Деца се обринаха след игра на футбол край ниви

Арендатори използват непозволени химикали за обработка на земеделските култури, твърдят пчелари

Обратно в новината

Коментари - Деца се обринаха след игра на футбол край ниви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От дни се говори за масово нарушение на закона ,за съсипан поминък на много пчелари и за умишлено изтребени пчели … Днес чухме и за пострадали дечица. Какво трябва да се случи за се въздаде справедливост? За какво са ни прокуратура, полиция, министерство на земеделието ,още едно на екологията и куп държавни агенции?

Ако това безобразие продължава, земеделския министър да си отива!!! Защо стои и дреме там? Елементарен ред не може да въведе.

защото е мутра в мутренско правителство, мутрите трябва да пръскат, защото им трябват големи апартаменти с още по-големи тераси, частни асансьори и сауни, в колиби ли искаш да живеят?

За да си разпределят пая.

Докато се занимавате с кемтрейлс и носите шапки от алуминиево фолио против облъчвания, долу на земята ви пръскат направо в лицето.

Е вие какво искате - заради разни пчели и няколко обринати деца на земеделците вредители да им съсипят посевите? Какво ще ядете после?

накрая всички ще разберат че парите не стават за ядене!!!

Санкциите са меко казано мизерни, не си заслужава дори опита да открият виновника. Поне 10 000 трябва да е.

Еми какво да направят институциите, бре? Те не знаят кой е собственик/арендатор на имотите, не знаят пръска ли, не пръска ли, и ако пръска - с какво пръска... нищо не знаят

не само пръскат , ами и здраво опушват с благовония чрез кошниците довлечени от запада.....

Не ми се мисли какво има в тоя мед дето го ядем в последно време...

Чудно! А преди тези химикали как сме се изхранвали?

големите държавни заплати дето си нямат и представа за какво ги взимат.

Когато умре и последната пчела ,тогава ще се задействат от министерството. Разгромиха всичко и убиха поминъка на народа. Да ги убие Господ. Ще ни изнудват с еврогейските ценности.

Най-добре да не си развалят рахата по празниците. А като не знаят как да решат проблема на хората ,да освободят благите длъжности . Аман от калинки!

Ужасно е. Аз купувам мед само от приятели, чиито пчелини са в планината. Да няма полета на по-малко от 4-5 километра. Основните медопроизводителни райони обаче са в полето. Там е пашата. Там са и големите пчелини дето сега ги тровят.

И в гората от какво събират мед пчелите ? От шишарките или от жълъдите ? Пашата там е силно ограничена и краткотрайна по време. Може да гледаш кошери, ама за собствена употреба. Не случайно за тези които меда е "поминък" не гледат там кошери.

Време е за Санкции , но службите пак спят и нищо не вършат , лапат големи заплати само ! Порожанов още ли не е изгонен от Министерския пост ,при него най-силно се крадат Европейски фондове и се унищожиха няколко поминъка на Българите !

Има нови вредители и нови болести. И населението на Земята се увеличава и трябва да се изхранва. Като не щете ГМО, които са устойчиви и нямат нужда от толкова пестициди, и не щете самите пестициди, ще ядете цървули.

Напротив, аз знам много добре откъде ми идват парите. Съсипана реколта = няма пари.

А, едно време такива неща нямаше. :) Гроздетео направо със синия камък си го ядяхме. И руската радиация беше полезна, не като американските химикали, които ни облъват с еврогейски цености. :))

Аве няма ли кой да ги обръсне тия малоумници с 25 бона за "Добро утро" и при второ провинение да е направо затвор!

За какво имаме министерство на земеделието? За какво имаме фонд Земеделие? За какво имаме агенция за безопасност на храните? Колко народ е това?! За какво ни е всичко това???