Коментари - Депутатки негодуват срещу ксенофобски туитове на Тръмп | Днес.dir.bg

Депутатки негодуват срещу ксенофобски туитове на Тръмп

Подкрепи ги и министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн

Обратно в новината

Коментари - Депутатки негодуват срещу ксенофобски туитове на Тръмп | Днес.dir.bg

Коментари

Интересно е да се наблюдава е, че колкото по-просташко и расистко е държанието на Тръмп, толкова по-голямо е одобрението му сред народонаселението на България. После същите индивиди се чудят, защо България е на последно място в Европа и всички ни смятат за боклуци.

Народонаселението на България ли избра Тръмп, или американците? Явно го одобряват и отвъд океана.

Другаря ви Путин не е расист (нито дори хомофоб) но въпросните първосигнални реакции се експлоатират от пропагандната му машина за отвличане на вниманието на простолюдието от съществените въпроси - приватизирането на руските 'държавни' ресурси.

Къде изчезна свободата на словото? Човека си казва каквото си мисли.

Американците са умна нация. Факт е, че не дадоха властта в ръцете на жена и сега имат ръст на заплатите и намаляване на безработните. Браво на Тръмп - ще спечели и следващите избори!

Нормално за америслямска държава. В Конгреса бурките ще стават все повече.

Негодуват и срещу някой свои колеги ветерани за дето смеят да спорят с тях като Джо Байдън и Нанси Полоси.И както е практиката, които оспорва всяко решение на демократите то той е ксенофоб и расист в това число и тия двамцата!? Много са ми забавни репликите на четирите ощипани депутатки,които звучат все едно са напълно откъснати от реалността.Най-вече тези на Омар,която е най-видният пример за абсолютна неблагодарница готова на всичко да се извиси като Майка Тереза спрямо критиките,докато продължава да бълва огън от ксенофоски и расистки коментари като дракон.

Чета коментари на хора, които ей така просто си се намират на работа "да се изказват в публично пространство". Всъщност Тръмп, както всички го наричат прави това, което малко президенти преди него са сторили за САЩ.Да, имигрантска страна са Щатите, но не разграден двор.И както се вижда поне от медиите, в доста европейски държави правят същото. Огледайте се - Италия, Гърция,Австрия, Франция, Германия и т.н. Ами тези държави се напатиха от прииждащи хора. Войните... да, но защо тези потоци от хора не се движат на Изток, а са към Запад. Никъде досега не прочетох по медии, че Русия има проблем с имигранти. Ами те самите руснаци са с поглед ако могат да стигнат някъде по на запад, пък най-доброто е САЩ. Не е ли нормално и съвсем логично президентът да иска подбор на хората, които ще живеят и РАБОТЯТ в държавата, ако ТЕ ИСКАТ ТОВА? Отвън много хора мразят Америка. Ами имат си причини - я политически, я защото им се иска да са там, но е трудно да се случи или каквито и да са. Тяхна си работа. Тези, въпросните конгресменки, за които сега се говори по медиите не са били дорасли в развитието си за да ги пратят в конгреса на САЩ. Но Демократическата партия за да оцелява и тя в тази политическа надпревара за управление има нужда от точно такива "конгресмени" Нито една от тях не може да му кацне на малкия пръст на Тръмп, самия факт, яе една от тези трътли го нарече "копеле" ясно говори за нейното интелектуално развитие, то такова се вижда, че няма. Ами затова им каза да си се върнат откъдето са дошли, никой не ги държи насила в тази държава. И това е абсолютно правилно. И се отнася за всяка една държава.

Дони Президенто е напълно прав! Лесно се свири на надута гайда, лесно е да изпъкнеш черно на бяло! Да се върнат в страната на произход - където е черно на черно - и да правят импийчмънт...

Тая Окарио Кортес е някаква келнерка -циганка попаднала случайно в Сената и сега да чуете какви безумия ражда главата й. ... Много искам тя да стане президент на САЩ, за да се види несъстоятелността на левичарските тези. В момента единственият човек с някакви смислени идеи отляво е Сандърс другите или са кандидати на Уолстрийт - Клинтън, Байдън,Уорън - или са просто анархисти--шоумени като Опра Уинфри, А.Джоли и Окарио Кортес.

Не е "попаднала", а е избрана.

