Демерджиев изтъкна изключителната изобретателност на изборните манипулатори

Сумите се разделят на предварителни, междинни и окончателни плащания, но водещ е корпоративният вот, отбеляза вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев изтъкна изключителната изобретателност на изборните манипулатори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е кога най-после МВР ще залови и уличи поне един партиен функционер, който раздава пари и организира купуването на гласове? Юркат разни дребни долари по махалите и се правят, че нещо работят.

Демек, и те са "точни с парите"!

Бях точен с парите.

Щом европа не дава пари за гранична защита, пускайте мигрантите с приоритет и ги извозвайте за германия и франция. И най важното вземайте им парите още тук в БГ. Там където отиват пари не им трябват. В гейропа ще им дадат и пари и сладък живот. Хвала на тази гейропа.

Жалко че и законотворците не са толкова изобретателни че да предвидят всяка ситуация как може да бъде предотвратена. Но по-големия проблем е че манипулаторите са тези които взимат властта и купува гласовете следователно точно те са тези които нямат интерес да няма купуване на гласове, иначе ще изпуснат кокала.

Dir.ru

Е в МВР изобретателност няма - с полицейска патрулка се спират автобуси и след това се награждават посмъртно убитите полицаи! Как е обратно на изобретателност особено в редиците на МВР?

Тоя клоун няма ли най сетне да се скрие и да спре да птиказва глуости вече ?

Бях точен с парите знае как се правят тез неща :)

Да каже министъра,за коя партия се е активирал,за да не гласуваме за нея,щом ръководителите и използват престъпници.Ако са повече от една партия да ги изброи вси4ките до една.

манипулатор има ли,а?!

ще манипулират пак с мадуровките. Гласувайте с хартиена бюлетина!

Най лесно се маниполират с хартията,защото им ги дават попълнени бюлетини ,за да гледат и да преписват в тъмната стаи4ка.Ина4е няма как с машината да стои до него някой застъпник за партия или коалиция и да му показва,кое коп4е да натисне.

Wbati bulama4a. Uj za izborni izmami e zaglavieto no sa drasnati 2 reda. Ili 4 za6toto e prepisano edno i su6to 2 puti. Mai samo si draskame i damo se namerqt budali da 4etat.

Герб-Дпс ще харчат като луди и ще фалшишицират колкото могат. Не позволявайте на престъпниците отново да си купят изборите.

ПП и ДБ ще се опитат да фалшифицират и манипулират изборните резултати от чужбина. Щото в БГ нещо доста са загубили. Майстори в манипулациите с хартиени бюлетини са БСП и ДПС. И защо ще им е на ГЕРБ да фалшифицират резултатите. Да ги докарат до 51 процента. Аз даже им се чудя на акъла защо се хванаха на въдицата на БСП, та галсувахс с тях за хартиения вот. ГЕРБ се възстанови. И от тук нататък ще бъде първа политическа сила. Без значение колко партии и партийки с по един файтон хора ще включат Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца.

Та да има пари за подкупи преди изборите.

И това ти го каза кой !? Този чичко милиционер от снимката ли !????

Партиите трябва да изчезнат , това са племена по интереси , а кражбите ги облагодетелстват да корумпират всичко !

Това положение без партии си има име. Или фашизъм или болшевизъм. Което по същество е едно и също. Така че ако някой иска нещо като болшевишки фашизъм нека си го каже в прав текст.

Главният прокурор Гешев крие Терориста Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило с над 20 убийства зад гърба си, Чикатило убива по особено мъчителен начин Българи за удоволствие в цяла Европа!

Ние не сме чували се чикатило.Отивай в Русия,там имаше с такъв прякор.

ПП-ДБ и ДПС използват аналогични подходи при корпоративния вот - налагането на определени ценности чрез парично-превъзпитателен подход - това се случва както в селските феодални предприятия, така и в някои големи ИТ компании - политическа и ценностна пропаганда до степен на изключване, ако се противиш. Така изглежда корпоративният вот в неолиберална среда.

Гласувайте само с машина ... Не докосвайте хартиените бюлетини ... Има 4 начина да ви занулят хартиения вот по закон! ... Машинно принтираната бюлетина не могат да я превърнат в невалидна! ... Машината вече не брои, така че и това отпада като оправдание!

