Дикме: Номинацията на Пеевски идва от централата на ДПС

Делян Пеевски ще бъде поставен на второ място в листата на ДПС за европарламент, прогнозира бившият земеделски министър и бивш член на движението Мехмед Дикме.

Обратно в новината

Коментари - Дикме: Номинацията на Пеевски идва от централата на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато матриала се кара и псува помежду си, турци и цигани сплотено устояват интересите си и макар малцинство, управляват. После матриала на тях се сърди.

въртят сучат все едни и същи и после се чудят що имало ниска избирателна активност та то няма предложени достойни хора не го ли разбрахте вече, е ... докато го разберете ще си преживяваме шикалкавейки на едро и дребно и всеки ще си дърпа чергата към себе си

1. Да плаши другите 2. Да си почине малко 3. ДА СИ ВЗЕМЕ ЗАПЛАТА! 4. Или да ни се надсмее - ПЛЯМПАЙТЕ СИ КОЛКОТО СИ ЩЕТЕ, ПЪК АЗ ДА СИ ПРАВЯ КЕФА!

А , че какво му е на Пеевски? Той си е един готин мамин златен. Муцунка мамина! Идиотите сипят хвалби, така че да повърнем по възможност по- обилно, но пък то е за прочистване, стига да не се прави постоянно. Нивото в България просто е много ниско. Кадрите в голямата си част са подлеци, за които и парите не са радост, а единствено подлостта ги възбужда. Гласоподавателите са подлеци нямат никаква чест и достойнство и за нищо не стават, затова и мизерстват.

Прост народ и като такъв избира прасета, тапири и говеда да го управляват. Това правителство, тези хора са пълна трагедия за България. Всеки който подкрепя тези идиоти е национален предател и съсипва себе си държавата си и бъдещето си.

Това е нивото и то определя кои са авторитетите. Аз избрах да повръщам, но пак продължавам да дебелея. Сред подлеци това е положението. Но пък в миналото едни предатели създадоха предпоставките да гледаме това днес.

8901

Павка,от кой обръч е прасето?От първия ще да е предполагам.Бъди екзактен и ни осведоми.Май във вашата връзка тубичката вазелин е за теб?

И в Германия има в политиката НЕ ГЕРМАНЦИ, но те не са в националистични партии. Дори и в правителството е една туркиня. Разбирате ли, в България се стреми да има ОПОЗИЦИЯ ОТ ДРУГИТЕ НАЦИИ и това е и опасно и не е в смисъла на една държава! Пеевски е отишъл при тях защото българите не го искат.

ОДА ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА ВСЕМИРНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ И НЕДОСТИГНАТ ГЕРОИЗЪМ НА НАЦИОНАЛНАТА ДОБРОДЕТЕЛ И ЧОВЕКОЛЮБИЕ НА НАРОДА, ПРЕВЪЗМОГНАЛ ХИЛЯДОЛЕТИЯТА НА ИЗПИТАНИЯ И БОРБИ С НЕПОНЯТНОТО И НЕВЕРОЯТНОТО! К у р п о - д ъ л ъ г к у р .

Прасето под ножа и в тигана !

Пеевски е юнак ще я оправи паббтата

Дикме: Номинацията на Пеевски идва от централата на ДПС От тази централа , вече 25 г. само зловония се носят.

седя,дърпам си от цигарлъка и си мисля: Що да не им покажем на Европата какви голями гъ.ове си имаме!

ЩО Е ТО

''ЦЕНТРАЛАТА'' на ДПС ,демек ОЛИГАРСИТЕ .....

Господа, в най-бързи сроковете усилете товароподемността и издръжливостта на асансьорите и елеваторите - идва нашият "хубавец" Пеевски. Той е само 180 кг., когато е гладен...

Когато не е ял и е срал !

Кой нормален бизнесмен ще се занимава с политика, ще отстоява чужди права и несгоди, на чужд език, на хиляди км, вместо да си гледа широкомащабния бизнес??

Бива, бива, но такова прасе за курбан не бива!

Това противоречи и на корана

ИЗДИГАНЕТО НА ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ИМА ДВЕ ВЕРСИИ. ИЛИ: 1.ДОГАН ОТПРАВЯ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ СЛЕДНОТО ПОСЛАНИЕ " ТОЛКОВА СЪМ ВЕЛИК ,ЧЕ МОГА ДА НАПРАВЯ ЕВРОДЕПУТАТ И НАЙ - ГОЛЯМОТО ПРАСЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. ВСИЧКИ ЗАВИСИТЕ ОТ МЕН" ИЛИ 2. ПЕЕВСКИ ТОЛКОВА ИЗКЪСО ДЪРЖИ ДПС, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ ДИКТУВА КАКВОТО СИ ПОИСКА, ДАЖЕ И ИЗДИГАНЕТО МУ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ И ПРИ ДЕТЕ ВЕРСИИ НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД. НАРОДЪТ Е ГУБЕЩ.

