Анкара: Чужди шпиони стоят зад убийствата в ”Реина”

Масовият разстрел в нощен клуб в Истанбул на Нова година е бил извършен професионално с участието на разузнавателна организация.

Обратно в новината

Коментари - Анкара: Чужди шпиони стоят зад убийствата в ”Реина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаа тия като не могат да хванат човека и сега си търсят оправдания с други.На кого ви приличат?

Да, чужди. Искам възмездие

Като гледам снимката оставам с впечатление ,че много скоро е слязъл от клона.

Са от този човешки тип! Те затова са използвани за такива мероприятия. Нормален човек не би и помислил за подобни деяния. Но медиите не говорят така, което дава повод да ги заподозрем в съучастничество в този заговор с/у човечеството, за което е изпозвано това семе, пръкнало се от преизподнята.

тези не могат да окрият терориста и си търсят оправдания като чужди шпиони и т.н.

човека правилно ви казва че докато се джафкате за глупости отвън го точат ножа и сърбите се готвят за панаир и турците и албанците са си престъпници вечно готови за цирк само българите седим и се дърляме помежду си кой какъв бил

Хайде да залагаме коя ли е тази разузнавателна служба намесена в атентата !

нямаме такава ...

Хайде да залагаме! Залагам на ЦеРеКво? :)

българиии вий сте обречени да сте рая !!! и нито Путин и нито Тръмп ще ви спаси продажните дупета.

ама вие сериозно ли мислете, че много ще прокопсате от нас?

халал да ти е биг брадър тугаз ! :)))

Всички са добре дошли, ама пусто който е бил с/в България не е прокопсал хич. Ей на и европейския е на път да се разпадне, а тъкмо се набутахме в него, нато и то натам е тръгнало...първа, втора световна и още по-назад във времето, все от губещата страна стоим, така че добре дошли

Сетих се, че Сталин замени науката в училищата с вяра в нещо; посочи външния враг; посочи чуждите шпиони като виновници за всичко; изчисти армията и държавния апарат от враговете на народа; изчисти и партията от враговете си, единият (Троцки) дори трябваше да избяга в Америка... Не зная защо се сетих.

Защото си платен трол,затова си се сетил в тази насока...

Чети и мисли

Сори, трябваше да заменя Сталин с Ердоган и Троцки с Гюлен и всичко си идва на мястото

За сега не се "говори" само за "българската следа". Не е късно "тази следа" да се появи и поредния "случай" да потъне в репертоара на предизборните прения на т.нар. български поли-тици.

баш натовците- ердоган и сащистан- ще се изядат един друг! неслучайно Тръмп обяви, че натото за нищо не става вече, но нашите сороски шерпи с празните кратуни не вярват.

Не искат да казват в прав текст че ЦРУ е тази организация!

Който стои зад убийството на руския посланик, той стои и зад разстрела в Рейна. Цел - ново влошаване на отношенията между Русия и Турция.

Във диктаторските си амбиции Ердоган така го заби на турците и така се овъртоли и забатачи , че няма разплитане. Верно требе си много тъп да развиваш ислямизъм и събудиш ислямистки настроения и после да се чудиш що така ислямска държава те гърми и военните ти спрята преврати и светски настроените те мразят. За капак развали и мирът с кюрдите и се забърка с безкрайни конфликти със съседи и отблъсна всички бели държави

По принцип си прав, разбира се, за болните диктаторски амбиции на Ердоган, до нещата са по-сложни. Ердоган в последните месеци показва, че поне частично си е взел поука и се опитва да оправи някои напълно грешни посоки в политиката си (напр. отношението с Русия, Израел). Второ, Ердоган за първи път (според скромните ми знания) от десетилетия се опитва поне частично да отдалечи страната от САЩ, а това е херкулесовска задача. Само си помисли каква огромна задача е да се освоводи Турция от чисто военната зависимост от САЩ (боеприпаси, навигационни и сателитни системи за авиацията и пр.). За първи път май сега, турското общество си задава въпроса - какво, в края на краищата, ни даде съюза със САЩ за целия този период след ВСВойна? Това също е, поне частично, заслуга на Ердоган. Накрая, всеки говори за това, че заради репресиите Ердоган кюрдите ще направят самостоятелна държава. И това е доста опростен възглед. Кюрдите са много разединени, и Ердоган май няма проблеми с иракските кюрди. Май не е толкова сляпа политиката му към кюрдите (което не значи, че е справедлива или морална, но това е друг въпрос).

българии за нищо не ставате докато се делите на русофили и американофили турците ще ви завземат щом им щукне на феса и тогава няма да има кой да се застъпи за България и сами ще сме си виновни именно щот сме неорганизирани неединни и завистливи и глупави

От постът ти не се разбира, ти за българин ли се имаш или не? Щото тук има едни етноси, дето по паспорт са българи пък се самоопределят като ...

няаа значение къф е човека правилно ви казва че докато се джафкате за глупости отвън го точат ножа и сърбите се готвят за панаир и турците и албанците са си престъпници вечно готови за цирк само българите седим и се дърляме помежду си кой какъв бил

Изглежда, че нападението в (клуб) "Реина" не е дело само на терористична организация, но също така е замесена и разузнавателна организация. Ами освен турското разузнаване да е , не виждам друго.

