Пеевски: Отказах да подкрепя Цветан Василев за премиер

Делян Пеевски обяви, че разривът с Цветан Василев тръгнал, защото Пеевски отказал да го подкрепи за премиер.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Отказах да подкрепя Цветан Василев за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни занимавали с прасето със търговската походка

Тоя нали беше убит???

още не е , ама скоро...

театро издухаха банката и търсят други да поемат вината всичко е добре направено театро за размиване мозъците на народа и отвличане на вниманието от важните неща а те зад кулисите си играят играта

.. ако са издухали банката, театрото ще е за онези 5 милиарда дето ги били вложили преди няколко години арабите...

Да са им честити парите на тези, които омаскаряваха протестите. Сега те ще плащат наравно с нас. Чак на фирмено ниво са сключвали договори. Искам огромни глоби и за онези фирми като ТАЛАНТ ПАРТНЪРС, които осигуряваха статисти за контрапротеста, разследване на финансовите приходи на Нина Гергова, за която наблюдателни форумци съобщиха, че често влиза-излиза от от офиса на Моника Станишева. Глоби за такива - за фирмите - над 500000 лв, за такива като Гергова - над 60 хил. лв. Следващите продажници да се замислят.

тоя , ако беше подкрепил оня , може би нямаше да е ореховски , което си е било добър вариант.

единия само крал, дригия само ял - а народа накрая - само духал ....

Не виждам нищо ненормално в това което става у нас. То винаги е ставало в изминатите 25 години на така наречения преход, само че с различни личности, олигарси, политици и тям подобни люде. Не само това! Такива бури в чаша с вода винаги е имало и ще има във всички "нормални " държави , както байганьовецът обича да ги нарича. Причината е много проста-светът се управлява от ПАРИТЕ, а илюзиите за "нормална" демокрация са само за консумация на тълпата.

Тези двамата така здраво са затънали в далаверо-мутренска помия, знаят толкова много един за друг и имат толкова много кирливи ризи за изкарване, че започвам да се чудя, дали т.нар. им РАЗВОД всъщност не е поредната инсинуация за завазване на очите и с цел прикриването на някоя още по-голяма далавера ... точно както по тоталитарно време разни тарикати се развеждаха фиктивно, за да вземат още един апартамент и по още една кола и след това се "сдобряваха" или пък единият прецакваше другия, като вземаше всичко и го оставяше с пръст в устата ....

не само двамата са затънали. Кой още е затънал сетете се сами

Представяте ли си каква посредственост генерира българският народ под формата на политици? Такава бълвоч! Долнопробие и наглост. Имайте рпед вид, че политиците са тотално отражение на средното ниво на нацията ни. Имайки пред вид характерното за България разцепление на нацията в интелектуално отношение, изводите са за една смущаващо проста прослойка от населението ни, при това доста голяма, макар и намаляваща все пак. Положението е плачевно.

За голямо съжаление, последните няколко години приключи срастването на организираната престъпност с държавата. Този процес приключи при Боко тиквата, който освен всички друга, вкара мутренската си наглост и безскрупулност в политиката. Това са отношения от висше ниво, висок стил и образованост, а той сне нивото на кота нула. Никой не смее да каже "Царят е гол", защото всички политици, които ежедневно виждаме, са вътре в лайната. Всички цуцат и затова са зависими от Пеевски. Да, именно той кадрува и подрежда фигурите в политиката, МВР, съдебна система, държавни агенции и т.н. като назначените после му служат вярно. Няма изход от ситуацията. Ако мислите, че лъжа - питам: Къде са сега протестиращите от преди една година, ако не са били платени от Боко? Къде са, за да блокират държавата? Никой ли не разбра, че правителството падна, защото тъмната част на държавата не можа да раздели парите от Южен поток? Изхода е само един, но времето не работи за нас. Изхода е политическа лустрация. Но никой от управляващите няма да я приеме, защото ще работи против себе си. виждате какво става с промените в изборни кодекс - нищо. Крайно време е да изметем мършата и да я сменим с нови лица, почтени, богати, и образовани.

Това сънува ли го или ти го подшушнаха? И в двата случая е пълен булшит.

не го е сънувал, нито пък са му платили да пуска идиотски и празни контра постове под всеки намек за критика под еди кой си политик.

