Омбудсманът и още десетки се откриха във фалшиви подписки

Омбудсманът, депутати, музиканти и бизнесмени се откриха в подписките на партиите за евровота. Над 120 сигнала са получени в ЦИК за злоупотреба с данни.

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът и още десетки се откриха във фалшиви подписки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омбудсманът е държавен служител, следователно тои е участник в организираните политически престстъпни групи на държавна хранилка. Ако се премахнат държавните субсидии ще се разтурят организираните престъпни политически групи, но ... тогава България ще почне да изпълзява от мизерията, геноцида спрямо населението, и политическата пронституция.

За да се регистрира примерно един адвокат като оператор на лични данни, трябва да му дойде комисия от София, да й плати 1200 лв ( сега държавната такса може да и повече) за да види комисията, че човекът има сейф или заключваемо чекмедже в което да държи документите съдържащи личните данни. А това дето се подмятат наляво и надясно ЕГН-та - излиза че е дреболия. Впрочем докато на такив от които държавата може да им вземе пари се правят проверки, не е никакъв роблем да се сдобиеш с ЕГН-та. Можеш да надърпаш сметките на "топлофикация" или данъчните известия от пощенските кутии на някой блок - тм има ЕГН-та... Можеш да надникнеш в здравните осигуровки, налучквайки ЕГН... Излиза че храним още една комисия, която не върши никаква работа както КЗП и както ДКЕВР.

И в сметките на Виваком и на ВиК има ЕГН-та, които най-безотговорно се пускат в пощенскитекутии, или ако разносвачът го домързи ги оставя накуп някъде.

трагедията на българия е в това, че останалия народ след масовата емиграция е много прост и лесно манипулируем. това исползуват политическите разбоиници, за да си осигуряват непрекъснато присъствие на държавната, тоест народната ясла. ако имах власт бих забранил всички партии в българия и бих наложил мажоритарни безпартиини избори и непосредствен, пряк народен контрол на работата на всички държавни институции. бих уволнол цялата съдебна система, бих я разследвал и съдил. бих вкарал в затвора всички комунистически крадци, които си разделиха българя. ех мечти, мечти, за да стане това трябва революция, а матеряла в българия е много некачествен, страхлив и негоден за това.

Balgarino,cheti ,,bay Ganio"i chte ti stane iasno,kak se praviat izbori!

интересното е,че оплаквания не са постъпили от други части от страната(все още) и ако продължи така,то значи,че това мероприятие се извършва само в столицата,на местна почва! ако чекистите имат желание,могат да се доберат до "гнездото на осите",но тъй като много добре знаят къде се намира гнездото,въобще няма и да го потърсят!!! разровете се в кариерата на сегашният вътрешен мистър и проследете поетапното му развитие дoкато застане на сегашният пост и ще ви станат много неща ясни!!! името на виновникът за подслушваняжта започва с "ц",но не и фамилията му! ако пък се разрови наистина аферата "кокаинови крале", е тогава много миризма ще плъзне,толкова миризлива миризма,че даже ще се види и червеният отенък!!!

явно е,че това е организирано мероприятие с цел опорочаване на кампанията! въпросът е кой е организаторът и кой има полза от това!? отговорът го знаем всички- и противници и привържаници. червените в инерцията си очернят,очерниха и себе си! миришете на пръст вече другари,това е истината,а вас от истината най ви е страх и бягате през глава ,като дявол от тамян! само се пазете ,че този път димът може да е не от тамян,а от барут!!!!!!!

Това,което направиха хората от ДС сега е с умисъл,хората да се страхуват друг път да участват в,каквито и да било подписки,било то за референдуми,било за лустрации или ,каквото и да е!!!!!!! Важното е хората да се страхуват за всичко,това е целта!!! Нали Станишев ви го каза: Страхът в очите падна,страхът в очите на престъпниците падна!!!

Познайте колко хора вече биха участвали вече в каквато и да било подписка! Това е една важна "опорна точка" в замисленото и изпълнено безобразие.

Някой знае ли кой е написал софтуера? Дали се проверява дали ЕГН-тата са реални и защо системата допуска едно ЕГН на няколко места в един и същи списък???

