НЗОК поиска бюджетът й да бъде актуализиран с 328 млн. лв.

Надзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) ще предложи актуализация на бюджета й в размер на 328 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК поиска бюджетът й да бъде актуализиран с 328 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и докторите да си направят тарифа!

Според мен най-добре е всички които се осигуряват да спрат да го правят. Така всички ще ходим на прегледи в спешна помощ като при личен лекар, също като циганите. Здравната каса ще фалира, а ние гражданите ще си направим тарифа по която ще плащаме на докторите.

ГЕРБ не източиха касата.Те просто я обраха.

Ех, не спряха да крадат! Вместо да й актуализират бюджета- по-добре да я закрият тази НЗОК! Иначе няма спасение! Ще ни окрадат до шушка през нея.

Ако бюджетът не се актуализира или не се вземат други мерки, след септември у нас няма да има здравеопазване, каза преди дни председателят на Българския лекарски съюз д-р Цветан Райчинов. То и сега няма здравеопазване г-н Райчинов. Докато не се промени здравната система и един милиард да ви дадат , ще бъде от пусто в празно.

Като се замисля цялата система е сбъркана, 2 милиона плащаме пък всички се лекуваме, някой и денонощно. Но пък си мисля, от друга страна е добре че министърката няма друга сестра на която да беше намерила работа, че тогава знае ли човек още 300-500 милиона ако ни бяха треснали!

Хаха не си мислех че ще видя позитивното и този път ама нейсе +1 :)

И кой ти открадна изработеното? А и тук не става дума за това, за за лафът колко са бедни хората, съгласили се да работят за по 400 кинта. Трагедията на нацията е, че още не може да проумее що е то свободен пазар. Най-големия проблем на робите, със свободата е, че трябва сами да взимат решения. А колко по лесно беше, когато всички бяхме равни и нямахме право на избор. Затова и простия народ чака да го оправят.

За неолиберализма ли пишеш като за свободен пазар? Тази система, която главоломно промени целия свят със словата, за демокрация, а замириса зловонно на диктатура? Ко? Нье! Дори свободният пазар е подчинен на правила. Но не виждам, отново, градивната ти критика.

Наивно, наивно... Недостатъкът на демокрацията е, че всеки има право на глас. М/у другото, като не ти отърва тоя режим, кой ще ти топадне повече? Откровенна диктатура (поне масите няма да спъват прогресът, при качествен диктатор) или технокрация (пак си е диктатура, но от повечко хора). Общо взето, нещата вървят към втория вариант, тъй като идиотите се множат и се налага някой да ги пази от собствената им тъпотия.

За всеки малко по-интелигентен човек е ясно, че Здравната каса се източва и никой от тези, които сега управляват не иска да прави реформи. Това правителство трупат дългове във всяка сфера и бездейства - дали умишлено, дали толкова могат не се знае!

Ама нали преди 1 година Илияна Йотова назначи сестра си да оправи касата?! Ееееее, голямо "ЕКСПЕРТНО ОПРАВЯНЕ" ще да е било цяла година!

Дянков къде са парите от здравни вноски на отрудения и мизеруващ българин??? И постна пица не остави бате след себе си всичко опоска барабар и вноските на хората за здраве....

Аре стига с този лаф бе, писна ми да чета все едни и същи тъпотии... Ти тъп ли си или се правиш че не разбираш, парите трябваше да се вземат от някъде защото предишните управляващи в последното заседание на парламента гласуваха увеличение на пенсиите без да има пари за това, дори бюджета беше с половин милиард надолу. Ха сега си напъни двете мозъчни гънки и сметни 900 милиона по 10%(например увеличение на пенсиите за 12 месеца) и ще видиш че средно по един милиард ще губиш на година само от това. Един вид правиш услуга на Дянков като ни припомняш този факт, как с прословутия милиард даде пенсии за 3-4 млрд... Да кажа само че не съм съгласен мойте пари за лечение да отидат зада може съседката ни да виси цял ден при личния си лекар и да и се изписват лекарства за щяло и нещяло, а аз като отида там хем да чакам хем и да ме карат да си плащам.

НЗОК е една голяма черна дупка!

