Делото за лиценза на КТБ ще бъде насрочено за април

Делото за отнетия лиценз на КТБ ще бъде насрочено до средата на април. И до Дядо Мраз бих писал за КТБ, ако трябваше да събера парите, каза Христо Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Делото за лиценза на КТБ ще бъде насрочено за април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента тече прехвърляне на активи на фирми на подставени лица на Василев към други собственици.Следите се замитат. Веждито също млъкна.Всички са доволни ,освен ние,който ще плащаме.

офффф , гледайте да не се забързате много , че по-малко от 15 години е несериозно дело :))

Забавено е бате, забавено е разследването ! От юни миналата година до сега 12 март 2015 - 8-9 месеца какво направихте ? Кой изтегли парите ? Всичко е черно на бяло, ама вие почакахте да заметат следите и народа да плати пак сметката ! Докога бе, изроди !

Докато не започне делото за ограбването на парите от КТБ,всички съдии без заплати,да се мъчат само на рушвети

парите бяха тука, ама елена Рудолф ги изяде и даже изака вече. Тука Снежанка пита имате ли още банки, че нещо в БГ много се затаихте

А на твоята банка не искаш ли да свалим тайната?

О, и на моята банка искам да свалите тайната! Всеки месец по банковата ми сметка се прави трансфер от 20-тина лева, от ДСП /ДИРЕКЦИЯ "СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ"/.

Еми като си лузър нещастен, стой си с 20 лева от ДСП.

Е тази тема вече е на приключване.Дайте сега нещо друго.Например какво става с частните пенсионни фондове.То това е тресавище от проблеми повсеместно.До обяд едно след обяд друго ,утре трето и така до безкрай.Добре са тези от властта и съдебната ние да му мислим.

И какво дело за КТБ ще се гледа без главния обвиняем - Цветан Василев?

Ако сега започне РЕФОРМАТА в СЪД.СИСТЕМА то тя би приключила след 15 години ... Реформа в СЪД.СИСТЕМА не става за 3-4 години...,МНОГО ГОЛЯМО СРАСТВАНЕ ИМА С ПРЕСТЪПНОСТТА.

Най - хубавото в цялата работа тролчета - изроди мои е че не зависят нещата от изпълнителната власт, ами от съдебната. Така че ще се размина с лека уплаха и някоя друга кошница хи хи

Да, ама хората не правят разлика между Изпълнителна и Съдебна власт. Според тях Борисов трябва да арестува престъпниците и да ги осъди.

Лейко-о-о,изпълнителна,законодателна,съдебна и банкерска- всички са в кюпа, а ние сме при булката.

Като е така,я ми кажете тези тутманици от временната анкетна комисия,които щели да мъдруват ПЛАТЕНО, поне три месеца от коя власт са? Да не са от съдебната, ще разследват ли ,какво ще правят?

Много хубав въпрос;о))

" Той обясни, че по казуса няма забавяне и че магистратите просто спазват процедурите, част от които е размяната на книжа и връчването на призовки." По мои спомени от университетските скамейки призовките се връчват СЛЕД като е насрочено заседание! Ама за ВАС е нормално такова объркване...

Уважаеми дами и господа,другарки и другари,това дело е административно- за отнетият лиценз на банката.Не ви ли прави впечатление,че за наказателно дело по разследване на огромната кражба не се казва и дума.

Даже много бързо се развива делото по КТБ. Голямото крадене продължава с пълна скорост, но все пак е нужно време за нагласяне на нещата... - Един откраднал сграда ... на 15% от пазарната цена; - Друг задигнал картини и офис техника; - трети твърди, че държавата е инвеститор и парите няма да се върнат; - четвърти забравят, че средствата се изплащат от гаранционния фонд и всички банки трябва да плащат: т. е. да върнат на бюджета 4 милиарда + 16 милярда заем; - и в крайна сметка НИКОЙ не ГОВОРИ, че ЕДНИ ПАРИ СА ОТКРАДНАТИ и че най-малкия крадец всъщност е единственния поставен в неудобно положение - банкера шефа на КТБ. ДРУГИТЕ КРАДЦИ - СЛУХТЯТ и ГРУХТЯТ някои да им плати сметката...

не си прав. те таз сметка вече я забравиха. дсега грухтът да гепнат едни 16 милиарда. и викат: удар под 10 милиарда - не си заслужава.....