Даа.това са боклуците,които после гласуват законите които да спазваме

Гербаджийска работа. Оня картоф Цветанов се е насмукал с данни, докато беше министър. Партиите-"мошеници" са партии, които събират един-единствен вот - протестен. Който не ще да избира между обичайно заподозрените говеда, гласува за Светльо Витков, Атака или някое БКП. Кретенът Сидеров обаче се закопава сам, та губи и протестния вот. Еми... тогава ще си изберем бившата му жена и кретенчестото й изчадие. Даваме на стотина герберодебила по един списък с имена и ЕГНта и айдеее... да вървим да плюем... и да обираме протестния вот... пак...

Айде бе , пък дали не е хамстера и компания а ?Кой поде офанзивата с смръдливия референдум за аец-а и се биеше през гърдите колко подписа са събрали .Тогава наистина така и не видях нито хора с масички нито такива без ,обаче подписите събрани .А после герб били такива и онакива .Ма кво си мислите бе ,че народа забравя толко бързо ли ?И сега цветанов като го няма защо се подслушва три пъти повече ? Айде сиктир с тия комунистически номера от тука !!!

ГЕРБ, ГЕРБ... и още как... Има си принципи в тая работа - има ли в Българската политика някоя мръсотия с неизвестен източник, значи е гербаджийска, щото мръсотиите са специалитет на свинете, а свинете са в ГЕРБ... И като политици, и като партия, и като симпатизанти, ГЕРБ са си свинщина. А за беленския референдум беше заринато с масички - почти на всяко кръстовище. Аз съм от провинцията, а по него време имах работа и в София - и на двете места беше фрашкано с масички и се събираха подписи. А народЪТ не мислим, че забравя бързо, а ЗНАЕМ, че забравя бързо. Ако не забравяше, сега банкянският питекантроп вече да съхнеше от някой стълб, провесен с главата надолу.

Чета, които партии имат фалшиви подписи и си мисля, тези каква власт имат, за да могат да направят такава фалшификации: БКП и Витков? Не ми се вярва. По-скоро тези на власт имат тази възможност - БСП и ДПС. Те организираха Костинбродската афера , заедно с продажника Бареков и сега искат пак да ни убедят да не гласуваме. Хора гласувайте. За когото и да е е по-добре, отколкото за никого.

Не, фалшификациите се правят от ГЕРБ. на всички е ясно, че фалшификациите се организират от Цветанов. Сега трябва да се проверят всички гейберасти заемащи служби, където е възможно да се правят фалшификации. Трябва да се проверят и всички хакери раследвани от МВР по времето на Цветанов. Някои от тях са вербовани да работят за бандата на Тиквата.

Сутринта, като се събудиш напикан да не забравиш да обвиниш ББ или ЦЦ за това.

Ти малоумен ли си, или по рождение си такъв?

Господа, извършена е провокация с цел гражданите да не гласуват. Така управляващата соцвърхушка ще може да узакони не само властта - същесвуванието си. Не пред народа ни, който за нея е несъществен, а пред света. Ето защо соцпровокаторите толкова явно използват Омбудсмана и известни граждани, та и "тестови" имена - за да внушат, че гласуването е безсмислено! Да внушат, че изборите са безсмислени - ето, всеки, та и Омбудсманът ще бъде използван срещу волята си от тях! Целта е гражданите да не гласуват срещу соцуправниците и соцпаразитите да останат на власт и да са в живота на страната. Затова измамата се разгласи толкова гръмогласно. Господа, гласувайте срещу соцмерзавците, колкото и да фалшифицират! Гласувайте срещу им та и ако искате със задраскана бюлетина! Горе главите! Да си срещу негодяите е правото дело! Нека и светът и децата ни знаят, че не сме с тях, че те са по-малко от нас, че те не са Българския народ, че те нямат право да управляват нас!

Господа "минуси", такъв минус си готвите, че ще се самоизвадите! Не знаете аритметика та и логика, та ще Ви поясня ясничко, та и да не щете - да ви е ясно. При изваждане на нещо от същото се получава не само нула, а и нищо. Нищото е по-значимо от нулата, защото нея я има, а нищото го няма. Чакайте минуса - идва! А и знаете кой ще изважда. Не вие, а Ние! Ние не идваме тепърва, а сме тук отдавна, винаги и завинаги. И минусът е тук, и изваждането, и ние сме тук - завинаги. Кога ли? - Неминуемо! Нашето време е пвече от вашето, та ще дочакате...

Никога не сте отстоявали "Достойно"кауза, винаги сте били против, т.е. разрушители.

Добре. Реших - ще гласувам. За БСП.

