Коментари - Порожанов: Депозитите в КТБ няма да се изплащат с облигации | Днес.dir.bg

Порожанов: Депозитите в КТБ няма да се изплащат с облигации

Министърът на финансите Румен Порожанов заяви днес, че МФ категорично не е обмисляло изплащане с облигации на гарантирани депозити в КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Порожанов: Депозитите в КТБ няма да се изплащат с облигации | Днес.dir.bg

Коментари

ПОРОЖАНЧЕ-е-е-е-е, КОЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА БАНКА? ТА ДА СИ ПРИБЕРА ПАРИЦИТЕ ОВРЕМЕ-е-е-е??? числото е 96141, стига с Вашите глупости.

Пари за изплащане на гарантираните депозити в КТБ няма..... Поне не в пьлен размер. Което на практика означава, че ще се тьрси дьржавна помощ. Това от своя страна означава, че всички Бьлгари ще платят масрафа ( източването на банката ), а истинските виновници (които и да са те ) ще си останат с окрадените милиарди, да си ги харчат на воля..... :-)........ Накрая Бьлгарите ( всички ) ще платим сметката...... :-( :-( :-(

Искам да благодаря на един от коментаторите по-долу,който ми повдигна самочувствието,като каза,че случайни депозанти в КТБ нямало,били много специални и не можело всеки да депозира там.Преди няколко години имах депозит там.Влязох в банката,казах -Добър ден,искам да направя депозит. И ми отговориха : -Ами,добре. Напоследък имах някакви компекси,ама колегата ги разсея,явно съм голяма работа.Благодаря много.Дай координати да те черпя една бира.

А защо не си продължил да имаш депозит в КТБ? Кофти условия или?

Това беше отдавна,сумата не беше голяма,парите ми трябваха за други неща.Въпросът е,че е пълно с умници,които се изказват компетентно по всякакви въпроси.Познавам един мъж,който 20 години е бил шофьор на такси в Ню Йорк.С цената на много работа е спестил пари и ги вложи в КТБ. Предполагам,че и той е висш масон и специален,да му разрешат да направи депозит.Това е пример за гадните злобари,които пишат глупости,как вложителите били милионери и така им се пада.Има много хора спестявали левче по левче,които са депозирали там.Ама българина е злобар."Аз нямам пари,нека и ония да изгорят,пада им се" Вместо да помислиш как и ти да събереш някой лев...

За Проткола - Ноември ама коя година ?

Коба е дал , едно велико азиатско определение за демокрацията : Демокрацията казва Коба е обществено-политическо устройство на обществото при което хората се мамят и крадът един друг.

Питане: През ноември на вложители от ГЕРБ ли ще се изплащат влоговете? Че те там най-много някак си бяха... Второ питане: Аа, това за плащането през ноември няма ли да отпадне, както беше досега за предни месеци, ако Щимпанзето не е Премиер?? И - радостен извод от цялата работа: Герберастчетаа дебеловрати, че и Веждю с вас - а сега си гледайте влогчетата с милиончетата през крив италиянски тестен продукт! Рипахте на Пеевската дебеловрата шматка? Ръката, която ви даде хлебец???

Не мога да разбера какво е това злорадство, при положение че всички ( включително и ти ) ще платим за източването на банката накрая?!?!?!?! Или-я не сакам я да сьм добре, сакам вуте да е зле???

Помнете:тая банка ще запали България!И първо ще изгорят задниците на тия,които по политически причини искаха да я унищожат.Българинът може да е наивен,да се подава на манипулации и лъжи,но когато опре да джоба му-става страшно!

Koй ще ги изплати, кой ще плати за далаверите на Цветанчо и банковата мафия ? Ще плати този който винаги плаща - бедният , болен, гладен , изстрадал, нещастен български скот!!! Такива като Цветанчо ядат и пият, народът плаща!!! Народе, кога ще се събудиш и ще пометеш изедниците си?

Добре ве тъпаци вие какви глави затваряхте 2006г. за да влезем в Европейския съюз. Помните ли кой ви беше еврокомисар. Къде бляхте. Кви заплати взимахте? Или тогава сте лъгали Европа или сега лъжете нас. Истината е че сте боклуци и време е вие да пукнете а не народа.

Всичко се пише в Големию Тафтер и когато му дойде времето се чете от него и се въздава всекиму според заслугите. Само нашио матрял не може да го вдене това. А то си съществува съвсем обективно и твърдо реално!...

Тате ще ми купи колело ама друг път....