Окончателното решение на проблема със здравната каса е: ДА СЕ ЛИКВИДИРА ЗДРАВНАТА КАСА и с активите й да се създаде ДЪРЖАВНО ЗДРАВНО-ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО. 1/Застрахователното дружество като отделно юридическо лице не може да бъде източвано с административен акт. 2/Застраховките имат индивидуален характер. Естествено че част от вноските ще отиват за солидарен фонд, защото не е по джоба на сам човек да се бори с Диабет, Паркинсон и др. такива, но част от тях да остава по индивидуални партиди. Средства от застрахвателните полици могат да се наследяват ил прехвърлят по поля на титуляра. Така преживелият съприг ще наследява партидата на починалия или поне част от нея, а родители ще могат да прехвърлят средства за лечение на деца. 4/ По никакъв повод пари от касата да не излизат от нея за друго освен за здравни цели 5/ За да печели застрахователното дружество може да се заеме с търговия с лекарствени средства. Така на свой ред аптекарите няа да лъжат и крадат касата.

БРЦК

Според мен е много хубаво да няма пари - нека се срине системата. Въпрос на време беше. Не може неосигурените 2 мил. да се лекуват за сметка на тия дето плащат.

Не му завиждам на следващото правителство на когото и да е то. Пак ще има една година оправдания с предишното, 1-2 заема и предсрочни избори. Бог да пази Б-я от политици.

Нашия бог в момента е ЕС. Той ни пази от собствените ни продажни политици. Ако не бяха те, досега да е паднал и борда и да са завъртяли с пълна сила печатницата. След парите ще напечата и купони разбира се.

Вижте, с подобни политически задявки, кой е по-по-най, Боко, Моко, Олигарски, Дянков, Хуянков, червените термити и т.н., просто наливаме вода в мелницата на тези, които командват парада на унищожаването на България. Специално за тази недомислица, Здравната каса - абе, хора, какво очаквате от една фалшива институция, която има огромна армия чиновници, с огромни заплати. Знаете ли, че в тази добре смазана машина за чиновнически произвол и издърпване на огромни финансови ресурси под формата на заплати и бонуси, хонорари и парични награди, всеки месец на ведомостта се подписват над 6 хиляди чиновници, от които поне 3/4 не знаят въобще защо са назначени там и не правят нищо. Това е най-сладката част на държавния апарат - да назначава без край свои хора, да им дава огромни заплати, и да увеличава армията от нищоправци, които дори и 5 стотинки труд не са дали за България. Точно това убива страната ни. Здравната каса трябва, ако въобще остане, да има не повече от 500-600 служители. Останалите да се върнат по местата, от където са придошли в т.нар. столица и да се хванат за градивен труд - и без друго, изоставените ниви и лозя на дедите им ги чакат.

Още от 01.07.дъ,жавните с.ужите.и да почнат да си п.ащат зд,авните осигу,овки и същият месец зд,авната каса ще си по.учи достатъчно па,и!

Не мога да разбера какво ревете тук - щом Чобанов и Пацо казват, че държавата е с по-добри показатели от преди 1 година значи е така. Те са експерти, разбират нещата - няма нищо, че в хората остава друго усещане. Положението е по-добро от това при ГЕРБ!!

ВИЖДА СЕ ,ЧЕ ГРОБАРСКИТЕ КАЛИНКИ КОИТО СА ЗАВЛАДЯЛИ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, КАТО СТАНЕ ОБЕДНО ОБЕДНО ВРЕМЕ И ЯХВАТ СЛУЖЕБНИТЕ КОМПЮТРИ ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ, КОИТО УНИЩОЖИХА И БОЛНИЦИ И ЗДРАВНА КАСА И .....БЪЛГАРИЯ!

Да, те пречат на Партията да оправи държавата и да потекат реки от мед и масло. Гадни герберски калинки :(

Актуализация на бюджета означава само едно, че отново ще се тегли заем. Не само в здравната каса има нужда да се влеят пари. Това некадърно и крадливо правителство, в сговор с други партии, изтегли ШЕСТ МИЛИАРДА до тук на гърба на нас-българските граждани,! Протестите от миналата година, спонтанни или дирижирани не спираха. Никой кокала не даде, докато не го оглозгаха. Сега сценарият бе, че се "изпокараха" властелините на парламента и понеже са сърдити един на друг си насрочиха предсрочни избори, но не веднага, а на есен. Страшното е, че преди новите избори, за които отново ще се хвърлят десетки милиони лева, които отново ще се пишат на НАШАТА СМЕТКА, ще се ТЕГЛИ ЗАЕМ, поне в порядъка на милиард-два. След година ще сме по-задлъжняли, по-ограбени и отново никой няма да е виновен! Докога!?