В началото на депутатската си кариера Илхан Омар е написала писмо до съда, искайки по-леки присъди за бойците на Ислямска държава

Тръмп е върховния трол, пусне им туит, после им гледа сеира.... Сега всички говорят за това, но не се сещат за заповедта му, с която коренно промени американската политика за приемане на бежанци, търсещи убежище (е, демократите ще го дадат на съд, ама все пак).. Тия четирите са си комунистки, позволиха си да определят Нанси Пелози (шефката на демократите, трета по длъжност след президента) за расистка, щото им правела забележки да са по-умерени... Сега Тръмп отново ги обедини в един лагер срещу себе си, за да видят по-ядно избирателите що за крайнолява стока са демократите

Значи жена му е славянка, зет му е евреин, внуците му са евреи (говорещи перфектен китайски) съветникът му е черен, а най близките му приятели са съответно азиатец и мексиканец... и този човек е ксенофоб?!? Егати фалшивите новини!

Като ти залепят етикет... ходи доказвай после какъв си. Българите казват като кажат че сестра ти е лека жена, ходи доказвай, че нямаш сестра...

Интересно, че пуделите от ЕС, които се пошат за големи хуманисти и са проемиграндски настроени се спотайват и не смеят да се обадят и да вземат страна! Ако това го беше казал Виктор Орбан щяха да го изядат и да му наложат санкции, но в случая се спотайват, което потвърбдава, че са васали и ги е страх от Тръмп.

Интересно, защо когато се обижда един бял, хетеросексуален мъж това не се счита за расизъм, но когато се каже нещо нелицеприятно за цветнокож воят е до небесата. Ами няма да го импийчнете Тръмп, дори ще спечели втори мандат, колкото и да го плюете.

да им дадат чепка банани за успокоение

Цяла Америка, в това число и Канада, е станала едно огрочно гето и Трумпето нищо не може да направи. Нищо. А това гето е следствие от водената десетилетия безугледна и човеконенавистна политика от американския истаблишмънт. От 1900 насам.

Те за това гласуваха хората за него. Защото е против истаблишмънт-а. И много ясно си личи от всичката помия дето медиите хвърлят по него.

Бедний ми Маркуч... В театъра, та и в киното когато все още се правеше без "компютури" основна роля играеха самите артисти, а след тях и сценарния екип подготвящ кадъра/сцената за зрителите. Верни помощници в това начинание са били насочените прожектори, които са засилвали даден ефект или скривали друг недостатък. Бай Трумпето в момента я ярко осветен. И от своя екип и от чуждите екипи. Едните в опит да го представят като народен водач, другите - като злобно и гадно недочовече... Публиката като теб се мятка във възторг или негодование виждайки последователно ту едните, ту дригите прожектори и забравя изцяло кой всъщност е артиста на сцената. Доналд Дък... ъ-ъ-ъъъ Тръмп! Той е роден и израстнал в градината на същи този истаблишмънт. И не, тоя не може и не е градинаря в тази градина! Той е от цветята и зеленчуците. Играе няколко сезона и това е. Блаженни са вярващите и тяхното е царството Му небесно...

О Боже поредния философ тука дето ги "разбира нещата". От Щатите пиша, говоря с хора всеки ден. Ама добре че си ти да ме посветиш с твоята мъдрост и лек сарказъм.

и аз не вярвам че може да направи нещо, нещата са отишли вече твърде далеч, но все пак разделението на америка и обострянето на вътрешните конфликти в обществото им е факт, който и двете страни признават (само спорят чия е вината). в тези условия като нищо може да се появи някой американски цезар и да обърне нещата с трясък. така че тръмп макар и пряко да не може да направи кой знае какво (нито има визия, нито силата, все пак е бизнесменче), вече направи доста - поляризира обществото, прогресивистите станаха още по-нагли и настъпателни, а противниците им още по-раздразнени от това. в един момент ще се стигне до истински сблъсък, по един или друг начин.

Каквото и да пишете, както и да коментирате Тръмб е страхотен простак и всички, одобряващи го са малоумни!

И веднага си кликна плюсче самичък. Умно.

и рейгън беше страхотен простак, абе някак се набива на очи че простаците се справят по-добре от интелектуалците

Англосаксонските империалисти и колонизатори се правят че искали многообразие. Абе те където стъпят за другите трева не никне, питайите Ирак, Сирия, Либия, Венецуела, Югославия...Тръмп поне не се превзема.