Мокрите сънища на вежди рашидов - цветелинка на бяла кобила се връща и купува КТБ, за да му върне милионите ...

Правителство, БНБ и вождове не знаят как е КТБ, но 4EPIC знаят... Странно как БНБ оплеска контрола с КТБ а с печатанто на бюлетините е точна...

НОЕМВРИ, АМА КОЯ ГОДИН НЕ КАЗВАТЕ. Я ЗНАМ, ЧЕ УМРЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СА ЛЕКУВА, А ВИЕ КВО ША ОЗДРАВЯВАТЕ ТЕ ТАВА НЕ ЗНАМ.

Защо БНБ не фалира КТБ и да спази Закона . Мама му страра , омръзна ми от Тези Крадци Вложителите . Ако трябва Българите ще изтеглим заем за да се плати на Вложителите .НО с доказване на Доходи за Влоговете .

Тези, дето са за пдоказване, вече са ги получили или са ги истеглили преди това!

На което сме свидетели, в крайна с/ка се решава извън България и независи от продажните ни политици.

Румен порожанов: Много ме боли за вложителите на КТБ Вложителите: Да бе, много те боли. Румен: Да бе, боли ме! Оная работа ме боли!

Някой ще обясни ли, защо в гаранционния фонд има недостиг?

А той, фондът, всъщност е създаден да успокои подозрителността на гражданите, влагащи пари, а не да гарантира нещо. Да не би да си мислите, че швейцарците също гарантират нещо? А след 2018 г ще трябва да се работи на светло, колкото и да не се иска това на тарикатите-чалгаджии, крадливите корумрирани политици и "честно" работещите труженички. хе-хе

Щото Ралица Агайн пак е спала или преспала. Де да знам защо, даже не знам дали е истина. А бе тази банка годишен технически преглед минавала ли е. Пък щом са толкова рискови банките ни да вземат да им увеличат автокаското бре. Вече 5 месец става до сега да бяха го попълнили.

Ще изплащат влоговете на баламурниците на куково лято. Търсете си парите на Женевското езеро Леман в палата на Василев, жена му и чааветата на стойност 22 милиона. Аз няма да плащам обаче с моята пенсия за золумите на бандитите.

Не става дума за плащане, а да изтрепаме тия бандити !

през ноември 2050-2100

ТОЧНО точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно

Тези излязоха по-големи мошеници от всички досега. Помнете ги, защото скоро може да се появят отново под нова форма. Нов/продължение на служебния кабинет. Какво стана с Европейските ценности. Вие виреете в Азия бе хайвани.

По новините по Канал 1 казаха Декември. Сега на кой да вярвам? Аз бих препоръчал ЕС да удари набързо една санкция от 10млрд. за да им дойде акъла на тези бездарници, наричащи се политици!

Нали, тия идиоти от ЕС,стоят за тази далавера.

Щом казват, че "МФ категорично не е обмисляло изплащане с облигации на гарантирани депозити в КТБ", да знаете, че това е планирано, но още не е прието. Спомнете си "Масовата приватизация". хе-хе

Коя година?

Ама колко пъти да ви обяснявам ,че мене ноември ме няма. Напускам BG октомври.

Кой ноември-този или някой друг?

Може и с облигаций ,но хартията трябва да е мека ......,че да ставт за нещо.

Сега пък порожанов обяви,че това ще стане някъде през декември,без да уточни годината.

РАПОНО-БУДИСТА И ПЕЕВСКИ - СУМИСТА ГЛЕДАТ ДА УНИЩОЖАТ БАНКАТА ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО НА НОВИЯ КАБИНЕТ ... ТАКА МУТРИТЕ И ХОДЖИТЕ КАТО СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ КАЖАТ "АМИ ТО СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е ВИНОВЕН" :)))) .... НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ РАПОНА ДА КАЖЕ НЯКОГА "АЗ СЪМ ВИНОВЕН ЗА НЕЩО"

Най-после нещо смислено.

Защо имаме глождещо чувство, че бат ви Бойко е по-хитър и вероломен (и злопаметен като индийски слон), отколкото можете да си помислите! Е, от това страдат и приятелите му, но то е в реда на нещата, за да изглеждат всичко правдоподобно и убедително... И винаги помнете, че всичко се отразява в Големио Тафтер, макар и д си мислите, че няма такъв филм.

