Русия и Китай имат най-много фенове в парламента

Русия и Китай са с най-много фенове в българския парламент. САЩ и Германия са на трета позиция, но далеч след първите две страни.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Китай имат най-много фенове в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЕНОВЕ МНОГО, ПРИЯТЕЛИ С КОГО ЛИ НЕ... НО НИТО ЕДИН ФЕН НА БЪЛГАРИЯ или ПРЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

ЧУК

Кетай е голяма сила обаче!Пратиха ракета на Луната!

е то затова сме на тоя хал-заради тия фенове !

при следващото преброяване: 1. Северна Корея; 2. Куба; 3. Венецуела

Екзотичните дестинации по правило подбуждат у българския депутат приятелство.

Всички обичат Русия и Китай, но не приемат юани или най-силната валута в света-Съветската Рубла! Пачките ги искат в евро, щото и ще се се бяга на Запад

Не позна, ще си седим в България. Защо трябва да бягаме. Да бягат чужденците от тука.

таборът (от Столипиново) тръва на запад. Има светлинка в тунела, да се поизчисти страната от циганията. Пък и европата да се поизцигани. Добрата новина е, че в Лондон и Брюксел коренното население е по малко от африканските цигани.

Ами какво стана с Бразилия, нали аз идвах, Бойко ходи, .... Ами с Катар?

националистите ни обичат китай и иран поради общата ни религия и език :)))) а мразят европа и сащ защото нямаме никакви общи ценности :))) клоуни!

Имаме много близка култура и език с Китай, затова го обичаме.

25 години соросоидите на Отровено общество се мъчат да променят тъпия и прост българин и КО ПРАИМ сега, най- представителния избран на свободни избори орган, народното събрание се оказаха русофили. Срам и позор, Надето, Пасито, Никиту Младеновия и прочие дресьори трябва да си направят харикири. Дедо Сорос да затваря кесията или да сменя екипа. Те и турците в началото на 15-ти век ни бяха съкратили до 300 000 но след 500 години оцеляха, тъпи, неграмотни и непоправими, а империята и султаните отидоха в небитието.

ЧУК

Тоя път няма да оцелеем!И не заради турците,или руснаците,а поради огромната алчност на българската политическа сган!

Русия и Китай са с най-много фенове в българския парламент Това означава ли ,че България няма фенове в Българския парламент?

Обичат я и България, уважаеми Петров, даже много я обичат. Както вълкът обича агнето я обичат.

В глупоастта подобното се привлича с подобно. В Интелигентността противоположнистоте се привличат. БСП и ДПС се привличат с Русия и Китай. Подобие. В Комунизъм, лесна корупция, политически авантюризъм, подкрепен с диктатура. Нима сте очаквали комунист да заработи с Европа?! Щее е чудо невиждано. Освен ако не залее с корупция, както във Виена ЦК на БКП. От тях виенчани са вдигнали ръце. Даже напускат Виена, такъв прекрасен град, понеже се изсипват милиарди, изсмукани от Бългаиря и се вкарват във всевъзможни безумни корупционни схеми.

Голямата корупция направиха най- големите америкаски банки и докараха на света нечувана криза. Затова в Китай за корупция застрелват министри по късата процедура. В България корупцията е държавна политика. Някой да е чул при Сталин да е имало корупция, или колко са му били милиардите в западните банки.

От преслужбата на НС: Поради липса на интерес клубът Приятели на България се самозакрива"

Клубът "Неприятели на България", обаче, цъфти и върже.

Рубладжиите на путинската хранилка се преброиха. Нещастни дупедавци, дедите ви в гробовете се обръщат.

евреин

Ние им плащаме за да си организират те кръжоци по интереси??

Тези групи за приятелство са формално основание периодично членовете им да посещават екскурзионно, на наш гръб и за наша сметка сътветните дестинации.Ако публикуват данните за тези екскурзии просто лекичко ще пребледнеем.

Немските фирми са по-взискателни и не влизат така лесно в корупция. За нашите политици са по-далчени поради липса на способност да отговорят на високто образование на тези партньори и нямат директен интерес от рботата с тях, понеже джобовете се пълнят по-трудно. С Русия и Китай може всякак, стига някой да заповяда. Лесно, бързо и... провалящо. Формула на неуспеха. И с Германия може да се работи, и с Русия, и с Китай. Но по- на изток е по-снижаващо, по-запад е по-изискващо, респективно развиващо. Комунист няма дда намериш да се развива технологично, да прецизира. Комунизтът гази, граби и лъже. Естествено е клубът на подобните да е с Русия и Китай. Толкова логично. И няма нищо общо сс езика, културата и религията. Някой да е толкова близък с китайските език, култура и религия от тези долнопробни далавераджии?

