Четирима депутати на БДЦ напускат партията на Бареков

Четирима депутати от ББЦ – Стефан Кенов, Борислав Иглев, Христо Тодоров и Георги Ковачев, подадоха оставки като членове на партията и от заеманите постове.

Обратно в новината

Коментари - Четирима депутати на БДЦ напускат партията на Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останалите, начело със Светлинчо, чакат по-сгодна оферта...

За всички гласували за ББЦ-Бареков ви го пъхна без вазелин!!!!!!!!!!!!!!!

ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ББЦ-на Н.Бареков се знаеше,че е събрана с пари т.е. ГОЛЕМИ ПАРИ!!! Но и 4 милиарда от КТБ не стигнаха за да продължи кефа на Н.Бареков! "Дарителите" прибраха парите за други моменти в бъдеще!! НО ЗАЩО НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ТИЯ 4 МИЛИАРДА? ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ: ДПС ИЗТОЧИ КТБ! ---- какво чака прокурора Цацаров? И Станишев и Бареков и Пеевски ---харчеха на поразия?! ЗНАЙНО Е И ОТ НАРОДНАТА МЪДРОСТ: " С ТРУД ИЗКАРАНИ ПАРИ НЕ СЕ ХАРЧАТ С ЛЕКА РЪКА!" А тия синковци харчеха като ненормални! Ето какво става- престъпниците бягат от България! Сред тях са Станишев, Братя Галеви, Меджидиева, Бареков, изчезнали от България са и убииците на Балтов .... До кога тая съдебна система, която уж нямала пари пък си раздали бонуси /премиални/ за 6 милиона лева?! А ние дето ги изработваме парите мизерстваме с нищожни заплати!

БарекOFF, напусна себе си отвратен!

Гледам Бареков по Бтв и се чудя, кво пък не им харесвате на турските и на индийските сериали...

Партията на Бюреков се състой вече само от 2-ма... той и жена му. Скоро и тя ще го напусне :)

тези депутати да се откажат и от депутатските си места. за да влязат в парламента и да налапат кокала и с дявола биха се съюзили/ т.е биха членували в партията му/, а сега почват да се махат. Защо? Не знаехте ли още отначало с кого се захващате?

Боци и Цеко очевидно не жалят паричките за Новогодишното пазаруване! А продажни играчки и сувенирчета в Парламента бол! Очертава се бетониране на ГРОБа български!

алф

не се излагай, това с "парията" на Бареков беше ясно още много преди изборите. Този човек е абсолютен популист и алчен смешник. Парички, парички това винаги е била целта на Бареков. тази партия беше създадена за да го изкара от абсолютната безисходица в която сам се набута...и го прави в Брюксел. Няма конспирация, само като видиш кой му беше замесника (Р.Петров) трябва да ти е ясна далаверата...

Напускат защото Бареков спря да плаща и така не си изпълнява обещанието поето при събирането на групата на Бареков обявена за партия-пари за присъствие. Затова ще присъстват само в парламента със същият ,,полезен" за обществото резултат.

тои и бареков си имал тролове. я как го защитават. бравос. не мога да си представя и един да е сега за него. ама у нас пълно с тъпанари.

не са тролове,а драскотят последните мохиканки- стрина нешка ,мара и мама!

кога Европа ще го върне с белезници !? Гаврата с нормалните хора е, че и днес благодарение на ДС се позволява на подобен боклук да заема подобни длъжности! Пореден позор за всички българи.

Дудук нали ти казах стига си се правил на маймуна,оти Дудук без дружина какъв Дудук е.Май в крайна сметка ще излезе ,че от Дудук стана Капут.

Делян Пеевски като действащ депутат обяви дни преди затварянето на КТБ, че банката е източена, пред фалит и т.н. Освен това в тандем з Цацаров обвиниха собственика на тази банка в поръчителство на убийство. Това е умишлено разпространяване на слухове за банковата система целящо нейното разклащане и е наказуемо по НК. Искаме: Пеевски, Цв.Василев, Бареков, Хр.Бисеров, Цацаров да си понесат съдебната отговорност, а не да се крият и никой в нищо да не ги обвинява. Искам да видя как някой съдия ги оправдава та тогава да си излеем поне гнева върху този съдия.

Гледъл съм филма"Господин за един ден".Бареков,едно време в Италия по време на Борджиите е съществувал един човек-Николо Макиавели, и той е давал много съвети,например-АКО НЕ МОЖЕШ ДА СВЪРШИШ ЕДНО НЕЩО НЕ ГО ПОЧВАЙ.