А може и двете да са заедно. Тогава жална ни майка. По добре да излезем от ЕС

Ако този ще представя България в ЕП, то отсега да му заделят две места в залата, както и преводач, на половин работен ден... поне бегло да знае за какво иде реч. Завземат ни отвътре и ни излагат отвън. А иначе за Dickme... след транслитерация името му е някак смислено и звучно :D

За да представяш България в европарламента,поне малко трябва да имаш визия,чисто минало и морал.На кое от тези качества отговаря Делянчо.Баща му Славчо Кънчев се е отказал от него и Лично е подавал сигнал до прокуратурата за злоупотреби в държавния резер/Казано беше в предаване на М.Михнева/Отстранен ли беше Делян по време на предишната тройна коалиция от заеманата длъжност ,за злоупотреби? Морално ли е да променяш правила,само и само да заеме длъжност,напр шеф на ДАНС. Морално ли е да не ходиш на работа и да притежаваш несметни богатства. Ако това е лицето на евродепутата,български,то по добре е да изтриете България от картата на Европа.Може би това е целта на БСП,ДПС и Атака.

А централата на ДПС е ,...самият ---СУЛТАН-ДОГАН ...

Такааааа..дойдохме си на думата. Най-после се разбра отговорът на въпроса "КОЙ?". Точен и разбираем отговор -ДПС. Това не е най-големият проблем,понеже вече е ясно ,че ДПС дупи държавата.(и то не от сега)По-големият проблем е ,до кога разни Дикмета-Тикмета,ще ни правят на балъци?! Аз не мисля ,че името Делян е турско. Пеевски също. Значи тезата ,че турците ще гласуват за него ,понеже "НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА НЯКОЙ С ТУРСКО ИМЕ",директно отпада.

За да се развива мащабен бизнес трябва мащабен имунитет. Пеевски не е първият, които се е сетил за това. Ние вече започнахме да забравяме имената на стотиците предатели, дето се спасиха по този начин.

"Дори да бъде водач, турците пак ще гласуват за ДПС по една единствена причина - защото нито една друга партия, нито ГЕРБ, нито Реформаторският блок, нито БСП не излъчи на избираемо място в листите си човек с турско име" Че Пеевски мангалско име ли е бе ?

Разберете го,че парата определя играта.

този дикме беше лично засадил в института по розата в казанлак много марихуана.хванаха го и нищо не му направиха.огромни количества.

Пеевски със сигурност ще е евродепутат,Първанов няма да има нито един

И ся ко правиме Лумпени,Кой предложи Пеевски за евро депутат КОЙ КОЙ.Бягайте та тропате на барабани пред Парламента Малоумници Гербески:)

И майка си ще продадеш за да им бръкнеш в здравето на тич ГЕРБ-ери бе. То бива бива ама да се кефиш че прасето ще представлява българския народ пред европа е за бой работа.

васко

Бинев да не е по различен от този?

Кара-вара,кара-вара,...ДПС и ЕВРОРОМъ----17% . А ВИЕ СЕ КАРАЙТЕ ОЩЕ --26г.

ДА имам логитата на тоя тъп електорат. Бил успял и богат и затова щал да помогне и на другите да се зомогнат. Драги глупаци, тоя е забогатял именно, защото не е дал възможност на дпугите да се замогнат, а ги е ограбил. Това, че е образован е много съмнително, защото мозъкът на момочето едва-едма шава. Освен това ми е много интересно на какъв език ще комуникира мамин свинчо, когато отиде в Европа. На него, с мисловния потенциал, който има, ще му е необходим цял мамдат, за да придобие елементарно словедно богатсто от ежедневния разговорен, примерно английски език. Момчето е много тъпо. Не го допускайте да отива там. Ще помислят, че това е представителна извадка от българския народ, така както оценяват циганите като представителна част на нашия народ.

Мине се не мине и се излюпи някой дето иска повече власт, от колкото Доган му е заделил. Обаче с какво ще е по добър от Доган и той не знае. За да се изкачи човек в тази смрадлива кочина наречена ДПС толкова нависоко трябва да е целувал достопочтенно задника на Сокола и определено няма морални задръжки. Та ако тоя е алтернативата на българските турци живи да ги оплачеш. Уважаеми български турци моля вземете се в ръце. И давайте да даваме, че ставате за смях.

Те не могат да четат,затова отиват направо да ги агитират за кой да гласуват.

Заместник-председателят на младежкото ДПС Мустафа Ахмедов влиза в Съвета на директорите на Националната електрическа компания (НЕК). Това показва справка в Търговския регистър, пише в. "Труд". На поста 27-годишният Ахмедов ще замени Анна Димитрова, която пък е назначена като представител на НЕК в управителния съвет на "Контурглобал Марица-изток 3". Националната електрическа компания притежава 23% от ТЕЦ-а.

само сноб без капка добро възпитание и вътрешно чувство за такт би могъл да опише социалния статус на едно лице по този начин. жалко за народа ни с тези политици... :(

Докато Дикмето учеше при нас- Хранителния в Пловдив, колегите от Агрономическия постоянно се съревноваваха с нас, да искарат Янето по-тъп студент, но накрая този потурник успя да грабне приза?

Доценте, призът за тъпотия директно отива при тебе!!! Който е ходил на училище поне до 4-ти клас ще разбере!!

