Коментари - Пуснаха Батко да лекува в чужбина дискова херния, черен дроб, очи, бъбреци | Днес.dir.bg

Пуснаха Батко да лекува в чужбина дискова херния, черен дроб, очи, бъбреци

Софийски градски съд (СГС) отмени забраната на Веселин Георгиев – Батко да напуска страната и той заминава да се лекува в чужбина дисковата си херния, очите, черния дроб и бъбреците.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха Батко да лекува в чужбина дискова херния, черен дроб, очи, бъбреци | Днес.dir.bg

Коментари

Предлагам да осъдим държавата, че постоянно разболява "уважаваните" си граждани, като ги арестува и онвинява

Трябва да се излекува причинителя на болестта, а не нейните симптоми. Защо държавата позволява изразходването на огромни средства по неясни правила и с възможност за злоупотреби?!

ДО КОГА ТЕЗИ КОМУНЕТА ОТ БГ СЪДА ЩЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ НА БОНАЦИ?

Въпросната съдийка си знае работата, т.е. интереса.Няма никаква опасност да бъде осъден човечеца.

Още един бандит на свобода

тоя няма едно здраво място.Горкият болен милионер!!!!!!!!!!!

Имаме най-мизерния съд на света. Крепост на комунисти и мафиоти (което е едно и също)

касти-масти... все от комунистите произлизат всички. и са недосегаеми за пробития ни и подкупен съд.

Пожелавам на човека наистина да не го спохождат тези болести, които представя.

Как така ще се лекува в чужбина,от къде пари нали не е крал.О боже ,това повече не се търпи.Има една държава на планетата където парите са повече от тебе БОЖЕ.ДА КОГА?

А от де пари да се лекува тоя по чужбина,тези лечения ще му струват милиони,или това е само предлог да изскубе от България пък после ще живее на изкраднатите милиони.

Тия съдии ни смятат за ненормални. Жестока корупция. Беше ли болен като източваше фондовете. После ще го търсим като братя Галеви. Предлагам при дела за корупция да не се използват български съдии.

Че защо една явно работеща схема да не се приложи пак, както при Митьо Шашмата и оня, дилъра на Орион? Днес го пуска да се лекува, той утре изчезва, минават няколко годинки и делото се прекратява по давност! После -наказание "забележка" за съдията и издигане в службата на същия съдия, нали такъв беше реда?Колко ли е гушнала Крънчева от Батко, как мислите? И каква гаранция са 10 бона, като само часовника му на тоя струва две пъти повече?

Мечтая да прочета, че някой бандит от високата мафия, който е подложен на "унижението за него " да го съдят, да се окаже че е напълно здрав. Досега такъв случай няма!!!!!

Има Господ имааааа.Ако не съда този отгоре го е почнал.

Горкият човечец! Защо не вземем да му съберем и парички, за да може освен в Мюнхен, да се полекува в Токио, Париж, Москва и всички други скъпи градове! Там ще му намерят и други болести. . . и пак ще се лекува, докато всички ние измрем, и никой вече няма да се сеща, че всъщност той се лекува с "престъпни" пари . . .

Сега чета, че и на другия мошеник - Марио Николов - делото щяло да се гледа отново! Е, спонсоро го оправдаха, не може ортака му да остане да пере пешкира,я! Та и този мушмурок - крал, ма и давал по веригата.

Плъховете на прехода бягат. И този Батко няма да видим сред подсъдимите в залата на съда. Защото трябва да отговарят - за кражбите, разрухата, криминално-феодалните банди, за унищожаването на държавата, на икономиката и на живота ни. Не може да няма съд и възмездие - няма логика Иначе ще излезе, че милиционирети ни са над всичко - с простотията си, с вулгарността и цинизма , алчността и газенето на законите. Тва ще означава, че ние нямаме държава, родина и дом. Че тук са диктатори, насилници и диваци, а не управници.

Начало има но краят на края не се вижда.Докато не стане нещо сериозно няма да престанат.

И ти ли,Баце се разболя.По примера на мутробуржоазията,когато ги сбарат.?Защо ли всички сте здрави на бикове,когато бъркате в кацата с мед,а сетне се разболявате.Та даже и в чужбина да ви лекуват.А ограбихте държавата,та простият човечец да не може заради безпаричие и при фелшер да иде.Срамна работа,в тази абсурдна държава.Срам,голям срам.Шенген ли?През крив макарон.

