Коментари - Най-малко 76 са загинали при кървавия атентат в Могадишу (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в България загиват на месец повече хора по пътищата. Да не говорим колко остават сакати.

Атентата в Сомалия е срещу ТУРСКИ строителен обект на фирма на ЕРДОГАН, аналогичен е взрива срещу ТУРСКСТА банка Ziraat Bankasi Подгорица Чернгора Поне така казват дядовците " от Фронтално по Скат" тв значи е вярно

диваци и религия и резултата е видим

Недей така. Това са видни инжинери и лекари, от Брюксел така казаха. Трябва час по-скоро да ги привлечем в Европата.

И това че са чернокожи в Сомалия си мислиш че там нямат образование ли. Че нямат лекари и адвокати ли. Моля ви изкарайте си простите глави от задниците си

Един от най големите недъзи на човечеството е агресията, която има толкова много измерения, че няма нужда да давам примери. Тук толкова народ изтрепан и осакатен заради някакви си политически и религиозни боричкания. Как да наречем струпването на толкова ядрени оръжия

Не мога да повярвам каква изключетелна простотия чета,да говорите така за хора....Първо гледнтата точка кеше да е съвсем рязлична ,ако в този момент вие и семействато ви бяхте попаднали на това място...не понасям бездушни хора

Ти, кво си ?? Негър ШПИОНИН или предател, ебал се с маймуни ??? И в двата случая, трябва да бягаш към Африка както мошениците- Веска Меджидиева и Цветан Василев..

Ти си тъп расист

иве, ми то хората станахме прекалено много, бе иве! а тия специално станаха изключително най много, бе иве! нямат къде да се обърнат, затова се и трепят,бе иве!!

в държава която не е държава, нама правителство, собствена валута, инфраструктура и ведомства, парламент и законодателна, правораздавателна и изпълнителна власт,и се издържа с пиратство явно студентите са много!

Информирай се и после пиши!

ми що не споделиш с нас информацията която имаш за ония племена?!

Където са били колонии на Англия и тем подобни. Нищо добро не ги очаква. Я да бягат при бабекината кралица.

Това за жертвите в Могадишу и Сомалия :ясно ! Случило се е на другия край на света ! Ама защо НИЩО не пишете за ВОЙНАТА за СТОТИЦИ милиони между Божков и братя Найденови ?

ислямските терористи си търсят нова територия за "ислямска държава" и затова са безогледно жестоко озверели !!! Такива трябва да се унищожават без съд и присъди !!!

Безсмислена жестокост! Всъщност няма смислена жестокост! Крайният и войнствен ислямизъм е заплаха за нормалните хора по света! Никой не е застрахован! НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ НЕНАКАЗАН!

Вместо да плещиш глупости пред духачките ти, вземи прочети какви ги е приказвал през 2017 олигофрена с очилата, който возиш с жипа за ремонта на студена. Ся на всички е ясно, че сте мега некадърни и мега крадливи, ама тоя плъшок ви бие яко по прибиране на кинти.

Да викат Вагнер да фърля бомбите.... Нет муслиманов, Нет проблема :)

То от Вагнера ти нищо почти не остана след като тръгнаха към контролирана от САЩ територия в Сирия. Събраха ги в няколко камиона.

Затова американците оставиха кюрдите сами да се спасяват.

Да не туцнали местния Цар Тиква?!

Да видим колко арабски представители ще изразят възмущение от действие на мюсюлмански фундаментализти. Например Ердоган, където много поучително обясняваше за антимюсюлмански терористичен акт в Австралия. Десетки пъти повече мюсюлмани са загинали от терористични актове на други мюсюлмани. Когато почнат да критикуват такива, тогава може би ще им вярваме за другото, като в Австралия. Да видим Ердоган, шейховете на Саудитска Арабия и другите.

Една хубава новина.

Хубавата новина според Вас е да се избиват ученици- деца?!

На сомалийците им е в кръвта морското пиратсво, да се трепят помежду си и да ловят риба 'меч'.