Коментари - Депутатите почти единодушно приеха ветото на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-"Словесните сблъсъци между НФСБ и АТАКА прераснаха във физически"... Както тук, така и в тазвечершната Панорама Бойко Василев, Надежда Василева и др. се изявяват в дребнотемието. Кой кого блъснал, нагрубил, нокдаунирал... Да се чуди и да се мае човек. Това ли са големите, важни теми от нашето всекидневие? Това ли са нашите големи журналисти? От къде накъде с тези просташки "изяви" ще занимават българското общество, което в момента ври и кипи от недоволства, от глад за разнищване на наболели и нерешени проблеми? Не мога дори да си помисля, че вие сте толкова пристрастени към дребнотемието. Но защо го правите? На това ли дребнотемие са ви учили-недоучили? Отговорете, вие уважаеми журналисти. Защо не се ровите и не ни информирате за наболелите, за големите проблеми на нашето всекидневие? Та от вашето ровене и информиране да очакваме, че нещо ще се оправи. Казват, че най-голямата беда, която може да сполети бедния човек Е ДА МУ ОТНЕМАТ НАДЕЖДАТА. Запомнете: С ВАШЕТО ТЪПО ДРЕБНОТЕМИЕ ВИЕ НИ ОТНЕМАТЕ НАДЕЖДАТА.

Щом тиквата заповяда, няма как! Предното гласуване нещо се объркахме!

Аз не мога да разбера как Делян Пеевски, след като се води за крупен бизнесмен, олигарх е и депутат в същото време? Това не е ли недопустимо в цивилизованите страни?

Сидеров не можа ли да се скрие под масата?

СидеровА

На този етап президента Радев е нещо,като самотният бегач на дълги разстояния и не може да разчита на съчувствие в парламента. Дори и на Нинова- тя плагиатства от Сенека-"Не може да има държава там, където пороците са се превърнали в обичаи!"Монополизирането на властта прави законоустановена корупцията и води до маргинализиране на обществото! Може би е възможно да се появи Йовковата бяла лястовичка, но освен самотният бегач трябва да има и такива,които го подкрепят. Застрашените трябва да избират - или онези, или България!

Не е лесна битката с приватизаторската олигархия!Впрегнаха цялата машина -платени медии или приспани,лобизъм,депутат срещу вицепремиер,а реално Симеонов свърши цялата работа,да ги изобличи!И тези поправки между първо и второ четене трябва много внимателно да се наблюдават!Дори бизнеса,в лицето на КРИБ " приветства" промените,преди ветото!Е как иначе!Та,така,накрая добре свърши,не че Радев ,БСП наредиха на Радев,но все пак навреме.Тъкмо да видим сценария на олигархията.Принос на БСП е също отпосле,а къде бяха като се приемаха поправките,да са се изказали против,мотиви,бяха ли в залата?Ами не!Добре, че експертите им обясниха за хаоса който ще последва!То не засяга само Гела,а и много други стари договори!Основната заслуга е на Валери Симеонов,и добре ,че не остана сам,както беше тръгнало!

Ти пък откъде знаеш, че БСП са наредили на Радев? Това да не ти е Боко, Цецо и парламентарната им сбирщина?Боко и Цецо усетиха, че доста им се събра -след Гинки, протести, евтаназии на животни и това щеше да обърне каруцата...Още не е късно. Има време!

Е това вето вече може да мине в отчета на президента за свършената работа !

Добре че управляващата коалиция го подкрепиха иначе само бкп и дс не стига!

С най-голямо удоволствие бих бил Пиночет за България.

това беше един добър ден за Комурацията в България !

Опозорено герберастко стадо от компаньонки.

"Спасяването на помияр волю"! Тъпанари!

Браво Депутати ! Уплашихте се от Президента Румен Радев ! Браво и на Президент Радев !

и дружно го подкрепиха, в борбата на Кремъл срещу българския народ ......

