Другарският съд за депутатите ”Верту” се провали

Депутатите от Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика гласуваха "против" това - депутатите, участвали в презентацията на мобилни телефони, да бъдат изслушвани.

Обратно в новината

Коментари - Другарският съд за депутатите ”Верту” се провали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека оставим "нероденият Петко-Верту". Хайде да видим имаме ли икономика и къде отиват парите от данъците и осигуровките?!?!?

ерт *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Излиза,че един от тези продажни депутати струва колкото едно телефонче-верту

Не разбирам как може за морал да говори на колегите си Цецка ЛУКСА. Тази която счита за норманло да лети с супер луксозни самолети безсмислено на златна цена за стотици и хиляди левове народна пара. Когато няма пари за нищи и уже криза другите но не и за нея.Тази селска пача с очила. Най - кориумпиранта и компрометирана личнист от Плевен и Ловеч до София.

Е..ТИ И ДЪРЖАВАТА СМЕ Е..ТИ И НАРОДА СМЕ ТОВА В ЕДНА НОРМАЛНА СТРАНА ДО СЕГА ДА ГИ БЯХА ИЗМЕЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ...

тези гниди депутатите не четат постинги и нямат срам..за пари са готови да продадат и сестра си на ' турска вяра'...

Скандала отново орезили парламента. То може да беше провокация, може морала на някои само депутати да куца, ама е ясно , че при отслабващото доверие на хората скандала съвсем срива реномето на парламента и от това никой няма полза. Дано се постегнат и поработят и най-вече да измислят нещо за да се тръгне напред, че доста се застояхме в кризата и не може да се движим само защото сме закачени за ЕС и той ни тегли.

Не, няма да си търсят и разкриват кой от къде кво, вие какво очаквахте, хи хи...

мухахахаааааааааа,изсмя се графът на развален испански :)БЪЛГАРИЬО????

Тези депутати трябва да ги изгонят

изроди,хората няма какво да ядат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заглавието е улучило десятката. "Другарски" съд. Едни другари от ГЕРБ "съдят" на събрание други другари от ГЕРБ. Партийно събрание. Липсва само член 1 ви и ще се разбере, че за годините след 1989та, не сме мръднали в развитието си. А "партийците" не са променили манталитета си. Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили.

въведена е нова мярка за корупционно поведение на депутат - 1 verty

София. 18:30. Квартал Младост-1. Събрание на герб. Пристига някакъв с костюм и джип Хъмър. Черен. Той -някой - депутат от герб. Нов морал. И в номера много 5.

При управлението на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски нямаше такива неща. Време е Н.В.Цар Симеон Втори отново да вземе властта, за да доунищожи злините на Иван Костов, причинени на милата ни Родина! Мила Родино-о-о-о-о, ти си земен рай-ииииии! Солидаризирам се с форумката "serafimova" от Гласове.com. Спец-поздрави! Всичко е точно! д-р Зенгинова - ИСТИНСКАТА или все същото: Аврора в дир.бг Ганий в медиапуул.бг винаги ДРОД на НДДК - Национално Движение Долу Костов

Венсеремус! По-здрави за другарите от сайта glasovechuvamneprestanno.net ! Не сте сами! ( вие го знаете най-добре) Но сега имате и мен! ДРОид от OS ANDROID ( сиреч, на човек ударям) aka в киното като "Броненосеца Потьомкин", из квартала като Путьо Китанчев, а из 4 етаж на лудницата - като ЛАУРЕАТА! Кураж другари - ние сме по-луди и победата ще бъде наша !!

когато спечели изборите, Бойко се вслушваше в гласа на народа, сега слуша съветниците си и ще изгуби

Бойко никога не е слушал гласа на народа. Този човек мисли само за себе си. Борисов е по опасен и от Живков.

Другия път предлагам да ги пробват с презентация на английска сол! Ако и тогава отнесат плувката - филма ще бъде ясен до безкрай!

Шведите си пострили социализм и си живейкат хубаво, а нашите бандити искат да ни набутат в бандистско/мафиотски капитализм и дори не капитализм, сволочи.

в бг нема закони,само пенсионерите болните и децата мизеруват. всеки да вземе камак и да удари депутат ще е наистина праведно. позорна страна станахме срамна и продажна. министар на бг е американския посланник а не бб.

При социализам найважното е морал. Друг критерий нямаше. А при капитализма излезли са аморални типове напред, затова с тъга си спомням за социализма и управление на съветите, а не на кметове и др свинщини.

Мръсници и смешници!!!

6000лева към коментара на ивачо

а, господа ние нямаме какво да ядем те отиват за тел.от 000лев-а толкова пари несам виждал-те,подараци.мно нещо нестава

Аз мисля да пиша един емайл на Vertu, и да ги попитам дали няма да ми подарят и на мен един телефон. Чувам, че подаряват скъпи телефони, защо да не подарят един и на мен?!?