Не виждам какво недоволстват,февруарските лумпени с качулките.Празните кратуни върнаха на власт обирджиите от БСП-ДПС-Атака,все едно не знаят,че след БСП-трева не никне..Сега-недоволни.Чакат от умрял писмо..Абе,глупаци,какво дочакахте от кредитните милионери на Виденов?Е,същото ще дочакате и от КТБ.Така и трябва.Всеки идиот трябва да си плаща идиотщините

Наказателно дело срещу тези льольовци не образуват,защото трябва автоматически съдът да ги отстрани от длъжност.

Как можемож да се търпи Иван Искров, който тръбеше, че имаме най-доброто законодателство в банковата сфера?? Как е възможно законово да се иска отстраняването на президента/ние парламентарна република ли сме или заложници на БНБ/, а законово не може да се иска смяната на Искров?? Какви закони ни трябват/ Крумовите/, че крадците да са там където им е мястото.

Точно такива закони ни трябват, но няма кой ще ги изпълнява? В България закони само се погазват безнаказано.

След изявлението на тоя " висш " индивид , съм сигурен , че делото изобщо няма да тръгне ! Правосъдната система - основен стълб на организираната престъпност в България : ) Незабавни дисциплинарни уволнения и незабавни присъди - доживотни ! Като за терористи - рушители на държавноста и пряка заплаха за националната сигурност на страната. Докато падне мораториумът над смъртното наказание , разбира се. Със здраве : )

Сетили се и те...Пфу! Замазват очите на хората.

Смешно ми става, като прочета, че някой пита в чанти или куфарчета се разнасят парите в съда. Ама, господа, днес всичко се привежда по банков път, а и подкупите вече са в такива стойности, че да ги събират им трябват кашони. За това изчакайте още малко, защото има още неполучени нареждания. А след това ще ги съдим, ама така, че и в света да ни се чудят.

Ама за какви забавяние говори този Борисов?! Планът за ограбването на КТБ се спазва стриктно и няма дори едно евро забравено!

Най-голямата мафия в тази държава - Независимата Съдебна Власт. Само лапа заплати нищо не прави , даже пречи по всякакви начини .

И доста корумпирана, щом кокошкарите са в затвора, а наркобосовете са на свобода. Мафиотите са все невинни.

Оставка на главен прокурор и смяна на повечето прокурори! ОСТАВКА!

Здравейте компанията! По темата! Делото въобще няма да се бави ,след проверката : ---СЛЕД ''ЗАДЪЛБОЧЕНО'' ИЗСЛЕДВАНЕ,И ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА ,НАРУШЕНИЯ НЯМА??? КРАДЕНЕТО ,ПРОДЪЛЖАВА...

Оставката на съдя Колев е наложителна. Той не смята, че повече от шест месеца туткане не е забавяне. За толкова време могат да се случат много неща за покриване на тази ОГРОМНА КРАЖБА. Но Колев и неговите колеги са свикнали да мотаят дела с десетилетия. И то важни дела за ОГРОМНИ ПАРИ. ОСТАВКА!

Според критериите, ако едно дело се бави поне десетина години, чак тогава може да се говори за забавяне. А присъдите от Брюксел срещу България идват ли идват. Горката България, до кога може да издържи на тоя ужас. Учени хора прогнозират, че стова ще стане лед 20 30 години.

Ето това искам да виждам ,снимки на съдии, председатели на върховния административен съд ,адвокати и прокурори .Това са тези ,които ни правят ЛУДИ,а не някакви политици всеки ден!!!Хайде журналистите действайте.

Разбрахме ,че ЕС са гола вода.Нас доклади не ни стряскат.Караме си както си знаем от 25г.Потоци пари към съда ,а в замяна празни папки.

Даже някои написаха и издадоха книги докато делото се бави. Ама Независимата съдебна Власт нали си получава заплатите. Да кажат колко им отпуснаха сега тайно ит новия заем ! Смеят ли ?

Съд инфестиран от русофили и КГБисти какво друго да прави???? Нали ВТБ притежаваше 10% от КТБ??? Путин ще им дърпа ушите ако правят нещата както трябва!!!

Чакайте бе,какво сте се разбързали.Април ще е ,ако не тази година другата по другата.Има много документи за размяна подплатени с куфарчета в брой.

Бойко, какво си си разбързал. Нека съдът си свърши работата. Има още за разграбване от КТБ. След това ще започне делото.

Подкупите в съдебната система с куфари или чанти ги носят? Представям си какви игри са покрай "липсващите" 4.5 милиарда.

С по-малко от един ПЪЛЕН куфар ,вратите на БъГъ-СЪД.,не се от варят...,СОРИ!