Стига вече квичали като латерни за тоя Кремъл и комунисти, бре. Не ви писна все едно и също да мучите... аман

Абе този гьон-сурат Цвъко няма ли срам и усещане че трътляците и пърдялките наричащи се дупетати са в НС не да правят зулуми а свястни закони!!!!Признавал си бил некадърното творение и о кеф на буци!!!!А парите за безполезното и вредното ви стоене в НС ще върнете ли!!!!!!!!!!!!!

Жалки, по-жалки,най-жалки .... Сутринта се сбиха, после се сдобриха. Но нищо, има време - до вечерта може пак да се поскубят и дерат с нокти, като истински "мъже."

Адмирации за Симеонов, защото именно той повдигна завесата, а може би и спаси едни 58 млн. да бъдат заплатени и влезли в хазната. Колкото до неправилните сравнение - Редник Киро с редник Цецо, това изказване на Сидеров ми прилича на -"всички политици са маскари". При първия случай имаме опит за нарушаване на закон и процедура, плюс опит за не плащане на дължими към бюджета суми, при втория това липсва. Практиката показва, че независимо от липсата на закон за лобиране, същото дълбоко и трайно е навлязло в схемата - политици/бизнесмени.

Еденадушно бездушно.

Правилно. Спокойствие и само спокойствие. Който иска неспокойствие- да ходи на югоизток, прав му път.

И това ако не е шизофрения, здраве му кажи! Вземат ни за будали! Народа ще ви измете, мародери!

Време да минава, пари да се гушкат защото трябва и да се перчат колко ''законодателни неща'' са направили и все забравят че ЕДИН нормален приложим закон НЕ са направили и след всяко приемане следва поправка и пак приемане т.е като асфалта на боко - ремонт след ремонта по няколко пъти.....Лошото че дори когато дректно се вижда че са се оср,,ли за пореден път те се перчат че го правят заради ''хората'''...

герб се надяваше, че ще им мине номера с този закон, ама не стана работата, затова подкрепиха ветото и излизат чисти и честни. Извъртяха се като змиорки.

смърт за всички депутати,това е най-справедливото решение,ще им спестим и почивките,време е изродите да умрат

На тиквата му се клати стола.Царя слънце просто прекали.Уплаши се и клекна.Киро гела ще го поеме целия, така ,както народа го е целия поел вече 30 г.

се е засилил да регулира електронните сайтове?

г-н Цветанов, Отпор на кого ще давате, каква "сила" ще доказвате. Всички тези бълнувания си ги запазете за следващото посещение на лекциите на "мозъчния" тръст /каква ирония , точно вие да сте участник там/ в САЩ.

коалиция. Кое от казаното от Корнелия Нинова и Крум Зарков не истина? Тук не е написано,но на друго място прочетох че Нинова направо заявява че олигарси си купуват политици. Една грона същност на българския политически живот лъсна чрез скандалите на Сидеров и Симеонов. Оказа се че и ВМРО е съучастник в цялата работо въпреки че се прави на помирител. Тежко ни и горко. Но тия работи трябва да излизат на показ,всеки закон трябва да се анализира в полза обществото ли е или не..... За да стане това трябва да го има гражданското общество ,свободата на словото и обективната журналистика.

"....Но в политиката и в живота трябва да има и признаване на някои грешки, които си допуснал в гласувания. Когато си осъзнал тази грешка, това не е престъпление", заяви той. "Когато сме единни в позицията си да защитим ветото, можем да покажем, че и президентската институция и парламентът могат да бъдат заедно в общите усилия да задоволяват обществения интерес", каза още Цветанов. ....""" :)))))) .... В ,, мъпет шоу,, има едно човекоподобно, което само повтаря: "МЪНА МЪНА МЪНА МАНА МЪНА МАНА МЪНА......" :)))))) ..... Та и цецо цървулА е така!:)))))))))))

защо обиждаш кукления герой???

Какво лицемерие ?! Правим кофти закон и като ни го върнат, приемаме ветото !!! А ако беше минал така Закона ?!

За какво става дума, освен че са се карали?

Лошото е че пак искат да се краде. Уж опозиционни партий пък май си делят всичко. Няма по добро от прикритието на бастуна президент и на бате ти Бойко. То не остана много за крадене но каквото и да има ще си го делнат.