Приятелят на Венета Марковска призна в съда, че е носил служебната й карта

В Софийския районен съд днес започна делото за побой над близкия до съдия Венета Марковска бизнесмен Георги Георгиев. Подсъдими са полицаите Борислав Серафимов и Лина Маркова, а случаят се превърна в една от причините Марковска да не стане съдия в Конституционния съд.

Обратно в новината

Коментари - Приятелят на Венета Марковска призна в съда, че е носил служебната й карта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чета коментарите и не мога да разбера слепи ли сте- полицаи пребили човек, а вие се занимавате с някакви карти?- с карти или без карти полицията няма право да пребива български граждани!!!!

А ти сигурен ли си, че са го били ???

Този заслужава някой наистина да го бъхта 15-20 минути, че и да скача върху него (може и без звуци на удоволствие), за да разбере какво е и никога никога, никога повече да не лъже.

Циркът е пълен. Жалко. Размахвал чужда служебна карта, за да всее страх. Само тук това да си магистрат или да имаш такъв роднина се счита за привилегия да правиш каквото си искаш безнаказано и да ти свалят шапка навсякъде. В нормалните страни могат да ги отсранят от длъжност и за най-малкото провинение. Затова нямаме доверие в системата.И не само ние.

садията, трябваше да го накара тоя, да имитира "звуците на задоволство", които издавала полицаиката, "скачаики 15-20 минути отгоре му"!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

никога ли не си чуана от нерез ??

ми таа ша иксара, че миджата Й АПСАЛЮТНО СТИРИЛНА, ебати ?

Значи от травма на коляното е получил белодробна емболия. Може ако при него коляното е до белия дроб. Този човек е идиот и правилно ако са го били.

Тези карти са поименни и се ползват отделно от личната карта. Напр.- на входа на съдилищата може да не показвате личната си карта - достатъчно е да покажете адвокатска карта, съдийска карта и т.н./ макар,че съдиите, прокурорите и служителите на съда ползват служебният вход/.Останалите граждани се легитимират с лична карта.

Още малко смях от съдебната зала:)"...Последва ново уточнение на питането към Георгиев с обяснение, че може от разсеяност да се забравят, а не да се дават документи. След кратко замисляне свидетелят даде вече логично обяснение Венета Марковска този ден си забравила дамската чанта, нямало къде да си държи документите и затова му ги оставила. Така или иначе, или Георгиев, или Марковска не казват истината, след като последната версия на съдийката бе, че е забравила на срещата чантичката си с документи и никога не е казвала, че е оставяла документи "за съхранение"..." правенсвят.бг

Дамска чанта носят дами,а това което виждаме на снимката и се натиска за конс.съдия е просто една поредна гербеска издънка,на която подхождо да пасе овцете.

правенсвят.бг"..."Тя си тръгна по-рано и си остави документите, за да ги съхранявам", заяви първо Георгиев и с отговора си постави следващ въпрос защо Марковска ще си тръгва и съзнателно ще си оставя документите при него за съхранение."От разсеяност!", без да се замисля отговори Георгиев и започна да обяснява, че жените по принцип са разсеяни, което му докара предупреждение от съда, че забележката е неудачна, защото целият съдебен състав, прокурорът и всички адвокати в залата са жени. Повереник на Георгиев в това дело е адвокат Ваня Траянова...."

Леш и мърша - цялото ни правосъдие трябва да отива зад решетките! Само се си как ще тикне?

Ей KGB - ти се развиваш! Браво! Прав си за мутрьовците дето се разболяват като видат дебелия. Боко Мутрата и той така направи! ГЕРБ що толкова натискаха за нея като е другарка?

И този "бизнесмен" и тази съдийка щяха да бъдат немедлено разстреляни по време на революцията. Явно, че е дошло време и при нас да направим една частична революция за да се отървем от корумпираното правосъдие и престъпните цигани!

от всякаде мирише на лошо.

А няма ли кой да се захване и с Марковска че е била разсеяна и си била забравила картата у него, това думи на съдия ли са или на печена измамница. Само като си представям какви присъди произнася и направо косите ми настръхват, добре че поне не я повишиха още.

Думите не са на марковска, а на георгиев- това е неговата защитна версия.Факт е обаче, че марковска не ги отрича по никакъв начин - и това е изключително странно за един съдия/ освен в е хипотезата, че ако каже истината, ще навреди на себе си...

Странно! И нашата кола е спирана от полицаи, но никога не съм чула обидни думи и не съм наблюдавала поведение, което да не отговаря на положението им.

Не си попаднала на който трябва. Аз веднъж погнах двама заради идиотщината им и щях да ги подпукам с бастуна, но изглежда ги досрамя и се оттеглиха. Обаче цялата махала се изправи на нокти от псувните им. Ако бях на годините им щаха да ме пребият.

Пише се "дрт прч"! Ъ -то си го слагате отзат ! Иначе,( 6-)!

порнография и садо - мазо , егаси държавата , пълен цирк.

"Побоят продължил 15- 20 минути ... Полицаите ритали и скачали върху него ..." всеки може да си представи какво представлява 15- 20 минути ритане и скачане върху някого. Дали след такъв побой този господин ще има само нараняване на коляното? И какво ли са правили неговите приятели? Защо не са се опитали да го защитят? И какъв ли е този приятел (шегаджия), който си позволява да прави наглед истински пропуск с надпис "невалидна"??? Брей ... Големи "шегаджии" ще са тия, дето имат възможността да правят подобни документи ....