шопа го е казал - щом е механизъм, значи нЕма начин да не се стрОши. Та така и сгласуването - и с пръстов отпечатък да го направят, пак може да се манипулира.

А за каналджиите нещо каза ли?

Киру и Асен са клептомани . Ристю е пак за къане !

Бойко каза ще правя каквото ми кажат !?!?....... 30% асфалт ги няма , а са платени ...

Той по западен маниер - платихме 16 самолета, ама... Скоро и реактори

Ако пратят 11 ще разбереш за ко говоря !

100% асфалта го няма. Ама и парите ги няма. Всичките!

Няма ли да ни даде поне ден почивка този празнословец! Надмина всички "главни герои" по медиите! Как смогва не знам, но ни омръзна до смърт този досадник!

и Шишков

Къде по 150 лв.??? 15тина човека роднини сме.

Господин 'бях точен с парите' ще ми говори за търговия с гласове? Може ли да е толкова нагъл и лицемерен? Ужасно противно човече.. Вместо да си върши работата, за която получава по 5 хилки всеки месец, тръгнал да гони роми и да обвиняват за търговия с гласове на база тетрадки с имена на хора, които нямат пари заради поразиите на подмяната и просто взимат на вересия от магазина..

Какви "5 хилки на месец"?Аз, дето не съм министър, взимам 4, тоя е вътрешен и ще се раазписва за 5?Да бе, да!!!

Абсолютен некадърник - от месеци гражданите не могат да си заплатят в брой издаването на лични документи в РПУ поради липса на сключен договор с обслужваща банка. Освен, че нарушава основно гражданско право, това е проблем за 18 годишни без собствени доходи и издадени банкови карти и без личен документ за да направят превод от друга институция. За 145 години българска държава за пръв път малоумник като този поставя пречки пред млади хора да си издадат български документ за самоличност. И това ако не е некадърност, която води до желание на млади хора да нямат нищо общо с тази държава.

Затова не гласувам от 20 години разбрах им игрите като ги наблюдавах! Всички партии са предатели да българите , хубаво гледайте какво са направили и колко са откраднали . Откраднатото е от 30 % , някъде 40% другаде 100% ! За 1000 лв откраднати влизаш в затвора , тея къде трябва да са ???

Щом не си гласувал, нямаш право на глас тук ... разкарай се и се заври в най-сигурното място на света ... у на майка си ГЗ-а!

на всеки (по конституция) е да избира как да изразява мнението си за обстановката в страната - да гласува или да не гласува. А май ти си раждан там където пращаш опонентите си - в мястото, което не се огрява от слънцето.

Когато критикувахме и бяхме разочаровани от ГЕРБ, изобщо не знаехме, какви чудеса ще сътворите за 2-3 години! С вас научихме, че винаги има и по-лошо! Дано на изборите да има нов кабинет с по-интелигентни, можещи и разумни хора! Сега ГЕРБ ни се види цвете - майска роза!

Герб откраднаха милиарди !

ма кажи стотици милиарди ... или става още по-тъпо и се въздържаш

Е външният ни дълг. Всичко това е откраднато. И не ми говори за магистрали и пътища, караме по тях и са същите като преди ГЕРБ

посочването на тази граница като приоритетна не с цел да ни се помогне на нас, а с цел да бъдат оценени усилията, които положихме така ги полагате, че по пътищата сякаш всеки ден се снимат каскади с имигранти

Платена статия! Пишете бе журнаглисти, да знаят хората!

Това с пликовете пълни със салам и кашкавал оставени от ПП иДБ по вратите на хората не е ли купуване на гласове. При положение че според Демерджиев един глас се купува по 150 лева те искат да го купят за 15 лева колкото струва салама и кашкавала.

Трябва да приберат Тулупа в ареста, за да има минимален шанс изборите да бъдат по-слабо манипулирани от шайката.

ГЕРБ, ПП и ДПС са финансирани безлимитно от Америка..иначе замина пионката България в плановете им за война и източване на колонията

Тъкмо си викам стана 11 и тлъстия тулуп още го няма с някоя преизборна куха драма.

Изчакай още малко и твоя вожд Винету всеки момент ще се появи с кожения шлифер изваден от нафталина , за да те развесели .

Преди малко го даваха по телевизията! Крадливият, "набожен" комунист отново се мазнеше на някакъв поп и му целуваше кръста.

Сигурно преди репортажа е бил до американското посолство за тренировка