Синът на депутат от ГЕРБ обвинен за грабеж на бензиностанция

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е бил задържан за грабеж на бензиностанция и са му повдигнати обвинения. Георги Иванов е пуснат, защото е непълнолетен.

Обратно в новината

Коментари - Синът на депутат от ГЕРБ обвинен за грабеж на бензиностанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата ПЛЕШИВА кратуна, като баща си

ЧЕРВЕНИТЕ БЕТОННИ КРАТУНИ почнаха пред изборната агитация

Бащата оберджия ,синът какъв да е?БГ депутат-първо трябва да е бил голям крадец ,там в парламента честни няма.Такава е БГ действителноста.Повече коментари не са нужни.Вижте партиите какви пари си раздават под формата на субсидии.Това са нашите пари откраднати от тях за луксозен живот ,а ние се гърчим с 500лв.заплата.Това вече е за коментар.

тва семето на лъчо мозъка е по-тъпо от баща си даже

Няма как депутатското цинче рецидивист да полежи в затвора, та дори и за въоръжен грабеж !!! Лъчо мозъка не дава....

Това не е ли синчето на оня Лъчо тъпака , дето се върза на постановката с ВЕрту

Същия - Лъчо "мозъка" (Вертуто)

....АМИ НАМЕРЕТЕ МУ РАБОТА, ТА ДА ИМА КАКВО ДА ПРАВИ.....ИЛИ ГО ВЪРНЕТЕ В УЧИЛИЩЕ....С ЕДНА ДУМА, ЗАКЪСНЕЛИ СТЕ С ВЪЗПИТАНИЕТО...УВАЖАЕМИ ВЪЗПИТАТЕЛИ, УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ! ЗАЩО АЗ КАТО БЯХ НА 17 - НЕ КРАДЯХ - БЯХ ЗАЕТА... С ОБРАЗОВАНИЕТО, С ЛЮБОВТА И ТАКА НАТАТЪК. НЕЩАСТНИЦИ!ИЗРОДЕНИ ДО ЕНТА СТЕПЕН!

Абе момче, защо не отиде при приятеля на баща ти, чичо Бочко Тиквата, да те научи как се правят тези работи?

За съжаление Георги Боков не е жив. Ама може да се поучи от Добрев-Младши.....

Еееее, дочаках най-сетне някой гейбераст да спомене Боков! Може ли да не се изс........e,тъпанара?! Тиквеник:1Боков не извършваше въоръжени грабежи.Той крадеше коли.Не казвам ,че не е престъпление ,ама не може да се сравняват.2Боков-баща си даде от всякъде оставките след гафовете на сина му,което не може да се каже за Лъчо Мозъка.

Бочо не е обирал бензиностанций,така че не може да го учи как се прави това,но за сметка на това може да го научи как се крадат коли и се транспортират дроги!Това е по доходоносно от обиране на бензиностанции!

Прецедент в медицината! За първи път малкият мозък става по-голям от главния мозък!

А прецедент, глупости, на малкия мозък му е за 2ри път вече, предния път беше избягал само...

"Но ако той е съгрешил, ще си понесе цялата сериозност на закона, добави Лъчо "Мозъка". ...цялата сериозност на закона...Същински бащичко или как кръвта вода не става Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е обвинен за грабеж ...същински бащичко. Георги прилича и на баща си и на партията ГЕРБ... грабеж...пълно копие на печално известния си баща Лъчо Мозъка

Мозък със сваровски! Не искам този човек да е депутат!

Долу кървавите комунистически ръце от достойните държавници от ГЕРБ! Много скоро ще бъдем отново на власт и тогава ще си платите за всичко! Гордеем се с ГЕРБ!

Хапчетата, пич! Хапчетата!

Защо дъщерята на Борисов, неправи такива золуми,а?

Щото си тъп,а тя е в Хамерика,за сметка на това,баща и сътвори много по-големи золуми

Съжалявам ако е загинал при катастрофа синът на Боков, както тук някой пише.Но е най-лесно да се откажеш от сина си. Не е достойно.Но какво достойнство при комунист.