Извода е, че след една година "експертно управление" сме с 6 (според теб, според мен 10) милиарда лева по-бедни.

Cтoлюбoвъ

Да, по-бедни сме, защото хората продължават да напускат страната ни, а подобрение в жизнения и икономически стандарт няма подобрение. Всичко, което говорят политиците ни и интерпретациите на манипулираните медии са "ала-бала". И почти съм убеден, че следващите управляващи, без значение кои ще бъдат, ще отворят големи уста за още по-големи заеми. Хората не трябва да спят, а да се освестят и виновните вината да си понесат.

Абе вЕрно къде е бат Бойко да се изкаже? Или след като се изказа явно неподготвен в нощта на потопа му дръпнаха синджира от американското посолство много-много да не плямпа глупости и сега мирува и чака инструкции.

Не знам къде е Бойко. Ама по негово време фалирали банки нямаше по време на наводнение беше с ботушите из калта по негово време от министрски съвет се излизаше през нормлния изход не през вратата на кухнята. Така е комунистите освен да обират мандри, да взривят църкви се научиха и банки да фарилрат! СТАНИШЕВ=ВИДЕНОВ

Както става ясно, наводненията са назрявали по ред причини с години. Години на немарливост, толерирана от пристаналия на ГЕРБ Киро. Вижза тия детайли Бойко едва ли е знаел. Интересен момент обаче са отношенията на Бойко с Пеевски. Миналата година цяло лято разни красиви и умни си драха задниците с единствения въпрос "КОЙ избра Пеевски, щото друг не и родиха печурките, но никой не си зададе въпроса защо Пеевски не беше такъв злодей по времето на Бойко. А акто става ясно от едни писания на Явор Дачков (които цензорите от ДИР-а изтриха, ама аз ги краднах), Бойко е запазил топли отношения с Пеевски даже по време на протестите. Както и никой не си зададе въпроса кой ка и защо пусна Пеевски да прави монопол от улични търговски обекти точно в градовете, управлявани от кметове на ГЕРБ.

Което ме подсеща, абе, кво стана с Бисеров?

Борисов и Дянков да върнат откраднатите 1.5 млрд. от НЗОК! Защо никой не им потърси сметка???

БСП открадна всичко и сега пищи, като девица... А ДПС потрива даловлно ръце... комунистически крадци

Някакви факти, папагале?

Ами сигурно, щото кражбата е партенка за идиоти. Като подслушването на Цветанов.

Партенка, партенка, ама тая партенка ни струва милиард и 508 милиона от дравната каса и по 100 милиона годишно за подслушване от МВР. Има си документи с подписи и печати.

Може би не знаеш, но Дянков призна, че ги е изтеглил. И само толкова...

Аз да ти кажа, Бачовото... Не им търсят сметка, защото гарга на гарга око не вади. Колкото Бойко потърси сметка на тия преди него, тлкова и на него ще му потърсят тия след него... Сетка трябва да потърси на всички народа, както направи народа на Исландия - всичките дотогавашни политици в кауша да не могат да пипат доказателства и когато докажат че е невинен - тогава вбън, иначе няма.

бойко, измамника, да върне оня милиард и половина където взе от здравната каса докато беше на власт, и никой не знае къде ги прахоса

Със самолетът го откара бе, и фъстъците открадна. Идиот.

Да не забравяме, че едно евентуално спиране на здравната система във вида в който е в момента, може да се отрази изключително добре за здравето на хората. Знаме, че след сърдечно съдовите заболявания и рака, следващата причина за смъртността е лекарската грешка. За мен, истински симсъл има само спешната медицина, която спасява животи. ОСтаналото е корупция, фармацефтика, лекари-търговци на лекарства и операции без нужда с цел точене на пари. Да не забравяме и некомпетентността.

А къде отидоха тези милиард и половина дето Дянков-неукият открадна от здравната каса, разбрахте ли? Защо няма виновни по този казус???

- Боко Тиквата агент Буда, комуняга още от 18 г., човек на СИК, приятел пръв на Маджо и Пашата - Цветан Цветанов комуняга, физкултурник, 7-мо на ДС - Цветанка Цачева, - стругарка, комуняга, партиина секретарка - Кварталният Велчев - комуняга, милиционер, квартален И така до края на ПП ГЕРБ

Добре ли си?

