Родителите на Теодор: За една седмица се стопи

Родителите на Теодор от хасковоското село Николово, за когото се предполага, че е починал от недохранване, твърдят, че са полагали необходимите грижи за него.

Обратно в новината

Коментари - Родителите на Теодор: За една седмица се стопи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, родителите не са го гледали!? А дофторите дали го погледнаха??!

какво сте седнали да обсъждате външния вид на родителите - не всички българи имат средства да минат през пластична хирургия и да заприличат на батки и чалгарки

Изглежда Здравната Каша е май по-виновна от родителите! Явно момчето е боледувало от нещо и некадърните лекари от Здравната Каша са си затворили очите и са го оставили на произвола на съдбата! Москов да прави проверка и да дава обяснения!

защото преди 19 години бях на прага на смъртта и оцелях благодарение на здравата си физика и усилията на лекарите. Бях на определена властова позиция и от пренапрежение и други съпътстващи причини за един месец се стопих с 30 килограма, при което всички ми изследвания бяха като за космонавт! На края едва стигнах, с кола, до входа на болницата и там спрях да дишам и се стоварих, въпреки че съм близо двуметров и физически силен и закален човек. Дори на скоро, след толкова години, лекарят който ме върна към живота сподели че не са могли да установят причините които ме изправиха на прага на небитието, а това бяха наистина високо подготвени лекари от специализирана болница! Жалко за детето и съболезнования на родителите, но това което се пише ме навежда на мисълта, че детето може да е било в контакт или да е консумирало част от някое отровно растение, което да е било някъде около него или местата на които е играло. Потомък съм на билкарка и от нея съм запомнил, че дори някои от най-красивите цветя в дома ни или по полята и планините можа да ни отровят не само ако ги ядем или пием, но и дори като ги пипаме. Не мога да кажа точно кои са тези растения, но като дете съм виждал не един търсещ помощта й който се е върнал от работа на полето или в планината и е бил или изринат или замаян, а имаше дори и двама които ги докараха с каруците с които са прекарвали планинското сено. За това нека лекарите да потърсят причините и в такива отравяния!

От пръв поглед се вижда ,че това са родители садисти ! Достатъчно опит имам за да мога да го преценя ! Надявам , се полицията да си свърши добре работата и да си понесат последствията !

Обади се на разследващите да проверят, дали са имали в къщи коза , куче, котка и ...скункс , които от садизъм са утрепали!?!?

Поведението на институциите в тази трагедия показва още веднъж защо държавата България не трябва да съществува, както и че неминуемо ще изчезне. Не знам откъде се пръкват такива бездушни и безчовечни хора по агенциите, по болници, в НОИ, в НАП, в съда, в полицията, в прокуратурата, все добре отгледани тумбаци и оядени физионимии, които измислят абсурдни ибяснения за собственото им бездействие.

Според вашите критерии 2/3 от света вече не би трябвало да съществува. Моля Ви, малко по сериозно и обективно - не сме Ние най-пропадналите и най-нещастните.

ОЩЕ ЕДНА ПОБЕДА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ! След големите завоевания и придобивка от "димокрацията", ЕС, ПЕС, ЕНП и НАТУ - казиното, наркотиците и проститутките логично идва и следващата "голема работа" - СМЪРТ НА ДЕЦА ОТ ГЛАД и мизерия ! На тези които говорят за "социална система", "здравна система", полиция и отговорности - да ви кажа, защото явно не виждате - ТАКИВА НЯМА ! Тези системи са само халюцинации в главите ви, останали от едно минало време и едни минали филми (в новите продукции на Холивуд няма такива неща!). Полицията ще разследва някакви хора живеещи в абсолютна мизерия, на които детето е умряло от глад ?! С какво ще ги накаже "справедливия", полуразложен БГ съд ? Та то самото събитие е едно от най-големите наказания което могат да получат !

Ефекта от ваксините, които са средство за геноцид на психопатите над мирното население, предизвикват тежки автоимунни реакции които могат да унищожат интелекта и тялото. Само безумен родител егоист ще позволи детето му да бъде ваксинирано от психично болните сатанински служители.

Дино, тъпо Дино... поради ваксините Дино населението на Земята нарастна само за 100 години от 1 милиард на 7 милиарда. А годишно са измирали милиони хора включително любимите ви индианци от шарки, паралич... все болести, за които си чувал само в приказките.