ни сам видел комунизам, но видях как караха родителите на един Марков да се отказват по телевизия от сина си. беше страшно. пак бях дете. и нямаше табела - за лица над 100 години. некой сети ли са да направи паметниче на тези изнудвани публично майка и баща? за да няма други такива роби днес. и утре също да се случи на някой друг чел и писал тук. кога ша са сетите..знаем, нали. и лъчко знае вече. защото има мотив. като на много други бащи, без деца, за пустите му пари.

Го хващат два пъти да краде лека кола, а тези пъти когато не са го хванали. Боков баща се бил отказал от сина си. Не намирам това за похвално. А Добрев сегашният депутат от БСП-то го бяха хванали със стотици хиляди немски марки на границата , верно беше отдавна, и какво? - нищо. Пеняви се в НС, раздава правосъдие. Абе комунист ли е наглец.

Г-н Л.Иванов, дали живее при вас или не той е ваш син и заедно с него трябва да си понесете наказанието. Не само като лош родител, но и като един от законотворците си дайте оставката и не се появявайте по медиите за да обяснявате колко е виновен сина ви, а вие нямате нищо общо.

и що - лош? цар ли е да пише закон? вий що се явявате на медията на колец без г-н? и без туй, когато лицето, извършило престъпление, кой носи отговорност, че заедно да е? тоз тампон кой ти го плюжи? .и дори имаш граматическа грешка една. нищо че си Ге/ц/. ако ма нарисуваш, на къв ша ти мязам...с косми или без.

когато лицето, извършило престъпление, Е НЕПЪЛНОЛЕТНО.! ша прощавате... и аз години гоня. тез шантавите ся по нова ма разсейват. песните - спомени и истини, а вместо някоя Маги позната само - магаре некво с грива..

...като го е "правел",явно са му изтекли последните грамове от "МОЗЪКА" и за жалост не са достигнали до отрочето..защото то днес се проявява още по-тъпо от баща си... ИЗМЕТ КРАДЛИВА... САМО КИРКИ и ЛОПАТИ за ВАС БОКЛУЦИ ДОЛНИ,КОИТО ВКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ И РАБОТЛИВИТЕ,ЧЕСТНИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ БЪЛГАРИ в ....КОНТЕЙНЕРИТЕ... ВЪЗМЕЗДИЕ,ТРУД и БОЙ ЗА ВАС !!!!

а един професор се вози на аванта до парламента значи краде всеки ден но ти не се възмущаваш изобщо

Добре де, такива свестни и умни хора по форумите, а пък ги управляват такива кретени? :) Само българския народ ли в цял свят не си заслужава управлението? :))))

да, в обобщен смисъл. сметкайки рискове. тука секой - капетан.. - господи, атеист съм, заем теглих младоженчески некога, с трима поръчителя, с възможност и предложения за работа за тях, по професията им...а они ма цакаха....майка да им плати, мен да намрази....че ме е спасила и да ме обича. горд бях, намерихма са производител, оборот, разплатих са. затворих,бях загубил. не утепах никой от сик и вис. не отрових никой с боклуци. просто имах деца. тогава бебета, днес...с избор. тук или другаде. някои хора дори ги харесват. други крали са съдени...не обичат, но нема как. та тъй..некои носиме тухли, а други - фойверки. така сме родени, може би.. не е весело..всеки ден. та тъй.

Този да си лежи, като е толкова голям и хитър, но дайте другите да не се правят на толкова чисти души: 1. другаря Филип Боков - синът му. 2. другаря Венцислав Тодоров . синът му. 3. другаря Тодор Живков - внук му. Нещо да коментирате за тях? :) Или те са изключение от правилото какви свестни хора са червените? :))

като шефа на таткото му- е рвен .. ти да траеш , защото не си интерсен , не си смешен , не си актуален , а си глупав. всички са рвени , нало с теб !

+1 По принцип си напълно прав. Само искам да кажа, че Филип Боков отдавна се беше отрекъл от сина си и не поддържаше връзка с него. Той на своя глава и без закрилата на бащата си вършеше простотиите. И в крайна сметка си намери майстора и загина при катастрофа.

То прозорливо детето бре, и прическа като за пандиза си спретнало. Тати е от ГРОБ ние сме недосегаеми.

