Коментари - Цветанов e окончателно невинен | dnes.dir.bg
назад

Цветанов e окончателно невинен

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно потвърди оправдателната присъда на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за отказ да приложи СРС-та.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов e окончателно невинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не сме се и надявали в страната на всеобщата невинност, в държавата - съдебен рай, един бивш министър да бъде осъден.

Добре, че не е поискал от съда да го възстановят на поста вътрешен министър.

Ако търсите равенството между думите "справедливост" и "правосъдие" в България значи сте: а) наивник; б) гражданин на друга държава;

Кумчо Вълчо, плачейки над удушена овчица: Ами ...хлип-хлип- хлип ... мисля, че е както съжалявам и аз ..... !!!!

Да живеят всички невинни поялници!

Е ,туй то!Абсолютно "независим" съд!Браво,супер на вкс-айците! !Значи 6 пъти "не ",не следва да е незаконно,след като не е доказано на 100%,че е умишлено,а бройката шест и неизпълнението нямат никакво значение! !Ей, тази оправдателна присъда ще влезе в историята на висшето правораздаване,като каква,всеки сам да прецени, и особеното, излиза след доклада на ЕК!"Хубаво,хубаво" има напредък,веднага дръпнахме!!

Ето това е независим съд: В опозиция - с ефективна присъда; Щом дойде на власт - окончателно невинен?!?

Никога не сме се съмнявали в девическата невинност на Цецо. Иначе не може да бъде.

Исках да дам +1, ама пак "чукнах" грешно, като на Шуър чек!

Щеше да е цяло чудо да е виновен! Нали те управлявяат - те казват кой е виновен и кой не! А напоследък естествено всички са невинни като в рекламата на Шуъе чек "Жоро е невинен"...

КГБ ЗАЩИТАВА ВЕРНИТЕ СИ ПОМИЯРЧЕТА!!! ГЕРБ=РУСКИ ПОДЛОГИ!!!!!!!!!!!!!!

Почни от комунистите БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ЦАЧЕВА И ПЛЕАДАТА ГЕРБЕРАСТИ ЗАКЪРМЕНИ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ!

душиците мили, те всички са невинни.

JsT

Сега въпроса е КОЙ е платил за да бъде омаскарен Цветанов? В крайна сметка или някой е платил за да бъде обвинен и несправедливо съден или някой е платил за да му спасят кожата - и в двата случая ИСТИНСКИЯ виновник, дърпащ конците е на свобода!

ха ха ха

Заешката уста как се е барнал - като физкултурник ходеше само с анцунг, а сега е нахлузил костюмче на Агресия. Ама както и да се маскира, отвори ли си устата, веднага прозира ченгеджийската му мисъл.

Щом "българският" съд, който все още се командва от БСП и ДПС не успя да го осъди...

Е, това ако не е платена простотия, ще си изям клавиатурата!

По-долу един коментатор даде абсолютно точно определение. Знаковите дела са реваншистки, тенденциозни. Срещу Цветанов - шест дела, срещу Лечков, пет дела, срещу Софиянски също бяха много. Това говори, че прокуратурата се ползва за бухалка срещу неудобния в дадения момент, а не се търси извършителят на престъплението! Ако беше обратното, примерно срещу Софиянски още след първото предполагаемо престъпление веднага щяха да повдигнат обвинение, още докато е кмет! После след второто и т.н. След като се сдаде властта, се повдигат обвинения назад по пет по шест наведнъж!

Не мога да си обясня защо всичките ни политици, когато влизат във властта са слаби, прилично изглеждащи, а само след 1-2 година заприличват на шопари. Явно от тежестта на стореното за държавата, което... веднага са изпапкали.

Ами то у нас всички престъпници са невинни и на свобода

Ама, разбира се!!!

