Коментари - Марешки и депутатите му с медицински маски в парламента | Днес.dir.bg

Марешки и депутатите му с медицински маски в парламента

Депутатите от "Воля“ влязоха с медицински маски в пленарна зала заради думите на Иво Христов от БСП, че 80% от българите са дебили. Атакуваха и Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Марешки и депутатите му с медицински маски в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

само ще ти кажа, че вече чух от няколко твои избиратели, че повече няма да гласуват за теб. За тях Иво Христов е учен, професор, интересен и е от Гражданската квота на БСП. Не е заклет комунист А неговите квалификации са много точни и интересни и имаме нужда от тях.

Иво Христо трябва да си подаде оставката ....

ПЕДЕРАСТ ША ЛА ЛЯДА ГО ЕБА У ГЪЗА ЛА ЛЯ ЛЯ

Ей за такива случаи е крайно необходимо в парламента да се назначи на щат психиатър!

Ръководителят на новосъзданената партия на дебилите или чеповете за зеле и там както искате я наричайте, се изказа.Срам ме е, защото все още си мисля, че не съм от тази партия, а дано, ама надали....

Много го разкрасява. Трябва и другата част от лицето си да закрие. А ако си затъкне и устата, цена няма да има.

ВБА

Крайно време е Парламента да се разпусне, и да се проведат извънредни избори за Президентска република. Вече наближават 30 години от началото на "прехода" към капитализъм, така де наша "демокрация", и се оказа, че парламентарната република е, най лошия вариант за него и съвсем умишлено се избра точно нея. Съвсем показателно е разслоението на народа на много богати заграбили това или онова, и много бедни, а по следата почти никой. Този "преход-демокрация" е разделяй народа и богатей за негова сметка.... Няма управия и няма управия, и....докато е така плюл съм на тази орисия....

КОЛКО МАСКИ ИЗПИСА/ПРОДАДЕ/ на твоите партиини тапъри ами СЛОЖИ СИ И ЕДИН МАРКУЧ В ГЪЗА ОТ БЕНЗИНОВОЗИТЕ ТИ народни ШМЕКЕР-И ПАТЕРИЦО - ТИМ ВАРНА ГРОБ-СОФИЯ

ТЪПИР - МАРЕЧКИ ВЪРВИ СИ В ОБОРА СМОТАН С ТЕБ Е СВЪРШЕНО НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗА ПОВЕЧЕ В ТВОЯ АПТЕКА ИЛИ БЕНЗИНОВОЗ КОМПЛЕКСАР СМОТАН И ЩЕ ТЕ РЕКЛАМИРАМ ЯКО,ЯКО ДОКАТО ФАЛИРАШ И В ДРАНГОЛНИКА

тези ще изтекат по каналния ред в сепаратора за отпадни води. За това сега са на повърхността!

Марешки или Сидеров със гл. координатор бившият глав сек на мвр.Пичове,ние не сме добре!

главен секретар Лазаров пък бил зет на милионера Камен Пенков,екс зам.-министър на вътрешните работи в тройната коалиция, от лявата квота естествено. И за кви пет лева говорим тогава?

"държавата се управлява от трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци" - тук не мога да не се съглася с Магарешки.

Магарешки-поредният клоун в българския парламент!

Палячо!

Магарешки не е само циркаджия, но и шефът на циркаджиите!!! А когато на сцената излезе и кадър на "големият брат" -ГЕРБ (мутрите), забрави и за оставките. Впрочем, цитираното му изказване от септември, не е по-малко гадно от това на Христов и Рашидов

Интересно защо точно дебилите в парламента се обиждат :)

Ами, човекът се обижда, защото , сигурно се причислява към чеповете! Щото, чеп звучи, някак си, по гордо от дебил...!

Да беше научил поне,че маската трябва да покрива и носа.Хахаха.

Този трябва да го глобят за нерегламентирана реклама на медицински продукти, от която той самият може да получи облага.

Театър, театър, злощастна комедия вече 28 години.