Бай Тръмп аз съм с теб и те подкрепям!

Как може да разбереш кои са най-големите расисти. Те веднга почват да раздават обвинения в расизъм когато ги хванат в издънка!!!

Тези лицемерки са кръгла нула, но единствено са избрани и постоянно са по новините заради изказванията си срещу Тръмп и за правата на всякакви малцинства (нито дума за задължения). Плюят срещу Америка и самите си казват че целта им е да облагодетелстват малцинствата за сметка на белите. Обаче когато някой има смелост да им го каже в лицето, значи е расист, ксенофоб, нацист и какво ли не, а те са невинни жертви. Колко предсказуемо. Обичайната либерална тактика да се запушва устата на всеки несъгласен с обвинения в расизъм. Нищо че расистите в случая са самите те.

wseki kojto kara nigerite da se gyrchat mi ima uwajenieto

Тръмп в случая е повече от прав и това е очевидно. Никъде не е говорил за цвета на кожата, нито е казал нещо ксенофобско. Просто призовава за елементарна скромност и адекватност. Дошъл си в чужда страна и общество наготово, където има определен ред-добър или лош. Огромно нахалство е да се чувстваш в правото си да критикуваш този ред и да го променяш. Защото в главата ти има бръмбари че света е на всички и е глобален. Ами не е. Въпрос на елементарна скромност и възпитание е. Преди няколко дни глезам пред НДК в София едни мигранти развяват огромни плакати с текст "Добре дошли у дома". Вбесяващо е някой да се е натрапил, настанил и заживял сред нас без никой дани пита искаме ли го. И така да се е почувствал у дома си, че и други да кани "у дома". И смятат че са точно толкова у дома си, колкото и аз, наследник на вековни български усилия и жертви. Утре такива новодомци ще влязят и в нашия парламент и ще ни поучават как да живеем, защото са се самонастанили и смятат че са си "у дома". И ще ги търпим и ще мълчим, защото шепа либерали щяли да ни сочат с пръст. Тая няма да я бъде у нас.

В тая новина няма най-същественото - какво е казал Тръмп, че да ядоса кокошките. Щото последно четох за сексистки изказвания на Федерер, а той беше казал, че в мъжкия тенис не може на 15 години да биеш мъже, както в женския. Ми казал е нещо, което е биологичен факт - момчетата съзряват по-късно, а въпросната тенисистка си беше напълно развита жена на 15. Та и там се намериха обидени.

Pishete gluposti hora. Zashto balgarina ne znae angliiski, za da se informira sam, a ne da vi chete madrostite.

Da doplnia. Stava duma za zaglavieto na statiata. Prochetoh go i poveche ne sam poglednal kakvo pishe po-nadolu.

да бе, като критикуваш цветни и било заради цвета им а не заради идиотщините които првят, дай сега да не ги критикуваме цветните,че ще ни изкарат расисти, хитруши, а! Само дето не минават при бай Тръмпи номерата ви.

Тръмп е казал истината! Щом са толкова ербаб тези депутати ДА ПРОМЕНЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАНИ! Това би трябвало да е родолюбие и чест за тези жени!!! ЗАЩО НЕ жертват живота си в техните държави, а дават съвети в САЩ?!?!?!?! Даже да са деца на мигранти, пак трябва да искат да се завърнат в родните си държави и да ги променят към по-добро!!! Тръмп е прав на 100%...

Кои "собствени страни", като са родени в САЩ повечето. Ама нали го е казал Тръмп лъжеца - значи било така.

Тръмп отвори война на много фронтове, вътрешни и външни, и това няма да го доведе до нищо добро. Сам срещу целия свят никога не е било печеливша позиция. Съвсем отделна тема е, че е с нисък морал, психични отклонения и тотално некомпетентен за позицията, която заема. Направи президентската институция и държавата САЩ за посмешище пред целия свят вкл. пред най-близките си западни съюзници.

Толкова зле в Америка че ужас. Рекорден брой кандидатстване за зелени карти през 2018 - 23 милиона. На южната граница ВСЕКИ ДЕН по 1000-2000 души искат да влязат, граничарите нямат персонал да смогват. Още толкова се промушват нелегално. Абе целият свят иска да имигрира там. Щото е много лошо в Америка при Тръмп.

