Тръгва делото за бежанския бунт в Харманли

Районният съд в Харманли е насрочил за 24 април делото срещу 21 афганистанци, обвинени за бунта в бежанския лагер през 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Тръгва делото за бежанския бунт в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то тези останаха ли в България, че да ги съдят?

Страшно съм възмутена ..Що за наглост да си недоволен че чужда държава ти дава подслон Вън Мизерници

Що щат афганистаци в БЕЖАНСКИ лагер, като от сума ти години Европейския съюз има тристранно ратифициран договор с Пакистан и Афганистан за връщането на афганистаските емигранти по родните им места?!

Съд и обратно в пещерите.

афганите са по-човеци от ромите .не всички ,но повечето ! ако ние се държим нечовешки с другите ,те как ще се отнасят към нас ?обстоятелствата ни предизвикват към човешко ,но и умно отговаряне ,не като първобитни диваци !

Преди 1989 година имахме хуманно отношение към всеки опитал се да наруши държавната ни граница и в двете посоки - другарите Макаров и Калашников стреляха на месо по всеки нарушител и му решаваха проблемите на място - ефективно и изключително евтино. Нямаше бунтове на мургави паразити, нямаше съдебни дела и т.н. ненужни и в тежест на държавата разходи!

като не ги искате ,защо пращате бг армия в Афганистан ?

Не мога да спра да се чудя как така в държавата-член на ЕС, известна с първото си място по брой прокурори на глава от населението, на прокуратурата ѝ трябват минимум по 2 години, че да вкара нещо в съда! И там пък, където по брой съдии сме на 4-то място, делото ще се размотава между всичките инстанции барем още 2*2;) Това какъв стандарт е бе, пресни членове на IAP защото определено не е европейски?;)

Смятайте на какво са способни ако са 210 000.

Експулсация,не искаме ние да храним тези афганистанци в затвора!!!!

Предлагам да ги осъдят на изгнание и изгонят в посока Германия при мама-ханъм! Еднопосочно! И на едно, само, съдебно заседание, за да не се харчат излишни пари!

Като осъдите афганистанците ще им вземете ТАРАТАНЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

е па що ги съдите, бре? що трошите нашите пари?? чужденец дори да пик-ае някъде където не трябва, товариш го на нещо, и го изхвърляш там от където е допълзял!

Тръгва, но още е на автогарата в Харманли.

papion

Вместо да харчите парите на държавата, товарете ги на самолет и ги пуснете над Авганистан.

...със или без парашути да ги пускат?

Тия па се утрепаха да бързат с това дело. Едва през 2016-та се е случило деянието, не бързайте толкова. Към 2025-та година можете да почнете с делото. Закъде бързате? Не така, ще претупате работата!

Е. не прочетох поста ти преди да напиша моя, но пък виждам, че се дивим еднакво на "бързината" на правосъдието ни;)