГЕРБ имаше пари за презервативи ,а при тия и за това не стигат пари.Затова всичко вътре!

ЕЙ МНОГО ПРОСТ ТОЯ НАРОД БЕ! Все трябва да му се обяснява, колко е бил щастлив по време на кабинета на БКП, щото пак нито разбрал че е щастлив, нито пък е усетил! Неблагодарен народ е това! Прост народ ей!

Оле, не! Дръжте ме да не падна от смях! Наскоро даваха репортаж от някякв забутано "българско" селце с положителен прираст. Питат го един как така и той им отговори: "Ами като няма какво друго да правим и правим деца!" Така че, стига са си правили криви сметки и стига са натъкмявали нещата все в тяхна полза.

Да оставим икономическите показатели на страна, драматичният спад на раждаемостта се влияе от доста по-съществени фактори. След 1989г. раждаемостта пада ДВОЙНО. Това е и може би най-голямата беда на прехода. И сега виждаме последиците от това - от 2009-та насам влизат в детеродна възраст децата на прехода, които са 2 пъти по-малко. Нормално е и раждаемостта да падне. И все пак, хубаво, че се очаква ръст тази година!

Забрамят да уточнят, че раждаемостта и циганската раждаемост. Дори и българските мюсюлмани вече не се плодят. Раждаемостта се крепи само на циганската раждаемост. Защо за емиграцията не казвате нищо. С колко се увеличи емиграцията при вас например и защо от 25 г. не е спирала?

Е.ати и гьонсуратлиите !

НЕ САМО ТОВА! - по време на управлението на БКП слънчавите дни бяха с 12 в повече от колкото по време на ГЕРБ! Следователно при БКП слънце- при ГЕРБ мрак! - по време на БКП кабинета всяка птичка пееше с 6 минути по-дълго, от колкото по време на ГЕРБ! Следователно при БКП даже природата е щастлива- при ГЕРБ нещастна! - при БКП комарите не хапеха така злобно, понеже баха щастливи, при ГЕРБ даже комарите умряха от глад! РЯДКО СРЕЩАНА ПРОСТОТИЯ ВИРЕЕ СРЕД БКП ПОЛИТИКАНТИТЕ!

"Присмял се хърбел на щърбел" От 25 години всяка партия в България, от една клоака е излязла.

в плевенско село през 50-те на миналия век: - Ще ви направим фабрики и заводи, ТКЗС-та, читалища, Училища и детски градини... - Какви училища, та ние нямаме деца? - И деца ще ви направим!

НИКАКВА ПРОМЯНА! Вари го,печи го,ГОВЕДОТО си е говедо ДРУГАРИ и ДРУГАРКИ! Продължавайте да РАЗДЕЛЯТЕ и ВЛАДЕЕТЕ,но ще дойде и Вашето време!

Игла на белот-надцакване с простотии,това ни разигравате да ви...... на сите.

Прави са хората, народиха ни се за една година много братчета и сестричета. Откакто ни е..а мамата! И при Бойко е така, ама той ползва много капути.

То бива простотия,ама чак пък толкова...Кой ги направи тези бебета ?БСП-то ли?Той и бай Тошо навремето обещаваше7"И деца ша ви направим..."Ега си гадните комунисти!

И деца направиха и предсрочно ги родиха! Петилетката за една година!

Геноцит спрямо собдтвеният си народ е патент на комунистическите формации. Примери:Северна Корея, Режима на Пол Пот, Мао Дзе Дун,Ленин, Сталин, Димитров, В.Червенков и др. Геноцит спрямо други народи в полза на собствения е патент на фашизма Хитлер , Путин, Пиночет и др.Бойко Борисов не е способен да прави нито комунизъм нито фашизъм, няма характер за подобни неща.

значи евала на боико борисов.не е нито комунист нито фашист.тои е като политиците в западна европа и usa

да, точно такав е. колкото и да не ти се вярва

Вярно е! Много ромчета се народиха когато БСП-то вдигна майчинските надбавки.... Това за геноцида обаче ме кефи...

БКП ПОДКАРАХА СТАРИТЕ ЛЪЖИ и МАНИПУЛАЦИИ ОЩЕ ОТ 2012 ГОДИНА! БКП ПРОПАГАНДА- ГЕРБ "яде" по 5 000 деца на година Сергей Станишев 27.10.2012. на заседание на Националния съвет на БСП: ГЕРБ "яде" по 5 000 деца на година "Всяка година управление на ГЕРБ е равна на 5 000 по-малко родени деца. За последните 4 години бебетата са 20 000 по-малко. Това изчисли лидерът на БСП Сергей Станишев на заседание на Националния съвет на партията. БСП има ясно очертани политики по отношение на грижата за младите семейства и за децата, образованието и работата на младото поколение, подчерта Станишев". А ИСТИНАТА Е ДРУГА: 2 януари 2014 Най-малко бебета през 2013 г. за последните 67 г. (задайте в гугъл) "2013 г. постави поредния антирекорд. От 1 януари 2013 до 1 януари 2014 у нас са проплакали 61 365 бебета, показва електронният регистър на ражданията. Това означава, че набор 2013 е най-малоброен от 1946 г. насам". 18 Април 2014 Раждаемостта се срина на рекордно ниски нива (задайте в гугъл) "Раждаемостта у нас се е сринала на нивата от 2002 г., които са най-ниските за последните 14 години. Към края на декември 2013 г. у нас живеят 7 245 677 души. За една година населението на страната е намаляло с близо 39 хил. Всеки пети българин е на 65 г. или повече. Това показват данните на националната статистика за демографската картина в страната за 2013 г. Миналата година в страната са родени 66 578 бебета. Броят им е намалял с 2543 спрямо по-миналата година".

Комунистите съвсем превъртяха.Как разбрахте,че бебетата родени по време на едногодишният ви мандат са правени,всичките,след 12,05.2013г.Ясно ли ви е,че има 9 месеца преди да се роди едно човече?Или сте полудяли,или сте си такива по рождение.

няма прегради! Те могат и в съкратени срокове!..

мръсни гадни комунисти винаги лъжете и кавате на черното бяло, унищожихте бг, остават само цигани

Скоро и тях няма да ги имма. Западна европа е пламнала и от тях.

ами то се знае че червеното дава стимул. затова партията е оцелята толкова години