Денков от Брюксел: България има една външна политика на НС и на правителството

Премиерът очаква България да изпълни задачите за приемането на страната в Шенген

Обратно в новината

Коментари - Денков от Брюксел: България има една външна политика на НС и на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи , този още ли е Жив ?

България има една външна политика - на посолството. Изменение в конституцията: Член 1 алинея 2 от: Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. Става на: Цялата държавна власт произтича от посолството. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез пионките предатели одобрени от него.

Денков, скрий се!

Точно така. България, ЕС, НАТО - това е пътят, който сме избрали и към който се стремим. Единствените поробени прошляци са Късопишкин и разбира се, Муньо Крадев - памперса на Путлер.

Абе този кльощавия не се спира у нас бе. Да не си мисли, че мандата му е само екскурзии? И кога ще го чуем да говори за вътрешната политика, а не за външната?

Брей, че сме примерни, бе!! И по времето на СеСеСере не сме били чак толкова 'изрядни' към нашите тогавашни господари. Евроатлантици 'от класа'!

Ти не представляваш народа! Това не е демокрация, а узурпация на властта!

С други думи: имаме си кремълски льотчик, ама то, кученцето, само си лае.

че те ебеме очилат педерас...молец

Правителството трябва да отнеме българския паспорт на руския агент мунчо решетников, за да не щъка по света и да ни срами, да върви при господарите си в русия и дд не се връща. Заради този глупак ни намразиха по света като руски лакеи и никакъв Шенген и Еврозона няма да видим.

България е парламентарна република и НС има най-голяма тежест в определяне на външнополитическия курс на страната. Ето защо, академик Денков е допуснал груба грешка като не е включил в делегацията Господин Бойко Борисов - председател на комисията по външната политика. Гсподин Борисов е доказан експерт в сферата на международните отношения. Аз сутринта три пъти, нали , им обяснявах, че понеже съм прост и не знам английски всъщност и не съм разбрал, това което ми е казал правилно и съм ги наебал зверски едни чужденци премиери. И сега като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправИл, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат, защо съм ги…. И викам, а, бе, не е с лошо, прост съм. Нали английският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това искате. Мама му да еба! Язък… Ама то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става. Сутринта имах случай и това и Горанов беха, Сотир, Гешев…по телефона и се смеят тихо… А аз със такова удоволствие му обяснявам на коЛЛегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко на колегата унгарец и на колегата поляк.

Само гледай да не ни вкараш във война

Няма нищо по опасно от прост и учен идиот ! Този е такъв ! Няма ли кой да му каже, че какво и да правят ще ни пуснат в ШЕНГЕН когато те решат и не зависи от такива пеераси като него !

Ама, разбира се. България има само една външна политика, тази на "посолство/то/та". Това изисква Денков редовно да си прави домашното.

Тук Денков е прав!!! Измишльотината "Президент" е напълно излишна и не изпълнява функциите си. Пример за това е Ремен Радев. Денков обаче никакъв го няма в практиката. В момента тече митичния план „Възраждане“ на ДС. Доказателство за това са както Копейките, така и "алтернативата" на агент Гоце - АБВ. "Възраждането" на ДС съвсем естествено предизвика и Възраждане на СДС, поизчистено вече от имплантите на ДС. Предстои знакова "битка", резултат от несбъдналата се лустрация у нас. По темата: "Имплантите на ДС в СДС - най-големите антикомунисти се оказаха ченгета" - https://faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/-implantite-na-ds-v-sds-nay-golemite-antikomunisti-se-okazaha-chengeta-59620 "Пропуснатите исторически моменти за лустрация в България" - https://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=79:2011-02-01-00-13-56&catid=37&Itemid=49

Слава на ЕС и НАТО! Браво на Денков и ПП !

И конституционните промени ли са условие на Холандия да ни пусне в Шенген? Този премиер е трагедия. Разменил две три думи и те казали "Продължавайте да действате"?!

Очилатия охлюв пак се изцепи на метеното.

Денков, едната външна политика на НС и Правителството, която имитирате, че водите, е на дистанционно управление от Посолството. А ти ще бъдеш запомнен в българската история не като учен, а като безгръбначен плазмодий!

и яз тека, и яз тека!!!!!!!! слава на началниците!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Скапаняк, България трябва да има една външна политика - на държавата в интерес на народа. Не на правителството, не на НС, не на посолствата. НА НАРОДА.

