Имената на Румен Петков и Гюнай Сефер изплуваха по делото ”Мургина”

Софийски апелативен съд разпита бившия финансов министър Пламен Орешарски по делото срещу ексшефката на НАП Мария Мургина. От показанията му изскочиха имената на Румен Петков от БСП и Гюнай Сефер от ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Имената на Румен Петков и Гюнай Сефер изплуваха по делото ”Мургина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До PENSIONER ( нерегистриран ) 29.02.2012 14:53 Малко са думите ти, които са с верен правопис. Не може така. Залягай яко на правописа. Не си бил много ученолюбив, ритал си топка. Тъй де!

Въпрос : Кой беше дясната ръка на Мургина и къде е този човек сега?!

Бих се учудил на новина: "Далавера за 5 лева без участие на БСП" Но в новината да има думите 'милион' и 'лева' или 'евро' и да не участва любимата ми партия, не виждам с какво ще ме учуди!

Имената на Румен Петков и Гюнай Сефер изплували от кенефа ...

Всички икономисти в затвора!

А ако имахме диктатор, всичките, свидетели и обвиняеми, щяха да са от 3 години в затвора. С 20 годишни присъди, по съкратената процедура...

Щяха да са разтреляни ,след две минутен процес-като в Китай.

Така че като говорят КОМУНОИДИТЕ за ДИКТАТУРА, да имат едно наум и на Путьо Борисов ръка да му целиват...

Умнико,а той и другите около него какви са???Печалбари. Мургина просто ще опере пешкира........

След като започнаха да се показват кирливите ризи на управляващите трябва да се подаде нова доза "обвинения" към предишните от услужливите медии..Какво в статията дава основание за такова заглавие??? Трябва ви нова "плювалня" и вие с удоволствие я създавате....

Точно така. Целта е злобата на овцете да се насочи в друга посока.

Аааа, и тази посока си я бива, Ваша милост. Имате късмет, че голяма част от "овцете" са с къса памет, иначе отдавна щяхте да сте в миналото, където ви е мястото!

ЗАЩО ЛИ НЕ МЕ УЧУДВА ИМЕТО НА РУМЕН ПЕТКОВ шефа на галевци трактори и всички онези хайдуци които купиха 2 мандата на ГОЦЕ А той след това за благодарност извади от затвора куп бандити.

Мръсни,крадливи и ненаядни народни изедници и душмани са тези комуноидни издънки.Редно е да бъдат избесени до крак,а не да ги съдят съдиите,които те самите си отглеждат и на които вече е очеизвадно,че са господари

Тоя Румцайс кога ще разберат, че е един голям престъпник и покровител на такива, та го пускат по разни форуми да се хили ехидно....

абе немали некои честен политик ,които да даде нещо , та макар и малко на бедните пенсионери. не ви лие страх че има господ и ви гледа....

Ще ти дадат от 3-те най-дългото.Те чакат пенсионерите да измрат.

Дааа, пак ги споменат по медиите за 3-4 дни и после пак нищо. Не ги виждам обеднели или да са престояли и ден в затвора. И имането си им стои. После пак призиви да гласуваме ...

Кадиев , да не се прави на вода не напита защото му бутаха пари от Търговска лига . А зам.министър ГОРАНОВ ,зимаше бонуси от НЗОК.

Тая Мургина имаше наглоста да взима пари и от Здравната каса ,заедно с Емил Райнов и компания.

Не беше ли тотално обрана касата от това "правителство"?

Кражбите -Уви! специално на НЗОК си текат от 2002 г. насам и не са спирали, както се вижда!

Хоп па ляяя. Румбата пак се показа. Този път от друг шадраван...

Ние тук с еразправяме че ББ искал от неговите хора да връщат бонусите, а тия престъпници никой не ги закача. Мургина, по стар престъпен обичай, още с осъждането си се "разболя". като Маргините, братя Галеви и хиляди знайни и незнайни престъпници. А Румен Пикльото, по-известен във Франция като Фонтание, ще се окаже най-обикновен рушветчия. Абе от БСП и компания ли е - вкарвай го в затвора, пък после да се разберем точно за какво.

А как по-точно тогавашната дясна ръка на Мургина и сегашен директор на НАП Красимир Стефанов, нито е разпитан, нито има отношение по делото? Или щом целуваш ръката на новия Кръстник, всичко е наред?

Нищо чудно той да е "къртицата". И той да е изнесъл информацията за безобразията ан БСП и компания.

Чугуневски, Фонтание лично аз съм го кръстил-не плагиатствай! Това дъртите халтурчици от соца все за хитри се мислите...!!!

Е, елементарно , бе Орешарски! Значи, Сеферчо така и така вече е изгорял, що да не го натопим още веднъж, но виж Пикаещия във фонтани - него ще го браним със зъби и нокти!

Румбата има много още водки да изпие преди да го пипнат,освен това заради кризата ,каскадите в Плевен по рядко ни ги пускат-така че,човека ни е нужен и поради тая работа! И да сме наясно-никога не е носил бели хавлиени чорапи!!!