И аз реших,никога повече няма да гласувам

Ясно, гласува някой за БСП: - за обещаните 250 000 нови работни места. Де ги? Няма ги, не може и да ги има. - За Варненската корабостроителница, обещана във Варна от Орешарски? Де я? Няма я! Не може и да я има. Хептем пък от Орешарски. Като гласува някой за БСП, за какво гласува? - За да ги няма ни работни места, ни корабостроителница. Местата да намаляват, корабостроителница и без това няма - БСП, под чуждо име, я закри. Пари се перат без работни места, и без промишленост, та и без народ. Народ пари не пере - не й е нужен. На БСП народ не е нужен, трябва й власт над него. Досега го намали с една четвърт. Още три четвърти остават, а и те не гласуват за нея. Не й трябват...

Ами всяка партия, която е злоупотребила - вън. Без право на участие с рпедставител.

Нарушителите в затвора. Сега е на мода изтока, така че директно в Сибир! Ха!

Току-що проверих себе си и жена ми! Не се открихме в нито един списък! Прецакани сме!!!!

Не знам доколко е вярна информацията в ЦИК, но лично аз не се открих въпреки, че съм се подписал в листа за определена партия. Явно нещата не са точно така , както ни ги представят определени хора.

И аз и жена се подписахме,но не се откриваме.Поредния кьор фишек за отвличане на вниманието.

Може да ме е обхванала параноята ,НО ако мен ме има в списъка без да съм се подписвал ,а Вас Ви няма в списък ,който сте подписали... си мисля ,че наистина това може да е направено от хора ,които искат да махнем с ръка и да се откажем да гласуваме. За това съм сигурен,че трябва ДА ГЛАСУВАМ-независимо за кого,но ДА ГЛАСУВАМ!!!

Само глупости се коментират. Като оставим на страна дежурните псувни и простотии, истината е че всяка подписка е полуанонимна и всеки наведен над който и да е списък, може да пише каквото му скимне - никой не проверява личната му карта или друг документ за самоличност. Подписът е само за парлама. Пък може и зловредно келеши да се вписват нарочно грешно в "лошите" партии. По-коректно е да се проверява лична карта и да се вписват само име и постоянен адрес. И това не е гаранция, но поне ще се знае в момента кой подписва. В този случай много хора ще се замислят дали да хванат писалката. Пък и това страховито ЕГН няма да се издава.

СМИСЛЕНО, АМА КОЙ ГО НАПРАВИ, НИКОЙ.

В тази държава всичко е криминално,всичко. Не може със 340 лева минимална заплата и с 200 лева пенсия да бъдеш нормален.Няма как, освен да си криминален за да оцелееш някак си. Всичко е криминално. Криминализацията води до лумпенизация, а тя води до оглупяване ,озверяване и поголовна кражба,измама,грабеж и лъжа. Решава се въпроса кой кого ?! Стига се до терикатите от по горните нива наречени офшорковци, и над тях. Точно за това Гео Млев е написал поемата Септември. Нека всеки я прочете и да знае, Денят ще дойде ! Ден на справедливост и опиянение от въздадената справедливост от великия народен съд.

Докато си чакам мача се заслушах в спора по канал1 за подписите как събирането им било унижение,с което съм напълно съгласен,но основното е,че се иска да представиш брой подписи преди предизборната кампания,т.е. пак каруцата е пред матарето.ва,ако не е ограничение на правото да бъдеш избиран,то не знам кое е?

И на всичко отгоре криминалното сборище си има и наблюдающа прокуратура, седи си тя и води наблюдение, 24 години вече , наблюдава как се краде ,руши и смазва една държава.

Моята майка, свекърва, бащите ни всичките им приятели имат пенсии под или около 200 лева, но не са сбъркани. Работили са по 40 години, отгледали са, възпитали и изучили по две деца, два три внука и все още ни помагат, разбира се не материално. Те имат дух и знаят, за разлика от теб, че поетът се казва Гео Милев.

Комунделите така наакаха пейзажа че чак се оляха! Гаф след гаф!

И това няма да ви помогне,герберуги

тъкмо да се зачудя възможно ли е това място наречено бг да стане по-гнусно и ето на....!!можело.

Дааа,все пак остава половин час до първия мач Дортмунд Волсбург и има време за мнение.Още през 2011-та от ЕС препоръчаха да отпаднат всякакви подписки за избори,основанията няма да ги изброявам,така че електронното събиране на подписи не е решение и стига с тези опасения колко щели да се регистрират,ами най-много двойно повече,но това е демокрацията,какви са тези бариери,та колко партии има у нас,да не са хиляди.