Да се очаква един украински /!/ евреин комунист да подаде оставка защото се е на.рал, е безсмислено - все едно да се очаква върбата да роди круши. Те не са се покаяли след атентата в църквата, след лъжата за Чернобил и много, много други неща, та сега този ли ще подаде оставка. Няма, разбира се - просто му погледнете сурата като го показват - ните едно мускулче не му трепка, както на мутрите-престъпници от 90-те години.

Така е и сега отидоха в Рияд и пак няма да се покаят. Кой комунист е от Украйна, да не бодигарда на Бойко?

Готов съм за стипендиант на проф. Иво Христов по темата за 80 %.

Щом толкова занижавате процента, това няма да е да е научен труд, а най-обикновен политпамфлет.

За пореден път се убеждавам,че сме изключително задръстени след,като избираме и плащаме на подобни екземпляри, да "ковели" законите.Няма такава държава!Няма такъв народ!

Очевидно ИМА такава държава.

... това е недопустимо в парламентарна република ... България не е парламентарна република, не е президентска република, България е ПРЕМИЕРСКА република.

И по точно - мутренска република!

дебил се дебилчи пред дебили. Мнооого интересно. Ще се просълзя чак. А от екрана дебили му се възхищават: - Дебилствай, бате, дебилствай!

Как може да има такива ненормалници и то депутати ?

дебил сред дебили как представлява дебили. След 28 години мутризъм и чалгарство, резултата не е демокрация, а дебилност - масова, общонаародна, вседържавна.

и какво само доказаха, че наистина са дебили

само го показаха. Докато не са в затвора няма доказателства - тотален крадец не значи дебил. Напротив, доста са изпечени и доста добре ги прикриват институциите. Награбил се без да влезе в затвора не е дебил - той е пример за осъществен национален идеал.

Марешки и хората му са повече от дебели и нямат място в парламента.Уверена съм и , че са такива и гласувалите за тази група.

ами то само и усмирителната риза му надяваме и веднага го изключваме от групата на 80те и го в карваме в групата на 1 процент - шизофреници или май бяха 1,5 процента или май по света беше 1, а у нас , най-великата нация 1,5 - защо ли.

Стига сте ни занимавали с тези дебили!

Придворен циркаджия на краля Слънце.

вЪржи си я отзад маската, отзад иде май. Хахахахахах. Малко майтап. Гласуващите за дебили сме дебили, а сред негласъващите следва да се брои внимателно - отказът от отговорност при демокрация може би е достатъчно доказателство за дебилност.

Ей бай Ярешки - я си виж процента в парламента. При твоите напъни и средства 4 процента е дебилски резултат. Аз сериозно ви давах поне 8. Извода вие си правете кой е и кой не е дебил. Ама ако бяхме нормална страна с ващите напъни и кампания не 4 , а 8 бихте постигнали, ама кой да се сети, че на дебила двоен напън за всичко му трябва.

Този смешник не спря да затвърждава мнението на мнозина, че е наистина дебил. Защото да печелиш пари с далавери и да си купиш депутатско място не е признак на интелигентност. Да се спре накрая, че тоя парламент наистина заприлича на цирк с 99-те процента дебили в него.

печеленето на пари с далавери е национален идеал госпожо/госпожице. Така също и ограбването на еврофондове и държавен бюджет. Имаме най-спретнатата и чиста национална доктрина - крадене от всичко, крадене до дупка, крадене и на откраднатото.

Рейтингът на "Воля" и на нейния лидер клони към нула. Не получава внимание нито от управляващите, нито от опозицията. Също от основните партии извън парламента, журналистите и дори гласувалите за нея на изборите. С маймунджилъците напоследък депутатите й правят неупешен опит за 5 минути слава. С това ще ги запомним, приемици на "онова" Яне.

Царят е гол, господин Марешки. Прочетете приказката. Някой се осмели да ви каже какъв е резултата от 28 годишната ви мутренска кражба и тотална общественополитическа чалгарщина. Вярно - вие отскоро отговаряте политически, но като едър бизнесмен и обществен фактор също сте отговорен. Защо всички повтярят сега ЦАРЯТ Е ГОЛ , а тоя дето пръв се сети да го каже на глас да не може. То е същото като лошия материал на Борисов само има разлика в това, че Иво Христов успя да провокира цялоро общество към размисъл и самооценка, а Борисов просто си нататрузи милиони попържни. Да не е редно казаното от Иво Христов и да ЦАРЯТ Е ГОЛ, А ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ Е МУТРЕНСКА. Аааа и междувременно съборения цар Симеон Втори крадливи тихомълком си върна пак имотите. Та хем царят е гол, хем царят е преял. Е то стана съвсем дебилщина ама това е положението.