Наслушали сме се на еврейски съвети и напътствия от САЩ и ЕС... Става все по-зле. Истината е в добрата стара Русия.

Прав ти път на изток.

Защо не си направиш екскурзия из Большая Русь? Бързо-бързо ще се върнеш, като видиш колко са по-добре. А синовете и дъщерите ви, нагли болшевики, дали са в Русия, или в Германия, Англия и САЩ? Лъжете като мръсни циганки, майка ви долна!

Ооо, евреина, хайде стига си лъгал. Като толкова ти харесва в САЩ, що не си там или в Израел, ами ни четеш пропаганда в България. Някакви сметки? Дребен мошеник.

Ако имаше една група за приятелство с Българският народ колко ли депутата щяха да членуват в нея? Според мен и техните дела, нито един! Пък и защо ли? Нали за тях сме еректорални единици и то само преди избори.

Вижте драги съфорумци как веднага заработи еврейската пропаганда във форума. Един човек, но всечко овоня. За това ползва коментари с по 2-3 изречения и най-различни никове, за да създаде впечатление, че въпреки парламента, мнозинството българи са русофоби. Или да представи едно манипулирано, фалшиво обществено мнение. Ето така работи еврейската пропаганда, така се опитват да ни правят нас, българите, на глупаци и маймуни.

така така само атака и оня петното сте българи :))))) баси клоуните сте :))))

Ти за евреина не питай, той сам ще се обади. Евреин, какво търсиш мамка си еврейска в България. Имате си Държавата, гледайте си работата там. Тъп пропагандатор, ако ти бях шеф, да съм те уволнил да сега няколко пъти.

Сергей Станишев-майка еврейка,баща Дмитрий ,,Яков'' Станишев-соросоид?

Русофоби няма. Има антикомунисти и кражбофоби. А вие сте русофили и кражбофили. Защо да мразя Русия?! Но искам България да изнася качествена продукция на високи цени за Европа, като при това поддържа и руския пазар с по-ниското качество, каквто потреблява той. Иначее оставаме с нисък таван на беността. Е така си е!

Хахаха, то най-големите кражби и съсипване на българия стана точно при антикомунистите демократи. Под вещото ръководство на САЩ и Израел се опитват да закрият България като държава. Но няма да се случи. По-скоро ще започне процес на изчистване на паразитите. Загубите на България са точно от тях. По една случайност са русофоби, американофили и гейлюбци.

санитар, Кажи кои са смелите български журналисти които не слугуват вярно и поръчково за да бъдат на "яслата".

Най-накрая да видим нещо положително в българския парламент. Няма нищо по- хубаво от това Българи да бъде винаги до братската страна Велика Русия. Що се отнася за Китай, това е най-бързо развиващата се икономика в света според много световни специалисти. Скоро тази страна ще стани първа икономическа сила в света благодарение на мъдри те си ръководители (апропо нали знаете, кой управлява там, а може би някой от вас не знаят или се правят, че не знаят). Разбира се, че България трябва да си сътрудничи с бъдещата първа световна сила. Бойковисти, Костовисти, Седесарчета, Реформаточета и всякаква сган сигурно много ви е яд.

Пенчо не чете...

Русия даже не е в ЕС, пък има най-много фенове в парламента. - Абсурдистан в пълна сила...

Как няма да са фенове на Русия,то си личи -милиони напуснали,милиарди заеми,простотия и беднотия.Това донесоха феновете на Русия на България и българите,но поколенията дали ще им простят?

Е, недей така. И четири американски бази без пари, и европейски монополи, и американски атомен реактор за руска АЕЦ, и толерантност, и демокрация, и права и свободи за малцинствата.

Единствената рафинерия-подарък на ,,братската'' страна,цялата атомна централа-руска,газта-също,ха сега кажи,че колонията не е Задунайска губерния?

русия и китай са любимите държави на мафиозите :)))

И как реши че е така, с гръбначния мозък ли го измисли.

Просто комунистическо бяло вещество имаш вместо мозък.

по икономическите връзки и последиците от тях. Особено в енергийната област.

Всъщност православната руска култура е наследник на средновековната православна българска култура от времето на Симеоновия Златен век. Така че напълно обосновано може да се каже, че с братята руснаци имаме една православна култура, една писменост и в основата на езика ни е старият български език говорен в Преслав през 10 век.