Всеки ден в България е Великден. Всеки ден българският съд дава извинителни бележки на кой да е известен престъпник, особено на тези крали с милиони. Защо ли? - Защото те могат да си откупят свободата с милионите. А един кокошкар, премазал друг съселянин може да му увеличат присъдаат, защото Царят му е гол и нито има пари, нито е на свобода за да го освободи... Българският съд се е превърнал в комисия по помилванията. Стана за посмешище. С тоя корумпиран съд не Шенен, ами Ченгене баир няма да видим.

в балгарuя на "101 %" заболекари, заботехници и други дентални услуги са тясно сварзани с мафuята! чрез техните кабинети се варшат страшни далавери сас злато и други продукти, перат се в 10-ки милиони пари от наркотафик и други незаконни деиности. това го зная лично от Д-р Олег Гладков-председател на балгарскят заболекарски саюз. данс влязат ли там, сте им се изправят косите от далавери трупани с години !

Ххха-хаааа ! .... Хххххххаааа Я !! Ха и още как !!! Биндер, А ?! Ама мноо хитру ги шмекеросват шмекериите `наште` махленски шмекери ! И то баш след Терористичния Акт в Сарафово!! .... Е, молодцьi -- те-сега ви се такова таковата !!!

Е тоя път разцепи половин гора !!! Яко се изказа найстина-жалко че,такива като теб никой не иска да знае че ги има.... Кофти участ пич-прайш ги мравки....!

Батко отива директно при братя Галеви.

Е, тук ни е шанса, я! Нали знаеш трима българи на едно място какво правят? Правят чета с предател;о) Та сега ще дебнем братко та белким стигнем до Галеви;о)) - висша конспирация ти казвам;о)

Няма ли лечение в България за този човек? Защо ще ходи в чужбина? Скоро няма да има дело...

Всички знаем, че Борисов строи пътища и инфраструктура ВСЪЩНОСТ за да КРАДЕ. И това са на практика виртуални обекти - тези магистрали съществуват само в главите на тъпите и простите му последователи, ГЕРБЕРАСТИТЕ, които, освен да Му лижат някои части на тялото, друго не знаят! Ние, умните и интелигентни привърженици на тройната коалиция, най-компетентното управление, което България е виждала през цялата си история, не му хващаме вяра с тия магистрали, те на практика НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, плод са на ГЕРБЕРАСТКАТА ПРОПАГАНДА! Затова препоръчваме на нашите високо интелектуални последователи, да не ползват тези виртуални обекти на инфраструктурата, защото могат да се заразят от ГЛУПОСТТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ! И да помислят, че цялата тази измама всъщност е истина. И че наистина нещо хубаво се случва в България! А това не се препоръчва на НИКОГО, не само на нашите привърженици! Българинът трябва да бъде смачкан, унизен и обезверен, за да може да емигрира всичко що годе читаво. Защото в България НИЩО не става и ние, БЪЛГАРИТЕ, за нищо не ставаме!!!

Това че някой е крал не означава че всички крадат. Пожелавам ти един ден да станеш министър и да работиш за благото на Б-я и да не обръщаш внимание, когато другите те наричат крадец.

батко и братко ги помним преди герберите

Ако магистралата струва 1 млн лева на МЕТЪР, смяташ ли че не е виртуална?

ти не сиIQ146 ами си обикновен червен фалшификат. А по виртуалните магистрали ан Боко българите вече пътуват реално. Комунистите сте проказа.

Защо се сърдите на съда и законите. Сърдете се на докторите дето са му написали диагнози, епикризи и т.н.

Утре да не търсите Батко къде се скри , а да не стане като Галевите. Какви са тези закони какво е това правосъдие - всички престипници в Парламента !

..... да лекува дисковата си херния, очите, черния дроб и бъбреците. Този е цяла развалина, но бас хващам, че като го оправдаят, нищо няма да му има.

Ама от къде доказателства, че ще избяга като е сключил сделки за само 120 милиона... За какво му е да бяга въобще?

Аз всеки ден обяснявам на немските студенти, че България е единствената държава в Европа управлявана от мафиот!

23 г. "демокрация" - 23г. цирк.

Чувам, че вече милиардите на Борисов вече били 4. В банката на Цветелина, там се пазят...

Демокрация в действие

Докато крадат и вършат престъпления - здрави, като помиришат съд - изведнъж стават толкова тежко болни, че са в инвалидни колички, припадат, напикават се, губят памет , по земята се търкалят, и...могат да се лекуват само в чужбина.