Чак се дразня на подобни ОЛИГОФРЕНИ. Агент БУДА е името под което е РАЗРАБОТВАН Борисов. За олигофрените, това е аналог на доброволен агент на ДС от 6-ти отдел, който е списвал доноси за обкръжението си. Олигофренясал комунист.

По-добрите милиционери не водят държава и банки умишлено към фалит. Затова пак тях ще си ги изберем за да запълнят вакума на г-н Орешарски, а не буфера, както той се опитва да го представи.

Не е виновен Станишев и Орешарски,а пенсионерите безработните и ниско грамотните,защото те ги поддържат!

Хич няма какво да ми приказват за дефицити в здр. каса, когата нашите пари се източват от безсъвестни лекари за ненужни процедури, които освен финансовата злоупотреба, поставят пациенти в риск за живота понякога. Прочетох заглавието и повече не искам да знам. Тази корупвия в здравната система е непоносима.

Е добре бе, къде отидоха всички тези милиарди заем? През два месеца по 2-3 милиарда заем.. и пак няма? Сдавайте властта и до стената!!!!!!!! До един!!

Станишев си ги е сложил под възглавницата!!!

3евзек

Под швейцарската възглавница.

То по- начало парите от здравната каса периодично се претакат удобно в " правилните" джобове, потъвайки безвъзвратно. В същото време, лекарите работят почти за мерси, като от там нататък сами си осигуряват нужните средства- къде със рекет, къде с грубия рекет. Огромна част от населението няма възможност да плащат осигуровките си, другите вече не желаят, трети плащат редовно, като при нужда от медицинска помощ отново си заплащат почти на 100% получената помощ. Министрите горе правят умни физиономии и утопични планиве за излизане от ситуацията, като периодично се сменят- обидени и неразбрани, поели цялата отговорност- поне по думите им.

Бойко защо мълчи ? Неговото правителство , съставено от "улични експерти"източи Здравната каса и се облажиха приятелския кръг за сметка на болния народ.Имаше малко шум по този повод и --- тишина.Но Господ бави , но не забравя. Здравето е много по-важно от парите и това трябва да го проумеят тъпите мутри, които настоящите "български бизнесмени"

ИМА МИЛИОНИ,КОИТО НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ.ТОВА ДА СТАВА С ДРАСТИЧНИ МЕРКИ ДА СЕ УДЪРЖА ПО 17ЛЕВА КОЯТО Е ТАКСА НА НЕ ОСИГУРЕНИ ХОРА ОТ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ ОТ ДЕТСКИТЕ,КОИТО СЕ ОТПУСКАТ.ТОВА ДА СТАНЕ НЕ С МИНАЛОГОДИШНИ ПЕРИОДИ А СЕГА ОТ ЮЛИ ИЛИ АВГУСТ НО СЛУЖИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАТОВАРЕНИ МАЛКО ПОВЕЧЕ НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.ПОНЕ МАЛКО ЩЕ СЕ СТАБЕЛИЗИРА ПОЛОЖЕНИЕТО.ТУКА ВЕЧЕ НЯМА ОПРАВДАНИЕ НЯМАМ РАБОТА ИМАМ ДЕЦА И Т.Н.ТЕЗИ ХОРА ЩЕ СЕ ЛИШАТ ОТ АЛКОХОЛА, ЦИГАРИТЕ СНАКСОВЕТЕ GSM И ПРОЧЕИИ ИКОНОМИИ.

Дефицит до дефицит.

КОШМАРНА СТАТИСТИКА, БЕЗ АНАЛОГ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ! САМО ЗА 1год. УПРАВЛЕНИЕ НА ТРОЙНАТА АНАДОЛСКА КОАЛИЦИЯ,...... 251 .... САМОУБИЙСТВА !!!!! ПОВЕЧЕ ОТ .... 1600 УБИТИ ПО ПЪТИЩАТА НА СТРАНАТА И ПОВЕЧЕ ОТ... 9 800 ЧОВЕКА С ЧАСТИЧНА ИНВАЛИДИЗАЦИЯ !!! БКП....НАИСТИНА УБИВА !!!!!

Абе хора, абе лекувайте се бе...............!!!! Аз не знам как заспивате нощем с тези комунистически караконджули живеещи в главите ви.............???????? Трябва да се открие нов клон в психиатричната наука за маниакално преследвани от КОМУНИЗМА!