от разкопки. Тия искат да ни претопят , вие говорите за православие и любвеобвилност. Четете повече исторически факти.

Какво против имате православието и реалната история?

РУСИЯ И КИТАЙ С НАЙ МНОГО АГЕНТИ В ПАРЛАМЕНТА

Да бе да, в една американска колония това няма как да стане.

отдавна да сме взели американската конституция и да сме нормална , а не партизанска държава.

Тоест, участват в по няколко групи едновременно.

Държавният заем, който ще бъде изтеглен, ще бъде 4,4 млрд. лева, както е предвидено в бюджета, съобщи заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев пред Нова телевизия.

Орешарски обяви ,че държавният дълг от една година не се е увеличил, даже е намалял с 200 милиона от 14,3 на 14,1 милиарда.Теглят се нови заеми с които се погасяват падежи на стари такива.Никой не ги изяжда.А за Виденов не говори защото той беше един от малкото който погаси 2 милиарда без да изтегли нови заеми.

Сблъсък на два свята - САЩ и Русия ... Ще остане единия. А може да загинат и двата ...

Двама се карат...

по малоумните законопроекти..Искат да разделят България на руско княжество и Източна Румелия.

Княжеството за тръбите на дон пусин, Ромелия за Ердоган паша...тя си е вече ислямизирана

Келепира от "течната дружба" ( сполучливо наречена от Иво Инджев, един от малцината смели журналисти) е за българските енергийни мафиоти (до един русофили) а сметката я плащат милионите българи - без значение русофили или не!

Бай Иване, пак си я подкарал от рано -"Иво Инджев, един от малцината смели журналисти..." Еми, недей така.

Един от малцината "смели" журналисти ченге и доносник от ДС.

значи Атака обичат най-много другара Ким Чен Ун... интересно ;)

ако толкова държите да нямате собственост и всичко да е общо да имате безплатна храна 3 пъти на ден безплатно образование безплатна медицинска помощ ами влезте в затвора бе :))))

ква собственост бе? та ние така сме притиснати ,че сме наематели в собствените си домове...

Руският дух е възроден, руската държава - мощна, руската история - славна. Гордост и чест е за България, да се родее с Русия, а най-ползотворно е да сме в единен икономически съюз.

Това е мантра, отвличаща вниманието на българина от историческите реалности.

Пррръъъъц!

тъпанар

щото работят по-малко...

Йордан Цонев обяснява случая много интересно! Говрим един език (не е вярно), имаме обща култура (да, привнесена от комунистите, иначе си е различна и то съществено) и една религия... И с Китай ли по тези причини, другари еничери? :-) Смешници! Трябва да има тест за интелигентност за народните представители. Това са полу олигофрени. Кажи си го, тъпак, че далаверите с комунистическите държави са къде-къде по-лесни. Корупцията на политическо ниво е лесна и се практикува по правило. Всяка далвера е по-лесна. А в Германия половината от фирмите изобщо отказват да подкупват. Един Сименс го познаваме отдавна в този аспект и него го държи Станишев през социалистите в ПЕС. Там си менят позиции срещу поръчки, няма кой да се вклини при Сименс, че да получи пай. Станишко е завзел територията и се нагушква. Така че Йордан Цонев да си навре общия еезик, култура отзад, където поема и турските атрибути, вероятно поради общ език, култура и религия с тях.

А как иначе, без двете главни опорни точки на партията?

приятел едно време земите ми бяха в ткзс и имах много облаги например безплатно здравеопазване,образование.... ,а сега съм си дал земите на разни далавераджии ,които ми дават мижава рента,парите от ткзста оотиваха в бюджета,а сега отива в мафията....

намери държава в която все още има ткзс-та и ако намериш проучи възможностите за емиграция в ЕС ткзс-та няма! в ЕС има свободни хора собственици на земя а не крепосни селяни!

а ти намери държава в която гори ,реки улици ...всичко е частна собственост и отивай там...мафията взе земите на хората за жълти стотинки

Със какво народ нещастен си заслужил участ зла, с Турция за НАКОВАЛНЯ, с ЧУК отгоре от Москва?! Отговор на тоз въпрос може да е много прост щом търпи да бъде роб ще го тъпчат чак до гроб. "Народе????" В. Левски

България е получила 1,7 млрд. евро от ЕС през 2012 г., внесла е 417 млн. евро отделно идват и други пари като закупените трамваи наскоро например а от русия получаваме най-скъпата газ и на там изтичат $6 000 000 000 на година!