Защо сте пристрастни! Отговорете си честно: Считате ли, че повдигането на шест обвинения в даден момент срещу който и да е човек не говори за тенденция! Още повече, свържете тези обвинения като време със заканите и клатенето на главата в пленарната зала от страна на Пеевски. Говори ли се под сурдинка, че същият има влияние върху прокуратурата! В заключение, не съм симпатизант на Цветанов, нито на ГЕРБ!

Съгласна съм. Но... няма дим без огън. Има причина да бъдат повдигнати цели 6 дела, а няма нито едно читаво доказателство. Как пък да не си помисля, че услужливата прокуратура и досъдебно производство не са поскрили туй-онуй? Ако позадълбаят, колко ли виновен ще излезе.

прокуратурата обслужва първо поръчителя. След това е възможно умишлено да допуска "неточности", с цел да оправдаят жертвата. И вълка сит, и агнето цяло! Възможно е и прокурорите да не са в състояние да съберат годни доказателства, а и да не си дават много зор.

Нечистоплътен тип и още по-мръсен съд!!! Това е достатъчно.

zosha_@

след като излязоха и мотивите на съда, мога да добавя следното: преди време коментирах, че от доказателствата, които бяха публично известни може спокойно да се заключи, че цветанов незаконно е спрял разрешените от съдия срс-тата. и това се потвърждава и от сегашните изводи на съда. проблема е, че така както е повдигнато обвинението, се изисква и специална цел - обикновено под формата на някаква изгода за цветанов или за обектите на срс-та. прокуратурата не е представила никакви доказателства за тази специална цел..дали нарочно или не - обвинението е нефелно. да направим уточнението - цветанов не е невинен, защото не е нарушил закона, а защото обвинението не е доказано от прокуратурата. изводите ги оставям отворени..

БРАВО!БРАВО! БРАВО! Ето с такива новини стабилното управление на стабилното правителство на стабилната партия ГЕРБ прави още по стабилен политическият и икономически стабилен климат във все по стабилната България! Това, че на чуждият бизнес и на ЕК не им харесва тази стабилност показва само колко сме стабилни!

DIDA

По-друго е НАШИТЕ да са на власт, по-другооооо! Кеф!

Кои са тия "вашите"? Всичките са едно, но за пред хората се делят, да поддържат усещането за демокрация. Боко ли е "вашия"? Охранител на бай Тошо (БКП), солташак на Царо (НДСВ), сега лидер (ГЕРБ)

констатацията на съда е вярна - невинен е Цецо, тя природата е виновна... Само че защо взимат заплати съдиите, за едно нищо работа...

Супер новина.Да ви е б а правосъдната система.Колко по си корумпиран ,толкова по си недосегаем.Живейте люде в тая скапана държава.Аз отивам в някоя по нормална.

Обществото има търпимост към липсата на справедливост! Ако в Гърция или Турция имаше подобна търпимост, и там положението щеше да е подобно!

Боко няма да изпролети в МС!

ха дано, ама на дали....

А хулиганите от Атака още не ги пращат на съд. Г-н Цветанов е репресиран политик и жертва на милиционерите-путеноиди.

Ти добре ли си? Леле, г-н Цветанов бил репресиран, всички на въжето. Ако не беше бивш министър и от тази пропаднала партия, щяха да го осъдят...

БРАВО Щерев, БРАВО! Стабилен си ти ... стабилен стабиляга!

Само в България всички са невинни!БОКЛУЦИ!

Инка, още от древния Рим всички са невинни, до доказване на противното!

"Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее?" Какво се плюете едни други на червени, сини, лилави, зелени и т.н.? Цветанов - ГЕРБ Масларова - БСП Бисеров - ДПС Софиянски - СДС и? е? Всичките са една шайка, на която й е изгодно хората да се плюят взаимно, да си лаят, но без да хапят или да си хапят по между си. И..... хората си лаят, а шайката си прави каквото си иска. Ако ви харесва, продължавайте да се обиждате едни-други на: гробари, сидеристи, комунисти, костовисти и т.н.