Казвал съм ти го и пак ще ти го повторя глупак - кротни се малко точно както се беше кротнал и разкаял за подкрепата на престъпниците от БПС и ДПС когато избраха Пеевски за шеф на ДАНС. Оправдаваш и защитаваш престъпници!!!

Шефче, щото комунистите изобщо не не са си отишли - само се префасонираха - жалкото е, че има все още нещастници, които им се връзват.

Няма проблем. Сега ще теглим тук едно заемче от 2-3 млрд и все ще ни стигнат да позакърпим дупката.

Ще им стигне да третото тримесечие, а после?

Аз да си оправя живота, па вие после си се оправяйте.

Гладните надничари от младежкото ГЕРБ повтарят едни исъщи опорни точки като плиткоумни За 10-12 лв надник на ден толкова

Опорните точки са ваш приоритет малоумник. Стига вече с това което прави Партията да го преписвате на други - това до едно време ще върви.

Ами да проверят защо са толкова много хоспитализациите - то ще се окаже, че цялото население на страната е лежало по 3 пъти в болница тая година! Касата я източват самите лекари, а след това пищят, че няма пари. Действителен пример - повърхностна рана на ръка - 5 дни хоспитализация!

Касата се източва от партиите, които са на власт. Добре, че са лекарите, много е удобно на управляващите някой друг да е виновен в очите на народа.

Къде живееш и в болница влизал ли си скоро, да не дава Господ?

са много,защото излекуваните в извънболничната помощ са малко.

Хайдеееее.... Тъпоъгълните мутромилиционерски кратуни започнаха да плещят едно и също (да не забравяме че ОПОРНИТЕ ТОЧКИ БЯХА ВЪВЕДЕНИ ОТ РАПОН-БУДА и бяха конците, с които той подръпваше всички прости гербераски кратуни )...!!! Само че КАЛИНКИТЕ И БРЪМБАРЧЕТАТА ГЕРБЕРАСКИ трябва да отговорят на няколко прости въпросчета: - Какво стана с 1,5 млрд. ОТКРАДНАТИ ОТ ШИМОН и БОКо от Здравноосигурителните вноски на българските граждани?... - Къде отиде милиарда откраднат от същите от Сребърния пенсионен фонд?... - Къде са над 4 милиарда откраднати от БОКо от Държавния резерв?... Но отговор на тези питания явно няма да получим сега, а чак след като Йоца поздрави за последно извозилия го "Бял генерал"...!!!

Две фалирали банки! Да видим натам?! Здрваната каса пред банкрут?! Варна наводнена 11 трупа, добрич наводенен - умрели Мине ли комунист остава пустиня!

шефче

Плоско и кухо писание!!! Елементаризъм в действие!

МНого ще да е тъп тоя Борисов. Милиони да открадне, при това така тайно, че олигофрен като теб да научи. Тая тъпотия граничи с подслушването на Цветанов. И той, толкова тъп, че сам да се подслушва и да дава записите на противниците си. Интересно, що рокоратурата не действа ...

Ми политик, който за 15 години не научи дума английски, не прочете една книга и се гордее, че е прост....няма как да направи нещо интелигентно

Кратунеста червена тикво, за разлика от Ваше простотийство, останалите хора четат и помнят документите и разпорежданията на Кратунестото БОКово правителство относно споменатите по-горе от мен факти...!!! :::))) А относно Прокуратурата има едно разговорче на любимата ти Кратуна и едно прокурорче, където ясно се казва КОЙ СИ Е НАЗНАЧИЛ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!!... ДЕРЗАЙТЕ ТИКВЕНИЦИ!!! :::)))

РЕдко кух екземпляр. Опорен позитанотрон.

Аз до колкото си спомням - парите от Здравната каса ги прехвърлиха в резерва. С другите с които манипулираш се платиха един милиард увеличение на пенсиите гласувани в полседния ден на Тройната коалиция, платиха се самолетете и хелипкоптерите от сделка пак при Тройната коалция, плати се Цанков камък, Водни огледала, пари за гьола Белене, построи се половин България наново .... Кажи сега ти защо БДЖ задлъжня повече, енергетиката е половин милиард още вътре, здравеопазването още половин милиард, 1+3 милиарда кредит се тегли и това за има няма 1 година... КАЖЕТЕ ДЪРВЕНИ КРАТУНИ - СТИГА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА Е ВИНОВЕН!!!