с тая реакция стартира началото на края за ГЕРБ

Ако си служител/работник и през работно време по своя воля и за собствения си кеф се изнижеш от работа/вика му се самоотлъчка/, защото някой те вика някъде да ти подарява нещо, което по закон нямаш право да получаваш, а през това време някой ти плаща заплата за това, /още повече, че от твоето мнение, изразено с гласуване се създават законите на една държава/ няма нищо нередно, Не, не, не! Хич биля! - както казваше баба ми! В много фирми за такова нещо се напуска работа!

В много фирми за такова нещо просто бият дузпата. В много страни за такова нещо ако хора си си подават оставките, ако не - просто им бият дузпата.

Тичайте после пак да гласувате за тези. Давайте им власт отново.

наличието на телефони Верту у народните избранници , ще увеличи качествено и количествено обема на приозивежданите закони ,имиджа на парламента, както и са нужни възможно най нови и най мощтни беемвета,мерцедеси и по възмовност майбахи ! Но едно по едно ! Се пак сме бананова република и сичко треа да си е както треа !

и от седем метра испалнени е

така е само ланкане и нищо.ударете им дуспите и които

и какво излиза, само в БСП не заповядват на депутатите си какво да правят. Само там няма примитивен вождизъм на болен лидер.

А защо не го накажат или отзоват. Или да го изключат от групата си, като са толкова принципни - те и без това нямат мнозинство- нищо реално не губят. Но и на този символичен жест са неспособни, понеже и те са омазани.

Не се занимавайте с групости, а глобете депутатите! Стига чесане на езици и излишни извинения! Искаме действия. Строенето на магистрали и детски градини е нещо хубаво, но ако в този случай депутатите се разминат с финансова санкция, ще се убедя окончателно, че в България има ненаказуемост: и за управляващите и за организираната престъпност! Стига приказки, искаме действия. Европа ни се смее на глас, лъснали сме отвсякъде с опитите си да си прикрием кирливите си ризи вместо да ги изперем! Докога?!

Оформени Идиоти са Нашите Народни представители

служебно правителство е добар изход от саздалата се ситуация

Избрали сме си мижетурки да ни представляват.

В една нормална държава за такава постъпка хората доброволно си подават оставката. Това е безобразие до кога ще търпим като овце сме само търпим ! Искам тези хора да се изправят пред народа и де се извинят за постъпките си поне това да направят. Безобразие просто ако сега беше 96 когато всички им искахме равносметката.... Няма демокрация в тази държава.

Да, ама ние не сме нормална държава.

Г-н премиер, трябва да ИМ вземе по една годишна заплата на гнусните и мързеливите депутати които народа гласува за тях за да помагат и решават проблеми а не да им се подиграват. Явно в БГ по голяма роля играят парите, така че ако вземеш пари от такива хора тогава е най добра отплата

Този филм сме го гледали, вервайте ми! По времето на Дедо го даваха вече. Дедо се правеше на силен и обещаваше да се разправи с "лошите" депутати и нищо.

Каквото и да направите се изложихте и станахте за смях по неоспорим начин. Да се самонакажете е начина хората да разберат, че сте си взели поука и съжалявате, което може да смекчи донякъде вината ви. Е пропускате този шанс.

Вместо да сведат глави и да се засрамят, депутатите продълават да наглеят. Че и лъжат повече от бай мангаУ. Изкараха се невинни жертви. Още малко и ще ме разчувстват. На тия виновните да вземем да им спретнем една шега - да им пратим в парламента за Коледа по един пластмасов gsm Верту. :))))

...,голямо внимание на този депутатски гюбюр. я някоя по-интересна тема, не са ли открили нова диамантена планета или лабиринта под сфинкса, там пише всичко--кой става и кой не--голям пи ар им стъкнахме.

Абе, ама тия `наште` (поне тези от крайно-непредставителната извадка) хубостници/чки от кирпича -- май-май воистине имат невероятни акогнитивни способности, а ?!

ас мисля да емигрирам,че като кледам mno

Най-добре е да обявим война на някоя по-богата държава,да ни окупират да заживеем човешки най -накрая.

Бойко що не ги прати на село, както направи вече с няколко министъра (здравни най-вече)?

С такива в партията му, най-много да върне червените "официално" на власт! Мекушавичък е...

нееее... зависимичък е ;)

Когато трябваше да отидат да си вземат телефон за 6000 първи и се натискат, а сега никой не отива. Преди време от куку бяха поставили едно кантарче в парламента, което някой открадна. Рибта се вмирисва откъм главата

Сега разбирам защо след 9 септември е приета наредба-закон за Народния съд! По друг начин не е било възможна да бъдат наказани тези 240 души!

То че депутатите са крадливо племе е ясно на всички. Само едно не разбирам - щом тази комисия няма правомощия дори да докара издънили се депутати поне да ги чуе, пък камо ли да предприеме нещо. ЗАЩО СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ КОМИСИЯ?

За допълнителни доходи,съобразени с инфлацията... То и такава реклама на това Верту върви,че дупетатите рекламни агенти като нищо може да получат по един коледен подарък...

Ама наистина е другарски съд.

Морал ли? Какво е това "морал"?В държава,в която половин век е вилнял комунизмът моралното е непозната категория. Там действа диктатурата на пролетариата!