Десислава Радева коментира със сарказъм телефонните записи на президента

"Приятелка звъни от близо два часа. Няма да вдигна! Държавната измяна дебнe навсякъде..."

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси, а когато ползваш привилегиите се чувстваш добре, тогава не е държавна измяна! По скоро се засрами, едва ли е фалшива новина как и защо си била назначена! Едва ли си била на конкурс, просто малко скромност! Имате големи семейства и първи и втори дами все тая , до време ,после едно нищо!

Радев оставка

Senator1

Абе герб са спецове по саботаж, така ми се вижда. Трябва в този ред на замисли, да се поиска и тълкуване на саботажа и може ли да се забраняват партии действащи по този начин, което е право на главпрокурора.

Хммммм. .... или лекарите от 4-ти колометър са изпуснали пациентите си или абсолютни дебили са напълзяли във форума! Давате ли си сметка уважаеми, каво означава обвинението „държавна измяна“ и „нарушение на Конституцията“ от страна на бившия командир на ВВС Румен Радев, който през 2014 г. назначава на Десислава Генчева (по-късно Радева) за за пиар във ВСС? Трябва да си пълен идиот, като новия главен прокурор, за да клафицираш това действие на Румен Радев, като нарушение на чл. 103 от Конституцията. Не се нуждае от коментар официалното запитване на иван гешев към Конституционния съд за тълкуване на текстовете по чл. 103. Коментарите относно фамилия Радеви са повече от уродливи (както казва Радев), защото не можете да обвинявате един Държаван глава шест години след случилото се в държавна измяна за това, че три години преди да стане Президент е назначил приятелката или любовницата си (както искате така го кажета) на работа! Назначиш ли гаджето си или родинина на държавна рабита и хоп обвинение ... „държавна измяна“ и „нарушение на Конституцията“ .... хмммм папките с делата за подобни случаи в държавата ни натрупани една върху друга да са по-високи от Витоша. Пак бих подчертал, подобно обвинение е повече от извратено и уродливо. Лек ден.

Senator1

герб сплашват Радев за след после, като престане да е президент и когато няма да има имунитет. Бойко да спре с нестихващата си омраза към Радев и да си седне на дирника най-сетне. От цялата тази дандания може да се извлече поуката, никога повече да не се приема министър.председателя да е с военен чин. За да не си вири много носа и за да се парира овреме всеки опит за преврат.

Радеви да си ходят на село!

Ей, Богу. Аз съм възрастна жена от Пловдив, доста видях в този живот,но - такъв срам не съм брала никога. МИЛАТА МИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Та толкова ли нямаме едно здраво семейство със скромна жена, да бъдат начело на държавата - за пример. Ей Богу.. .

Деси Радева е първата съпруга до наш държавен мъж, която е достатъчно интелигентна и стилна за тази си роля. Като гледам колко народ не може да го понесе поради собственото си нищожество, и от двата пола, ми става мъчно за България. Затова процъфтяват Гешевци и Боковци.

Деси Радева е първата съпруга до наш държавен мъж, която е достатъчно интелигентна и стилна за тази си роля. Като гледам колко народ не може да го понесе поради собственото си нищожество, и от двата пола, ми става мъчно за България. Затова процъфтяват Гешевци и Боковци.

Зависи с какъв багаж си ... много е интелигентна и стилна за голяма част от българския народ не само за теб ... за съжаление

Таз му разказа играта на селянина с колелото,имаше един такъв български филм!!!

Деси бъди смела, запази хубостта си, новия президент също ще има нужда от пиар, и от още нещо ...

Тази женица вместо да си зарови главата а тя безочлива.Ако не е вярно изнесеното заща тръгва да се ядасва.

ако махнат президента и възкачат бойко борисов на престола му, това ще наистина гадно и средновековно. срам

бб герб-калинк написа: ББ си разчиства пътя за президентския стол...типично мутренско поведение...Гешев му е бухалката.... Кажете ми ако греша: възможно ли е да нямаме въобще избори откакто герб е на власт

Ами да ти го кажа щом настояваш - МАЙМУНЯК си

а бре идиото, ти ли си герб - евреида, а?

Боко изпържи Гешеф. Не е другарско.

защо емнаха президента. Как е възможно това? Ума не ми го побира

Президенто го емна тая кобилка, там му е слабото място

кое каза му е слабото място? че му се е.../е от десито? И си я е/бе ... а то ако са му сложили камери в спалнята? А? Ко праим тогава?

