2 г. ще удържат 25% от заплатата на депутата Чуколов

Две години пробация е присъдата на зам.-председателя на "Атака" Десислав Чуколов заради скандала пред магазинче в центъра на София и за нахлуването в НАТФИЗ.

Обратно в новината

Коментари - 2 г. ще удържат 25% от заплатата на депутата Чуколов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нахлуване за половин час в НАТФИЗ - присъда. Окупиране на СУ за месеци - нищо. Прокуратурата и съда са една огромна воняща политическа помийна яма.

Путин ще му възстанови разликата, няма страшно

Тея двамата тогава, ако не ме лъже паметта разправяха, че полицаите продавали дрога. Тогава всички им се смяха а месец покъсно, историята излезе вярна...

И КВО СТАВА:НАРОДА ПЛАЩА НА ТЕЗИ ТЪРТЕИ В ПАРЛАМЕНТА ГЛОБИТЕ И ТО ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ?АМИ УТРЕ,АКО ИМА ИЗБОРИ,И ТОЙ НЕ ВЛЕЗЕ,КОЙ ЩЕ МУ ПЛАЩА ГЛОБИТЕ???

...ЧУКОЛОВ И ТОЙ ...ХА...ХА...ХА...

2 г. ще удържат 25% от заплатата на депутата Чуколов Глупостта е безкрайна, така че тези 25% едва ли ще я компенсират.

за кой от двамата на снимката пишат в статията?

И какво работят тези,че и заплата да получават?????

25% от заплатата, която НИЕ работещите българи му плащаме: колко много справедливост има по този свят, Боже!

AbuTalib

По принцип, 25 % утдържане от заплатата на народен представител, осъден на пробация е малка сума.Защо? Като се вземе предвид, че работят едва в четвъртък и сряда, това прави неработещи дни общо пет. Или 71% невършене на нищо.Тъкмо толкова следва да се удържа за да се чувства наказанието.

Украинският военен пилот Надежда Савченко е на борда на самолет, който лети от Русия към Киев. Тя ще бъде разменена за двама руски войници. - А Путин какво ли би дал да ги размевим тези двамата атакисти.....ха..ха.ха

Нищо. Путин може да е всякакъв, но в никакъв случай не е глупак. За какво му е тая измет? Тя върши работа докато продава страната си, след това става напълно непотребна.

Тия пишман националисти развяващи руското знаме, трябва да бъдат пратени в Гуантанамо, давени всяка сутрин в леген с вода, където са се прали чорапи и долни гащи и всеки месец извозвани да Гранд Каньон и да бъдат тричени там като кучета !!!

ТЕ-В ГУАНТАНАМО,А ТВОЯТ КУМИР БОЙКО - В РАЯ, НАЛИ?! ЕЙ ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ ПРАВА НА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ ДА ИЗКАЗВАТ МНЕНИЕ,ДА ГЛАСУВАТ И ПР.!!!

Лицето на демокрацията по света е такова,да. А теб какво да те правим?

Каква е тази пробатиця за тези двамата тормозещи хора от години? А за измяна в полза на вражеска държава кога ще ги съдите?

Аз се чудех защо хората не щат да се регистрират на настоящия си адрес в София, а то било защото е наказание.

Волене, ако не беше мишкувал, хората щяха да ти повярват и да се превърнеш в истински народен трибун,а не в човек, който към момента кара на принципа "дела,дела и пак думи". Няма как да си истинска опозиция във фашистка държава и да спиш спокойно до бедрото на Деничка,уви- затова и ти не си истинска опозиция! В последните няколко месеца,в който светът и Европа се тресат от интересни,дори бих казал съдбоносни събития, някой да е чул и една дума от Сидеров? Не. Човекът си гледа споразуменията с прокуратурата и си мълчи в замяна на леките присъди.

Добър ден комунде! Кухата ти глава е загряла очевадна истина. Но по - добре късно, отколкото никога.

Пичлеме, този го познавам бегло от зората на демокрацията- време,за което на теб са ти разказвали по спявките на Козяк,а аз съм го изживял лично;-). Ти кога ще загрееш,че те използват;-)?

кои са тези на снимката?

Двама хулигани със склонност към грандомания.

Той се подготвял бе! Пишел си домашното!

Бълха го охапала. Той от турското посолство докарва десет пъти повече, като агнент на Ердоган....

Боряня, Цецка и Цацата ще му изпият кръвчицата! От тях, Началника им да дои мас, да си маже леба?

как ги мразя тези дупетати, как ги мразя, от всички партии и през целия период на "демокрацията"

Лейке, ако добре си запозната с генезиса на националистическите партии, би трябвало да си забелязала, че те са предимно партии на протеста. Там конформисти няма как да членуват, защото тия партии не раздават близалки. В българия има хора, които са тотално разочаровани от действителноста и партиите. Те са основен контингент на една националистическа партия. Те не са си поставили материални цели и за това поведението им не е като на другите партии, които са вперили взор в държавната хранилка. ВОЛЕН, с нестандартното си поведение привлича хората. Даже срещам на улицата хора, който не само му вярват, но го и обичат. И те не са един и двама. Кой друг лидер може да се похвали с това, че последоветелите му го обичат? Аз лично съм срещат доста обикновени и предани на него хора.

БОЛЕН ако привличаше хора, щеше да има спечелени избори. А той, само за подлога става. Кога на САЩ, кога на ГЕРБ, понякога на ДПС, а последната му роля е руска подлога. Хората мразят подлогите, такива като Сидераста са харесвани само и единствено от подлоги.