Всичките тези господа, които са крали на едро могат да бъдат излекувани само от един доктор - Д-р Линч. Това е лечение е доста старо и с доказан ефект!

Защо само Линч? Добрият д-р Guillotin отдавна е намерил къде по-добро решение.

А пари за лечението да му събираме ли? Дайте банкова сметка

Фирмите на лицето адв. ТОДОР ДИМИТРОВ ТАБАКОВ, ЕГН: 5510186707 БЕСТ ЛОКЕЙШЪН РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, гр. София ИНТЕРЛЕКС КОНСУЛТ ООД, гр. София ПЕРПЕТЮАЛ РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, Вирджински острови АТРАКТИВ ПРОПЪРТИС АД, гр. София АЛВОЛИН ОЙЛ НИДЕРЛАНД Б.В. ТП, Канарски острови ВКБ И КО-1 ООД, гр. София СВЕТИ КОНСТАНТИН-ПЕЩЕРА АД, гр. София ИНТЕРТАКС АКАУНТ ЕООД, гр. София МЕДИА СПОРТ ООД, гр. София СДРУЖЕНИЕ "КУЛТУРА И ПРАВО" Сдружение, гр. София ТИ АЙ БИ РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, Вирджински острови ДИРЕКТХИП БЪЛГАРИЯ ЕООД, гр. София АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ТАБАКОВ, ТАБАКОВА И СЪДРУЖНИЦИ" Адвокатско дружество, гр. София БИМ 97 ООД, гр. София ИНШУРЪНС ГРУП" АД, гр. София ВКБ И КО ЕООД, Вирджински острови

С коя-точно бихте ми препоръчали да започна ?

Що така, докато правят мръсните си сделчици тези "бизнесменчета" са в перфектно здраве и кондиция и всяка вечер се наливат и плюскат по най-скъпите ресторанти, играят голф, тенис и т.н. а като дойде време да се изправят пред Закона, веднага се разболяват "тежко" и започват да се оплакват и мрънкат, че им се нарушавали правата! Я, всички такива на фитнес в каторгата, да видим, как веднага ще им се повдигне физическия тонус... ГОРКИЧКИТЕ! - "докато яде кИфтета не рева а сега рИвеш - я ...."

Всички подсъдими се разбързаха. Искат да им "решат" присъдите със старите крадливи муцуни от ВСС. То не е ясно дали новите ще са по стока, но факт е че започна порой от оправдателни присъди. ПЛАТИЛИ СА СИ ХОРАТА. Няма как......мамка Ви...

Да ме вземе с него, и аз имам да лекувам същото!

нека да отиде момчето да се лекува че от носене на 120 милиона са го заболели бъбреци черен дроб и е получил дискова херния а очите от кокорене да гледа милионите

Ето как българските Мафиоти -измамници законно напускат страната едва ли да се върне.

120 милиона и нищо, а за цигане дето задигнало 200 лв от тотопункт вдигат цялото МВР. Що за глупаво е времето, в което живеем!

Времето, в което живеем в България е абсурдно и затова масово младите и интелигентни хора напускат страната на невероятното правосъдие и отиват в нормални, уредени страни със законодателство, което се спазва и съд, който раздава справедливи присъди. Затова докладите от ЕК са негативни и скоро няма да ни приемат в Шенген.

Като се замисля: нали имаме разследващи журналисти. Защо някой не го проследи и ще се окаже, че е в Швейцария на яхта и си пие биричката!

Хахаха! Имаме поръчкови "разследващи" журналисти! Та, ако някой им даде поръчка да разследват и си плати - ще разследват!

браво на българския независим съд! нека Батко при престоя си в чужбина да нареди претрансферирането на откраднатите пари в други банки, та като дойде времето - да може да си изтегли и да ги ползва със здраве! е, сигурно ще открие и някаква сметка за рушвети - та някоя съдийка /като безценната мирослава тодорова/ след време умишлено да скрие папката с делото му, а в замяна ще получи номера и пин-кода...

И с тия болести още е жив! Ама щото сигурно не обръща внимание

Какви болести?Не го ли виждаш как мазно се е ухилил.

И АКО СРЕЩНЕШ БРАТЯ ГАЛЕВИ ИМ КАЖИ И ТЕ ДА НЕ НИ ЗАБРАВЯТ!

На добър час, Батко! И не ни забравяй...

А пък в една друга новина пак с днешна дата се казва, че Германия ни е попарила всички надежди за влизане в Шенген. Еми ето на - всичко си има обяснение.