AbuTalib

Не виждам защо някои са се урнали да осмиват Марешки или да го критикуват.Той е ВЕСЕЛИН и по рожедние му е писано да разсмива хората.Светът е оцелял, защото се е смял.

Ами по една единствена причина, че е народен представител и хич не ни е смешно.

AbuTalib

Той навярно е гледал танца със саби в СА. С тази маска само е дал заявка за сценарист на танц с бухалки при визитата на краля на СА в България.

Ух мамините дебилчета , как само се не усещат , че ни оставят единствена алтернатива БСП-то и Нинова.

Червената армия в действие!!!! Браво на мурзилките!

Добър пример са реален дебилизъм. не е Червената армия, на Наполеон армията е.

и английската армия е червена. Поне е била някога с 1ервени мундири. Какво толкова.

,,Заразата" не се предава нито по ОРАЛЕН,нито по ВАГИНАЛЕН,нито по АНАЛЕН път ! СПОКО ! ЗАРАЗАТА СЕ ПРЕДАВА ПО....БАНКОВ ПЪТ ! ЗАШИЙТЕ СИ ДЖОБОВЕТЕ И....СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ ! Не затвърждавайте българската поговорка, че...магарето не го канят на сватба за ,,радост" на булката, а за да НОСИ САМАРА и....ПОКАЖЕ МАГАРИИТЕ :))

ДПС -другата ''тайна'' такава.

Шило

По-скоро е "инстинкт за самосъхранние". Втори шанс да отидат в НС няма да имат. Така че, ще си осигуряват комфорта на ББ,дори без той да иска от тях нещо, както и бед да им дава нещо. Същото е и за патриотите

Прав е Иво Христов, щом и този е в Парламента!

Истината е, че Иво Христов има 1000 пъти повече право да е в Парламента от този престъпник Магарешки. Но 80 > 20 !

Добре не се излъгах да гласувам за Ярешки. Една патерица излезе и той. Не, че одобрявам думите на Иво Христов ама след 28 години кражби и мутризъм някой викна ЦАРЯТ Е ГОЛ и всички след него заповтаряха това с удоволствие. За мен е по-обидно една патерица да ме представлява, отколкото депутата ми да ми напомня, че съм дебил, защото да се търпи това чудо у нас и геноцид и кражби и калинки 28 години, да става по-зле и да твърдя, че не съм дебил, който помага с гласа си е глупво, дебилно, мазохистично и безотговорно. Гласуващият за дебили е ..... .

Имам един въпрос към вас,който може да помага,та във задачата се пита кой от двамата политици Далавери Симеонов,или Магарешкият Бодил е по противен,и мисля мисля,и не мога да си отговоря,а двамата няма как да са противни по рабно,все някой трябва да е повече,помагайте моля.Трябва със ваша помощт да намерим по големият дебил,КОЙ КОЙ Е ТОЙ?

Шило

Дай задача с възможно решение.

Динамиката е голяма и не можеш да ги засечеш за измерването.

Дебили са гласувалите за тях!

Дебила иво и ко бсп във от парламента

Горкият нещастник е решил да спечели популярност всред простолюдието, но за сега само заден сърбеж получава.

Шило

Така или иначе, избирателите му са от "онези" 80%. Що се сърди- не знам. Вместо да се радва на това, че все някой му вярва...

Искаш да кажеш, че има потенциал от 80% с превишение, а е успял да привлече само най-добрите 5% от гласувалите дебили.

С тези четири патерици - Симеонов , Каракачанов , Сидеров , Марешки , Бацето си е като куцо магаре , пълен инвалид.

Шило

Клоуни. И проф. Христов и Вежди са прави. Марешки и ко, са доказателството за това.

Марешки е клиничен случай от психиатрична клиника.

Докато траеше този цирк още колко млади семейства напуснаха България ?