Коментираш несъществуващи текстове. Никъде несъм писал, че икономическото положение в САЩ е лошо. Написах, че Тръмп е направил президентската институция и държавата САЩ за смях пред целия свят с неадекватното си поведение и външна политика. Ако имаш проблеми с четенето и разбирането на текст, те са си лично твои.

Имам проблеми с четенето, късоглед съм. Ти явно имаш проблем с идеята че на президента първото задължение е да се грижи за живота на хората в държавата. Какво си мислят Макрон и Меркел и анонимните български писачи не е важно.

ми то точно щото сте "цветнокожи" и всичко ви се поднася на тепсия, всички закончета и нпо-та работят да ви се дават права и само права и никакви задължения, нагли сте и затова където сте отишли всичко ос'ирате, а демократите ви искат гласовете за да векуват в конгреса, с десетилетия са там и са вече все на 80-90г. ама се крепят с вашите "мултиетнически" гласове. А новозеландката е джендърка облъчена непоправимо, при нея спасение няма, тотално е увредена.На Тръмп и трети мандат ще дадем че да пукате от яд.

Ти чакай първо тоя идиот да изкара първия, че има съмнения и за него. Както е тръгнал да се олива по всички теми и политики, не знам колко ще го изтърпят и самите републиканци.

о, при самите републиканци няма и грам мърдане каквото и да дрънкат либерастите,точно па либерасти не моат ми каза кой да харесвам, а пък демократската пасмина си реве за импичмънт непрекъснато и много им се иска да разкарат тръмп ама нещо не са познали, иначе дойдат ли света ще стане едно добро място за един техен кръг плюс мързеливците и търтеите, а останалите да му мислят.

Ха, дано го преизберете, че да е трън в джендърските, либерални гъ..ве, който превърнаха Запада в цирк!

Освен, че Тръмп е гаден расист, т.нар. депутатки са недоволни "цветни" каква е информацията в тая новина?! Ама платена толерастия....

Империята на злото се управлява от клоун с ултрадесни възгледи. Защо ли това ми напомня за една европейска държава през 30 години на 20 век?

И коя е империята на доброто, Расия водена от Путин ли? Май ти е време за хапчетата и по леглата.

ми империята на злото е създадена 1922г с много кръв и насилие!

Коментари - Депутатки негодуват срещу ксенофобски туитове на Тръмп | Днес.dir.bg

Депутатки негодуват срещу ксенофобски туитове на Тръмп

Подкрепи ги и министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн

Обратно в новината

Коментари - Депутатки негодуват срещу ксенофобски туитове на Тръмп | Днес.dir.bg

Коментари

Интересно е да се наблюдава е, че колкото по-просташко и расистко е държанието на Тръмп, толкова по-голямо е одобрението му сред народонаселението на България. После същите индивиди се чудят, защо България е на последно място в Европа и всички ни смятат за боклуци.

Народонаселението на България ли избра Тръмп, или американците? Явно го одобряват и отвъд океана.

Другаря ви Путин не е расист (нито дори хомофоб) но въпросните първосигнални реакции се експлоатират от пропагандната му машина за отвличане на вниманието на простолюдието от съществените въпроси - приватизирането на руските 'държавни' ресурси.

Къде изчезна свободата на словото? Човека си казва каквото си мисли.

Американците са умна нация. Факт е, че не дадоха властта в ръцете на жена и сега имат ръст на заплатите и намаляване на безработните. Браво на Тръмп - ще спечели и следващите избори!

Нормално за америслямска държава. В Конгреса бурките ще стават все повече.

Негодуват и срещу някой свои колеги ветерани за дето смеят да спорят с тях като Джо Байдън и Нанси Полоси.И както е практиката, които оспорва всяко решение на демократите то той е ксенофоб и расист в това число и тия двамцата!? Много са ми забавни репликите на четирите ощипани депутатки,които звучат все едно са напълно откъснати от реалността.Най-вече тези на Омар,която е най-видният пример за абсолютна неблагодарница готова на всичко да се извиси като Майка Тереза спрямо критиките,докато продължава да бълва огън от ксенофоски и расистки коментари като дракон.