Коментари - Пуснаха Батко да лекува в чужбина дискова херния, черен дроб, очи, бъбреци | Днес.dir.bg

Пуснаха Батко да лекува в чужбина дискова херния, черен дроб, очи, бъбреци

Софийски градски съд (СГС) отмени забраната на Веселин Георгиев – Батко да напуска страната и той заминава да се лекува в чужбина дисковата си херния, очите, черния дроб и бъбреците.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха Батко да лекува в чужбина дискова херния, черен дроб, очи, бъбреци | Днес.dir.bg

Коментари

Предлагам да осъдим държавата, че постоянно разболява "уважаваните" си граждани, като ги арестува и онвинява

Трябва да се излекува причинителя на болестта, а не нейните симптоми. Защо държавата позволява изразходването на огромни средства по неясни правила и с възможност за злоупотреби?!

ДО КОГА ТЕЗИ КОМУНЕТА ОТ БГ СЪДА ЩЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ НА БОНАЦИ?

Въпросната съдийка си знае работата, т.е. интереса.Няма никаква опасност да бъде осъден човечеца.

Още един бандит на свобода

тоя няма едно здраво място.Горкият болен милионер!!!!!!!!!!!

Имаме най-мизерния съд на света. Крепост на комунисти и мафиоти (което е едно и също)

касти-масти... все от комунистите произлизат всички. и са недосегаеми за пробития ни и подкупен съд.

Пожелавам на човека наистина да не го спохождат тези болести, които представя.

Как така ще се лекува в чужбина,от къде пари нали не е крал.О боже ,това повече не се търпи.Има една държава на планетата където парите са повече от тебе БОЖЕ.ДА КОГА?

А от де пари да се лекува тоя по чужбина,тези лечения ще му струват милиони,или това е само предлог да изскубе от България пък после ще живее на изкраднатите милиони.

Тия съдии ни смятат за ненормални. Жестока корупция. Беше ли болен като източваше фондовете. После ще го търсим като братя Галеви. Предлагам при дела за корупция да не се използват български съдии.

Че защо една явно работеща схема да не се приложи пак, както при Митьо Шашмата и оня, дилъра на Орион? Днес го пуска да се лекува, той утре изчезва, минават няколко годинки и делото се прекратява по давност! После -наказание "забележка" за съдията и издигане в службата на същия съдия, нали такъв беше реда?Колко ли е гушнала Крънчева от Батко, как мислите? И каква гаранция са 10 бона, като само часовника му на тоя струва две пъти повече?

Мечтая да прочета, че някой бандит от високата мафия, който е подложен на "унижението за него " да го съдят, да се окаже че е напълно здрав. Досега такъв случай няма!!!!!

Има Господ имааааа.Ако не съда този отгоре го е почнал.

Горкият човечец! Защо не вземем да му съберем и парички, за да може освен в Мюнхен, да се полекува в Токио, Париж, Москва и всички други скъпи градове! Там ще му намерят и други болести. . . и пак ще се лекува, докато всички ние измрем, и никой вече няма да се сеща, че всъщност той се лекува с "престъпни" пари . . .

Сега чета, че и на другия мошеник - Марио Николов - делото щяло да се гледа отново! Е, спонсоро го оправдаха, не може ортака му да остане да пере пешкира,я! Та и този мушмурок - крал, ма и давал по веригата.

Плъховете на прехода бягат. И този Батко няма да видим сред подсъдимите в залата на съда. Защото трябва да отговарят - за кражбите, разрухата, криминално-феодалните банди, за унищожаването на държавата, на икономиката и на живота ни. Не може да няма съд и възмездие - няма логика Иначе ще излезе, че милиционирети ни са над всичко - с простотията си, с вулгарността и цинизма , алчността и газенето на законите. Тва ще означава, че ние нямаме държава, родина и дом. Че тук са диктатори, насилници и диваци, а не управници.

Начало има но краят на края не се вижда.Докато не стане нещо сериозно няма да престанат.

И ти ли,Баце се разболя.По примера на мутробуржоазията,когато ги сбарат.?Защо ли всички сте здрави на бикове,когато бъркате в кацата с мед,а сетне се разболявате.Та даже и в чужбина да ви лекуват.А ограбихте държавата,та простият човечец да не може заради безпаричие и при фелшер да иде.Срамна работа,в тази абсурдна държава.Срам,голям срам.Шенген ли?През крив макарон.