Коментари - Марешки и депутатите му с медицински маски в парламента | Днес.dir.bg

Марешки и депутатите му с медицински маски в парламента

Депутатите от "Воля“ влязоха с медицински маски в пленарна зала заради думите на Иво Христов от БСП, че 80% от българите са дебили. Атакуваха и Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Марешки и депутатите му с медицински маски в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

само ще ти кажа, че вече чух от няколко твои избиратели, че повече няма да гласуват за теб. За тях Иво Христов е учен, професор, интересен и е от Гражданската квота на БСП. Не е заклет комунист А неговите квалификации са много точни и интересни и имаме нужда от тях.

Иво Христо трябва да си подаде оставката ....

ПЕДЕРАСТ ША ЛА ЛЯДА ГО ЕБА У ГЪЗА ЛА ЛЯ ЛЯ

Ей за такива случаи е крайно необходимо в парламента да се назначи на щат психиатър!

Ръководителят на новосъзданената партия на дебилите или чеповете за зеле и там както искате я наричайте, се изказа.Срам ме е, защото все още си мисля, че не съм от тази партия, а дано, ама надали....

Много го разкрасява. Трябва и другата част от лицето си да закрие. А ако си затъкне и устата, цена няма да има.

ВБА

Крайно време е Парламента да се разпусне, и да се проведат извънредни избори за Президентска република. Вече наближават 30 години от началото на "прехода" към капитализъм, така де наша "демокрация", и се оказа, че парламентарната република е, най лошия вариант за него и съвсем умишлено се избра точно нея. Съвсем показателно е разслоението на народа на много богати заграбили това или онова, и много бедни, а по следата почти никой. Този "преход-демокрация" е разделяй народа и богатей за негова сметка.... Няма управия и няма управия, и....докато е така плюл съм на тази орисия....

КОЛКО МАСКИ ИЗПИСА/ПРОДАДЕ/ на твоите партиини тапъри ами СЛОЖИ СИ И ЕДИН МАРКУЧ В ГЪЗА ОТ БЕНЗИНОВОЗИТЕ ТИ народни ШМЕКЕР-И ПАТЕРИЦО - ТИМ ВАРНА ГРОБ-СОФИЯ

ТЪПИР - МАРЕЧКИ ВЪРВИ СИ В ОБОРА СМОТАН С ТЕБ Е СВЪРШЕНО НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗА ПОВЕЧЕ В ТВОЯ АПТЕКА ИЛИ БЕНЗИНОВОЗ КОМПЛЕКСАР СМОТАН И ЩЕ ТЕ РЕКЛАМИРАМ ЯКО,ЯКО ДОКАТО ФАЛИРАШ И В ДРАНГОЛНИКА

тези ще изтекат по каналния ред в сепаратора за отпадни води. За това сега са на повърхността!

Марешки или Сидеров със гл. координатор бившият глав сек на мвр.Пичове,ние не сме добре!

главен секретар Лазаров пък бил зет на милионера Камен Пенков,екс зам.-министър на вътрешните работи в тройната коалиция, от лявата квота естествено. И за кви пет лева говорим тогава?

"държавата се управлява от трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци" - тук не мога да не се съглася с Магарешки.

Магарешки-поредният клоун в българския парламент!

Палячо!

Магарешки не е само циркаджия, но и шефът на циркаджиите!!! А когато на сцената излезе и кадър на "големият брат" -ГЕРБ (мутрите), забрави и за оставките. Впрочем, цитираното му изказване от септември, не е по-малко гадно от това на Христов и Рашидов

Интересно защо точно дебилите в парламента се обиждат :)

Ами, човекът се обижда, защото , сигурно се причислява към чеповете! Щото, чеп звучи, някак си, по гордо от дебил...!

Да беше научил поне,че маската трябва да покрива и носа.Хахаха.

Този трябва да го глобят за нерегламентирана реклама на медицински продукти, от която той самият може да получи облага.

Театър, театър, злощастна комедия вече 28 години.