Чета коментари на хора, които ей така просто си се намират на работа "да се изказват в публично пространство". Всъщност Тръмп, както всички го наричат прави това, което малко президенти преди него са сторили за САЩ.Да, имигрантска страна са Щатите, но не разграден двор.И както се вижда поне от медиите, в доста европейски държави правят същото. Огледайте се - Италия, Гърция,Австрия, Франция, Германия и т.н. Ами тези държави се напатиха от прииждащи хора. Войните... да, но защо тези потоци от хора не се движат на Изток, а са към Запад. Никъде досега не прочетох по медии, че Русия има проблем с имигранти. Ами те самите руснаци са с поглед ако могат да стигнат някъде по на запад, пък най-доброто е САЩ. Не е ли нормално и съвсем логично президентът да иска подбор на хората, които ще живеят и РАБОТЯТ в държавата, ако ТЕ ИСКАТ ТОВА? Отвън много хора мразят Америка. Ами имат си причини - я политически, я защото им се иска да са там, но е трудно да се случи или каквито и да са. Тяхна си работа. Тези, въпросните конгресменки, за които сега се говори по медиите не са били дорасли в развитието си за да ги пратят в конгреса на САЩ. Но Демократическата партия за да оцелява и тя в тази политическа надпревара за управление има нужда от точно такива "конгресмени" Нито една от тях не може да му кацне на малкия пръст на Тръмп, самия факт, яе една от тези трътли го нарече "копеле" ясно говори за нейното интелектуално развитие, то такова се вижда, че няма. Ами затова им каза да си се върнат откъдето са дошли, никой не ги държи насила в тази държава. И това е абсолютно правилно. И се отнася за всяка една държава.

Дони Президенто е напълно прав! Лесно се свири на надута гайда, лесно е да изпъкнеш черно на бяло! Да се върнат в страната на произход - където е черно на черно - и да правят импийчмънт...

Тая Окарио Кортес е някаква келнерка -циганка попаднала случайно в Сената и сега да чуете какви безумия ражда главата й. ... Много искам тя да стане президент на САЩ, за да се види несъстоятелността на левичарските тези. В момента единственият човек с някакви смислени идеи отляво е Сандърс другите или са кандидати на Уолстрийт - Клинтън, Байдън,Уорън - или са просто анархисти--шоумени като Опра Уинфри, А.Джоли и Окарио Кортес.

Не е "попаднала", а е избрана.

В началото на депутатската си кариера Илхан Омар е написала писмо до съда, искайки по-леки присъди за бойците на Ислямска държава

Тръмп е върховния трол, пусне им туит, после им гледа сеира.... Сега всички говорят за това, но не се сещат за заповедта му, с която коренно промени американската политика за приемане на бежанци, търсещи убежище (е, демократите ще го дадат на съд, ама все пак).. Тия четирите са си комунистки, позволиха си да определят Нанси Пелози (шефката на демократите, трета по длъжност след президента) за расистка, щото им правела забележки да са по-умерени... Сега Тръмп отново ги обедини в един лагер срещу себе си, за да видят по-ядно избирателите що за крайнолява стока са демократите

Значи жена му е славянка, зет му е евреин, внуците му са евреи (говорещи перфектен китайски) съветникът му е черен, а най близките му приятели са съответно азиатец и мексиканец... и този човек е ксенофоб?!? Егати фалшивите новини!

Като ти залепят етикет... ходи доказвай после какъв си. Българите казват като кажат че сестра ти е лека жена, ходи доказвай, че нямаш сестра...

Интересно, че пуделите от ЕС, които се пошат за големи хуманисти и са проемиграндски настроени се спотайват и не смеят да се обадят и да вземат страна! Ако това го беше казал Виктор Орбан щяха да го изядат и да му наложат санкции, но в случая се спотайват, което потвърбдава, че са васали и ги е страх от Тръмп.

Интересно, защо когато се обижда един бял, хетеросексуален мъж това не се счита за расизъм, но когато се каже нещо нелицеприятно за цветнокож воят е до небесата. Ами няма да го импийчнете Тръмп, дори ще спечели втори мандат, колкото и да го плюете.

да им дадат чепка банани за успокоение

Цяла Америка, в това число и Канада, е станала едно огрочно гето и Трумпето нищо не може да направи. Нищо. А това гето е следствие от водената десетилетия безугледна и човеконенавистна политика от американския истаблишмънт. От 1900 насам.

Те за това гласуваха хората за него. Защото е против истаблишмънт-а. И много ясно си личи от всичката помия дето медиите хвърлят по него.