Всеки ден в България е Великден. Всеки ден българският съд дава извинителни бележки на кой да е известен престъпник, особено на тези крали с милиони. Защо ли? - Защото те могат да си откупят свободата с милионите. А един кокошкар, премазал друг съселянин може да му увеличат присъдаат, защото Царят му е гол и нито има пари, нито е на свобода за да го освободи... Българският съд се е превърнал в комисия по помилванията. Стана за посмешище. С тоя корумпиран съд не Шенен, ами Ченгене баир няма да видим.

в балгарuя на "101 %" заболекари, заботехници и други дентални услуги са тясно сварзани с мафuята! чрез техните кабинети се варшат страшни далавери сас злато и други продукти, перат се в 10-ки милиони пари от наркотафик и други незаконни деиности. това го зная лично от Д-р Олег Гладков-председател на балгарскят заболекарски саюз. данс влязат ли там, сте им се изправят косите от далавери трупани с години !

Ххха-хаааа ! .... Хххххххаааа Я !! Ха и още как !!! Биндер, А ?! Ама мноо хитру ги шмекеросват шмекериите `наште` махленски шмекери ! И то баш след Терористичния Акт в Сарафово!! .... Е, молодцьi -- те-сега ви се такова таковата !!!

Е тоя път разцепи половин гора !!! Яко се изказа найстина-жалко че,такива като теб никой не иска да знае че ги има.... Кофти участ пич-прайш ги мравки....!

Батко отива директно при братя Галеви.

Е, тук ни е шанса, я! Нали знаеш трима българи на едно място какво правят? Правят чета с предател;о) Та сега ще дебнем братко та белким стигнем до Галеви;о)) - висша конспирация ти казвам;о)

Няма ли лечение в България за този човек? Защо ще ходи в чужбина? Скоро няма да има дело...

Всички знаем, че Борисов строи пътища и инфраструктура ВСЪЩНОСТ за да КРАДЕ. И това са на практика виртуални обекти - тези магистрали съществуват само в главите на тъпите и простите му последователи, ГЕРБЕРАСТИТЕ, които, освен да Му лижат някои части на тялото, друго не знаят! Ние, умните и интелигентни привърженици на тройната коалиция, най-компетентното управление, което България е виждала през цялата си история, не му хващаме вяра с тия магистрали, те на практика НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, плод са на ГЕРБЕРАСТКАТА ПРОПАГАНДА! Затова препоръчваме на нашите високо интелектуални последователи, да не ползват тези виртуални обекти на инфраструктурата, защото могат да се заразят от ГЛУПОСТТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ! И да помислят, че цялата тази измама всъщност е истина. И че наистина нещо хубаво се случва в България! А това не се препоръчва на НИКОГО, не само на нашите привърженици! Българинът трябва да бъде смачкан, унизен и обезверен, за да може да емигрира всичко що годе читаво. Защото в България НИЩО не става и ние, БЪЛГАРИТЕ, за нищо не ставаме!!!

Това че някой е крал не означава че всички крадат. Пожелавам ти един ден да станеш министър и да работиш за благото на Б-я и да не обръщаш внимание, когато другите те наричат крадец.

батко и братко ги помним преди герберите

Ако магистралата струва 1 млн лева на МЕТЪР, смяташ ли че не е виртуална?

ти не сиIQ146 ами си обикновен червен фалшификат. А по виртуалните магистрали ан Боко българите вече пътуват реално. Комунистите сте проказа.

Защо се сърдите на съда и законите. Сърдете се на докторите дето са му написали диагнози, епикризи и т.н.

Утре да не търсите Батко къде се скри , а да не стане като Галевите. Какви са тези закони какво е това правосъдие - всички престипници в Парламента !

..... да лекува дисковата си херния, очите, черния дроб и бъбреците. Този е цяла развалина, но бас хващам, че като го оправдаят, нищо няма да му има.

Ама от къде доказателства, че ще избяга като е сключил сделки за само 120 милиона... За какво му е да бяга въобще?

Аз всеки ден обяснявам на немските студенти, че България е единствената държава в Европа управлявана от мафиот!

23 г. "демокрация" - 23г. цирк.

Чувам, че вече милиардите на Борисов вече били 4. В банката на Цветелина, там се пазят...

Демокрация в действие

Докато крадат и вършат престъпления - здрави, като помиришат съд - изведнъж стават толкова тежко болни, че са в инвалидни колички, припадат, напикават се, губят памет , по земята се търкалят, и...могат да се лекуват само в чужбина.