е, вижадте ли мили сънародници докъде докарахме, да ние докарахме "републиката" на Левски и Ботев. Не само, че държавата се превърна в булгаристан на доган, но тлъстия син на тлъстата майка отново ни каза, че той определя министър председатела, политиката, партиите, институциите, съда и нищо не зависи от думата на народа, дадена му от Конституцията. Когато преди една година, лятото на 2013 ви посочихме разстройството в което живеем и не бяхме съгласни с вонята му и гибелта на България се чудухта как да обиждате гражданите пред мс. Бяха ПЛАТЕНИ, БЯХА СОРОСОИДИ, ПРЕЧЕХА ДА УЧИТЕ В СУ, ПРЕЧЕХА ДА СЕ ДВИЖИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ. Е нека ви е днес, една свиня да се подиграва с всички, а държавата да е на колене. На мен тоже ми платиха да напиша това.. Да живеят уродите

Смъртни присъди трябват, за да се оправи положението... ( справка - Васил Илиев,Георги Илиев и доста други)

КАК КРАДЕ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ: Цитат: "Дружеството нa Делян Пеевски "Водстрой 98" има водеща роля и в проекта "Южен поток". Смятано е за архитект на българското обединение "Газопроект Юг", което бе избрано за местния партньор на руската "Стройтрансгаз". От петте български фирми в "Газопроект Юг" три са смятани за близки до Пеевски (дъщерната на "Водстрой 98" "Промишлено строителство холдинг", ПСТ и "Техноекспортстрой"). Договорът за строителство на газопровода по информация вече е подписан при цена от 3.8 млрд. евро."

А СИ ПИТАЙТЕ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ. ПЕЕВСКИ ОДОБРЯВА, ТОЙ Е НАД ВСИЧКИ. ПАК НЕ ГЛАСУВАЙТЕ.

За твоите ли? Те са най-близките ортаци на ДП. За другите ? И тях не ми ги хвали. Какъв е смисъла хората да вземат страна, след като никой не е на тяхна страна?

То и от живота няма смисъл, според теб, но не се самоубиваш. И сигурно деца създаваш с надеждата да заминат един ден от булгаристан на доган. Надяваш се да ти пращат евро или долари за да си живуркаш в страната на далаверата. Само че дотогава ще се намери кой /най-вече платените избиратели на главните феодали-бсп/дпс/дс/ да ти вгорчи жалкото съществуване и ще видиш спокойствие на дърти години ама друг път

Този господин партия ли е! а може би самата държава!?Отказал бил да подкрепи!-А бе Дебелянчо не знаеш ли че човек е смъртен, при това внезапно смъртен?!" И виждал ли си катафалка с ремарке"?

Този господин е просто момчето за всичко на Дуган - нищо повече.

Кажете ми: Това означава ли, че от Пеевски зависи кой ще е премиер?

Шушука се, че са били любовници. Дим без огън няма ;)

Ковете,ковете боклуци малоумни..Ковете пирони в ковчега на турско-червените бандити.Насърчаваме ви.Действайте.

Кога Протестна мрежа зовяха на бунт срещу ДП, кога пуснаха донос, който върши работа точно на гореспоменатия, кога същия придоби такава популярност че да решава кой ще е премиер? Нещо изпускаме в целата схема.

Това си мислех и аз. Очевидно след първите спонтанни протести срещу Пеевски, ДПС със съдействието на службите са успели да овладеят лица от протестърите и така да контролират нещата. Те вероятно са ги обърнали и в своя полза, като чрез натиска са диктували на Станишев и глупаците около него, своите претенции към властта и така овладяха държавната енергетика и още много възлови отрасли (в голяма степен чрез лица на КТБ). С комфликта с Василев за баницата, нещата са се разбъркали и е трябвало да се прилапват позиции от доскорошните ортаци в грабежа, включително да се пренареждат картите за Южен поток и т.н. БСП вероятно са се усетили най-после, особено след изборите за ЕП и са започнали да контрят. Имам информация, че дори Станишко е имал смелостта да заяви пред Местан, че предпочита да работи с Василев вместо с Пеевски - може би приказките за премиерството са свързани с това. Това вероятно предизвика и падането на управлението, с мисълта, че в следваща конфигурация ДПС ще е още по-силно.

Тази власт, така или иначе облагодетелства други, но не и средите в БСП. Нямам предвид тия, дето се броят на пръстите на двете ръце и най-близките им хора - те много ясно са били на приспивна хранилка. Вероятно БСП са се усетили, а ДПС и сие са се почуствали заплашени от ББЦ - изпуснат ли контрола на властта, губят трилион за следващите 4-5 годинки.... СТрашно е като се замислиш, тия имат огромен ресурс, власт и средства за манипулация. Не случайно се появиха намеци от разни посолства че чашата е преляла...

ти може и да живееш с ритъма та тея 3-ма дебили, но на мен и тримата са ми през оная работа, та отатък, ясно ли е?

Какви "демократи" е родила България - Бюреков(Дудуков), Василев, СерГей, Пеевски, Мая.... КАКВА д ъ р ж а в а ????