НАКРАЯ РАШКИТЕ ЩЕ ГО ГРЪМНАТ КАТО СКЛАДА НА МАСОНА :))

Там нещата са или едното или другото. И ако си в грешната графа само го отнасяш, без възможност за избор и поправка. Докато тук долу, все пак можеш да варираш и да сменяш позите, т.е. имаш избор и той ти е даден, за да не попаднеш после в "неправилната" графа! Но... човек е сляп и самонадеен и ако го преценят, че е "загубена кауза", го оставят да затъне до край, и това е най-голямото наказание, което може да го сполети; защото при него посоката на движение е еднопосочна...

Ноември но коя година?

2014

Точно обратното каза Муравей Радев ! Превръщането на КТБ в Държавна банка ще е много пъти по евтино за държавата от фалита.При фалит ГФ отива и още 3 пъти по толкова от дътжавата, а без ГФ другите банки за застрашени.

ако не ги платят другия месец големи кютеци ще паднат

казва от Сърбия Цецо Василев? Щото три дни не се е обаждал да каже какво и как действа за "оправяне" на КТБ!

Този вариант беще "меко" отрениран в Кипър, а по-твърдо в Гърция. Целта: да се "експроприират" влогове и депозити в големи размери, за които по дефолт тече презумцията, че в по-голямата си част са незаконно натрупани. А и да се види какви ще бъдат последствията и "ехото" при глобално такова събитие!

Муравей Радев каза какво ще стане ... --ФАЛИТ!

След изтеглянето на кредит,защото Фонда за Гарантиране на Влогове е ПРАЗЕН.

Кой питаш? Няма кой да питаш , в Бг.

ктб е адски здрава.преди 1 мес. одиторите дакладваха на бнб че от 140 кредита 110 са към свързани с ц. василев и няма обеспеч. кред. досиета за 5.2 млрд.лева,което е 80% от кредитите.т.е. това са лоши кредити.сега 1 мес. по късно какво е станало.ето днес порожанов казва -в началото на ноември ще се изпл. гар. депозити.и ако не се изплащат в нач. на ноември какво,нищо казал го е и какво толкова.ето защо няма чуждестр. инв. в бг,никой не иска и да чуе за българия.отговорни хора казват нещо ,което не става и не носят отговорност.сталин такива ги епращал в сибир,или при свети петър.

procedura s nai debeli globi za tazi ciganska darzava,i do 1 godina aut ot evropa!!!!!

ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!!

Браво бре ,ти сега ли разбра че лъжат ? Това си е запазена МАРКА ,на политиците = циганите ,в Бг.

Никой не казва защо ще се източва бюджета за пирамидата КТБ и защо няма арестуван за тази пирамида?Това е най-важния въпрос.Щом като се намери виновника (кредитни милионери) ще се задължи да върне откраднатото.

,...ОКТОМВРИ,НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ ,...НА КУКУВО ЛЯТО...

На 21.на кукуво лято.2090г.

Във властта през последните 20 год. да получат "ваканция" и да върнат половината от откраднатото от държавата и народа (без значение как е станало това) и всички фин. проблеми ще се решат!

Peevski, Barekov, Vasilev, Dogan iskrov, i 10 oligarxa sa vinovni. Nema arzava!

пиши на кирилица!! ПЕНА ОТИДЕ НА КЪРО и PENA OTIDE NA KURO тук не е едно и също!!!

Коя Пена бе? Пена Пъткова ли?

ЗАКОНОПРОЕКТА Е ВНЕСЕН ОТ НЕЗАВИСИМАТА ИНСТИТУЦИЯ НАРЕЧЕНА БНБ, КОЯТО Е ОТОРИЗИРАНИЯ ОРГАН В БАНКИРАНЕТО ! ПОРОЖАНОВ НЕ МОЖЕ ДА ДАВА МНЕНИЕ ЗА ТОВА ДАЛИ ДА СЕ ПРЕМИНЕ НА КИПЪРСКАТА ВАРИАНТ ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИКВИДНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БАНКИТЕ ИЛИ НА ГРЪЦКИЯ ВАРИАНТ!! ПРИ КИПЪРСКИЯ ВАРИАНТ ВЛОЖИТЕЛИТЕ СТАВАХА АКЦИОНЕРИ, А ПРИ ГРЪЦКИЯ ДЪЛГА НА ИЗТОЧЕНИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕИМ БАНКИ СЕ ПРЕВРЪЩАШЕ В ДЪРЖАВЕН!! ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ КОЙ ОТ ДВАТА ИЗБОРА Е ПО ПОДХОДЯЩ!!