Всичките тези господа, които са крали на едро могат да бъдат излекувани само от един доктор - Д-р Линч. Това е лечение е доста старо и с доказан ефект!

Защо само Линч? Добрият д-р Guillotin отдавна е намерил къде по-добро решение.

А пари за лечението да му събираме ли? Дайте банкова сметка

Фирмите на лицето адв. ТОДОР ДИМИТРОВ ТАБАКОВ, ЕГН: 5510186707 БЕСТ ЛОКЕЙШЪН РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, гр. София ИНТЕРЛЕКС КОНСУЛТ ООД, гр. София ПЕРПЕТЮАЛ РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, Вирджински острови АТРАКТИВ ПРОПЪРТИС АД, гр. София АЛВОЛИН ОЙЛ НИДЕРЛАНД Б.В. ТП, Канарски острови ВКБ И КО-1 ООД, гр. София СВЕТИ КОНСТАНТИН-ПЕЩЕРА АД, гр. София ИНТЕРТАКС АКАУНТ ЕООД, гр. София МЕДИА СПОРТ ООД, гр. София СДРУЖЕНИЕ "КУЛТУРА И ПРАВО" Сдружение, гр. София ТИ АЙ БИ РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, Вирджински острови ДИРЕКТХИП БЪЛГАРИЯ ЕООД, гр. София АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО "ТАБАКОВ, ТАБАКОВА И СЪДРУЖНИЦИ" Адвокатско дружество, гр. София БИМ 97 ООД, гр. София ИНШУРЪНС ГРУП" АД, гр. София ВКБ И КО ЕООД, Вирджински острови

С коя-точно бихте ми препоръчали да започна ?

Що така, докато правят мръсните си сделчици тези "бизнесменчета" са в перфектно здраве и кондиция и всяка вечер се наливат и плюскат по най-скъпите ресторанти, играят голф, тенис и т.н. а като дойде време да се изправят пред Закона, веднага се разболяват "тежко" и започват да се оплакват и мрънкат, че им се нарушавали правата! Я, всички такива на фитнес в каторгата, да видим, как веднага ще им се повдигне физическия тонус... ГОРКИЧКИТЕ! - "докато яде кИфтета не рева а сега рИвеш - я ...."

Всички подсъдими се разбързаха. Искат да им "решат" присъдите със старите крадливи муцуни от ВСС. То не е ясно дали новите ще са по стока, но факт е че започна порой от оправдателни присъди. ПЛАТИЛИ СА СИ ХОРАТА. Няма как......мамка Ви...

Да ме вземе с него, и аз имам да лекувам същото!

нека да отиде момчето да се лекува че от носене на 120 милиона са го заболели бъбреци черен дроб и е получил дискова херния а очите от кокорене да гледа милионите

Ето как българските Мафиоти -измамници законно напускат страната едва ли да се върне.

120 милиона и нищо, а за цигане дето задигнало 200 лв от тотопункт вдигат цялото МВР. Що за глупаво е времето, в което живеем!

Времето, в което живеем в България е абсурдно и затова масово младите и интелигентни хора напускат страната на невероятното правосъдие и отиват в нормални, уредени страни със законодателство, което се спазва и съд, който раздава справедливи присъди. Затова докладите от ЕК са негативни и скоро няма да ни приемат в Шенген.

Като се замисля: нали имаме разследващи журналисти. Защо някой не го проследи и ще се окаже, че е в Швейцария на яхта и си пие биричката!

Хахаха! Имаме поръчкови "разследващи" журналисти! Та, ако някой им даде поръчка да разследват и си плати - ще разследват!

браво на българския независим съд! нека Батко при престоя си в чужбина да нареди претрансферирането на откраднатите пари в други банки, та като дойде времето - да може да си изтегли и да ги ползва със здраве! е, сигурно ще открие и някаква сметка за рушвети - та някоя съдийка /като безценната мирослава тодорова/ след време умишлено да скрие папката с делото му, а в замяна ще получи номера и пин-кода...

И с тия болести още е жив! Ама щото сигурно не обръща внимание

Какви болести?Не го ли виждаш как мазно се е ухилил.

И АКО СРЕЩНЕШ БРАТЯ ГАЛЕВИ ИМ КАЖИ И ТЕ ДА НЕ НИ ЗАБРАВЯТ!

На добър час, Батко! И не ни забравяй...

А пък в една друга новина пак с днешна дата се казва, че Германия ни е попарила всички надежди за влизане в Шенген. Еми ето на - всичко си има обяснение.