Сигурен ли сте че знаете какво говорите? И защо с такава агресия към ближния? Аз лично съм забелязал че знаещите хора, които могат да разчитат познания и на факти са уверени и спокойни. Лъжите ви са елементарни казяшки и съм сигурен че нямате медицинско образование. Тези хора за копито говорите са измирали заради лоши хигиенни навици, а не защото не са били ваксинирани. Знаете ли ка работи имуната система ан човекаю? Знаете ли защо ваксините не могат да предизвикат имунитет? Знаете ли защо ваксините могат да предизивкат разтройство на имунната система? А знаете ли защо са толкова опасни? Знаете ли какво съдържат ваксините?

Съболезнования на семейството и близките ! ---- Има Доказани случаи на загуба тегло при кожни екземи. ...Екземата води до отделяне токсини. Токсините - 'ядат' протеините, респ. Намаляват теглото. ...и ако НЕ се овладее този процес Навреме - ...

Каква е тази новина?! Нещо тук не е наред, не се казва всичко. Детето докарано в Хасково в клинична смърт. Лекарите констатирали, че е гледано при лоши условия. Месец по-рано, в Пловдив, какво са констатирали лекарите? Само обрив ли? Нещо не се вързва...

За 4-5 дни едно дете може да се дехидратира, но не да загуби мускулна маса. Аутопсията ясно ще покаже кой лъже.

Има видове стрепто и стафилококи които буквално те изяждат подкожно за няколко часа и дори и навреме не се направи операция с изрязване на засегнатите тъкани има 35% шанс за смърт. Ако пък не се хване навреме е бегало. Имаше подобни случаи в началото на 90те в Англия които бяха доста публично оповестени. Засяга 1 на 100000 човека. Което горе долу подсказва че на година в Блгария трябва да има доста повече случаи. Възрастен човек може да издаяни доста повече от едно дете на 2 години. Аз като имам диария изхвърлям 3 кг вода ей така от раз, но съм добитък от 100+ и това е за мен е спешно, но не и животозастрашаващо състояние при положение че нормално пия 4 литра на ден. За едно 2 годишно дете дори 200мл загубена вода изисква незабавни мерки за включване на системи. Нарушена кожа води до тонове проблеми. Кожата е най-големия орган на човека.

Те правят локални инфекции и рани.Картинката е грозна, като проказа. Не е това, не изключвам бързо обезводнаване със срив на електролитите. При по-слабичко дете...

Добре че вярваш на утопсии. Че лекарите ще ти изкарат 300 болести,само и само да докажат,че са прави, а ние като не разбираме ще си мълчим.

простотия на родители, безотговорност и некадърност, да се преборят за живота на детето, на лекари!Това е довело до смъртта на малката душица!Много серсеми на тоя свят обаче, не си дават сметка, че Съдбата връща за гадостите, един ден!

Ако тия на снимката са родителите, детето просто не е имало шанс! Бог да го прости, дано да е на по-добро място.

стига с този комунизъм хора , това е най-престъпния стои на всички времена , жесток и противочовешки

горкото детенце, мир на душицата му !

лекар... Кърджали... базикате ли се.... един месец на майка ми и лекуват порязан палец за малко да и ампутират ръката....добре че е Пирогов, спасиха за по малко от седмица... лекарите в кърджалийската болница са.....

Няма вид на бедняци , но имат вид на дебили !

ВИНАТА Е В ЛЛ ! Ако е било умирало от глад защо ЛЛ не е сигнализирал Закрила на детето и да го отнемат, ПО-СКОРО Е УМРЯЛО ОТ НЕКАДЪРНИТЕ НИ ЛЕКАРИ, Защото не са могли да го диагностицират и лекуват....!!!

Другари прости, очаквайте по пълна информация към края на януари когато обърнат палачинката ако не се случи нещо непредвидено. За сега Методи Андреев дето лустроваше ДС-то се изпусна за Ротшилд и петолъчката или петте му сина или петте банки и веднага бе смъмрен от ..... а може би някаква далавера направи и москов и и боцко, как мислите. Те това е светлата демокрация.

ЩО УМРЯ СТИВ АБДУЛФАТАХ ДЖАНГАЛИ-ДЖОБС? .. БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕТО ...

БАЩАТА НА СТИВ ДЖОС Е ПРОФЕСОР АБДУЛФАТАХ ДЖАНДАЛИ ОТ АЛЕПО СИРИЯ... ПИЕЙЧДИ - ЦЯЛ ЖИВОТ Е БИЛ ПРОФЕСОР В САЩ ..ОБАЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ГЕРМАНСКАТА ПРОТЕСТАНТКА - МАЙКАТА НА СТИВ ДЖОБС И ЗАБРАНЯВАТ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА МЮСЮЛМАНИН :))

тези родители не изглеждат бедни/гладни. след като са си водили детето на лекар в пловдив, кърджали и т.н., значи не са и безотговорни. човек, които си води детето на лекар, обикновенно го и храни, защото за да си заведеш детето на лекар трябва да си грижовен. моето мнение е че е било от нещо болно и не са могли да го хванат/разберат навреме лекарите. децата са с неукепнал организм и бързо умират, ако не им се помогне навреме.