В Кипър - да, след като изплатиха гарантираните депозити !! И го "начукаха" на руските парвенюта и познай кой го инсценира ??

Какво има да се преценява ? В САЩ ,ВСЯКА ГОДИНА ФАЛИРАТ ПО 12 БАНКИ ....,А В БГ НЕ МОЖЕ ЛИ ? Има си правила ,има и термин ---ФАЛИТ. КТБ си е напълно ---ФАЛИРАЛА . ИМА СИ И РИСК ,КОЙТО Е ИСКАЛ ПО-ВИСОКИ %-ТИ ,....СИ Е НАМЕРИЛ И МАЙСТОРА,-----ТОЧКА.

Социалистическата логика да накажем невинните има доста привърженици в дира. Така и с данъците. Високите данъци не били наказание за по-умните и предприемчивите, а начин да поемат отговорност към обществото за това, че осигуряват работа на едно село народ и хранят още сто държавни паразита. С оглед а горенахвърляното, апелирам: Върнете им парите в пълен обем на хората! Поне половината пак ще отидат в банката с най-висока лихва, щото чорбаджията има най-големи мустаци... Отричането на Дарвин ражда още педерасти...

Що ги наричаш нагли и искаш да извадят парите и да си ги дадат ей така на ИСКРОВ??? Кой не ги допусна на 14-тия ден от затварянето на банката да си пратят одитори??? КАКТО Е ПО ЗАКОН - ИСКРОВ! Не се притеснявай, ЩЕ ПЛАЩАШ И ТИ!!! Както плащаш за едно дело от 2012-та година в АРБИТРАЖА НА СВЕТОВНАТА БАНКА! Пусни си в гуглето: "България, СЪГЛАСЯВА, ЕКСПРОПРИАЦИЯ, ВЪЛКА" и ЧЕТИ!!!! И - процентите са същите, СМЕТНИ СИ САМО АДВОКАТСКИТЕ ХОНОРАРИ ЗА 2,5 МЛРД ЕВРО!!!

Трябва ли те да плащат за ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА ЗАГУБИ НА ДВЕТЕ БАНКИ, ЗАРАДИ ЗАТВАРЯНЕТО И НЕКАДЪРНОСТТА НА ИСКРОВ???? Виж си отчета на БНБ за банките!!! ТАМ МНОГО ясно се вижда... Загуби от обезценка на активи и кредитни портфейли...

Искров е на този пост вече два мандата, именно за да се държи неадекватно и непрофесионално!... Човек има чувството, че всички зли духове и енергии са си дали среща в България...

Както го е казал поета ,септември(ноември) ще бъде май.

Муравей Радев написа преди два дни единствената умна и задълбочена статия анализ по казуса КТБ ,която съм чел до този момент! Прочетете я !

дай заглавието да потърсим с гуглето!

Да дава акъл (има от кого да взима пример)?! вместо да търка заедно с ментора си наровете на някоя трудова колония. В България трябва да се строят не затвори, а именно такива колонии, та поне да има полза от тях. А и само те действат превъзпитаващо...и са богоугодни.

ЧЕТОХ Я ,И Е МНОГО ПРАВ . КТБ направо си е фалирала ,дори ако я инжектират ,то всички е вложители ще хукнат да си изтеглят парите и банката ще се изпразни отново ,....ВЛОЖИТЕЛИТЕ в Бг НЯМАТ ДОВЕРИЕ ---ВЕЧЕ.

След толкова месеци гавра с вложителите на КТБ, на тяхно място НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да вложа пари в българска банка! Колкото до БНБ - надзорът и над КТБ всъщност имаше за цел да досъсипе банката, което явно и се случва. И последно - главният прокурор трябва да отговаря пред ПРАВОСЪДИЕТО защо толкова се престарава да уличи в престъпление Ц. Василев, а си затваря очите за ЯВНИ криминали като Любо Пъпката и Христо Бисеров! Май мерим с различен аршин, а г-н Цацаров?! Нещо разбалансирани ми се виждат везните на Темида в ръцете на Цацаров?!?

И защо не иска да поразрови защо другарят Искров и жена му са изтеглили миналата година парите си от местни банки!

О, разбира се, това също.

В България нищо не става случайно, а според много добре разработен план и търсен съответен ефект: унищожаване на държавата и народа й (бълг. етнос). Затова се създадоха "условия" за масовото напускане на страната от младите и кадърни хора! А вашата спонтанна реакция само доказва това.