След като Лъчо мозъка не може да възпита собствения си син, кой му е дал възможност да кове закони и да възпитава другите деца?

Не се тревожете, момчето ще получи втори шанс. Всички деца на "елитни" родители заслужават и получават втори шанс. А след това и трети, четвърти, пети ... и т.н.

"няма родителски права над сина си" ЛИ???? Какво, да не се е отказал от него? При развод детето се дава на единият родител, но това не значи, че на другият са отнети родителските права. Егати и простотията!

ОГРАНИЧАВАНЕ НА РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА Чл. 74. (1) Когато поведението на родителя представлява опасност за личността, възпитанието, здравето или имуществото на детето, районният съд служебно или по искане на другия родител или на прокурора взема съответни мерки в интерес на детето, като при нужда го настанява в подходящо място. (2) Такива мерки се вземат и когато родителят поради продължителна физическа или душевна болест или поради продължително отсъствие или други обективни причини не е в състояние да упражнява родителските си права. ЛИШАВАНЕ ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА Чл. 75. (1) Родителят може да бъде лишен от родителски права: 1. при особено тежки случаи по предходния член; 2. когато без основателна причина трайно не полага грижи за детето и не дава издръжка; 3. (изм. - ДВ, бр. 63 от 2003 г.) когато е оставил детето за отглеждане в специализирана институция и не го е потърсил в шестмесечен срок от деня, в който е трябвало да го вземе. (2) Производството за лишаване от родителски права се образува служебно от районния съд или по искане на другия родител или на прокурора. Делото се разглежда по исков ред с участие на съдебни заседатели. (3) По делото задължително се изслушват прокурорът и родителят, чието лишаване от права се иска, освен ако той не се яви без уважителни причини.

"Но ако той е съгрешил, ще си понесе цялата сериозност на закона, добави народният представител. Нали, както и ти, Лъчо, си носиш вината - два мандата народен обирджия. Вместо след гафа с митничаря да хвърлиш оставката и да потънеш вдън земя!

и аз така мисля , малко време още му трябва ..и , Ще се научи .. да краде както трябва , а не , да се занимава с 'кокошкарски ИСТОРИИ" ! ЩЕ СЕ ОПРАВИ.. ДА МУ ДАДЕМ ШАНС. А?

Лъчо мозъка , известен престъпник и депутат . Искаше да вкара ваксини и да ваксинира децата на 12 г., въпреки , че се знаеше -ваксините бяха много опасни. Добре ,ч е се вдигна много шум , иначе щеше да затрие маса деца , другите му номера всеки ги знае

Това не е ли Лъчо по прякор "Мозъка", който стана популярен с ходатайството си за един митничар? И който затвърди славата си след журналистическата операция "Верту"?

Депутата е разведен и синът живее при майка си от години?????

Това обяснява нещата. Явно депутатската заплата не стига, за да плаща издръжка и затова синът от немотия и безпаричие е станал обирджия. Всъщност добре се е ориентирал, по стъпките на баща си върви.

ама гените , не са от моите нали....

Какъвто боклук е бащата, явно е такъв и синът му! Гербаджийски боклуци!!! Лъчо мозъка и боко тиквата!!!

ганьовския елит и поколенията му....

боклуци...и той и баща му! какво повече да кажеш!

След като и аз се изказах 3-4 пъти кръвожадно просто погледнах момчето. На снимката в отчите му има тъга, не злоба! Какво е виновно, че не обичаме Лъчо Мозъка. Момчето е жертва, жертва на безоговорни родители и тъпо време, в което живее. Плюйте, взел съм си чадъра!

смени си очилата .. не гледай пак с розовите... на този изрод от снимката - злобата му искри от очите на километри бе сляп ли си ...

Време ми е да не виждам. Питам се обаче, по-младите дали виждат това което е, или виждат каквото искат да видят. Ама кой съм аз, за да спра всенародния порив за кръв и мъст. Той е основателен, но обекта е грешен. Но пак ще кажа - кой съм аз за да кажа каквото и да е!