Държа онова нещо дето се казва прокуратура, този случай да го разнищи до дупка! Да се намерят виновните, било то родители и/или лекари, и/или държавни служители и т.н. и всички в ПАНДИЗА! Това не може да продължава така! Не може да умират деца и никой да не е виновен! Няма такъв филм!

Лекарите работят под шапката на Министертвото на здравеопазването и НЗОК, които задават алгоритъма. През последните години май само д-р Стефан Константинов беше добър здравен министър, но Бойко го махна, защото сигурно не е слушкал.

Семейството живее в хасковско село, община Хасково. Личния лекар е в Кърджали, а детето се лекува в Пловдив?!

Нека почива в мир малкото ангелче ..

Разбра се, че в предишната статия по темата, историята не беше представена в пълния си вид, но коментарите бяха все срещу родителите, то и тонът на самата статия предполагаше такива коментари... Не е първия случай!!! Нека при такива истории, когато историята е прекалено стресираща, да изчакваме и последващата информация, преди да се нахвърляме по когото и да било!!! Тази година имаше много такива истории, при които при разплитането на случаите истината се оказваше много различно от началното тълкувание!!!

Коментарите бяха, че в ''натовска и евроГейска България'' деца умират от глад!

Dobromir Dimitrow

Я пак прочети коментарите! И още не се знае от какво е починало детето!!! А деца умират навсякъде, навярно и в ЕС, а там има такива случаи, че смъртта би била избавление!!!

Как може да критикувате външния вид на родителите? Знаете ли ,че по селата и малките градове жените не си купуват даже елементарен крем, за да има какво да сложат на масата. Това не са ви препълнените МОЛ-ове, където дефилират "избраничките" на бедния ни народ.

Много правилно сте се изразили,ама за да разбере...нормален човек точно,за какво иде реч,то трябва да има поне една...гънка,в повече от таблетка аспиринче,както и външен вид,различен от...ку.ва под прикритие,извинявам се израза:)))!!!

Въпросът е, защо дете което не е клинично здраво и не може да бъде лекувано в къщи защото няма диагноза ,не е в болница под лекарски контрол?

Хора, не разбрахте ли, че на докторите не им пука за никой! Там стратегията е бързо забогатяване за съжаление!

изглежда не си съвсем прав . И лекарите са различни , като хората .

Знаете ли, моето дете на на 1.7г тежеше около 11-12кг. Хавана лятото вирус с разтройство и за 4 дни свали 3кг. Хем всеки ден съм го водила на преглед, и от вируса и разстойството се стопи за 4 дни.. , ако някой тогава го беше видял.. можеше и мен да обвини, 4е не го храня! Затова, не се знае, те журналистите са мн отвратителни, искат да предизвикат сензация. Детето е било в болница в Пловдив.. там са добри лекари, просто може да се е влошило последната седмица и наистина може да отслабне толкова. Аз от личен опит Ви казвам!

Възможно е. Синът ми лятото се захласна по разделното хранене и за три седмици стопи 15 килограма. А е здрав.

НЕ ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ И ТЕ НЕ СА. Ако това е здраво и право дете, родило се в нормите, е престъпление да бъде доведено до такова състояние:( Пълна немарливост.

Мяса ми че се опитват да ни пробутват "социялни служби" дето ще ни взимат децата както това зло се върши масово в много други даржави :(

Ако това дете наистина е водено на лекар,а ,явно е, то тогава, какъв е тоя лекар,който не е забелязал,че детето емя проблеми,или му е било по-удобно да не забележи. Дори и при 2 годишно дете,за да се стигне то тук, си е трябвало време

" Никога не е твърде рано да направиш добро дело, защото не може да знаеш кога ще е късно." Ралф Емерсън Според мен детето е било с тежко синдромно заболяване, което НЕ Е БИЛО ДИАГНОСТИЦИРАНО И НЕ Е ЛЕКУВАНО АДЕКВАТНО!

Пак се стига до проблема с размножаването на хора с леки и тежки психически заболявания. Кой носи отговорност за отглеждането и развитието на децата им?