Забравих Симеончо - НДСВ

Според мен има в голяма степен политика. Адвокатката на Масларова каза, че докато се търси обвинение за дадения човек, а не се търси извършителят на даденото престъпление, така ще бъде. Ще влезнат и политици в панделата. Волен не може да се размине, има бити хора, макар и без имунитет. В случай с Цветанов беше ясно, че му кроят шапка. Едновременно повдигане на шест обвинения говори за тенденция!

Да, защото всички знакови дела до момента са реваншистки. Не повдигат обвинения заради престъплението/нарушението извършено от тях, а защото е от "другите". Същото е и с делата с/у големите "бизнесмени".

Уникална Държава! Гражданска общество нула - по Фаренхайт! Прост Народ бедна Държава!

За да са изчисти името си, Цветанов е длъжен да заведе дело срещу държавата /прокуратурата и двете низши съдебни инстанции/ за причинени морални щети не само на него, но и на тъста и на семейството му. Ако и международен съд отсъди в негова полза, ще отпаднат подозренията в хората за влияние върху българските магистрати! Ако се потвърдят мотивите на горната инстанция, че е бил лишен от правото на справедлив процес, е достатъчно основание за доживотно отнемане на правата на съдиите, лишили един човек от изконно право, като правото на правосъдие!

Казват, че най- добрите дърводелци били съдиите, защото могли да правят най- хубавите и разнообразни свирки, а и чудесни мелодии излизали от техните ръце и уста. Не е случайна появата на хора описвани като "златоуст", съдия ще да е бил или дърводелец. Ами верно си е!

КОЙ беше председател на този съд??? Не беше ли един голям радетел за реформа в правосъдната система.

Не този съд е лишил Цветанов от правото на справедлив съдебен процес!

Само дето НЕ той е водил делото така че като плюете плюйте по съдията решил че яерното е бяло явно НЕ срещу малка сума, Докато поименно не се търси отговорност няма да има правораздаване,

Ама тя Дева Мария излезе по-грешна и греховна бе хора. Ква стаа?

Цв.ЦВ който не знае кой може да е Цв.Цв е признат за невинен от ВКС, които нищо не знаят в такива моменти. Заслужено! На този народ това правосъдие!

чист като сълзица е този виден гербераст - собственик на апартаменти

пак бившите комунисти виновни за далаверите на бившят комунист цветанов.голям тапак си ,,morskivalk(meduza) 73".

Мното си зле. Смени си дилъра.

Отдъхнах си. Все пак сме имали съдебна система. Цветанов е невинен. Новина номер едно. Целия български народ вече може да спи спокойно. Бяхме много притеснени, но справедливия съд отсече невинен. Не гледайте какво ще пише в доклада за съдебната система. По-добре лоша съдебна система отколкото изобщо да я няма.

no comment

"...Отсъствието на безспорни и категорични доказателства, че подс. Ц. е извършил действията си с цел да избави трите лица от наказание закономерно е довело до оправдаването му..." Ето уважаеми дами и господа това е справедливият български съд. Цацаратурата е трябвало просто да докаже, че обвиняемият Ц. е желаел да избави лицата по безспорен начин (как ли?)... а, че се е изплюл над правосъдието в качеството си на министър с отказите си на заповедите на съда за прилагане на СРС въобще не става дума - СМЯЯЯХ ВЪВ ЗАЛАТА :)))

Още от началото се знаеше, че всичко срещу цветанов е цирк. Циркасжийте са за пандела, не цветанов!

Трябва всеки български политик да влезе в затвора макар и за кратко да усети любовта на народа...

Така се прави. Добре изиграваш политическите си козове в тази игра, която владееш много добре. Схемата "печалба-оправдан- печалба-оправдан" проработи. Сега можеш и още някой лев да смъкнеш от Европейския съд, за тормоза на който беше подложено семейството и тъста ти.

Кабинета ,за СЪД.СИСТЕМА, А СЪД.СИСТЕМА ,...ЗА КАБИНЕТА . На това му се викаше ,...ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ,....МАЙ!

Плачи дете, баща ти е невинен!