Убавец! Грозен и пъпчив същински Пъпкозавър. В затвора ще го ухажват и за него ще се бият. Там му е мястото. Все си мисля, че Драган Цанков започва западно от ГМ Димитров, а бензиностанцията е източно от ГМ-то. Там е, ако не ме лъже паметта, Климент Охридски. А бензиностанцията е ОМВ, на която преди 10 дена банкомата ми глътна картата и не я изплю. Поне ми даде пари.

Непълнолетен е. Може да получи пробация или основна присъда. Ако не направи първия си милион до следващата си издънка, тогава ще лежи в затвора.

Каква пробация, каква присъда? Така като го гледам на снимката ми изглежда изключително интелигентно и безкрайно надарено дете. Сто процента ще отиде да учи в някой чуждоземски ВУЗ, след което ще се върне тук да ни "оправи" ... така де, да обира, ама не бензиностанции.

Глей го бе...глей...Сащин бащичко! Пу-пу-пу пу... - И единия мозък и другия също ! Ааа... Само ГЕРБ !

Прекалено РАНО .!! МНОГО РАНО -въшките от БСП и ДПС не без добрата подкрепа н а ДПС Започнахте да показвата колко сте некадърни.!!!

Всеки сам си носи кръста : )

GTA на "истински" си е търсил дребният сополанко !!! :-)

Мурукът му - Лъчо Мозъка, от ГЕРБ, се изложи като отиде на фиктивна среща за подаръци - джи ес еми. И още глупости. Редно е синчето да не пада по-долу от бащата. Такива ни ръководят и решават съдбата на милиционерската ни република.

Идва бодра ГЕРБерска смяна- обири, рекет, прибиване на нежелаещите да се подчинят на младите ГЕРБери. След време- заслужили депутати с изтрито минало. Достойна смяна на БУДА и неговите лични плазмодии. А родителите им- сегашните депутати на ГЕРБ са невинни, те нямат отношение към възпитанието им, виновни за грешките в този процес са естествено "бившите" им майки. Не е грешка, Лъчо Мозъка така казва за синът си- виновна е бившата му майка(!!!!), каквото и да разбира от това.

..." ГЕННА ОБРЕМЕНЕНОСТ " Бащата алчен и лаком за "гювеч" включително и за GSM-ми на аванта... В същност толкова ТЪП , че не може да обере дори една бензиностанция...докато БАЩА му бе тръгнал с голямата торба и плиткия си "МОЗЪК" да ....обира ...остатъка от ...БЪЛГАРИЯ !!! ГЕННА ОБРЕМЕНОСТ за лесни ...КРАДЕНИ ПАРИ !!!!! " М О З Ъ Ц И "...които ни ..." УПРАВЛЯВАТ " !!!!

Четири кубика изкоп норма на ден и вечер млада булка в КЕЧ-а:))) Там не питали кой какъв е.Жалко че ги няма тия войски,то и армия не остана.

това трябва да стои на първо място в сажта поне две седмици... браво. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е бил задържан за грабеж..." Еми нищо чудно, то синчето се учи от татко си нали така?

лъчко сори - вън. оправяй се с проблема като гражданин. и мисли там - сам ли се прецака или някой друг те прецака. иначе си сянка на момче без негова. немаш избор, такива са законите тук. написани не от мен. за тъжно блато с алигатори весели. туй последното е на някой друг мисал- ша прощава автора.

Трябва да извърши убийство и тогава ли полицията и прокуратурата ще вземат мерки.Депутатът да си подаде оставката,а синът му в затвора.

Поредната жертва,.. на ПРЕХОДА --26г.

А ЗАЩО -ПОСТА НА "НЕЗАВИСИМ АНАЛИЗАТОР '- НЕ Е ВЪВ ИЗБРАНИ ...??? НИМА -НЯМА НЕОБХОДИМОТО ОДОБРЕНИЕ ??? НИМА НЯМА СМИСЪЛ В НГО???? СЛОЖЕТЕ ГО -МОЛЯ В "ИЗБРАНИ"

не само , че е доста одобряван , но е и много стойностен ! Заслужава да е в графа "избрани" !

достойно синче на достоен баща.

ДЕЦАТА КРАДАТ НА "ДРЕБНО" А РОДИТЕЛИТЕ "НА ЕДРО"