Пеевски готов да се оттегли от ДАНС, ако парламентът реши

Избраният в петък за председател на ДАНС Делян Пеевски съобщи в писмо до медиите, че е готов да приеме решение на Народното събрание (НС), с което да се отмени избирането му.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски готов да се оттегли от ДАНС, ако парламентът реши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле,колко е гнусен и отблъскващ този шопар

Не искам да си губя времето да чета статията, но не разбрах това на снимката прасе ли е или маймуна?!

В прасетата и маймунките има много по лицеприятни черти. Единственното сигурно е, че не прилича и на човек!!!

Е нема такова прасе!

пеевски не е цвете за мирисане но предния изрод флоров с какво беше по добър и по какво се различават тия две мутри еднакво корумпирани и смрадливи единствено по това че ще служат на различни групировки

Така значи. Заменяме Иван лайнаров с Петър Лайнаров. Само защото е от "нашите". Досега червените боклуци наричаха ББ "мутра". Ами я погледнете този! Има ли по-голяма мутра от този екземпляр. Мутра от ДПС. Екземпляр с българско име продал се на турчолята за остове и пари. Подсъдим престъпник по няколко дела, със спрени производства от корумпирания български съд във властта ан БСП. Сега вечее без значение дали някой ще си подава оставката. Хората щ=е му я вземат и без да си я подава. Сега е без значенеи какво ще решава и КС за касиране на изборите. Хората от протестите ще ги "касират". Апропо, един изключително елегантен начин за излизане от тази криза е КС ад касира изборите и да се нсрочат нови. Но къде толкова акъл в тях?

Убавец! Пу, пу!

Ами тогава по - бързо да се оттегля тая миризлива свиня!

Този олигофрен този четирикрилен гардероб до тук ли я докарахме този да ни управлява

Божке,как да се сдържиш да не му щипнеш бузките?!?Такъв "красавец"!:))))

с кой акъл се показа бе прасе

ЕХ ТОЗИ ШОПАР ПРИЕЛ ДА УПРАВЛЯВА ТА ТОЙ ИМА МОЗЪК КОЛКОТО НА ЕДНО ПИЛЕ И СЕ СЪМНЯВАМ ЗА ДИПЛОМАТА МУ ДАЛИ Е ИСТИНСКА

пеевски и майка му не правят бизнес тяхното не е бизнес , а корупция, далавери, неразкрити престъпления

Иван Костов- шеф на ДАНС.

тоя пак се клел да гледа интереса на народа и дарявата,как нете е срам педераст мрасен долен да пукнеш ти и твоито семеиство,марс от страната мамичкатати деба свиня долна бандицка,за какав криминалем генезис говориш ,като ти нямаш вид на човек,отделно си много прос и переш пари на комунистите,отидиси защото те очаква наи лошото.само смарт за вас и роднинитеви. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БРАТЕ ПЕЕВСКИ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, БРАТЯ ГАЛЕВИ МИ ПРАТИХА БИЛЕТИ ЗА МАЛИБУ. САМО МИ СЕ ОБАДИ, И СМЕ ПРИ ТЯХ!

Пеевски, знаем, че парите ти не са чисти! Взимай си багажа и се прибирай у дома. Харчи си парите и не се появявай скоро в медиите. Не си любимец на народа!

Ама тоз на снимката верно прилича на олигофрен със синдром на Даун...!

Тоя бил готов са се оттегли ..... в понеделник ще седне в парламента и ще чака да види дали на БСП им стиска да го махнат

ТАЗИ МРЪСНА УСМИХНАТА СВИНЯ И МАЙКА МУ КРАДЛИВИЯ БОКЛУК ОТ ТОТОТО ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЯ В ПРОКУРАТУРАТА А ПРЕДИ ТОВА В НАП ОТКЪДЕ ЗАБОГАТЯХА ТА СА МОНОПОЛИСТИ.

ГУЦ-ГУЦ, ЧУХ ЧЕ ОЩЕ СИ НА ПОСТА, ГУЦ-ГУЦ, ААЙДЕ В КОЧИНАТА, ОБРАТНО, БЪРЗО, БЪРЗООООО

не знам какав е тозипеевски но ми изглезда катo една глупава тапа свиня

Защо Цацаров не си подава оставката. Нали той е ментора на Пеевски.

Това, на снимката какво е?- човек или свиня?

Какво значи "готов да се оттегли ..., ако парламентът реши". Ако парламентът реши, той готов-неготов си отива. А, ако е готов да се оттегли, не му е нужно никакво решение на парламента. Оттегля се и толкова. Аман от увъртания!

Цацаров нещо се покри напоследък. Вече не се перчи по телевизията и не се заканва. Поизстина му ентусиазма да се подмазва на новите управници.

На всички ни остават още някакви си там години живот. Струва ли си? Хващайте си багажа и заминавайте, пък ако щете - в израз на протест. Никой не ви е завързал в тая отходна яма. Мизерниците ще мизерстват, единствено когато тук не остане никого, за чиято сметка да съществуват.