Деца умират от студ и недохранване, възрастни се самоубиват. Едно и също както за нас така и за циганите и бежанците. Държавата не функционира, няма ли пари да нахрани такива семейства, няма ли жилища за безимотните цигани живеещи в колиби, няма ли по големи социални помощи за бежацните?

Ей, тъп трол, не прочете ли материала, бе педал!!!

И защо така грубо ?Защо просташки ?

Винаги е лошо,когато си отиде дете. Така,като ги гледам,не са цигани.Майката била дебилна-видимо е и от фотото.Не е нормално,дете на 2.2г.,да тежи само 9 кг.Или не е хранено,или е било хронично болно.Ако са го водили на прегледи,защо никой не е забелязал,колко е слабо?И да не е установено заболяване,би трябвало да се пусне сигнал до социалните. Трагедия.Дано е отишло на по-добро място.

Хората туко-що са загубили детето си... Как искаш да изглеждат на снимката, че да не изглеждат дебилно. (И как изобщо някой си позволява да поставя диагнози на непознати хора по снимка и да ги съди).

Москов да се появи сега и да каже как с пръстовите отпечатъци са спестили много пари и здравната система е цъфнала и вързала. Това дете личния му лекар не го ли е видял колко тежи? Жалко за детенцето и за родителите. Защото вместо да се помага на такива бедни хорица, държавата троши пари за безмислени системи за пръстови отпечатъци и подобни простотии!!!

Аре скрий се с твойта простотия, понеже вече други са фактите.

Простотията струи от теб, а той/тя е прав

Май, май ще вземе да се окаже, че лекарите както винаги не са могли да поставят точна диагноза. При възрастните минават с номера, че е от стрес и да изпишат антидепресанти. Но при малко дете - няма как да излъжат

"Прав" си! Мръсни, гадни лекари - убийци. Такива като теб заслужават да живеят в прекрасната Западна Европа, където за час при специалист или кръвно изследване се чака с месеци! А нивото на познание е същото - голяма част от лекарите са от Източния блок. Тогава дано да бъдеш удовлетворен.

Айде, да не плашим гаргите. Всяко семейство има близък, живеещ в Западна Европа и е наясно, какво е здравното обслужване там и може да направи съпоставка.

Лоши доктори има и на запад и в Бг. Знам го от опит. Има и добри. Изобщо единствената оправия е да избираш добре доктора. На запад щяха да ми отрежат крака и се намери един доктор, който го избирах като да е над 45 год, да е работил в други страни, де има добри отзиви и ми помогна. Но съм имал и много лоши преживявания с некадърни лекари. Абе не знам какво е в случая с детето. Ако се окаже агресивен рак на червата не е могло да го спаси дори чудо.

Е па такова чудо да чакаш седмици няма. Ако чакаш най-добрия специалист може, ама не и ако си спешен случай. Не че не може да си избереш някой доктор който да те затрие. Изобщо глупости си дрънкаш.

Ааа, сакън! Те са си взели дипломите като във всички вузове в татковината-с преписване. Преподавателите са виновни! щото като ви казват, че ако днес завършите икономика с преписване, утре ще ви лекуват лекари, взели дипломата по същия начин-вой до небето. "Кой, бе тоя ли ще пише на мойту диете 2 за преписване!!!" хак да ви е!

Чудно ми е журналистите, които търсят сензация под пъд и над път, нямате ил малко срама, па да изчакате да видите за какво иде реч и тогава да пишете пасквили.

Да се провери поставяни ли са ваксини на детето? Може би това има връзка?

Съболезнование на родителите. Жалко за детенцето, но няма нужда от истерия. Щом е лежало скоро в болница би трябвало да има достатъчна документация за здравословното му състояние, която да позволи да се разбере какво точно е станало.

Чакай ти на тази документация. Пуснали кръвна картина, сигурно обща, всичко било окей и айде да пратим детето обратно вкъщи. Мен лично в държавна лаборатория ме изкараха здрава, при условие, че имах много видим проблем. Добре, че успоредно пуснах в частна и там веднага изскочиха нещата.

Нали викахте, че били цигани бе, българчета! Айде сега пак се бийте в гърдите да викате Булгар, булгаар! и да обяснявате как само в циганско семейство можело да се случи такова нещо!

Хайде търсете виновни лекари ! Това е най често в България .Ако може и някой да получи присъда от тях ще има душевен комфорт!

Хайде сега дежурните червени тролове да коментират - детето е имало здравословни проблеми.

По времето на бай Тошо децата не се стопяваха така! А нашите болни бяха най-здравите болни в Европа!

Имах двама племеника с ДЦП, родени по бай-тошово време. Единият почина на 20 години и тежеше 12 кг.