Ей тия пичове срам немат, ама въобще! Никаква цензура не може да ги спре.

Нека сега да видят всички купени и излъгани гласоподаватели на ББЦ, че са гласували за една измислена пирамида. Дано, най-накрая българите се усетят когато ги лъжат в очите и спрат да гласуват и да вкарват в парламента такива измислени формации, защото имаше вариант ББЦ да изиграе ключова роля в съставянето на правителството (т.е. без тях да нямаше начин) и тогава щеше да е наистина жалко за България ако Бареков беше заменил Волен като златния пръст.

Има ли нужда да се пита КОЙ е тоя "некой"

E "Пазарът Цв. е по-добър от пазар Дуду"

Бареков, вярно куче на Доган, Октай и Делян Пеевски, наясно ли си вече колко сте измислени и ти като политик и партийката ти.

Е, как няма да я напускат, като няма вече КТБ!? ...цицката секна!!....

А нема ,кой тръси -пак намира! В КТБ и Сараите -нема веке,ама в москалското консулато- рубли на корем,без нищо отсреща! САМО ИСКАТ ДА ПЛЮЕШ ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ!

Тука има само ху..., ма не ми става заради студа, неграмотнико!?

Ам дей йе стрина Нешка,баш барековица? Оти са крий като пут..-..а под кошуля? Нели тя беше майката- орлица на капутя,докато са фукаше с ктб пендарите ,окрадени от хиляди обикновени българи ! Тази в царско или социалистическо време ,до сега да търка наровете,има късмет ,че сме в ЕУ,което също оплю!

Всезнаещата и всеможещата Нешка е жалка мишка...

Обърках се... прочетох, че някой утрепал 4ма дупетата, а то... Прехвърлили се на нова хранилка :) Пу пу - уплаших се.

Де да бяха!!?/..не към персоните.../ Тюх, да му се не види!..

Важното е Николай Бареков - Дудука, да устои на този мракобесен акт и на следващите избори да увеличи присъствието си и в нашия, и в европейския Парламент! Ники Дудука доказа, че щом хората гласуват за Сидеров, бат Сали, Делян Пеевски, то има място и за кандидата на всяка партия Любен Дилов, и за Росен Петров.. ..а вярвайте ми - ще видим и Слави Трофонов!

На тия им е изпята песента. Повече НС няма да видят. Вече и пари нямат. Нали уж заради "медийни атаки" шефа им взел каквото могъл и забегнал в чужбинско. Добрата новина за кариеристчетата без грам мозък е че засега не се очертават избори. Но може да им излязат криви сметките и още през лятото да срещнат народната любов с 1 % от евентуалният предсрочен вот. И няма да са само те потърпевшите. За това слушкат, само избори да няма.

То и на Атака беше изпята, но Фикусът цъфна в залата ;) Партията и Фирмата винаги ще намерят нови лица - щом вкараха в Парламента Пеевски и бат Сали - какъв проблем им е да направят мен или вас депутат или Лидер на Нова Партията - например Партия за умерен патриотизъм "Напред към Русия и САЩ, български лъвове!"

Дудукът - сама наду дудука!?!?....и толкова!...

Малей ,само кат смятам колко милки само за 1,5 г -грешна народна пара потънаха в джоба на капутя и капутовците! ..Още от цирка горанов във варна -де бре грамади на живо,де бре ,сцена ,де бре брейкинг интервюта с измъчените бизнесмени от шайката на петното,де бре -проклет да е Боко!Та до сега- ама аз нямам нищо общо с това! КТБ параляк като златен дъжд е валял!

Омръзна ни вече по един и същи начин да се прави мнозинство.

Т.е. разбирайте :"Платихме си да сме депутати, а сега защо не капе даже...?!" Сега ще се продадат на първия пожелал ги... И ще е евтино, все пак трябва "инвестиции" да се връщат...

В ББЦ то устана само стрина Нешка,дйету са продаваше за капка вяра на капутя,барековица и най,най ,най -майката на любимия ръководител! глигана роско пък го обезчестиха с кортик! Следващите на прангаря са шайката на варадеро помияра! Уф ,мъка !

И така....в ББЦ ще останат само Бюреков и календерска....

Пълна порнография е ББЦ! Да обясни сега подкрепата си за тях народната любимка нешка робева!

Проституки всякакви - млади, дърти, грозни, убави, с носове, без.