ДИР.БГ защитава мафията !!! Абе, сисадминче недорасло ! Това, че проклинам мафията ли е обида или цинизъм, та скриваш коментара ми ??? А псувните и цинизмите в някои постинги по-долу как ти звучат, че си ги оставил непипнати ??? Да ти изсъхнат ръцете, ако отново скриеш коментара ми !!! Проклет Пеевски, проклет Орешарски, проклети БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ !!!!!!!! Проклети всички политици - долни и гнусни мафиоти, които се гаврят с достойнството и търпението на българите !!!!! Проклети да сте всички адвокатчета, прокурорчета и съдийчета, които защитавате престъпниците и обругавате правосъдието и потъпквате справедливостта в изстрадалата ни държава !!!!!! Проклети да сте всички, изроди човеконенавистни !!!!!!!!!! Проклети всички, които мачкат достойнството на българина, били те вътрешни или външни врагове на нацията ни !!!!!!!! Проклети да сте всички, които погазвате интереса на държавата ни и обругавате древната ни история и традиции !!!!!! Проклети да са всички еничари, които се продадоха да служат на чужди интереси, проклети предателите и продажниците !!!!!!!! ПРОКЛЕТИ, ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ !!!!!!!!!

Олигарски да се измита. Не става и не става, дори за финансист. Виж за афери да. Да се публикуват докладите на англ. фирма за делата и аферите му, да се осветлят с М. Белчев др. ..

това да не ти е маминията - ще си глътна закуската,ако ме пуснеш навън?!нещо много си се объркал и не можеш сам да намериш врата!

.... защото знаят, че съм човек, който може да им противостои ефективно", посочва Пеевски. - и това ако не е разистване на сметки.преди да почне като дректор си подписва уволнението с такиа изрази.

Махай се и от ПАРЛАМЕНТА да не те виждаме никога!!!

...си "избра" експерта Пеевски - отврат! Я да ги пометем всички ЕКСПЕРТНО, че да си отдъхне България най-после!!!!

Че него ли пита народът, излязъл на улицата от непоносимата вече гавра?!!!

погледнете му гадната муцуна и как ехидно се хили-тоя,маика му сер-гея ,местан,сидеров и цялата мрасна крадлива комунистическа паплач начело с парванката,банев,маждуков,гигов,арабаджиеви,минио карнобацката ракия,саш0 маионезата,/вместо да издаят курветините да варнат опарите на народа / всичко това за затвора до края на дните им а наследниците им да се варгалят в калта,както направиха с народа.

Свиньо, ти не разбираш ли че само оттеглянето ти от живота устройва българите, с които се гавриш ти , майка ти и Цветан Василев. Чака ви сляпо насилие . Кеширай и заминавай, но не знам дали по-добре цял живот преследван или край по собствено желание.

Турчино маен-бегай-свиньо дебела---ДАНС ЛИ?ще ти еба майката свинска СКРИЙ СЕ Свиня

мутрите няммат място в управлението на България! За тях има само едно място и то е затвора! Надявам се той да се напълни съвсем скоро, като Станишев, Местан, Сидеров и Пеевски делят съседни килии!

Да, тези дето изброяваш са очевидно за затвора, но да не забравяме, че и Ц Цветанов и Б Борисов са за затвора. Все същия сценарий гледаме вече 23 години след всеки избор на правителство: една мафиотска организация измества другата и печалбата им идва все от същото място - открито крадене от работещите в България хора.

Предлагам содомията да се забрани със закон, че вижте какво е пръхнала Ирена Кръстева....

МУТРЕ, СЕГА ЩЕ ИМАШ СВОБОДНО ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ МАЛКО СЪС СПОРТ И ДА СЕ ПРИВЕДЕШ В ПО-НОРМАЛЕН ВИД ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ ПАК ПРЕД ПУБЛИКА.....ТИПИЧЕН НЕ ДРУ, А СТАРИЯ НИ ПОЗНАТ - БАЙ ГАНЬО!

Мамин свинчо! Ти само за физиономия трябва да отнесеш минимум 10 годинки в панделата! Шеф на ДАНС. Боже, с коя ръка да се прекръстя!? Къде беше тръгнал бе, шопар? Някои хора вече съвсем са изгубили връзка с реалността.

Тебе Чората те издигна. А това е , откровен престъпник пазен от ДПС.

най-добрият начин да изразиш своята готовност е ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА, моето момче. ИМА НЕЩА, КОИТО МАМ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ ВМЕСТО ТЕБ. Това е и единственият ти шанс. Изчакай диктатурата на Местан и Станишев, с идиотската подкрепа на Сидеров (в ролята на паж) и тогава не ДАНС, цялата държава ще ти подарим - барабар с държавността.

Интелигентен, високочел, хубав!

ммммммммммммммммммммм

това е наи гнусното правителство някога в балгаря много по брутално от троината коалиця махаите се изроди *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свиньо дебела много кратко трая радоста- ти и крадливата ти майка трябва да гниете в затвора и да ви конфискуват цялото имущество.