Коментари - Порожанов: Депозитите в КТБ няма да се изплащат с облигации | Днес.dir.bg

Порожанов: Депозитите в КТБ няма да се изплащат с облигации

Министърът на финансите Румен Порожанов заяви днес, че МФ категорично не е обмисляло изплащане с облигации на гарантирани депозити в КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Порожанов: Депозитите в КТБ няма да се изплащат с облигации | Днес.dir.bg

Коментари

ПОРОЖАНЧЕ-е-е-е-е, КОЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА БАНКА? ТА ДА СИ ПРИБЕРА ПАРИЦИТЕ ОВРЕМЕ-е-е-е??? числото е 96141, стига с Вашите глупости.

Пари за изплащане на гарантираните депозити в КТБ няма..... Поне не в пьлен размер. Което на практика означава, че ще се тьрси дьржавна помощ. Това от своя страна означава, че всички Бьлгари ще платят масрафа ( източването на банката ), а истинските виновници (които и да са те ) ще си останат с окрадените милиарди, да си ги харчат на воля..... :-)........ Накрая Бьлгарите ( всички ) ще платим сметката...... :-( :-( :-(

Искам да благодаря на един от коментаторите по-долу,който ми повдигна самочувствието,като каза,че случайни депозанти в КТБ нямало,били много специални и не можело всеки да депозира там.Преди няколко години имах депозит там.Влязох в банката,казах -Добър ден,искам да направя депозит. И ми отговориха : -Ами,добре. Напоследък имах някакви компекси,ама колегата ги разсея,явно съм голяма работа.Благодаря много.Дай координати да те черпя една бира.

А защо не си продължил да имаш депозит в КТБ? Кофти условия или?

Това беше отдавна,сумата не беше голяма,парите ми трябваха за други неща.Въпросът е,че е пълно с умници,които се изказват компетентно по всякакви въпроси.Познавам един мъж,който 20 години е бил шофьор на такси в Ню Йорк.С цената на много работа е спестил пари и ги вложи в КТБ. Предполагам,че и той е висш масон и специален,да му разрешат да направи депозит.Това е пример за гадните злобари,които пишат глупости,как вложителите били милионери и така им се пада.Има много хора спестявали левче по левче,които са депозирали там.Ама българина е злобар."Аз нямам пари,нека и ония да изгорят,пада им се" Вместо да помислиш как и ти да събереш някой лев...

За Проткола - Ноември ама коя година ?

Коба е дал , едно велико азиатско определение за демокрацията : Демокрацията казва Коба е обществено-политическо устройство на обществото при което хората се мамят и крадът един друг.

Питане: През ноември на вложители от ГЕРБ ли ще се изплащат влоговете? Че те там най-много някак си бяха... Второ питане: Аа, това за плащането през ноември няма ли да отпадне, както беше досега за предни месеци, ако Щимпанзето не е Премиер?? И - радостен извод от цялата работа: Герберастчетаа дебеловрати, че и Веждю с вас - а сега си гледайте влогчетата с милиончетата през крив италиянски тестен продукт! Рипахте на Пеевската дебеловрата шматка? Ръката, която ви даде хлебец???

Не мога да разбера какво е това злорадство, при положение че всички ( включително и ти ) ще платим за източването на банката накрая?!?!?!?! Или-я не сакам я да сьм добре, сакам вуте да е зле???

Помнете:тая банка ще запали България!И първо ще изгорят задниците на тия,които по политически причини искаха да я унищожат.Българинът може да е наивен,да се подава на манипулации и лъжи,но когато опре да джоба му-става страшно!

Koй ще ги изплати, кой ще плати за далаверите на Цветанчо и банковата мафия ? Ще плати този който винаги плаща - бедният , болен, гладен , изстрадал, нещастен български скот!!! Такива като Цветанчо ядат и пият, народът плаща!!! Народе, кога ще се събудиш и ще пометеш изедниците си?

Добре ве тъпаци вие какви глави затваряхте 2006г. за да влезем в Европейския съюз. Помните ли кой ви беше еврокомисар. Къде бляхте. Кви заплати взимахте? Или тогава сте лъгали Европа или сега лъжете нас. Истината е че сте боклуци и време е вие да пукнете а не народа.

Всичко се пише в Големию Тафтер и когато му дойде времето се чете от него и се въздава всекиму според заслугите. Само нашио матрял не може да го вдене това. А то си съществува съвсем обективно и твърдо реално!...

Тате ще ми купи колело ама друг път....