ББ ще им се зарадва на тези, усещам. На него му трябват послушни депутати да му гласуват лудите закони, а той да продължава да си краде необезпокояван.

За да изринем парламентарните "обори"!

що н помислихте преди да гласувате? сега си носете самара. рева е безплатен.

Всеки, гласувал за барека, всъщност е гласувал за кондома

Когато се говори за българския народ често се говори, че е прост и беден. Това е спорно твърдение, но тези, които го твърдят не се опитват да отговорят ЗАЩО? За съжаление партията на Бареков доказва твърдението, но отговор не дава ЗАЩО?

Твърдението въобще не е спорно!А като още едно доказателство ще посоча твоя въпрос.Абсолютно глупав въпрос.Как може да се обясни защо някой е прост???

...а защо трябва да се обяснява защо простия си е прост.

защото сме безпринципно и продажно племе, а за извинение казваме че понеже сме бедни затова се продаваме

Нали Дудука се нареди на топло евродепутатско място и следващите 4 години ще получава заплата,колкото 5 годишните заплати на маргиналите,гласували за него.

Бареков ще се изправи и ще продължи да бъде фактор, но отцепниците просто ще бъдат забравени, защото БДЦ без Бареков няма.

Безкрайно си прав.Дудука ще се изправи в обичайната му поза ПАРТЕР и ще стои така дъъъъълго време!

Ха ха ха

Аха. Прав си. Как да не си прав. Така ще да е.

Тия случайни хора ги вкара Бареков в парламента. Обаче, излязоха обикновени продажници.

Като него

Ха-ха-ха, всичко с тази измислена партия си идва на мястото. Само искам да знам как се чувстват балъците, които гласуваха за този помияр?

Те си остават балъци.

А тези, които са гласували за ГРБ, РБ и т.н. са гении може би? Както е казал нашият виден политолог Бай Ганьо: "всички са маскари".

Дудуков.... то ако ставаше само с пари ....

Ковачки плаща, не си играе! Има да си връща за лиценза за мините му на Бойко! Или там който му е свършил работата!

Кръговете около ДПС се разпадат.

На прост народ не му трябват умни политици.

и 20 души се считат за прости

Явно, че част от сегашната официална коалиция не желае да бъде параван на коалиция БОСТАН, затова започва прегрупиране и преход към "плаващо" крадливо мнозинство!

Бареков е политически труп.

Партия направена с крадени пари и купени гласове е обречена на провал.

Като не могат да изпълняват поетите ангажименти пред избирателите си, какво търсят в Парламента? Да напускат и парламента, а не само парламентарната група! А и не съм видял досега политик в България, който да е поел ангажимент пред избирателите си и да се е отчитал периодично пред тях. Борбата е единствено за депутатското място! Другото е прах в очите на балъците!

Това ли беше момчето, което говори с морето на някакъв странен език ?

Никой не е виновен Нито момчето нито морето . Виновни сме си ние , че допуснахме това явление,, Н Бареков ". Слушахме го , гледахме аха да му станем партиини членове . Това което става с ББЦ е ясен показател за 2 явления Първо-демократичните процеси у нас са спряли . Живеем в спорове , телевизиони диспути и стари муцуни Тази опстановка не може да роди партия и Второто явление е е беднотията която храни всякакви фантастични идеии за забогатяване -правене на партия и после в Парламента . Но това е непреодолимо защото париите са основа на демократичното представителство Тогава .Изход Нова Конституция -независимо колко време ще ни трябва.

Това е етап от развитието на проекта Дудук !!! За съжаление и резултат от симбиозата Бойко-ДПС-Пеевски... Народеца отново ще бъде излъган, до пълното му асимилиране или изчезване !

Много точно казано. Просто, след като се очерта здравата и укрепваща все повече връзка между ГЕРБ и ДПС, проектът Пловдивски Бюрек вече изживява времето си. Стана ясно и че на следващите парламентарни избори през 2015 г. напролет той няма да може да събере необходимия брой електорални глупаци... Просто съм любопитен да видя, кой сега ще е следващата политическа мухоловка. Очевидно и НФСБ няма да е...

Дудука влезе с шут в политиката защото лъжеше на едро. Сега ще излезе с шут от политиката, защото колкото и проЗд да е народа все може да събере 2+2.

Бойко си напазарува Коледни депутати! Подготвя си бетона за следващите 3 години. Лошото е, че го прави с морски пясък и в един миг ще рухне!!!