Да, прехвърлиха от здравната каса в резерва ,а резерва го стопиха от 8 милиарда до 4милиарда .Е как да не са злоупотребени парите от резерва на здр.каса.

"...построи се половин България наново .... " Моля?!? Бойко, ти ли си това?

Я първо се поинтересувай колко изхарчи Борисов от готовите, оставени от предишните пари, и колко взе заеми.

Като няма пари защо не спират реимбурсирането на медицинските изделия по " новата методика " ?! С новата методика ще се източат толкова много пари пак от ортопеди-травматолози-неврохирурзи-сърдечно-съдови хирурзи... и какви ли не още !!??!! Защото днес 60/70 % от ортопеди-травматози не се прибират в къщи докато не изскубне поне 2 000 лева от пациентите плюс по клиничната пътека пари--- а реват че са им били малки заплатите ! Ами допълнителните и комисионните от фирмите доставчици ?!? Хора - бдете спрете това ограбване !!!

Питам! С какви пари се лекуват десетки хилядите циганьори и циганьорчета? Може би внасят здравни застраховки?

Нали затова БСП дойде на власт. Да спре източването. Да ликвидира сивата икономика и пресече нелегалните канали за внос и контрабанда. Очаквахме само от там 3 милиарда. А сега хем взеха набързо 10 милиарда заеми хем пари пак няма за здраве. Ами ... здраве да е.

Това бяха приказки, за да манипулират идиоти като това "шефче" тук, които са основни избиратели на престъпниците БСП/ДПС :(

С толкова простичък и елементарен народ и дедо Господ да стане Премиер - няма шанс да се оправим!!! Щото само изключително простички хора мое да си мислят, че някой е толкова тъп, че да взема държавен заем, за да го ОТКРАДНЕЛ......................голям смях....................

а боко ?

Ако спрат да я източват по неведоми пътища и пътечки, няма да се стига до "дефицит" . То след толкова крадене ...

комунягата Боко от СИК открадна 5 млрд от фискалния резерв и 1.3 млрд от резерва на ЗДравнтата каса Има документи за това

И ги откара със самолет, нали? Идиот.

И не си плати фастъците, които яде в самолета. Срам.

Защо не е в затвора? Сигурно е платил на Цацаров! Може би е купил и затвора.

Това е активист на атака(еничари) може да е ония пиандурника дето търсеше някакви фастъци из самолета

Искайте милиарда от "гения"Пица.Той правеше всякакви еквилибристики за да изглежда всичко " окей" пред Брюксел,а вътре- кухо.А за народа пътят -към запада (да слугува)или към гробищата.Сега пък ще срутят държавата 2-3 мафиотски кръга.Та ка,че който и да управлява-все тая.

Не е все тая, другарю. При ГЕРБ нямаше такива проблеми, рейтинга на България не се сваляше, а вдигаше, не се спираха еврофондове, а се пускаха, не фалираха банки, при ГЕРБ нямаше такава война по пътищата, строеше се инфраструктура, Дунав мост, метро, Тракия, Люлин, Струма, Южна, спортни зали, детски градини, дъга организираната престъпност беше респектирана ...Така, че не е все едно!!!

Не ми хвали ГЕРБ.От приказките за тези зали ми се гади вече.Заплати и пенсии не се помръднаха на йота.С какво да отида в тези зали ,билетите са по 100 лева. Даже пробваха как ще се приеме данък в/у пенсиите,кратуни нещастни.От сега Боце се заканва да вдигне тока...Нямам време да му изброявам тъпотиите.

Папагал.

МИнимални заплаткии,смешни вносчициии!Какво да кажа повече,долни политически машинациии!

Тази година има изключително голям ръст на потребление на болнични услуги да се направят пълни проверки по пътеките за това дали всички болнични услуги са реализирани и не са надписвани. населението намалява а болничната помощ се увеличава - как така се случва това???

Дори Конституционният съд, с нарочно свое решение, обяви че Дянков НЕЗАКОННО е откраднал тези пари и ги е дал на Тиквата от СИК

Ето това е дървената комуноидна глава - майстори в компроматите, клеветите и манипулациите. Обясни сега на хората които не могат да си вземат парите от КТБ как БОЦО, ЦОЦО и МОЦИ са виновни, а Партията майка НЕ!!