Мокрите сънища на вежди рашидов - цветелинка на бяла кобила се връща и купува КТБ, за да му върне милионите ...

Правителство, БНБ и вождове не знаят как е КТБ, но 4EPIC знаят... Странно как БНБ оплеска контрола с КТБ а с печатанто на бюлетините е точна...

НОЕМВРИ, АМА КОЯ ГОДИН НЕ КАЗВАТЕ. Я ЗНАМ, ЧЕ УМРЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СА ЛЕКУВА, А ВИЕ КВО ША ОЗДРАВЯВАТЕ ТЕ ТАВА НЕ ЗНАМ.

Защо БНБ не фалира КТБ и да спази Закона . Мама му страра , омръзна ми от Тези Крадци Вложителите . Ако трябва Българите ще изтеглим заем за да се плати на Вложителите .НО с доказване на Доходи за Влоговете .

Тези, дето са за пдоказване, вече са ги получили или са ги истеглили преди това!

На което сме свидетели, в крайна с/ка се решава извън България и независи от продажните ни политици.

Румен порожанов: Много ме боли за вложителите на КТБ Вложителите: Да бе, много те боли. Румен: Да бе, боли ме! Оная работа ме боли!

Някой ще обясни ли, защо в гаранционния фонд има недостиг?

А той, фондът, всъщност е създаден да успокои подозрителността на гражданите, влагащи пари, а не да гарантира нещо. Да не би да си мислите, че швейцарците също гарантират нещо? А след 2018 г ще трябва да се работи на светло, колкото и да не се иска това на тарикатите-чалгаджии, крадливите корумрирани политици и "честно" работещите труженички. хе-хе

Щото Ралица Агайн пак е спала или преспала. Де да знам защо, даже не знам дали е истина. А бе тази банка годишен технически преглед минавала ли е. Пък щом са толкова рискови банките ни да вземат да им увеличат автокаското бре. Вече 5 месец става до сега да бяха го попълнили.

Ще изплащат влоговете на баламурниците на куково лято. Търсете си парите на Женевското езеро Леман в палата на Василев, жена му и чааветата на стойност 22 милиона. Аз няма да плащам обаче с моята пенсия за золумите на бандитите.

Не става дума за плащане, а да изтрепаме тия бандити !

през ноември 2050-2100

ТОЧНО точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно точно

Тези излязоха по-големи мошеници от всички досега. Помнете ги, защото скоро може да се появят отново под нова форма. Нов/продължение на служебния кабинет. Какво стана с Европейските ценности. Вие виреете в Азия бе хайвани.

По новините по Канал 1 казаха Декември. Сега на кой да вярвам? Аз бих препоръчал ЕС да удари набързо една санкция от 10млрд. за да им дойде акъла на тези бездарници, наричащи се политици!

Нали, тия идиоти от ЕС,стоят за тази далавера.

Щом казват, че "МФ категорично не е обмисляло изплащане с облигации на гарантирани депозити в КТБ", да знаете, че това е планирано, но още не е прието. Спомнете си "Масовата приватизация". хе-хе

Коя година?

Ама колко пъти да ви обяснявам ,че мене ноември ме няма. Напускам BG октомври.

Кой ноември-този или някой друг?

Може и с облигаций ,но хартията трябва да е мека ......,че да ставт за нещо.

Сега пък порожанов обяви,че това ще стане някъде през декември,без да уточни годината.

РАПОНО-БУДИСТА И ПЕЕВСКИ - СУМИСТА ГЛЕДАТ ДА УНИЩОЖАТ БАНКАТА ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО НА НОВИЯ КАБИНЕТ ... ТАКА МУТРИТЕ И ХОДЖИТЕ КАТО СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ КАЖАТ "АМИ ТО СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е ВИНОВЕН" :)))) .... НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ РАПОНА ДА КАЖЕ НЯКОГА "АЗ СЪМ ВИНОВЕН ЗА НЕЩО"

Най-после нещо смислено.

Защо имаме глождещо чувство, че бат ви Бойко е по-хитър и вероломен (и злопаметен като индийски слон), отколкото можете да си помислите! Е, от това страдат и приятелите му, но то е в реда на нещата, за да изглеждат всичко правдоподобно и убедително... И винаги помнете, че всичко се отразява в Големио Тафтер, макар и д си мислите, че няма такъв филм.