Фондовете от Русия не се усештат,щото другарите си ги разпределят на ръка на Бузлуджа и Копринка!Първо минава през главният счетоводител на позитано и кво остане за държавата! затова 20 години се нагледахме на палати,вилни селища,хотели,голфиигрища -а отсреща дупки като траншеи по пътищата,недовършени магистрали и окрадени заводи

А, напръй и една сметка, какво е изтекло през европейските монополи.

Соросоидната воня заля форума. И да се насерат от злоба, русофилството е в гена на българина.

А Китйфилството откъде е? От китайските ресторанти ли?

от донските "българи" или от параобразуванието на руската църква в София..

Русия е винаги с нас. Даже когато някои български глупаци скачат срещу нея. Руснаците ни приемат като непослушни деца, които правят бели, но след това сядат на масата да се нахранят. А масата е обща ...

за балкански бунаци и цакат колкото и за каквото могат. Е да де , имат си интереси. А тук продават нашите с най-скъпите енергийни ресурси в границите на ЕС.

Това евин си е наш проблем, а ти какво се навираш в България. Айде у Израел.

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 Пенчо Славейков

Ти може и да си мърша, ние не сме.

Помисли си пак. Или незрящ си?

Ауу, любимото стихотворение на еврейската пропаганда. Извадено изцяло от контекста на времето и повода. Писано за друго време и друга идея. Еврейската пропаганда, когато се отклоним от правия път на гоите, на добитъка, пуска ни го като предупреждение за отклонението. И да ни се набие в тъпите балкански глави комплекс за национална малоценност.

Ясно е, че петата колона е фен на Задунайская губерния.

От как сме се освободили от турската империя ни мачка руската империя. За това сме на това дередже.

РУСОФИЛИ Мили русофили, хайде замълчете, съберете сили, нас ни погледнете. КОЙ страната наша тъй "освободи" та накрай Европа да ни нареди? КОЙ селяка трудов от земя лиши? КОЙ създаде тъпите ТеКеЗеСе-та? КОЙ селата китни тъй обезлюди? КОЙ прогони надалеч народа? Две Българии уж "построи" бай Тошо, а от Гърция сме къде по-лошо. Да е чувал някой Гърция да прати техни хора тука да берат домати? Но поради неволя нашите аргати Гърция избират за добри заплати. Всичко туй, другари русофили, от акъл голям сте натворили. Затова сега се малко замислете и дано съдбата наша разберете.

ха от гърция? Абе ние бившите югославяни с техния необвързан социализъм не можем догони по стандарт поне още 30 години,благодарение на съветският социализъм,какво остава за гърция! Сега същите уроди искат пак там,щото вече Рашъните били демокрация и нямало комунизъм,в Краснохуйск и Напичкайск течало мед и масло от чешмите! Баба ми е разправяха ,че преди 9 в Източна Сърбия не са знаели какво е печка,готвели са в трапове,върви ги гони сега! Дали ще е ,,сделанно в СССР,,или ,сделано в Путистан,,разлика йок- мизерия,диващина и азиатщина

Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!(Г.Раковски) Секи Българин е длъжен да защитава своите етнически особености и да варди своето огнище!(Л.Каравелов) Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!(Хр.Ботев) Тоз който ни освободи, той ще ни зароби!(В.Левски)

последно като проверих ЕС ни дава милиарди безвъзмездно а русия ни продава най-скъпия газ и всяка година към русия заминават $ 6 000 000 000 чисто :)))

Глупости, елементарни простотии писани от ученически мозък. Европа ни дава 70% от това което сме и дали. България е нетен донор на Европа от еврочленството си. Плюс съсипана промишленост и икономика и създадено ново поколение от умствени и физически роби.

Русия и Китай имат най-много фенове в парламента Самото заглавие е супер тъпо да не говорим за статията. Какви са тия фенове, да не говорим за футболен мач? Какви са тия групи за приятелство? Какво означава това и какво правят тези групи не е написано в статията!

Предават България на ушанкаджийте и чалмите! какво друго да правят! Няма да мине номера!

"Странно" как от 28 страни членки на ЕС, точно в "парламента" на най-бедната България са фенове на изостаналите Русия и Китай?

на влизането в ЕС за лъскане на имиджа си на "демократи" Иначе винаги ни доктринират с негативите на запада и манипулират обикновения човек с предимствата на славното минало, ТКЗС, заводи и т.н. Ретроградна работа. А светът е отишъл далеч напред и в технологии и в подготовка на кадри и в организация и права на обществото...