ама си пропуснал най-славните измежду тях - Борисов-Буда, Доган-Сокола и протежета!! хаха

Че кой е този, че от него се иска да подкрепя който и да е за премиер на БГ???? Що за фактор е този олигофрен...........

В спора между Пеевски и Цветан Василев съм повече на страната на Пеевски. Цветан Василев със сигурност е давал лоши кредити на приятели, докато за Пеевски още не знаем нищо със сигурност!

Защото поне на 50 % си будала. Иначе си разумен и интелигентен човек. Но.... пристрастия, какво да ги правиш.

Ще ти нахвърля два-три факта и ще е достатъчно, за да се убедиш колко е гнил Пеевски. Кукловодът на Делянчо е майка му Ирена. Ирена Кръстева, която дълги години бе шеф на СПОРТ ТОТО. По нейно време "случайно" се дублираха числата от тотото. На 21 години Маминото синче става парламентарен секретар, а в същото време оглавява и борда на "Пристанище Варна" ЕАД. Ако ти е малко тази информация за този недодялан индивид, то каквото и да кажа няма да има смисъл.

единственото сигурно за Пеевски е че е прасе

Пеевски, Василев някой си, Бареков, но сложете до тях и Боко, Станишев, Волен и Местан, сигурно са заедно вечер около софрата; дърлят се само за пред нас. Гнусна банда крадци, някои го докарват на приказки, други завършени простаци. Избори и да ги пращаме в историята завинаги!

Точно така. Правилно казано ! Който не разбира това - значи нищо не разбира и живее в измислен свят наложен ни от изброените по горе лица (и гъ.ове).

Само че от време на време спретват и кръчмарски кютек за някой кокал или за това кпой да пощипва сервитьорките, или пък от чист ефелък след много поркане.

За да се стигне до там, че това човекоподобие да ни определя премиера, значи държавността в страната ни не е паднала, а се е СРИНАЛА.

ЖАЛНА БЪЛГАРИЙО, ТОЯ ТЛЪСТАК ОДОБРЯВА КАНДИДАТУРИТЕ ЗА ПРЕМИЕР. КОМУНИСТИТЕ РАЗСИПАХА ОТЕЧЕСТВОТО.

Ех Саше, много си тъп! Комунистите си отидоха в далечната 1989 год.(преди 25 год.) Тези, които визираш са не комунисти, а ПРЕСТЪПНИЦИ, без значение дали се предвождат от Луканов, Димитров, Костов, крадливия дядо Симо, Станишев, Борисов, Местан и......т.н.!!! Вдяваш ли???

НЕ СЪМ САШЕ, НО В ТВОЙТА ГЛАВА ВСИЧКО Е ОБЪРКАНО. АКО ИМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ И ИМАШЕ ЗАБРАНА КОМУНИСТИТЕ ДА ЗАЕМАТ ДЛЪЖНОСТИ, СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е НА НИВОТО НА ПОЛША И ЧЕХИЯ. ТЪП СИ ТИ, АКО СМЯТАШ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА КОМУНИСТИ.

Що се засягаш на комунист тогава, нали нямало комунисти. Гадове червени, опоскахте България.

За пореден път позволяваме да ни пробутват евтин водевил с главни герои една свиня и един бабуин! Отклоняват общественото внимание от основната битка за баницата от милиарди при изграждането на Южен поток! Ако някой си мисли, че тази баница се раздава от тези два субекта, значи водевила е изиграл ролята си! Задайте си само един въпрос: Защо ЕК направи всичко, за да стопира временно изграждането му? Ами защото евро и US боклуците до момента не са предвидени с подобаващи парчета от баницата! Не случайно през последните месеци България бе посетена и "обгрижена" от европейски и задокеански сенатори и друга измет!

Abu Talib

Най-лесната работа Цветан Василев да стане председател на МС. Праща ми една сума за да се кандидатирам за народен депутат, а след това да се направи предложение е крайно лесно. Е, има и още едно условие, но то не е за пред другарите и другарките, да не си помислят, че се крои нещо лошо.

Василев си има най-голямата парламентарна група в парламента. Защо мислиш, че трябва да те вкарва и теб?

Цитирам ДОСЛОВНО серГЕЯ: "ако НЕ подкрепим кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС, кабинета пада!" :))))) На тоя ли стожер Ви се крепи СПИНозната миризлива столетница?!??? WOOOW колко сте жалки.......НЕ Е ИСТИНА! :))))) Почвайте да чукате минуси! УСПЕХ :)))))))

На тази свиня няма ли кой да и види сметката.

За всяка свиня идва Коледа.