на избори не е важно кой как гласува, а кой как брои

да бе, така е, волния вече ходи с шпайкове по улиците да не вземе да се подхлъзне на избилата народна "либоф" към него...

По-скоро наказанието е за пробационните служители, които трябва да се срещат с такива.

НИЕ ОТ АТАКА СМЕ РУСКИ ПОДЛОГИ.АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПРОВЕРЕТЕ НИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ.

А Цв Цв,кога ще влиза във затвора,по четирите си обвинения кога???Или поне на Пробация,кога???Вместо да е във затвора,този индивид такива пакости направи със Крайслера със двете големи Уши,че още си се разхожда на свобода,даже и е във властта.а Бай Ставри го чака сладко сладко.

Докато съществуват ционистите от Хабад Любавич на тая земя ЦвЦв може да разстрелва по един българин на жълтите павета всяка сутрин и няма да е в панделата. Това е човекът,който ликвидира авторитета на България в Близкия Изток с едно-единствено изречение.

Цветанов ще влезе в затвора когато го осъдят, Има оправдателни присъди по всички дела. А на "комунист" мога да кажа само едно: Комунде, вашата свърши, край! Оставаш си само със спомените за трудовите лагери, където си бил свинар.

"Винаги има проблеми да се носи цял труп. Най-добре да го нарежете на 6 парчета и да го овържете. После задължително трябва да се отървете от парчетата, а не да ги оставите във фризера и майка ви да ги открие. Чувал съм, че е най-добре да ги дадете на прасетата. Държите ги гладни няколко дни и след това нарязаният труп им се услажда като люта манджа на пияница. Трябва да острижете трупа и да му извадите зъбите, да им е благо на стомасите. Можете да ги махнете и после, но никой не обича да се рови в свински лайна, нали? Ядат костите като солети. Трябват ви поне 16 прасета, за да го изядат наведнъж, затова винаги се пазете от човек, който си има свинеферма. Изяждат 100-килограмов човек за около 8 минути. Това означава, че едно прасе изяжда по над 1 кг сурово месо на минута. Оттам идва и израза: Тъпче се като прасе." Вечната класика "Гепи";-).

Крадецо на водка с взлом?!!

Дългогодишните опити да се затвори устата на волнодумеца ВОЛЕН, езглежда започнаха да дават резултат. Всеки опит да се излезе от разрешеното поведение, трябва да бъде прекъснат. В българия кражбата не се нарича кражба, а източване. Международните монополи, който изсмукват кръвта на народа се наричат стратегически инвеститори. След като НАТО е миротворческа организация, пазеща мира и сигурноста, сега има ли мир и сигурност? Как се пази сигурноста в Европа, без най силната европейска държава Русия? Защо, след като сме приятели на запада, не може в същото време да сме приятели и на Русия? Ето такива въпроси от риториката на ВОЛЕН не трябва да се говорят, защото ще последва купуването на депутати от АТАКА и съд до дупка. Впрочев, тук му е мястото да попитАм. Октай Енимехмедов вече ще си излежи присъдата. Успяха ли да открияат "неизвестните" му биячи?

"Най-добрият начин да съсипеш една благородна идея е да я изрече неподходящ човек" Точно това направиха от БСП и ДПС с Проекта Атака.

Волен сваляше Альоша от наряд във в-к Демокрация навремето, после пя заедно с Кобзон... Трагедия. Не,че няма да гласувам за него,де- трябва да развием до логичния и край гротеската,наречена "избори",хаха.

КОЛКО ВКУСНО ЗВУЧИ НЯМА ДА ОБЖАЛВАМ !!!!! РУСКОТО ПОСОЛСТВО ГИ КОМПЕНСИРА ЧЕТВОРНО, ТАКА, ЧЕ ТЕЗИ БАНДЮГИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ПРИ МУТО В ЦЕНТРАЛНИЯ !!!!

Наборе, защо ми се струва, че в коментарите ти има нещо нередно. Или пък нередното е в теб. Ти наистина ли мислиш, че тия двамата на снимката са най голямите бандюги на България или аз нещо не долавям? Ако не искаш да ми останеш длъжен, напиши ми имената на още няколко големи български бандюги, откраднали от народа милиарди. Аз ще ти помогна-не ги търси в партия АТАКА , а в д руги партии. Гледай да ни пропуснеш и твоята партия.

Амичи, не надценявай интелекта на тези двамата от снимката. За да си голям бандит, трябва мозък, а тези твоите двама любимци са кокошкари, руски кокошкари. Същите като селските тарикатчета където ги ловят като жълти пиленца, защото са окрали на някоя 80 годишна баба двата лева и им натрисат по десетина присъди.

по-скоро обществено полезно трябва да мие коридорите и тоалетните на Натфиз всяка сутрин и да преживява с минимална заплата да се запознае още по-отвътре със системата;

Това са двама опасни рецидивисти с действащи присъди. Вън от парламента, долни руски мекерета.

още ли си мислите, че някой в Русия ги брои тези за нещо... Това, че се дупят НЕ означава, че им пускат

ФЪФ Бг ,....НЯМА СЪД! ФЪФ Бг ,....НЯМА СЪД! ФЪФ Бг ,....НЯМА СЪД!

"Идеално съм подготвен, защото видях системата от вътре" Ето къде било разковничето на бъдещите ни по-качествени закони! Просто трябва максимален брой депутати да "видят системата отвътре", по възможност за 10-15 години, че после като седнат да пишат законите да няма крещящ брак!

Бг-дУпетатите си вдигат заплатите , ВСЯКА ГОДИНА !?!? ---Бълха го ухапала !