НАКРАЯ РАШКИТЕ ЩЕ ГО ГРЪМНАТ КАТО СКЛАДА НА МАСОНА :))

Там нещата са или едното или другото. И ако си в грешната графа само го отнасяш, без възможност за избор и поправка. Докато тук долу, все пак можеш да варираш и да сменяш позите, т.е. имаш избор и той ти е даден, за да не попаднеш после в "неправилната" графа! Но... човек е сляп и самонадеен и ако го преценят, че е "загубена кауза", го оставят да затъне до край, и това е най-голямото наказание, което може да го сполети; защото при него посоката на движение е еднопосочна...

Ноември но коя година?

2014

Точно обратното каза Муравей Радев ! Превръщането на КТБ в Държавна банка ще е много пъти по евтино за държавата от фалита.При фалит ГФ отива и още 3 пъти по толкова от дътжавата, а без ГФ другите банки за застрашени.

ако не ги платят другия месец големи кютеци ще паднат

казва от Сърбия Цецо Василев? Щото три дни не се е обаждал да каже какво и как действа за "оправяне" на КТБ!

Този вариант беще "меко" отрениран в Кипър, а по-твърдо в Гърция. Целта: да се "експроприират" влогове и депозити в големи размери, за които по дефолт тече презумцията, че в по-голямата си част са незаконно натрупани. А и да се види какви ще бъдат последствията и "ехото" при глобално такова събитие!

Муравей Радев каза какво ще стане ... --ФАЛИТ!

След изтеглянето на кредит,защото Фонда за Гарантиране на Влогове е ПРАЗЕН.

Кой питаш? Няма кой да питаш , в Бг.

ктб е адски здрава.преди 1 мес. одиторите дакладваха на бнб че от 140 кредита 110 са към свързани с ц. василев и няма обеспеч. кред. досиета за 5.2 млрд.лева,което е 80% от кредитите.т.е. това са лоши кредити.сега 1 мес. по късно какво е станало.ето днес порожанов казва -в началото на ноември ще се изпл. гар. депозити.и ако не се изплащат в нач. на ноември какво,нищо казал го е и какво толкова.ето защо няма чуждестр. инв. в бг,никой не иска и да чуе за българия.отговорни хора казват нещо ,което не става и не носят отговорност.сталин такива ги епращал в сибир,или при свети петър.

procedura s nai debeli globi za tazi ciganska darzava,i do 1 godina aut ot evropa!!!!!

ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!!

Браво бре ,ти сега ли разбра че лъжат ? Това си е запазена МАРКА ,на политиците = циганите ,в Бг.

Никой не казва защо ще се източва бюджета за пирамидата КТБ и защо няма арестуван за тази пирамида?Това е най-важния въпрос.Щом като се намери виновника (кредитни милионери) ще се задължи да върне откраднатото.

,...ОКТОМВРИ,НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ ,...НА КУКУВО ЛЯТО...

На 21.на кукуво лято.2090г.

Във властта през последните 20 год. да получат "ваканция" и да върнат половината от откраднатото от държавата и народа (без значение как е станало това) и всички фин. проблеми ще се решат!

Peevski, Barekov, Vasilev, Dogan iskrov, i 10 oligarxa sa vinovni. Nema arzava!

пиши на кирилица!! ПЕНА ОТИДЕ НА КЪРО и PENA OTIDE NA KURO тук не е едно и също!!!

Коя Пена бе? Пена Пъткова ли?

ЗАКОНОПРОЕКТА Е ВНЕСЕН ОТ НЕЗАВИСИМАТА ИНСТИТУЦИЯ НАРЕЧЕНА БНБ, КОЯТО Е ОТОРИЗИРАНИЯ ОРГАН В БАНКИРАНЕТО ! ПОРОЖАНОВ НЕ МОЖЕ ДА ДАВА МНЕНИЕ ЗА ТОВА ДАЛИ ДА СЕ ПРЕМИНЕ НА КИПЪРСКАТА ВАРИАНТ ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИКВИДНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БАНКИТЕ ИЛИ НА ГРЪЦКИЯ ВАРИАНТ!! ПРИ КИПЪРСКИЯ ВАРИАНТ ВЛОЖИТЕЛИТЕ СТАВАХА АКЦИОНЕРИ, А ПРИ ГРЪЦКИЯ ДЪЛГА НА ИЗТОЧЕНИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕИМ БАНКИ СЕ ПРЕВРЪЩАШЕ В ДЪРЖАВЕН!! ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ КОЙ ОТ ДВАТА ИЗБОРА Е ПО ПОДХОДЯЩ!!