Да- лице на възраст над 25 години си прави неистински документ и няма да го използва;)"...В сигнала пише, че Георгиев е получавал дарения срещу влияние над Марковска за решаване на дела..."ЖОРО СЪРБИНА - "НАДАРЕНИЯТ" ПРИЯТЕЛ НА МАРКОВСКА от Биволъ Петък, 16 Ноември 2012

абе дали Венчето Марковска би ми услужила с картата си за някой и друг ден?

Не ти трябва. Най-много да изядеш някой пердах от полицията :)

ако беше твърдял, че прашките на задната седалка са негови ?! Спаска Литрова- разведена.

получил травма на коляното, от която по-късно развил белодробна емболия А енцефалит не е ли развил ? Това шега ли е ? Или цялата статия е шега ? Полицайката издавала звуци на задоволство докато скачало отгоре ?????

Незабавно полицаите да бъдат наградени!Малко са го били т нар бизнесмен/това в България значи мошеник/,който знае коя дърта шунда да чука,не коя да е мила моя майно льо,ами баш съдийка от ВКС,която да покрива далаверките!

че лесно лишай муе било, на човека, да чука тоа "Ядрен вампир", както е казал гусин Вучкоф, за една друга мадама ?Тодорка.

Щом тази съдийка е толкова разсеяна, може би ще трябва да и се отменят всичките присъди и делата да се разглеждат от не толкова разсеяни съдии!

Тази госпожа не е ли дъртичка за калинка .Или просто ако неси тъп като галош ,нахален като конска муха и безскруполен като престъпик . Значи изобщо нямаш място в която и да е администрация

Това сигурно е върха на айсберга.Боже,какво отвратително блато,каква зловонна тиня.

"..тя, като всяка жена, е много разсеяна и забравила картата си у него..." - че тя тая щом е толкова разсеяна как може да бъде съдия?! Изобщо как може да работи, тя тъкачка да е, ще си прищипе пръст, чистачка да е, че се спъне в метала... Жените според тоя не може нищо да правят :)

"...У Георгиев е намерена и служебна карта за Върховния административен съд, която според неговите обяснения била направена от някакво момче за него на шега. На гърба на картата с големи букви пишело невалидна..."КАКВА "ШЕГА" , ГЕОРГИЕВ- КОГО СТЕ ЦЕЛЕЛИ УМИШЛЕНО ДА ВЪВЕЖДАТЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ И ЗАЩО - ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ИМОТНА ОБЛАГА? После се чудете защо нещата в България са такива...

като я гледаш тая лелка не можеш да предположиш, че върти любов с богат бизнесмен.... Да и се отнеме цялото имущество, немедленно............

Защо ни занимавате с това бабе, което е бита карта и малоумния и приятел? Това ли са проблемите пред които сега сме изправени?

Ами занимаваме се с "това бабе", защото в СЪД, ПРОКУРАТУРА, СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, МИНИСТЕРСТВА.... има хиляди подобни, а и по-нагли.... -((( Докато не се поразчистим от тях, не може и да се помисли за подобряване на трагичното състояние на България и българите!!!

"Бабето" е съдия във ВАС/ Върховен административен съд/- третата , последна инстанция за административни дела. Решението на 5 членен състав на ВАС е окончателно и не подлежи на обжалване.И Георгиев, за да си спаси 4 буквието, естествено обвинява "приятелката си" , че е "разсеяна";) Интересно- как съдия от ВАС ще забрави в чужд дом съдийската си карта за съдия във ВАС?! Защо изобщо е било нужно да я вади, да я показва и т.н.?! За това писах, че нещата вероятно са доста по-дълбоки, отколкото изглежда. С тази карта може да се направят сума ти поразии и престъпления- това е карта на съдия във ВАС!

За пръв път съм на страната на полицаите ! Какъв фарс ,ако не беше жалко ,можеше и да се посмеем. То добре че и дрехите и не е облякъл ,колко му е ,пък и двамата са разсеяни доста . Боже ,мили Боже !!! Нямат срам от нищо тези хора !!!

Съдия да предоставя легитимационната си карта именно за съдия, и то на свой "приятел", който не е законен съпруг, при положение,че са били на гости?! Смях в залата! Ако съдията счита, че домът на домакина не е безопасен за намиращите се у съдията документи. лична карта, съдийска карта, дела, взети за доработване в къщи/, какво прави изобщо в този дом?! Не се усещат даже как се излагат и как всичко е съшито с бели конци....

Ако "безпристрастния" съд се върже на тия ЯВНИ лъжи, просто ще докаже за пореден път, че е корумпиран. Историята е съшита с бели конци видими и от самолет!

"...бизнесменът призна, че е носил у себе си служебната карта на Марковска. По думите му тя, като всяка жена, е много разсеяна и забравила картата си у него..." АБСУРД! ТОВА Е ЗАЩИТНА ТЕЗА!Моят съпруг защо не носи в себе си моята адвокатска карта и тя винаги се намира у мен?! А тук става въпрос за идентификационна карта за СЪДИЯ!Лицето говори ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

Да, това са евтини адвокатски номера! Без да се обиждаш! Тези номера могат да минат пред широката публика, но за запознати като теб са пълна измислица!

Всяко лице има право на защитна версия, но тук вероятно нещата са доста по-дълбоки и за това се прибягва до такава откровена глупост. Нито логика има в тази теза, нито здрав житейски смисъл.