Абе далече е Коледа :)

Ами сега какво правим с Барекоффффф, Василев призна, че е финансирал проекта - предаванет ББЦ, превърнало се в партия, а излъчвано от телевизията на Пеевски, горкия оказа се дете на разведени родители. Ами, че то и акъла му като на 5 годишно дете / да ме прощават дечицата/...Ей болни амбиции. Има ли още вярващи в Барекоффффф, докога ще избираме хора с прякори........

Задължително трябва да отговори през кого е трябвало да подкрепи кандидатурата на василев?А,бе кой е тоя който назначава премиерите на държавата? Смотаняци недоправени!

Нещо си се объркал. Василев потвърди че е финанисирал ТВ шоу. Също както БТВ даде екран на Росен Петров, а той се възполва от ефира да обяви че влиза в политиката. БТВ виновно ли е, че с предоставените средства, даден водещ се възползва за лични цели? И не се ли вижда точно мотива за тази битка - аз дадох пари на бареков за шоу, а той се възползва и прави политика? спирам парите и на дебелия! И всичко е доооста прозрачно свързано :)

Нима вярвате, че шоуто не е трябвало да продължи като политически проект, аз знам, че всичко е било предварително замислено, колкото до Р.Петров просто си търсеше нещо по-платено, има голяма разлика .

ОТ КОГА ПЕЕВСКИ НАЗНАЧАВА ПРЕМИЕРА В БЪЛГАРИЯ ?

Този толуп говори за реалност!Реално ли е 33 годишен да управлява косвено - медии, МВР, ПРОКУРАТУРА, ВСС и тн., еми не е!!?

Ужас, нема по грозно и дебело копеле от този миш на снимката

Няма такава държава!

Две петлета се боричкат зарад купчина зърна, пиленцето им кресливо гледа с ужас таз борба...

Доган е доказал, че "около него" не се случва НИЩО СЛУЧАЙНО! Тогава възниква въпросът РЕАЛЕН ЛИ Е СКАНДАЛЪТ ПЕЕВСКИ - ВАСИЛЕВ или ИМА НЕЩО ДРУГО (МНОГО, МНОГО ПО-ГНИЛО)!

Нещо повече: Дебелаците явно се подкрепят, Цацата прави точно това което другото прасе Пеевски каже. А сценарият с опит за "убийство" е познат нали? един младеж 'УЖ" се опита да направи нещо подобно със самият "доган" А някой спомня ли си, в денят преди "атентата" на доган, как той самият каза в едно интервю: ще има конгрес на ДПС, гледайте, ще е интересно....

Ромските избиратели управляват заспалата българска измет.

Точно. Когато отвратените на гласуват, управляват отвратителните. Да им покажем, че сме общество и да гласуваме масово, да изберем читави хора, имаме избор.....Всеки може да избере...

Кажи читавите, за да ги подкрепим?

"как да си обясня публикациите в медиите" - ИНАЧЕ ИМА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР!

ДО КОГА ,И ПАК ДО КОГА ЩЕ КРАДАТ И МАНИПУЛИРАТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДО КОГА НИТО СРАМ АМА НИЩО НЯМАТ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ И ВСИЧКИ ДО ЕДИН ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТ И СЪД НО КАЧЕСТВЕН И ЕФЕКТИВЕН ТОВА ИСКАЙ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

този Пеевски до кога ще разиграва всички , както виждам той може да разклати и държавата.Ако това ставаше в друга държава като Русия например до сега да сме го забравили.

Ако Пеевски беше в Русия сега да беше станал премиер или президент. Там само мутраци управляват. Е, поради диети и фитнес са по слаби от нашите, но са си от мутро-чегиджийскатаобщност.

ако Пеевски беше в Русия от няколко години щеше да търка наровете в Сибир примери много и се издокарват политически, а всъчщост да едри престъпници

М-м-м, там управлява Путин. Мутраци и олигарси които сметнат, че са над властта бягат и са добре дошли в демократичен Лондон.

Шило

А бе явно не е безгласна буква, щом като Василев му търси помощта. Какво се прави на ударен с мокър парцал?

Проста,мазна свиня.

А ти кий си, че ще определяш кой ще е министър-председател бе шопар нещастен!

Пеевски: Отказах да подкрепя амбициите на Цветан Василев за премиер, такаааа и от къде отказа да го подкрепиш след като не влизаш в парламента, значи в задкулисието стават тези пазарлъци, или по точно в сараите.

сараите му осигуряват трафика, а той реализира пласмента... На идеи, бе...

След 50г. диктатура,дълго подтискани комплекси в невзрачни хора,избуяха в грандомански амбиции:Ако му намерят цаката света ще глътнат,казваше баба ми за такива.