Да се очаква един украински /!/ евреин комунист да подаде оставка защото се е на.рал, е безсмислено - все едно да се очаква върбата да роди круши. Те не са се покаяли след атентата в църквата, след лъжата за Чернобил и много, много други неща, та сега този ли ще подаде оставка. Няма, разбира се - просто му погледнете сурата като го показват - ните едно мускулче не му трепка, както на мутрите-престъпници от 90-те години.

Така е и сега отидоха в Рияд и пак няма да се покаят. Кой комунист е от Украйна, да не бодигарда на Бойко?

Готов съм за стипендиант на проф. Иво Христов по темата за 80 %.

Щом толкова занижавате процента, това няма да е да е научен труд, а най-обикновен политпамфлет.

За пореден път се убеждавам,че сме изключително задръстени след,като избираме и плащаме на подобни екземпляри, да "ковели" законите.Няма такава държава!Няма такъв народ!

Очевидно ИМА такава държава.

... това е недопустимо в парламентарна република ... България не е парламентарна република, не е президентска република, България е ПРЕМИЕРСКА република.

И по точно - мутренска република!

дебил се дебилчи пред дебили. Мнооого интересно. Ще се просълзя чак. А от екрана дебили му се възхищават: - Дебилствай, бате, дебилствай!

Как може да има такива ненормалници и то депутати ?

дебил сред дебили как представлява дебили. След 28 години мутризъм и чалгарство, резултата не е демокрация, а дебилност - масова, общонаародна, вседържавна.

и какво само доказаха, че наистина са дебили

само го показаха. Докато не са в затвора няма доказателства - тотален крадец не значи дебил. Напротив, доста са изпечени и доста добре ги прикриват институциите. Награбил се без да влезе в затвора не е дебил - той е пример за осъществен национален идеал.

Марешки и хората му са повече от дебели и нямат място в парламента.Уверена съм и , че са такива и гласувалите за тази група.

ами то само и усмирителната риза му надяваме и веднага го изключваме от групата на 80те и го в карваме в групата на 1 процент - шизофреници или май бяха 1,5 процента или май по света беше 1, а у нас , най-великата нация 1,5 - защо ли.

Стига сте ни занимавали с тези дебили!

Придворен циркаджия на краля Слънце.

вЪржи си я отзад маската, отзад иде май. Хахахахахах. Малко майтап. Гласуващите за дебили сме дебили, а сред негласъващите следва да се брои внимателно - отказът от отговорност при демокрация може би е достатъчно доказателство за дебилност.

Ей бай Ярешки - я си виж процента в парламента. При твоите напъни и средства 4 процента е дебилски резултат. Аз сериозно ви давах поне 8. Извода вие си правете кой е и кой не е дебил. Ама ако бяхме нормална страна с ващите напъни и кампания не 4 , а 8 бихте постигнали, ама кой да се сети, че на дебила двоен напън за всичко му трябва.

Този смешник не спря да затвърждава мнението на мнозина, че е наистина дебил. Защото да печелиш пари с далавери и да си купиш депутатско място не е признак на интелигентност. Да се спре накрая, че тоя парламент наистина заприлича на цирк с 99-те процента дебили в него.

печеленето на пари с далавери е национален идеал госпожо/госпожице. Така също и ограбването на еврофондове и държавен бюджет. Имаме най-спретнатата и чиста национална доктрина - крадене от всичко, крадене до дупка, крадене и на откраднатото.

Рейтингът на "Воля" и на нейния лидер клони към нула. Не получава внимание нито от управляващите, нито от опозицията. Също от основните партии извън парламента, журналистите и дори гласувалите за нея на изборите. С маймунджилъците напоследък депутатите й правят неупешен опит за 5 минути слава. С това ще ги запомним, приемици на "онова" Яне.

Царят е гол, господин Марешки. Прочетете приказката. Някой се осмели да ви каже какъв е резултата от 28 годишната ви мутренска кражба и тотална общественополитическа чалгарщина. Вярно - вие отскоро отговаряте политически, но като едър бизнесмен и обществен фактор също сте отговорен. Защо всички повтярят сега ЦАРЯТ Е ГОЛ , а тоя дето пръв се сети да го каже на глас да не може. То е същото като лошия материал на Борисов само има разлика в това, че Иво Христов успя да провокира цялоро общество към размисъл и самооценка, а Борисов просто си нататрузи милиони попържни. Да не е редно казаното от Иво Христов и да ЦАРЯТ Е ГОЛ, А ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ Е МУТРЕНСКА. Аааа и междувременно съборения цар Симеон Втори крадливи тихомълком си върна пак имотите. Та хем царят е гол, хем царят е преял. Е то стана съвсем дебилщина ама това е положението.