мажоритарни избори му е майката ама няма кой да се престраши и да го наложи.Тогава и със и без списъци хората ще избират по съвест и то хора на които имат доверие а след това ще могат да им търсят сметка.Ама кои от тези които папат повече от 20год ще си остави паничката? Народът трябва да го поиска - силно и гласно

Харесва ми , че най големите зад...ници царисти - омбудсманът и Камелия Нейкова ми обясниха колко е лош ,че някой фигурира в списъци в които не са са се подписали...Жълтурковци, няма ги като партия ама са си пак на постове ...и Пл. Моллов тоже!

Да добавя , че възможността да си проверяваме ЕГН-то в ЦИК е благодарение на презряния нов изборен кодекс на Мая Манолова ;) Та одобрявате ли тази възможност или не ???

това да, но трябваше и други промени

Айде пак тролене. Е аз досега не видях някой да се е намерил в списъка на БСП или на ГЕРБ и ДПС ако щеш ... всички са в разни маргинални партийки. Големите партии нямат нужда от тиз хватки , защото си събират подписи безпроблемно .

Днес проверих в системата на ЦИК, дали не са злоупотребили с личните ми данни. Оказе се, че само с ЕГН информацията е достъпна зя всеки,който знае ЕГН-то ми- работедател, личен лекар, служетел на НАП, туристическа агенция и др. Това означава ,че ЦИК нарушава закона за защита на личните данни, защото дава инфармация на сульо и пульо, т. е. на престъпнаци за МОИТЕ предпочитания. НЕ МОЖЕ САМО ПО ЕГН да получиш каквато и да е информация. ЦИК нарушава закона за личните данни!!!!!!

Ясно е откъде е пробивът! Венцислав Караджов е оглавил комисията за защита на личните данни. Венцислав Караджов е женен за Деница Караджова (депутатка от БСП). Гребали са направо от кацата с ЕГН-та.

Ако е така, неясно защо никой от "тройната" не открил да е манипулирано ЕГН-то му в ЦИК, или поне няма данни в този форум? Като са "Гребали са направо от кацата с ЕГН-та", обратното би било по-обяснимо. Биха си налели подписи към тях, според мен, предизборна щуротия някаква с тези подписки. За какво, все пак, да гушка някой мърляч, продажник на националните интереси по 17000 евро месечно. За Бога братя, не гласувайте на 25 май, друго е на парламентарни избори, там който колкото гласове купил. На 25-и няма да гласувам, отивам за риба ;-)

На 25-ти май само на Дунав за карагьоз! И аз ще съм там. Наслука!

Уважаеми, ако не гласувате срещу соцмерзавците и отидете на риба, ще се хванете на въдицата им! Ако няма за кого - целта им е да нямате за кого, гласувайте с раздран лист. Гласувайте срещу им за себе си и за хората! Покажете - не на мерзавците, а на света, на хората с Вас, че не сме им ни риби, ни роби!

След като пораснеш, т.е. се преродиш поне пет пъти ще можеш да разбереш, че след като милиони са се борили за правото да гласуваш ти "примате", само заради тяхната смърт трябва да си занесеш тъпия и мързелив з.....к и да гласуваш!

Представям си, колко ЕГН-та на хора без интернет са "подкрепящи" разни партии. А и да имаш - проверката е доста усложнена с този код за вписване, под който пише "напишете текста", а се показат само цифри.

Ами сега на тези партий трябва да им забранят участие на изборите, демек на всички крадливи мърши! Отдавна не гласувам и няма начин да гласувам за която и де е смешна крадлива "личност"!!!

И аз го мразя оня СерГей, дето се целуваше с Местан на орлов мост!

Аз пък мразя и Боко, който целуваше Местан в Кърджали.

Е, не се целуваха чак, прегърнаха се, показва по-скоро израз на съпричастност и помирение. Не пиха кафенце, уж случайно, ама това май е на път да промени политическия пъзел в България. За добро ли, за лошо ли?

Фалшиви подписки за Фалшиви партии във Фалшива държава.

Когато бако, ви обяснява,че всичко е далавер импекс и ни направиха на маймуни вие ривете- трябва да гласуваме.За кого бе хора, осъдили са ви на обесване, а вие питате да си носите ли въжетата или сържавата ще ги осигури.Създали са огромни проблеми за да не могат читави хора да се кандидатират и тогава никой не може да ни спре да гласуваме, ама не дава-а-а-а-а-т, щото далаверата на гърба на народеца е супер.

