Лидер на ”Килърите” съди държавата за лоши условия в килията

Считаният за мозък на бандата на "Килърите" Георги Вълев съди Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" за лоши битови условия в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Лидер на ”Килърите” съди държавата за лоши условия в килията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а какво ще си купи с парите? нов смартфон, или силикон за приятелката си?

Който причинява смърт на човек, на хора, трябва да си понесе последствията т.е. ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА без право на замяна.

Трябва да се възстанови смъртното наказание и на такива да се осигурява удобно дървено пардесю и стабилни температурни условия на 2м под земята.

мозъка на "Килърите" е гоце Първанов който назначи шефа за мокрите поръчки сумуста като съветник в президенството на заплата и пълни държавни осигуровки с безплатно лечение в правителствена болница ,платени отпуски и командировъчни за да нямат проблеми с планиране и организиране на убийствата

Тези които ги е пратил на "онзи свят" да не би да са при по-добри условия? Ето за такива животни, дето трябва да ги хрантутим докато са живи (за голямо мое съжаление) не трябва да има никакво милост и жал - убивал си хора - ще живуркаш в мизерия, като животно, защото си отнемал живота на други хора, така че и това ти е в повече.

Е, общежитието на немската в Хасково да не беше по-хубаво?

Оксиморон? Може да си жесток лидер, но да църкаш като мишка.

Скучно му е на човека и гледа да излезе от килията и да го поразходят за сметка на всички нас. Как може осъден да съди? Нека си поемат разходите за такива разходки.

Прав е човекът! Толкова много "матраци от ново поколение" има на промоция, а той да се въргаля "до живот" на кушетка с пружина! Все пак е "лидер", макар и на поръчкови убийци... Не е човешко някак си...

Тъпото е, че ще спечели делото. Щото държавата не си гледа интереса.

А тия хора дето им режеxa пръстите и ушите, тях при какви условия ги даржаха идиöтите

Ама вярно са нагли,колко човешки съдби унищожихте и ги пратихте в гроба,добре,пе сте още живи,като излезете дано някой постъпи с вас както вие сте постъпвали с жертвите ви.По едно ухо да ви отрежат и очите да ви извадят стига ви .Само като го написах ме хвана ,,гнус о себе си ,камо ли да постъпя тъка с човек.Господ да ви наказва

Вместо да благодари, че са го оставили жив и са му осъдили кратък срок на пребиваване в затвора, тоя съди всички нас, за да му се плаща. Защо сте го оставили жив, а не сте му дали възможност да изкупи греховете си докрай?

Който лъже му се реже езика, който краде ръката, а който трепе - главата. Лесно, бързо , ефективно и евтино правораздаване според заслугите!

Имало едно време.... ПРАВОСЪДИЕ. И една чудесна за такива "човеци" присъда. КАТОРГА. Нощен труд на воля и бой до спукване. Ама е било едно време...

и само сух хлебец и водица да го прокарва.

затова трябва да се възстанови смъртната присъда - това ще е ясен знак, че обществото НЯМА нужда от такива отрепки и ще се освобождава по единствено правилния път от тях

Защо да го убиват, няма ли уранови рудници или нещо подобно!!!

Начи, веднага да се сезира съдът за правата на човека и да ми се предоставят условия по-добри от ония на оня Брейвик, дето изтрепа 77 деца! Ква демокрация сме бе? Ами тоя е съпричастен към убийствата "само" на двама - трима, а го третират като масов убиец! Ми срамота! Веднага да се настани в тристаен "апартамент" с южно изложение и да ми се носи храна от некой шефски ресторант! Да не сме по недемократични от Норвегия?

за всеки такъв държавата харчи колкото за 10 ученика и накрая пак те реват! Гръмни го "по време на бягство" и го изпиши като малоценен и малотраен актив мамка му! Сложете ги да бачкат да си изкарват парите и за квото изкарал толкова му давайте!

Дето си пратил в гроба при ,,какви условия,,са изроди долни

zeddd

Съди държавата? Има причина защо се нарича затвор. И за нещата, които е извършил трябва да е супер щастлив, че няма смъртно наказание, защото съм сигурен, че поне 3/4 от населението иска връщането му.

Човек на Годината за БХК !

Не сте осведомен! Този господин е в другия лагер. Бивш приятел на влиятелни политици, с когото явно не са се доразбрали за парсата. Както с много други ченгета, борци, каратисти, гребци, юристи, завършили в Симеоново и т.н.