AbuTalib

Не виждам защо някои са се урнали да осмиват Марешки или да го критикуват.Той е ВЕСЕЛИН и по рожедние му е писано да разсмива хората.Светът е оцелял, защото се е смял.

Ами по една единствена причина, че е народен представител и хич не ни е смешно.

AbuTalib

Той навярно е гледал танца със саби в СА. С тази маска само е дал заявка за сценарист на танц с бухалки при визитата на краля на СА в България.

Ух мамините дебилчета , как само се не усещат , че ни оставят единствена алтернатива БСП-то и Нинова.

Червената армия в действие!!!! Браво на мурзилките!

Добър пример са реален дебилизъм. не е Червената армия, на Наполеон армията е.

и английската армия е червена. Поне е била някога с 1ервени мундири. Какво толкова.

,,Заразата" не се предава нито по ОРАЛЕН,нито по ВАГИНАЛЕН,нито по АНАЛЕН път ! СПОКО ! ЗАРАЗАТА СЕ ПРЕДАВА ПО....БАНКОВ ПЪТ ! ЗАШИЙТЕ СИ ДЖОБОВЕТЕ И....СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ ! Не затвърждавайте българската поговорка, че...магарето не го канят на сватба за ,,радост" на булката, а за да НОСИ САМАРА и....ПОКАЖЕ МАГАРИИТЕ :))

ДПС -другата ''тайна'' такава.

Шило

По-скоро е "инстинкт за самосъхранние". Втори шанс да отидат в НС няма да имат. Така че, ще си осигуряват комфорта на ББ,дори без той да иска от тях нещо, както и бед да им дава нещо. Същото е и за патриотите

Прав е Иво Христов, щом и този е в Парламента!

Истината е, че Иво Христов има 1000 пъти повече право да е в Парламента от този престъпник Магарешки. Но 80 > 20 !

Добре не се излъгах да гласувам за Ярешки. Една патерица излезе и той. Не, че одобрявам думите на Иво Христов ама след 28 години кражби и мутризъм някой викна ЦАРЯТ Е ГОЛ и всички след него заповтаряха това с удоволствие. За мен е по-обидно една патерица да ме представлява, отколкото депутата ми да ми напомня, че съм дебил, защото да се търпи това чудо у нас и геноцид и кражби и калинки 28 години, да става по-зле и да твърдя, че не съм дебил, който помага с гласа си е глупво, дебилно, мазохистично и безотговорно. Гласуващият за дебили е ..... .

Имам един въпрос към вас,който може да помага,та във задачата се пита кой от двамата политици Далавери Симеонов,или Магарешкият Бодил е по противен,и мисля мисля,и не мога да си отговоря,а двамата няма как да са противни по рабно,все някой трябва да е повече,помагайте моля.Трябва със ваша помощт да намерим по големият дебил,КОЙ КОЙ Е ТОЙ?

Шило

Дай задача с възможно решение.

Динамиката е голяма и не можеш да ги засечеш за измерването.

Дебили са гласувалите за тях!

Дебила иво и ко бсп във от парламента

Горкият нещастник е решил да спечели популярност всред простолюдието, но за сега само заден сърбеж получава.

Шило

Така или иначе, избирателите му са от "онези" 80%. Що се сърди- не знам. Вместо да се радва на това, че все някой му вярва...

Искаш да кажеш, че има потенциал от 80% с превишение, а е успял да привлече само най-добрите 5% от гласувалите дебили.

С тези четири патерици - Симеонов , Каракачанов , Сидеров , Марешки , Бацето си е като куцо магаре , пълен инвалид.

Шило

Клоуни. И проф. Христов и Вежди са прави. Марешки и ко, са доказателството за това.

Марешки е клиничен случай от психиатрична клиника.

Докато траеше този цирк още колко млади семейства напуснаха България ?