Коментари - Най-малко 76 са загинали при кървавия атентат в Могадишу (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На сомалийците им е в кръвта морското пиратсво, да се трепят помежду си и да ловят риба 'меч'.

Една хубава новина.

Да видим колко арабски представители ще изразят възмущение от действие на мюсюлмански фундаментализти. Например Ердоган, където много поучително обясняваше за антимюсюлмански терористичен акт в Австралия. Десетки пъти повече мюсюлмани са загинали от терористични актове на други мюсюлмани. Когато почнат да критикуват такива, тогава може би ще им вярваме за другото, като в Австралия. Да видим Ердоган, шейховете на Саудитска Арабия и другите.

Да не туцнали местния Цар Тиква?!

Хубавата новина според Вас е да се избиват ученици- деца?!

върху един стол ще сложа електрически шиш за хот-дог. Ще те надена на шиша и ще те вържа здраво за стола, след което ще включа щепсела. След това ще снимам лицето ти в близък план и ще стриймвам директо в Интернет - да ти се радват роднините, както и всички хора по земята. Интересно какво ще предаваш на първата, на втората, на петата, на двадесетата минута...

"на6а изик" - Викаш неграмотен български. ;) Що не си направите ДНК тестове за националност?

Да викат Вагнер да фърля бомбите.... Нет муслиманов, Нет проблема :)

Вместо да плещиш глупости пред духачките ти, вземи прочети какви ги е приказвал през 2017 олигофрена с очилата, който возиш с жипа за ремонта на студена. Ся на всички е ясно, че сте мега некадърни и мега крадливи, ама тоя плъшок ви бие яко по прибиране на кинти.

Безсмислена жестокост! Всъщност няма смислена жестокост! Крайният и войнствен ислямизъм е заплаха за нормалните хора по света! Никой не е застрахован! НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАН!

ислямските терористи си търсят нова територия за "ислямска държава" и затова са безогледно жестоко озверели !!! Такива трябва да се унищожават без съд и присъди !!!

Това за жертвите в Могадишу и Сомалия :ясно ! Случило се е на другия край на света ! Ама защо НИЩО не пишете за ВОЙНАТА за СТОТИЦИ милиони между Божков и братя Найденови ?

Където са били колонии на Англия и тем подобни. Нищо добро не ги очаква. Я да бягат при бабекината кралица.

То от Вагнера ти нищо почти не остана след като тръгнаха към контролирана от САЩ територия в Сирия. Събраха ги в няколко камиона.

в държава която не е държава, нама правителство, собствена валута, инфраструктура и ведомства, парламент и законодателна, правораздавателна и изпълнителна власт,и се издържа с пиратство явно студентите са много!

Най-после се намери някой, кото да каже на Борисов какво да прави.

Не мога да повярвам каква изключетелна простотия чета,да говорите така за хора....Първо гледнтата точка кеше да е съвсем рязлична ,ако в този момент вие и семействато ви бяхте попаднали на това място...не понасям бездушни хора

Ти, кво си ?? Негър ШПИОНИН или предател, ебал се с маймуни ??? И в двата случая, трябва да бягаш към Африка както мошениците- Веска Меджидиева и Цветан Василев..

Един от най големите недъзи на човечеството е агресията, която има толкова много измерения, че няма нужда да давам примери. Тук толкова народ изтрепан и осакатен заради някакви си политически и религиозни боричкания. Как да наречем струпването на толкова ядрени оръжия

диваци и религия и резултата е видим

иве, ми то хората станахме прекалено много, бе иве! а тия специално станаха изключително най много, бе иве! нямат къде да се обърнат, затова се и трепят,бе иве!!

Недей така. Това са видни инжинери и лекари, от Брюксел така казаха. Трябва час по-скоро да ги привлечем в Европата.

Информирай се и после пиши!

Затова американците оставиха кюрдите сами да се спасяват.

И това че са чернокожи в Сомалия си мислиш че там нямат образование ли. Че нямат лекари и адвокати ли. Моля ви изкарайте си простите глави от задниците си

Ти си тъп расист

ми що не споделиш с нас информацията която имаш за ония племена?!

Атентата в Сомалия е срещу ТУРСКИ строителен обект на фирма на ЕРДОГАН, аналогичен е взрива срещу ТУРСКСТА банка Ziraat Bankasi Подгорица Чернгора Поне така казват дядовците " от Фронтално по Скат" тв значи е вярно

в България загиват на месец повече хора по пътищата. Да не говорим колко остават сакати.