Обясни,защо и е на държавата Турция да си избива народа и още няколко чужденци? Предполагам,че ще обясниш нещо за саморазправа с демократични сили и Гюлен,нали?

На държавата Турция и трябва одобрение на белите страни за репресиите срещу населението което не подкрепя лидерчето им. Това се постига лесно, като засегнеш интересите на тия страни и обвиниш своя враг, че го е направил.

По принцип зад всяка терористична организация за подкрепа винаги е имало държава или чужда аналитична служба.Ако си спомняте Осама Бин Ладен беше служител на ЦРУ,който в годините на войната на СССР в Афганистан отговаряше за снабдяването на муджахидините с ракети Стингър.Това беше и причината Осама да изчезне,а на света да се каже,че е убит.

FuckTheEU

След неуспешния опит за преврат отношенията между турция и сащ се влошиха толкова рязко, че се наложи американците панически спешно да преместят ядрените си оръжия от турция в румъния. Някой знае ли защо?

В първото изречение си отговаряш доста задоволително на въпроса от второто. Като Уеко допълнение -за да бъдат изплзувани евентуално за натиск върху Русия - предизвикване на преориентиране на средства и сили за тези първоешелонни средства за нападение. В Турция можеше пак да им забранят да изполуват Инджирлик, както във втората персийска криза.

българии за нищо не ставате докато се делите на русофили и американофили турците ще ви завземат щом им щукне на феса и тогава няма да има кой да се застъпи за България и сами ще сме си виновни именно щот сме неорганизирани неединни и завистливи и глупави

Тук от името на американофили почти всеки ден пишат чужденци. Това са украинци,поляци и няколко културни отдела на чужди посолства.

Лут си ли ? бг е толко незначителна и сме толко долна пасмина че едва ли има нужда някой друг да ни саботира - сами ще се прецакаме от дребнав тарикатлък и завист

РеЙна !!!

Турците говорят за КГБ/ФСБ!!

Къде го говорят това турците ?

ммм едва ли!

Ами да си говорят. Как така безнаказано ще убиват посланик...

"нападението не е дело само на терористична организация, но също така е замесена и разузнавателна организация." Откъде е тази организация? Отвъд океана ли? Или около Светите земи?

От Москва, КГБ!!! Хората са от Русия.

Слава Украина,смешник ! Ще крадете ли пак газ тази зима?

Добре, де, тоя нали го освободиха и казаха, че няма нищо общо? Тогава защо навсякъде продължават да го дават в снимки и репортажи по темата?!

ми щото журналята рядко мислят като пишат!

Това им е оправданието на турското разузнаване за колосалния им провал. Станаха атентати и на други места - Франция, Белги и т.н., но там съответните служби хванаха (или застреляха) извършителите. А турците - нищо. Само станаха за смях с оная история с киргистанският командирован.

застрелват самоубийците, които не бягат от мястото. И в Музея турците го застреляха онзи. А този в Берлин избяга чак в Италия и само случайно го застреляха! При това не е сигурно дали е същия или е подставено лице!

На обявения от МВнР на Турция търг с поканени фирми за продаване и стоварване върху конкурента на вината за терористичната атака и връзки с Ислямска държава са се явили като участници ФСБ и ЦРУ. Търгът обаче е бил спечелен от Моссад, чиито представители са предложили най-голямата сума - за да бъдат обвинени и ЦРУ, и ФСБ.

Турция, кажете кои чужди разунавания и защо?

Е то си е нормално - за всичко в Турция са виновни злите американци и оня дето го набедиха за превратаджия.

Като допълнение към предишния ми коментар: Понеже компетентняците в Турция са неспособни, некадърни и безпомощни да се справят с вътрешните си проблеми, за голяма част от които сами носят вината, затова - много удобно - външна сила било, нЕма начин да не е участвала. А състоянието на сигурността им е такова, че не ИДИЛ, а средно ниво изпълнител-мафиот от средния изток може да ги направи за смях, ако замисли нещо срещу тях. Жалко за невинните загинали и ранени, но гнилата власт в чалмалийската кочина трябва да се падне!

ГРУ, ФСБ, да продължавам ли>

А не чужди,бе...

по-скоро мосад, цру, ми6

Разбира се- даже лично Путин. Как не се сетихме?!

Добре, че пак има такива, та да ви светнат отвреме-навреме.

Ха-ха, чужди шпиони. Има една максима - страхът ражда привидения. А непросветеността и неинформираността раждат суеверия. Ха-ха, чужди шпиони. Има и още една максима за такива като рязаните чалми - сговорна дружина - кръв сере! Има и още една - Прекалено голяма лъжица за лакомата иначе уста на Главния тъпак в Турция се оказаха мераците му за всеобхватна и неограничена власт. Сега ще духа и ще сърба, което сам е надробил!

Ако продължаваш да се самозабравяш ежедневно ще ти го накултурмушват!