В Кипър - да, след като изплатиха гарантираните депозити !! И го "начукаха" на руските парвенюта и познай кой го инсценира ??

Какво има да се преценява ? В САЩ ,ВСЯКА ГОДИНА ФАЛИРАТ ПО 12 БАНКИ ....,А В БГ НЕ МОЖЕ ЛИ ? Има си правила ,има и термин ---ФАЛИТ. КТБ си е напълно ---ФАЛИРАЛА . ИМА СИ И РИСК ,КОЙТО Е ИСКАЛ ПО-ВИСОКИ %-ТИ ,....СИ Е НАМЕРИЛ И МАЙСТОРА,-----ТОЧКА.

Социалистическата логика да накажем невинните има доста привърженици в дира. Така и с данъците. Високите данъци не били наказание за по-умните и предприемчивите, а начин да поемат отговорност към обществото за това, че осигуряват работа на едно село народ и хранят още сто държавни паразита. С оглед а горенахвърляното, апелирам: Върнете им парите в пълен обем на хората! Поне половината пак ще отидат в банката с най-висока лихва, щото чорбаджията има най-големи мустаци... Отричането на Дарвин ражда още педерасти...

Що ги наричаш нагли и искаш да извадят парите и да си ги дадат ей така на ИСКРОВ??? Кой не ги допусна на 14-тия ден от затварянето на банката да си пратят одитори??? КАКТО Е ПО ЗАКОН - ИСКРОВ! Не се притеснявай, ЩЕ ПЛАЩАШ И ТИ!!! Както плащаш за едно дело от 2012-та година в АРБИТРАЖА НА СВЕТОВНАТА БАНКА! Пусни си в гуглето: "България, СЪГЛАСЯВА, ЕКСПРОПРИАЦИЯ, ВЪЛКА" и ЧЕТИ!!!! И - процентите са същите, СМЕТНИ СИ САМО АДВОКАТСКИТЕ ХОНОРАРИ ЗА 2,5 МЛРД ЕВРО!!!

Трябва ли те да плащат за ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА ЗАГУБИ НА ДВЕТЕ БАНКИ, ЗАРАДИ ЗАТВАРЯНЕТО И НЕКАДЪРНОСТТА НА ИСКРОВ???? Виж си отчета на БНБ за банките!!! ТАМ МНОГО ясно се вижда... Загуби от обезценка на активи и кредитни портфейли...

Искров е на този пост вече два мандата, именно за да се държи неадекватно и непрофесионално!... Човек има чувството, че всички зли духове и енергии са си дали среща в България...

Както го е казал поета ,септември(ноември) ще бъде май.

Муравей Радев написа преди два дни единствената умна и задълбочена статия анализ по казуса КТБ ,която съм чел до този момент! Прочетете я !

дай заглавието да потърсим с гуглето!

Да дава акъл (има от кого да взима пример)?! вместо да търка заедно с ментора си наровете на някоя трудова колония. В България трябва да се строят не затвори, а именно такива колонии, та поне да има полза от тях. А и само те действат превъзпитаващо...и са богоугодни.

ЧЕТОХ Я ,И Е МНОГО ПРАВ . КТБ направо си е фалирала ,дори ако я инжектират ,то всички е вложители ще хукнат да си изтеглят парите и банката ще се изпразни отново ,....ВЛОЖИТЕЛИТЕ в Бг НЯМАТ ДОВЕРИЕ ---ВЕЧЕ.

След толкова месеци гавра с вложителите на КТБ, на тяхно място НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да вложа пари в българска банка! Колкото до БНБ - надзорът и над КТБ всъщност имаше за цел да досъсипе банката, което явно и се случва. И последно - главният прокурор трябва да отговаря пред ПРАВОСЪДИЕТО защо толкова се престарава да уличи в престъпление Ц. Василев, а си затваря очите за ЯВНИ криминали като Любо Пъпката и Христо Бисеров! Май мерим с различен аршин, а г-н Цацаров?! Нещо разбалансирани ми се виждат везните на Темида в ръцете на Цацаров?!?

И защо не иска да поразрови защо другарят Искров и жена му са изтеглили миналата година парите си от местни банки!

О, разбира се, това също.

В България нищо не става случайно, а според много добре разработен план и търсен съответен ефект: унищожаване на държавата и народа й (бълг. етнос). Затова се създадоха "условия" за масовото напускане на страната от младите и кадърни хора! А вашата спонтанна реакция само доказва това.