По-добре, отколкото дървен, промит ,прояден герберски мозък. Защо пари, които съм внасял да се лекувам/ако се наложи/, ще се прехвърлят.........Защо не са върнати???????

БРЦК

Ей комунистически боклуци. Стига с тия опорни точки за милярда на Дянков. Дянков тия пари не ги е откраднал - прехвърли ги в резерва. И това е било в предишен бюджет. Тогава такива проблеми не е имало. Проблемите са сега при управлението на 'експертите' от БСП+ДПС. А 10 милиарда заеми къде са ?

Абе тъп идиот ,а парите от резерва къде са.С парите от здраве геният Дянков е плащал пенсии,защото с парите за пенсии се правеше изборна кампания на Плевнелиев,строеше се на скъпи цени за да се отчита дейност ,това е истината .

Я кажи, ти куха главо, къде според теб са 10-те милиарда!??????

БРЦК

Не знам къде са - затова питам. При Боко пари за здраве имаше.Заеми не се теглеха. Имаше и построени работи. Сега какво построи 'експерта' ? Обаче 10 милиарда заеми се изтеглиха , а пари нема нито за здраве нито за съд - ще се окаже и за пенсии ,че няма. Почнаха и банки да фалират...

Откъде пък 10 милиярда? Да не си и ти вътре в нещата?

Дефакто както и да го погледнеш, парите ги няма там, където трябваше да бъдат. Тия пари неслучайно бяха РЕЗЕРВ НА ЗДРАВНАТА КАСА. Представяте ли си какво би станало, ако се случи някое по- сериозно бедствие? В Аспарухово пострадаха само две улици и се оказа че на практика няма държава, която да им помогне. Две улици - как да е с помощи и доброволци, дарения от църквата и пр. как да е ще ги оправим. А ако стане мащабно бедствие каквото беше земетресението в Турция 1999г? На практика няма кой да финансира здравното обслужване на хилядите пострадали. Не говорим за храна, дрехи, покрив. Тия хора няма с какво да бъдат бинтовани, няма да има скакво да се обеззарази водата която пият, за да не пламне холера и дизинтерия. За кво тогава плащаме здравни вноски, като те отиват другаде?

АКСИОМА КОГАТО БСП Е НА ВЛАСТ, ИЗЧЕЗВАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА И СЕ ПОЯВЯВАТ МАФИОТИ, ЛАПАЧИ И ПОРЕДНА КАТАСТРОФА

Малоумнико, КОЙ открадна 1 200 000 лева от резерва на Здравната каса!????? Един подобен на теб - любимият финансов "КОРИФЕЙ" на бате Бойко, недоразумението Симеон Дянков...........................

Малоумник омръзна ми да пиша - парите от здравната каса бяха прехвърлени от Дянков в държавния резерв! Какви кражби те гонят??

шефче

Когато едни пари се вземат в РАЗРЕЗ СЪС ЗАКОНА, обикновено на това му се вика КРАЖБА!!! Май ти е омръзнало и да мислиш!?

Прехвърлиха , разбрахме. Ако не ги бяха прехвърлили тази статия щеше ли да се появи?

А Боко Тиквата открадна 1.3 млрд лева от резерва на Здравната каса и все още не е в затвора за това Защо ли

Кога БСП и ДПС не са осирали нещата. Големи крадци, големи мръсници. Те са срам за Б-я.

БРЦК

Ние сме срам за България щото си ги избираме за пореден път и като се усерат за пореден път не сме избесили 'експертите' на центъра на селото както правят големите демократи от САЩ. Демократите от Франция пък ползват гилотина. Само ния 'мека раволюция' - гейска работа...

Значи БСП, ДПС, ЮРУШ и Орешко откраднаха няколоко милиарда чрез банки като ги фалираха, сега се оказва че са окрали и здравната каса??? ТЕЯ СА като скакалците бе дето минат трева не никне. ЧЕРВЕНА ЧУМА ИМ СЕ ВИКА!

Наистина не мога да повярвам, че съществуват толкова елементарни и кухи хорица,...................а пък знаят да пишат на компютър!??????

да бе и аз през цялото време ти се чудя шефче...

Да върнат милиарда от ДБ/прехвърлен от Дянков/ и готово.

да го върнат , ма ореховски остави дефицит на всякъде , и заеми от всякъде та няма как ! и заеми вече няма щото и рейтингът го смъкнаха