Pesh0

А мъртвите души , които от години живеят в чужбина и идея си нямат , че гласуват за партии ?

бие сие пиееееееееееее ! мазен кодекс са си направили комунетата ...

Не ми се мисли какво ни чака в деня на изборите!!! Въпреки това ще гласувам, спазвайки два принципа: - партията да не е участвала във власта- в явна и скрита форма. - в листата да няма евреи- особено важен принцип!

Защо бе? За истинската комедия е задължително да има евреи и пе.ера.ти, така казва Мел Брукс - Краля на комедията :))

Е то има ли такава?

Това ми прилича на някаква детска игра -Цецо свил ЕГН то Бойко-Той за да му го върне свил ЕГН то на баба му, на майка му и на кучето му-И така до безкрай-Вероятно има някаква скрита цел цялата кампания-ПРОСТО НЕ ИМ ВЯРВАМ-

Брей, много са ти "подбрани" примерите. Защо не даваш примери с Капка, Светльо Вътков, Чернев и др. псевдо-националисти- путинисти, за които е доказано, че са фалшифицирали подписи в списъците на измислените им партийки?

Ами и аз съм "подписал" подиската на Национал-демократичната партия. И какво да правя? Да плащам на адвокат и да ги съдя? Интересното е, че 90% от хората, които се оплакват, че са фалшифицирали подписите им, са включени в списъците на така наречените националистически партии, както и измислената такава на Светльо Вътков, който на всеки избори получава за участието си над 40 000 лв. И по всички телевизии го канят да говори за морал и честност.

тук става въпрос само за регистрация, а ако имаше виртуален вот... герберастията за всичко е помислила!!!

Той Роско опипва почвата. Пипа много нежно, както само той може с меката си китка :)) Ще му се, ама не би!

Нещастнико, защо лъжеш така безсрамно. НЯМА НАЧИН да се фалшифицира електронен, интернет вот. Така, както няма начин да изтеглиш по Интернет МОИТЕ пари, нещо което аз правя всеки ден. Много по-лесно е да се фалшифицират книжни бюлетини и избирателни списъци.

Не се самозалъгвай! Всеки ден има новини за банкови измами, източени карти и т.н. Наивно е да смяташ, че вотът не може да се фалшифицира. То е като да вярваш, че НЕ за всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. Ти отричаш ли законите на физиката?

нали в сайта за гласуване влизаш с личните си данни... преди да го направиш, аз ще съм се сдобил с тях от банки, моб. оператори държ. институции... после някои ще кажат да, ами те ми гласували с личните данни. да ама гласуването минало, мутрата пак на власт...

Ами, то е ясно. За подписките, Най- бързо събират данни разни корумпирани полицаи и данъчни инспектори. Източват данни на хиляди хора, а после правят и фалшиви подписки. Това беше ясно още от преди 2- 3 години. Не може някаква абсолютно неизвестна партия, да събере 10 хиляди подписа за 2 седмици. Просто разни КОРУМПИРАНИ полицаи и данъчни източват данни за хората и правят фалшиви подписки !!!

Точно затова, не може на всеки новопристигнал да разрешават, да събира и проверява данни за хора. На това му се казва- Изнасяне на Класифицирана информация, за което в нормалните държави доносниците ги пращат в затвора. Точно за такова нещо съдеха Сергей Станишев.

Не е нужно нито да си полицай, нито данъчен, за да се сдобиеш със ЕГНта и имена на хора. Само си пуснете търсене по ключови думи като списък и ЕГН и ще се убедите колко много ЕГН и имена ще ви излезнат в резултатите, то не са учредители, то не са списъци синдици, то не е чудо. Защо такава информация се разпространява свободно в Интернет? Отделно, че има различни услуги, за които се подава само ЕГН, като например справка за здравни осигуровки. Или пък коментираната тук проверка за присъствие в списъците предадени в ЦИК.

Омръзна ми да работя за жълти стотинки,за да може тия 240 човека в парламента да забогатяват на наш гръб и на края нашите родители да ровят в кофите за боклук или да умират от глад.

мазните комунета на манолова савсем се осраха !!! бие сие пиееееееееее !!

Цецо дотам ли го докара, че наема неграмотни? Къде е Гаргата, къде е Иво, къде е IQ-то? Къде?