Отгоре на това и нагла, не е нещо неочаквано, но ме е яд, че ни яде парите, които плащаме на мъжа й /от нашите данъци/. А и на нея май сме плащали нещо, защото има декарирани заплати. Сигурно и тук мъжът й я е назначил в президентството на някаква длъжност, макар да няма право.

Ич не си прав, туй че нямаш пари за цървули е дело на пазарната икуномика!

Ти май нямаш пари, та висиш тук за дребни стотинки, да пишеш глупости. В главата ти само залповете на "Аврора".

Нали си е взела апартамента, защо да не е саркастична! То и Цветанов беше.

Как ще вдигнеш на приятелката си Нинова, която ще ти каже, че Решетников си иска парите от комисионната за грипените?!?!?

Как е оставил хубавата си жена и 2 те деца заради тоя кашалот,Ела ме питай!Това мъжете не мислите по некой път,да не кажа,всеки път!!!!!

Тое е казано, че където си вадиш хляба, не бива да си вадиш уя, ама като са тъпи военни, как да го разбереш!

Още не го е извадил. Само го е вкарал за сега!

то от това нищоправене по поделенията се чудят само как да се изпраскат...

Че не и е чист косъма на Десислава, видно е и от космоса. Радев е жертва на тази жена. Радев едва ли си е представял живота за напред с тая жена по този начин, но съдбата го изненада.

Пределно ясно е, че Борисив иска след нандата му да се скрие и гарантира сигурността си в президентската институция. И Радев е огромна пречка за това - това е истината! Борисов многл отдавна показа и непрекъснато доказва и демонстрира, че се е самозабравил и си е самоповярвал, че е велик и за вдичко може да излъже всички, а коиъо нф се ловят да им прати Цацаров, Гешев, службите или някоя държавна институция като негови бухалки.

Деса общата

Радеф как ебе тази мумия

оставил е две деца

Деса овцата

циганска работа

Това се

ченгеджийски номерца Цвъки го изритаха ма полицейщината остава

И какво казвате сега другари - БСП и ГЕРБ са едно и също - ами не са хахахахах, бесапарите доста ядоха дървото - последните месеци. Половината другаре у ареста, другата бягат навън.

Тая простакеса не разбра ли, че не те са обект на СРС, а генералите във ВВС. Радев случайно се е намъкнал между шамарите, а деса....и тя дигнала крак. Да не остане по назад. По лошото от тъп президент е тъп президент с проста жена!

Последният такъв беше петърчо стоянофф

Дир бг!!– Защо триете? Нима от това президента става по ЧИСТ И МОРАЛЕН!

циганска работа

Деса овцата и тъпия и съпруг бяха първи да подклаждат скандала за апартаментите на половин цена. А сега се оказа, че и те взели на половин цена някой друг апартамент. Сега Що не се смеят тия двама селяци? Не ин ли е смешно и забавно вече?

Тази дали е кур8а ...ааа?

Има два вида кур8и - честни, които са обявили цена и кур8и лъжкини тия дето се ебат за длъжност, заплата и къща

Мечтал ли си някога и ти да бъдеш мъж,а не съединител

предпочитам да си плащам

Очевидно мъжът и е мислил с друга част от тялото си като я е избирал, тя коствено се чувства виновна и сега се опитва вместо спасение дебне от всякъде, да прави някакви интересни за нея перефрази, селската пръчка се опитва да се представи като неразбрана интелекуууалка! Щом я влече да продължава, друг на нейно място би се позасрамил! Препоръчвам да вземе мерцедеса на нсо и в насрещтното да оди да се снима, типична офицерска мадама!

Така е и слава богу тая няма власт, но по-смущаващо е тъпанарското поведение на главния проурор.

Всички които плюете президента и съпругата му сте курви и педерасти!

а ти си травестит всъщност тази прилича много на траверс

Мъжете кур8и, а жените пед3раси

Всички който мразят президента Радев са долни подлоги! Радев завинаги

радеф е мухльо

Тази би спечелила конкурс на годината за жената мъж!

Тази другарка не беше ли изключвана от училище за гаменско поведение и език? И после неуспяла нито едно от захванатите образования да завърши? Ами то тези факти доста красноречиво говорят за тази личност.

Престъпления срещу републиката: Селско стопанство - ликвидирано; Образователна система - съсипана; Медицинско обслужване - да са живи и здрави лекарите; Икономика - ..... Лека промишленост - ............

За което имат вина всички правителства до сега. Никой не е на чисто, факт.

