Дете вози мъж на скутер на Околовръстното, бивш министър ги снима

Според Мирослав Ненков поведението на възрастния е крайно безотговорно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тц тц, тоя голям катил , но все пак негово си дете, негова работа

Нищо ново. Родители си возят малки - 2,3 годишни отпред в ръцете си на седящия до шофьора пътник. Също съм виждал и шофьора - родител да кара с малко дете в ръцете си и с една ръка кара. Страшно безотговорно и възмутително.

"Всъщност детето вози мъжа си" !!! Божкее ... До къде го докарахме ...

Добре си беше по комунизма - нямаше коли ,нямаше камери,нямаше телефони...нямаше проблеми. Беше царството на мизерията. Но пък имаше доносници като този д-р Ненков,имаше ги на всяка крачка ,на всеки ъгъл и във всяка служба...готови да донасят на ДС за "враговете"на партията

....' детето вози мъжа си " ???????????

Глупости. Преди повече от месец пуснах сигнал до този мейл и абсолютно никой не реагира. Ще почакам да стана министър първо...

"Всъщност детето вози мъжа си" като как детето е омъжено за да вози мъжа СИ?!?

Намирам го за симпатично. Но все ще се намери някой безделник да се възмути и да подава жалби. Мили заядливи хора, живейте си вашия живот и не се месете в живота на другите хора.

Какво значи безотговорният мъж да обжалва? Нали е сниман черно на бяло? Да ни би да тиражира версията, че е искал да се почеше, затова за малко е дал детето да държи кормилото?

Ако "живота на другите хора" се случва някъде в изолация съм съгласен, но ТОВА, което се случва на обществено място касае всички членове на обществото и не трябва да се подминават начушенията.

Стана в Мадрид миналото лято. Шофьорът, в чиято кола се возех, не си бе сложил колан. Спряхме на сфетофар, на следващия ни спря полицията и му каза, че на предния сфетофар е нямал колан.Помолиха го да си го сложи. Граждани били ги предупредили. Абе, кретени, дето защитавате мъжа, возещ се зад детето, не разбирате ли, че това е за общата ни безопасност. Или по Бойгоньомски - напред с простотията си.

"Детето вози мъжа си" - да се самосезира прокуратурата и за педофилия.

На възрастният човек една година в затвора ще му се отрази освежаващо,а е възможно и поумняващо.Второто е съмнително

Мъжа и детето, като станат на лютеница на следващия светофар, пак пътищата ни били виновни..

Коронката ,, вади,, и други въздействия, не само върху белия дроб!?

да, общата безопасност е аргумент. но повечето тук се възмущават не заради общата безопасност, а от нездравия навик да се грижат за чуждата безопасност, което е съвсем съвсем друга бира

Лапацалото Ненков отново намери кратък път до телекамерите.

Има скутер и дете, кара. А моето няма и колело, дори карачка.

А ти - тука!

Само дето е замесен бивш здравен министър и скутер. А, примерно за един сигнал, който мой познат подаде до КАТ за засичане, което 99% е предпоставка за ПТП при 60 км/ч на столичен булевард и след подаден звуков сигнал водачът на скъпата каляска започна да натиска спирачката и да не позволява изпреварване. Снимано с регистратор, номерът на возилото беше с 6 еднакви числа и струваше около 500 000 лв. Но моят познат не е бивш здравен министър, а най-обикновен човек с малък бизнес и возилото не е скутер, а струва 1/2 млн. лв. След подадения сигнал преди повече от година - ни звук, ни стон. За кокошка и т.н. Вие си я знаете максимата в родината.

Набери му, бе братчед, какъв мъж си?!

Детето вози мъжа си?!?! Или баща си?

Това ,че има скутер, не значи ,че този има и книжка.

Майка ти/си?

И за какво ще го глобиш? Че се е возил?

Глобата също може да бъде освежаваща. Особено ако е придружена с отнемане на свидетелство за управление.

Коко, ти си куку.

На маймуна не трябва да се дава МПС. Барне ли, веднага в клетката.

Този "скутер" със сигурност е над 50 кубика, т.е. това си е мотоциклет.

е много стриктна. Може да става това, ама някъде на безлюден път, тревата на стадион,....

Имаш ли деца? А скутер? А деца и скутер?

Ми да го прати в нова тв например

Че е предоставил за управление МПС на лице без правоспособност.

А не е ли сегашен зам министър?

Затова са определени вещи трябва да се попълва тест за интелигентност ! Ами ако това дете изпусне управлението нали всички ще станат на купчина желязо ! Пълен идиотизъм !

ами по това се отличават в "бялата" европа от нас в "ориенталската" европа. Навсякъде из лошият запад ще ти направят бележка ако те видят, че нарушаваш правилата - явно дори в Испания... Дали не е това причината те да са доста по-напред от нас?

не, човекът е редови лекар в една софийска болница.

В България глобата и отнемането на свиделството за правоуправление нямат ефект.Колко престъпления се вършат от "пишман" водачи с отнети или никога не притежаващи книжки.А в затвора няма как да извърши друго пътно престъпление

С нашета съдебна система, нищо чудно Г-н Ненков да се окаже виновен и да плати обещетение.

Каква е вината на детето, ако пострада, защото баща му е безотговорен? В развития свят взимат децата на такива родители.

Има законно право да обжалва , въпреки че има отрицателен шанс да спечели , ако актът е за предоставяне за управление МПС на лице без правоспособност. Ако от КАТ пак са спали и са написали акт с друго основание - ами най-вероятно ще падне.

Ама пък каска му сложил... Ще умра, толкоз прости хора има. Все едно да му обуеш ботуши и да го оставиш голо в мразовит ден.

"Дете вози мъж на скутер на Околовръстното, бивш министър ги снима Според Мирослав Ненков поведението на възрастния е крайно безотговорно"" Нима според сайта не е ?????????Защото както е написано заглавието излиза,че за сайта това е съвсем в реда на нещата

„детето вози мъжа си”...Дирници.

За съжаление е така. Някои са над закона. Общо взето богатите и хората с позиции си правят каквото искат. Това не е само в България (не че това трябва да ни успокоява).

На бившия министър, ако е мъж да се хване с къде-къде по-големите проблеми които има в България, а не да се занимва с глупости. (както сам си казва, че са го посъветвали приятели) Бас хващам, че този с мотора му е теглил една майна за това, че го снима и от там е цялата ярост :)

Жалко, че има толкова прости и безотговорни хора. Не стига че рискува живота на детето си, ами и този на останалите участници в движението.

за такиви индивиди най-ефикасната мярка е отнемане на МПСто+книжката за една година+поправителен труд, най-добре като санитари в някое спешно, да се нагледа на изцепките на себеподобните си

Не бил шофирал той. И? Нямаше ли наказания за предоставяне на мпс на лице без сумпс?

А велосипедистите по околовръстното, и то в скоростните ленти, кога?