Бедний ми Маркуч... В театъра, та и в киното когато все още се правеше без "компютури" основна роля играеха самите артисти, а след тях и сценарния екип подготвящ кадъра/сцената за зрителите. Верни помощници в това начинание са били насочените прожектори, които са засилвали даден ефект или скривали друг недостатък. Бай Трумпето в момента я ярко осветен. И от своя екип и от чуждите екипи. Едните в опит да го представят като народен водач, другите - като злобно и гадно недочовече... Публиката като теб се мятка във възторг или негодование виждайки последователно ту едните, ту дригите прожектори и забравя изцяло кой всъщност е артиста на сцената. Доналд Дък... ъ-ъ-ъъъ Тръмп! Той е роден и израстнал в градината на същи този истаблишмънт. И не, тоя не може и не е градинаря в тази градина! Той е от цветята и зеленчуците. Играе няколко сезона и това е. Блаженни са вярващите и тяхното е царството Му небесно...

О Боже поредния философ тука дето ги "разбира нещата". От Щатите пиша, говоря с хора всеки ден. Ама добре че си ти да ме посветиш с твоята мъдрост и лек сарказъм.

и аз не вярвам че може да направи нещо, нещата са отишли вече твърде далеч, но все пак разделението на америка и обострянето на вътрешните конфликти в обществото им е факт, който и двете страни признават (само спорят чия е вината). в тези условия като нищо може да се появи някой американски цезар и да обърне нещата с трясък. така че тръмп макар и пряко да не може да направи кой знае какво (нито има визия, нито силата, все пак е бизнесменче), вече направи доста - поляризира обществото, прогресивистите станаха още по-нагли и настъпателни, а противниците им още по-раздразнени от това. в един момент ще се стигне до истински сблъсък, по един или друг начин.

Каквото и да пишете, както и да коментирате Тръмб е страхотен простак и всички, одобряващи го са малоумни!

И веднага си кликна плюсче самичък. Умно.

и рейгън беше страхотен простак, абе някак се набива на очи че простаците се справят по-добре от интелектуалците

Англосаксонските империалисти и колонизатори се правят че искали многообразие. Абе те където стъпят за другите трева не никне, питайите Ирак, Сирия, Либия, Венецуела, Югославия...Тръмп поне не се превзема.

Бай Тръмп аз съм с теб и те подкрепям!

Как може да разбереш кои са най-големите расисти. Те веднга почват да раздават обвинения в расизъм когато ги хванат в издънка!!!

Тези лицемерки са кръгла нула, но единствено са избрани и постоянно са по новините заради изказванията си срещу Тръмп и за правата на всякакви малцинства (нито дума за задължения). Плюят срещу Америка и самите си казват че целта им е да облагодетелстват малцинствата за сметка на белите. Обаче когато някой има смелост да им го каже в лицето, значи е расист, ксенофоб, нацист и какво ли не, а те са невинни жертви. Колко предсказуемо. Обичайната либерална тактика да се запушва устата на всеки несъгласен с обвинения в расизъм. Нищо че расистите в случая са самите те.

wseki kojto kara nigerite da se gyrchat mi ima uwajenieto

Тръмп в случая е повече от прав и това е очевидно. Никъде не е говорил за цвета на кожата, нито е казал нещо ксенофобско. Просто призовава за елементарна скромност и адекватност. Дошъл си в чужда страна и общество наготово, където има определен ред-добър или лош. Огромно нахалство е да се чувстваш в правото си да критикуваш този ред и да го променяш. Защото в главата ти има бръмбари че света е на всички и е глобален. Ами не е. Въпрос на елементарна скромност и възпитание е. Преди няколко дни глезам пред НДК в София едни мигранти развяват огромни плакати с текст "Добре дошли у дома". Вбесяващо е някой да се е натрапил, настанил и заживял сред нас без никой дани пита искаме ли го. И така да се е почувствал у дома си, че и други да кани "у дома". И смятат че са точно толкова у дома си, колкото и аз, наследник на вековни български усилия и жертви. Утре такива новодомци ще влязят и в нашия парламент и ще ни поучават как да живеем, защото са се самонастанили и смятат че са си "у дома". И ще ги търпим и ще мълчим, защото шепа либерали щяли да ни сочат с пръст. Тая няма да я бъде у нас.