Хич няма да е изненада ако депутатчето Димитър Иванов от ГЕРБ е дало подписа си за друга партия. Ако не за друго, то защото не е особено умен. Ако за Лъчо-Мозъка може да се каже, че е сред интелигенцията в партията, а за Филип Златанов че е средното ниво, то Иванов е доста по-ниско от тях. Мноооого по-ниско.

Единственото спасение за този депутат е че е световно неизвестен. С други думи - слива се с другите глупаци в парламентарната група, с нищо не изпъква над тях, за разлика от Лъчо Мозъка. Вкаран е в парламента, за да влиза и излиза в парламентарната зала по заповед на фюрера ... ааа вожда Борисов :))

Влизам в сайта на ЦИК и после как да проверя дали "съм се подписал" някъде? Защо пишете половинчата информация?

Информацията не е половинчата, просто не е предназначена за слабоинтелигентни.

Не хубаво човек да е безпричинно груб. Сигурно и ти не можеш някои неща, напр. да свириш на саксофон, а много хора могат.

Пътечката е: сайтът на ЦИК/за избирателите/проверка в списъка на лицата, подкрепящи.....

Горе от менюто отиваш на "За избирателите" и после "Проверка в списъка на лицата, подкрепящи регистрацията на партия/коалиция/инициативен комитет"

БСП е на власт. Не чакайте наказани. Вашите данни принадлежат на партията.

Съдейки по заглавието проблем няма. "Десетки" на фона на много хиляди е в рамките на грешката. Дори сам да се е записал някой може да исбъркал собствения си номер е написването, практически е написал чужд номер. После друг е проверил и попада на неговия си номер, но вече вкаран по грешка! Няколко десетки е в рамките на грешката. Друго е ако са хиляди, тогава вече е сериозно и можем да говорим за умишлено престъпно действие.

Кой казва,че в България няма МАФИЯ-има и главата на мафията е в сегашния парламент.Трябват ни нови хора,да нямат криминално минало,даже и да не са реабилитирани.Политиците да не са с имунитет,за всяко престъпление да лежат в затвора.И тогава може би ще бъдем като Швейцария.

Страхотни идеи имаш за да станем като Швейцария. Бих добавил накрая на свежите ти мисли и нещо дребничко: че трябва и да се работи!

Да живей Антон Путев!!!

25 ГОДИНИ САМО РАБОТИМ И ЧАКАМЕ ДА НИ ОПРАВИТЕ ..НЕ ВИ ЛИ СТИГНА .. ВРЕМЕ Е ДА се оправим , за да заработимк както трябва ... ма ваще нискочели мозъци не разбират тия неща....

Влизам в сайта на link !! И след това накъде?

След това отиваш на майната си :))

Евала брат,къртиш мивки с тоя отговор

Позволявам си да копирам отговора на 111111 (нерегистриран ) 15.04.2014 18:39 Пътечката е: сайтът на ЦИК/за избирателите/проверка в списъка на лицата, подкрепящи.....

Няма нищо страшно ,това са номерата на ДПС/ЕВРОРОМА ,бсп /с малки букви/,... за да НЕ излязат повече хора да гласуват ..

Представете си колко процента от подписите за БСП са на починали бивши техни симпатизанти. Проверете ЕГН-то на баби и дядовци.

Да бе, БСП не може да събере 5000 подписа и е включило маса починали за да успее. Съвсем на балъци правиш хората, ако ти самия не си такъв?

Огрмна грешка на ЦИК!Кой се е записал,записал изборите ще покажат.Шумотевицата е проформа,за да не се разбере за така наречения "корпоративен вот".Сега всеки работодател може да разбере работниците му дали ще гласуват "правилно".Жална им майка на работници в смесените райони.....

Я обясни как работодателя ти ще разбере за кой си гласувал. В бюлетината няма да си впишеш ЕГН-то.

Абе колеги. Що така си оплетохме никовете бе? Как ще ни платят, като се дискредитирахме толкова много днес?

Не се безпокой, аз ви познавам, прост съм като вас и вие сте прости като мен. Елате в Банкя да ви черпавам на по филия с мас и кафе на зърна!

хе хе

ама и ти ли го вариш като мене -немляно ? вИКАТ-ИМАЛО ПО СИЛЕН АРОМАТ ..???

Някой мислили още, че в тази наша родина нещата се случват по честени почтен начин. Фалшиви подписки за референдуми, за предсрочни избори, за подкрепа на партии, мъртви души в избирателните списъци, подмяна на изборни протоколи. Лъжи и измами, измами и лъжи.