ГЛАСУВАЙТЕ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕАЛЕН ЗАСЕГА ПЪТ КЪМ НАМАЛЯВАНЕ НА МИЗЕРИЯТА И КРАЖБИТЕ...

Кой-знае каква изненадка пак ни е спретнал ДОГАН ???

Дървените селски кратуни ще гласуват Пеевски за Президент само и само защото БСП и ДПС са го подкрепили. За това си патим и толкова години и няма отърване от тези престъпници!

ЗАЩО БЕ ДЕЛЯНЕ, ТОЛКОЗ ЗЛОБА КЪМ ТЕБ ??? ЯСНО, ЩОТО СИ В ДПС. БОКО ИДВА ОТ ПОДЗЕМИЯТА, ПРОСТИТИТУЦИЯТА, ТРАФИК НА ДРОГА, КОЛИ, ЖЕНИ И МОЖЕШЕ ДА НИ Е И КМЕТ, И МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ. К,ВО ШЪ КАЖЕТЕ ???

НЕ. АКО ХОРАТА ЗНАЕХА КОЛКО МНОГО ИМ Е ОТКРАДНАЛ ТОЗИ ДЕБЕЛАК НАГЪЛ, ЩЯХА ДА ГО ОВЕСЯТ НА ПЪРВОТО ДЪРВО...

недей така бе, ще се счупи дървото!

БОКО ИДВА ОТ ПОДЗЕМИЯТА, ПРОСТИТИТУЦИЯТА, ТРАФИК НА ДРОГА, КОЛИ, ЖЕНИ Това кой го казва??? Ти ли??

А Дилянчо Мамин идва директно от Страната на чудесата на Алиса. Защото иначе няма здрав разум, който да обясни успеха на този най-успял българин!!!

Май си забравил, че в тази книга имаше една глава, която се наричаше " Страната на квадратните глави " !!!!!!!!! Този Пеевски е произлязъл от тази страна !

Дикме: Номинацията на Пеевски идва от централата на ДПС Добро утро,добър ден и добър вечер г-н Дикме. Ние обикновенните хора си мислехме , че това е спонтанна номинация от страна на електората на ДПС, който е видял в лицето на Пеевски един достоен човек, с висок морал и професионализъм, който ще допринесе до значително увеличаване 'ТЕЖЕСТТА" на ДПС в Европарламента.

Така е. ГЕРб махнаха И.Ф. и много им олекна тежестта. ;)

А ти ща не си махнеш кухата лейка?

Не се оплаквайте, а гласувайте! Това е единственият начин да не допуснем този цинизъм. ДПС са облагодетелствани от ниската избирателна активност.

Пореднаия гениален ход на Доган ! Нрмалния протестиращ българин като види Пеевски в листите Ще се отврати от изборите и няма да отиде да гласува. Но стройните дисциплинирани редици на ДПС избирателите няма да намалеят и като резултат по висок процент за ДПС

възмутително! дпс дразни българите!

Боже пази България от такива политици?По -голяма наглост от тази няма.

Е сега де, не с лошо и Вие .... Все пак : цитат "млад, достоен, образован, успял в бизнеса" и понеже е добре материално, ще помогне на електората не знам как очакват да им помогне точно ама със сигурност вече знае как да натрупа още кинти за сметка на всички в милата родна страна

Не че Пеевски ми е направил добро впечатление за нещо, но определено има сатанизиране на образа му. Изглежда като обикновенно връзкарче с контакти и богата майка. Нищо друго. Все едно е по-особен от останалите политици? А тези дето толкова викат срещу него, не правят по никакъв начин по-добро впечатление. Особено докато извършваха престъпление след престъпление. Поне за него такова не ми е известно.

Ааааа да, ..... забравихмече мама ги открадна милионите и мама има имотите и мама беш в Тотото и мамините вестници. Той Делянчо няма вина горкия - не е престъпление да харчиш на мама кинтите спечелен по на челото ...

гласувайте за да изгоним тия от властта

Абе няма ли кой да я гръмне тая свиня?

Безкрайна наглост. Шишко на практика управлява държавата. И някой говори за социални и отговорни реформи. Смях в залата. После ББ е лошия.

Не харесвам ДПС, но те са си партия и могат да включат в листите си когото пожелаят! На който не му харесва да не гласува за тях! Точно за това са изборите!! А ББ е за затвора, заедно с ЦЦ и другите калинки герберски!

Нападките в посока на ББ си проличаха, че са доста кухи - особено с трите килограма фъстъци. Посмяхме се там. Но алтернативата в лицето на Дебеланко си е по-скоро истинска трагедия. Особено когато на него се крепи цялото театрално управление

няма лошо- истината трябва да е видима навсякъде!

Някъде (май в Варна) имаше идея да номинира "магаре" за изборите - не им разрешиха! Сега ДПС ще номинират едно "ПРАСЕ"! Е това е върховна гавра с "ликторато" им, който по презумция не "употреблява" прасешко!

СВИНЯ , СВИНСКО

Хай сега, да се хващаме за думите, по добре за "пищовите"! Само весело да е!

Коя бе , телефонната централа ли?