Делото Тодорова срещу Цветанов отново във ВКС

Софийският районен съд (СРС) отново изпрати делото на председателя на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова за клевета срещу вицепремиера Цветан Цветанов на Върховния касационен съд (ВКС).

Обратно в новината

Коментари - Делото Тодорова срещу Цветанов отново във ВКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КОЛКО СТЕ ПРАВ!!!!!

Стресираща снимка. Госпожата е строга и справедлива , истински стожер на закона. Да му мислят клеветниците , колкото да разни убийци , наркотрафиканти и насилници , те са ниска топка за нея и не представляват общественна опасност. Бог да пази народа ни от '' магистрати " .

Топкайте си делото, топкайте го - то вие сте майстори в топкането и нищонеправенето! Ей така "съдийката" Тодорова две години е топкала на бюрцето си делото за изнасилването на две малолетни деца! И в края на краищата е стигнала до прозрение: ами то не било за гражданския съд, а за военния! Две години не са ли множко за такова "прозрение"?

няма да има дело -защото няма рушфети .......безмислено е -никой съд не си губи времето с ,,казал -рекъл,,...иначе сме си много честни де....................я да видим имотите на мирето?

Властта ни баламосва с разни пикантни съдебни делца за да ни отклони вниманието от убииствения доклад на ЕК.

Е не разбрах,ще има ли най сетне осъден/без значение кой/

Тука дори е много хубаво а в същност е още по грозна .И още повече нахална и нагла. Няма ли кой да е уволни и да не се занимават повече с нея .

Има наглостта да си мисли дори, че може да съди хубавия, интелигентен, винаги коректен и невинен като младенеца, Цв. Цв! Ега ти и наглата! Ми тя не знае ли, че Цецо призовки не го стигат! Тва тука да не ви е неква западна демокрация, бе! Ние сме истинска държава!

Съдийските инстанции не могат да се разберат кой кого да съди и защо и за какво да съди ... Идеално място за изява на ,,съдийки" като нашето момиче - Мирославчето.

Ако тоя изверг беше изнасилил дъщерята на тая мазна мутра Тодорова, какво ли щеще да е тогава? А за курвенската и мутра си напълно прав, а тя и съдебната ни система е като мутрата и.

Ама все сте едни велики знаещи нищо че дори не сте чели делото ама що пък да не повтаряте като папагали, защото явно нямате пипе да мислите..

а ,като се види"одухотворената "физиономия на цветанов,ми става жал за българия!!

А Вие другарю,най после си свалете противогаза...