В тая новина няма най-същественото - какво е казал Тръмп, че да ядоса кокошките. Щото последно четох за сексистки изказвания на Федерер, а той беше казал, че в мъжкия тенис не може на 15 години да биеш мъже, както в женския. Ми казал е нещо, което е биологичен факт - момчетата съзряват по-късно, а въпросната тенисистка си беше напълно развита жена на 15. Та и там се намериха обидени.

Pishete gluposti hora. Zashto balgarina ne znae angliiski, za da se informira sam, a ne da vi chete madrostite.

Da doplnia. Stava duma za zaglavieto na statiata. Prochetoh go i poveche ne sam poglednal kakvo pishe po-nadolu.

да бе, като критикуваш цветни и било заради цвета им а не заради идиотщините които првят, дай сега да не ги критикуваме цветните,че ще ни изкарат расисти, хитруши, а! Само дето не минават при бай Тръмпи номерата ви.

Тръмп е казал истината! Щом са толкова ербаб тези депутати ДА ПРОМЕНЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАНИ! Това би трябвало да е родолюбие и чест за тези жени!!! ЗАЩО НЕ жертват живота си в техните държави, а дават съвети в САЩ?!?!?!?! Даже да са деца на мигранти, пак трябва да искат да се завърнат в родните си държави и да ги променят към по-добро!!! Тръмп е прав на 100%...

Кои "собствени страни", като са родени в САЩ повечето. Ама нали го е казал Тръмп лъжеца - значи било така.

Тръмп отвори война на много фронтове, вътрешни и външни, и това няма да го доведе до нищо добро. Сам срещу целия свят никога не е било печеливша позиция. Съвсем отделна тема е, че е с нисък морал, психични отклонения и тотално некомпетентен за позицията, която заема. Направи президентската институция и държавата САЩ за посмешище пред целия свят вкл. пред най-близките си западни съюзници.

Толкова зле в Америка че ужас. Рекорден брой кандидатстване за зелени карти през 2018 - 23 милиона. На южната граница ВСЕКИ ДЕН по 1000-2000 души искат да влязат, граничарите нямат персонал да смогват. Още толкова се промушват нелегално. Абе целият свят иска да имигрира там. Щото е много лошо в Америка при Тръмп.

Коментираш несъществуващи текстове. Никъде несъм писал, че икономическото положение в САЩ е лошо. Написах, че Тръмп е направил президентската институция и държавата САЩ за смях пред целия свят с неадекватното си поведение и външна политика. Ако имаш проблеми с четенето и разбирането на текст, те са си лично твои.

Имам проблеми с четенето, късоглед съм. Ти явно имаш проблем с идеята че на президента първото задължение е да се грижи за живота на хората в държавата. Какво си мислят Макрон и Меркел и анонимните български писачи не е важно.

ми то точно щото сте "цветнокожи" и всичко ви се поднася на тепсия, всички закончета и нпо-та работят да ви се дават права и само права и никакви задължения, нагли сте и затова където сте отишли всичко ос'ирате, а демократите ви искат гласовете за да векуват в конгреса, с десетилетия са там и са вече все на 80-90г. ама се крепят с вашите "мултиетнически" гласове. А новозеландката е джендърка облъчена непоправимо, при нея спасение няма, тотално е увредена.На Тръмп и трети мандат ще дадем че да пукате от яд.

Ти чакай първо тоя идиот да изкара първия, че има съмнения и за него. Както е тръгнал да се олива по всички теми и политики, не знам колко ще го изтърпят и самите републиканци.

о, при самите републиканци няма и грам мърдане каквото и да дрънкат либерастите,точно па либерасти не моат ми каза кой да харесвам, а пък демократската пасмина си реве за импичмънт непрекъснато и много им се иска да разкарат тръмп ама нещо не са познали, иначе дойдат ли света ще стане едно добро място за един техен кръг плюс мързеливците и търтеите, а останалите да му мислят.

Ха, дано го преизберете, че да е трън в джендърските, либерални гъ..ве, който превърнаха Запада в цирк!

Освен, че Тръмп е гаден расист, т.нар. депутатки са недоволни "цветни" каква е информацията в тая новина?! Ама платена толерастия....

Империята на злото се управлява от клоун с ултрадесни възгледи. Защо ли това ми напомня за една европейска държава през 30 години на 20 век?

И коя е империята на доброто, Расия водена от Путин ли? Май ти е време за хапчетата и по леглата.

ми империята на злото е създадена 1922г с много кръв и насилие!