Нема да изкара до края на лятото

Инсталираното ми плазмодийче...

Единственото пасьолство, което забранява и разрешава, какво и как да се прави в България е пасьолството на руската Империя на Злото, която от 150 години ни счита за своя Задунайская губерния. Плащат на армия от агенти, резиденти-президенти, шпиони, русофилистици, политици за антибългарска дейност, предателство, палежи и вредителство. Службите, назначени от руския агент мунчо, гъмжат от ДС и руски агенти, които служат на империята на злото. Въпреки, че Евроатлантическите сили в НС имат мнозинство, те са страхливи да изгонят мунчо от поста и руските агенти от службите.

пренареждат паветата сега - за да не ги почнем с паветата...

_stankow

>>Трябва да си свършим домашната работа Пък аз мисля, че трябва да си избрем премиер, който да им каже - "Абе я там шенгена си го ... Кои сте вие, дето ще ми давате "домашна работа" !? Като не искате да ни приемате - майната ви ? Колко години минаха, колко отстъпки си икрънкахте, баста ! Това може да бъде отговор на премиер на суверенна държава, нищо друго ! Така де, човек за едната чест живее !

да си безмозъчно безгръбначно... Бута с муцуната и мучи, и не може да разбере какво става...

ЕЙ ДЕНКОВ ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД А НЕ ЕС И ПОСОЛСТВО.

Колко благородно, призна, че Радев има право на свое мнение. Според мен България ще се загроби заради помощта за украйна, ес ще харесва това, но няма да я иска в шенген.

От този плазмодий натресен ни от посолството вече ми се повдига. Нито дума за състоянието на Родината ни, а само лизане на задниците на сатанистите от САЩ , ЕвроГейския съюз и техните проксита укронацистите. Не ти ли се увредиха коленете от непрекъснатото коленичене, жалка марионетко?

Да, така е - мижитуреста, предателска, и най важното - одобрена от посолството.

Денков от Брюксел: България има една външна политика на НС и на правителството И това е АНТИБЪЛГАТСКАТА политика

Президентът по принцип има право на мнение, но Радев развява лъжи и кремълски опорки - напр. че Украйна била започнала войната, че Крим бил руски, че Русия била приятелска държава, и т.н. А това би трябвало да доведе до импийчмънт и отстраняване от длъжност.

Радефф.

Ах ти сламено човече ! Вашата позиция е Анрибългарска и ще ядеш дървото с всички останали!

Плужек, Нищожество, Мекотело и Предател !!!!

Радев не обича да мисли, а когато го прави не му се отдава. Човекът има много червен шум в главата и след 33 години демокрация ощр не може да се освободи от него. БКП са му промили мозъка като млад и още не може да разбере на кой свят се намира. Бърка приятелите ни с враговете ни и обратно, а после се чуди, защо хората не го харесват.

Че си патриот, патриот си ама не си български

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

С други думи: имаме си кремълски льотчик за президент, ама то кученцето само си лае.

Ей дебил, няма ли да помислите първо поне малко за България, а след това да се дупите на господарите си?!

е политиката Денков, рептил смотан, стига се пъна да казваш на черното бяло

подкрепят Украйна. В това няма съмнение. България изнася оръжие за Украйна от началото на войната и не е спирала. Двете водещи партии са про-западни което показва нагласата и на хората.

Радев не обича да мисли, а когато го прави, то никак не му се отдава. Човека има много червен шум в главата и след 33 години демокрация още не може да се освободи от него. БКП яко са му промили мозъка като млад и още не може да разбере на кой свят се намира. Бърка приятелите ни с враговете ни и обратно, а после се чуди, защо разделя народа.

Хубаво го казал Денков. Резидентът е вече един зелен фикус в президентството - нищо не зависи от него и затова реве като магаре.

които ПОсолството управялва както намери за добре, включително с алабализми.

Майцепродавец!

Какво казва министър-председателят Денков?! Това, което от година и половина ние изговаряме - путинистите нямат никакъв разумен аргумент защо не трябва да подкрепяме жертвата в справедливата битка срещу агресора. Затова само могат да "жужят" - маргинално. А, да не забравя - и да използват обиди, хули и безсмислени опорки. Толкова им е силата!

Ко речи?

Денков си е продал душата на дявола. Ах, тази мижитурка, да му се ненадяваш! Е, поне посолството е доволно.