И само един мръсник си получи заслуженото от горния

Как изобщо е възможно средноинтелигентен човек, дори и да не е правист да задава сериозно подобни въпроси? Що за правист е онзи, който не знае разликата между понятията "държавна измяна" и "нарушение на Конституцията” Да не говорим за главен прокурор! Е.ати лудницата! Кой му е дал на този допломата на правист, бе! Аз все си мисля, че постът на главен прокурор не е място където някой се или на основни неща в правото!

Дали нарушението на конституцията е държавна измяна?

Той не мой ти каза кво е ял вчера, ще ти отговори...

Тази прилича на мумията на Тутанкамон

... главният прокурор Иван Гешев отправи няколко въпроса към Конституционния съд: „.....каква е разликата между понятията "държавна измяна" и "нарушение на Конституцията".... отговор от самотен остров, малко по-назапад от запдната част на южна Америка: иване, държавната измяна не винаги е директно свързана с нарушение на Конституцията, както и нарушенията на Конституцията не винаги се третират като държавната измяна .... Пример: чл. 11 (4) .... казва, че не може, ама на практика се оказа, че можеееее.... т.е. по закон това неспазване на Конституцията се оказва, че НЕ е нарушение на същата, но НЕ може да се квалифицира и като държавна измяна.... капиш? Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

Ама верно Кутев много тъпи ви избира. Гешев верно е тъп, ама не колкото вас. Пита КС да му разтълкуват кое влиза в държавна измяна и престъпления срещу държавата

Никой не ме избира, а този Кутев за пръв път го чувам! Малко повече от 32 (тридесет и две за да не се объркаш) не живея в България. Смешни ми са ГЕРБ и куклите им като този безгръбначен иван гешев. Освен, че е безгръбначен доказва, че е завършил полицейската акаденмия в Симеоново. Цирка с "държавната измяна" на Президента на България е съшит нескопосано и с бели конци от възпитаници на тази школа, полицай и пожарникар. Поздрави от непознат остров

Какви са фактите:Двама български висши офицери единия шеф на ВВС другият президент заговорничат като престъпници как да попречат на кпконпи и прокуратурата да си свърши работата, крият документи. Единият назначил любовница на синекурна длъжност за благодарност за заслуги.Без конкурс без нищо. Купил апартамент по третия начин. Всеки човек с чест и достойнство би реагирал. А те са и офицери. От единият зависи единството на нацията от другия защитата по въздух на държавата. Без коментар.

Да де, интереси има ама конфликт НЕ! Евал и си плащал. Ако не беше си плащал тогава щеше да има конфликт на интереси. хи хи хи хи

Еврейчето какво направи с подчинената си

Мафията на Боби, здраво бочи!

Taя проста кифла изобщо не ме интересува. Повече ме вълнува въпроса с поредната гешефтарска изцепка. Щом и генералитета си позволяват да подслушват, че и да публикуват записи от СРСтата - представяте ли си за каква НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ става въпрос, а?! Гешеф подслушва НАТОвски генерали със санкцията на някакъв селски съдия!!! Международен скандал откъдето и да го погледнеш.

Те слушат всички, дори и своите, и то от мнооого години, че и не се крият! Всъщност - особено “своите”, защото те знаят, че всичките са найцепродавци, съдейки по себе си...

Да, нека да проверят всичко около това събитие - назначаването. Да, то трябва да е по правилата. Всъщност ако всичко е наред, може на президента да му се вдигне рейтинга от това....дори. Всъщност, на много проверявани и дори съдени от държавата, точно по този начин им узаконяваха гешефтите и грешките. Въпроса е друг, дали в тази проверка няма политическа? А може би поръчката е от 3-ти, финансово обезпечени лица? Или.....дали, ще пролечи. Въпросът е:....Дали на президента не му се търси цаката? Защото на много управляващи тя вече е намерена и именно затова България се управлява така.

Безпорен факти-един командващ ВВС категорично нарушава закона,прикривайки информация он КОНПИ.Един "непознат" мъж му помага в това,говорейки с гласа на Руменчо.Една жена,която много добре знае как е наздачена за ЧР,в момента говори поредните...глупости.

Радева е дърта проста кифла, която се е взела на сериозно.

Нагла дебела крава... Селянията си е селяния! Радева е като въшка излязла на чело

Значи, когато арестуват министър Ненов - браво на прокуратурата, а когато питат за имунитета на потника Радев и другарката му - това вече е прокурорски произвол! Това даже и Радан Кънев не може да го формулира толкоз тъпо!

Разбира и главата на тая проста кифла от сарказъм!!!