Коментари - Горанов: Дефицит под планирания за 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАЗБИРАНЕ ОТ КОМУНОИДНАТА И КОСТОВИСТКА СГАН. ТАЗИ СГАН ВИРЕЕ В ПОМИЯТА И ГНОЙТА И ДОКАТО Е ЖИВА ЩЕ ТИКА БЪЛГРИЯ НАДОЛУ.

Какъв е смисълът от нисък бюджетен дефицит когато пенсионерите, инвалидите, лекарите от спешна помощ са със заплати, които свършват за 10 дни!

Горанов ти казва, че ще има още пари за герберите , а не за пенсионерите!

Свищовската академия на мутрите---само ЗУРЛИ произвежда!;))))))))) И влади горанов е там!;)))))

Сигнала е ясен. Който слушка ще папка. Парички от малкия бизнес ще бъдат съдирани без никакви спирачки! Ако някой гори, то ще е такъв, който не ближе достатъчно настървено шефския г..з! Държавата започва стремително да се таркаля по нанадолнището и 2020 ще е големия кошмар за милиони!!!

Мъчителен въпрос: ЩО ВСИЧКИ КУХОГЛАВИ МУТРИ СИ БРЪСНАТ ТИКВИТЕ? тежи ли им , що ли?:))))))))))

свищовскя пуц си казва думата

Ако през 8-те г., през които с малки прекъсвания биби от Банкя и мафиотската му Шайка са на власт бе въведено електронно управление, тези 700 млн. лв. можеха да бъдат похарчени за по-смислени неща. Държавната и общинските администрации са претъпкани с хранени хора на герб, които в повечето случаи са некадърни.

За прогнозите на свищовския кадър: През септември дефицитът в НЗОК е над половин милиард лева, а преди 4 месеца горанчетата очакваха 116 млн. лв. дефицит... КОЙ открадна безнаказно милиардния Резерв на НЗОК?!

Как квичи червеният боклук!

Свищовската академия за некадърници---отдавна е в разцвет!:)))))) ...през тъпанарина Атанас Буров---до туй малко капутче!:)))))))

Ти голямото капудче ли си

И ти, и вие от Герб сте от един дол дренки с бившите болшевики и комунисти - все за бъдещето плямпате и все небивалици обещавате! Помните (ама вие не помните) какво бръщолевеше оня мужик (болван), че 1980 г. ще живеем в...комунизма, т.е. всички нужди и потребности на хората в т.н. Соц. лагер (КЦЛ) ще бъдат...(не)задоволени! Сега герберските псета лаят същото - след 20 години ще достигнем стандарта на...Етиопия и Мавритания! Тоя посерко със съмнително икономич. образование (Свищов при Величко курварина) си въобразява, че ръси с широка ръка благини на народа! Скоро ще ви видим сметката герберчета крадливи и лъжливи!

Горанов, в стила на ГРОБ, нахално ..и безцеремонтно до крайност държание и манипулиране на обществото. ТИПИЧНО ЗА ГЕРБ - ПОРЕДЕН ОПИТ В МЕДИИТЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ И ОБИКНОВЕННИТЕ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ. ето за какво пиша! - ГОРДОСТ НА ГЕРБ че напускали учени от селскостопанска академия и ставали учители ! уникално ,браво бе г-не.....по- тази логика Преподавателите от ТУ по транспорт да станат бакшиши или ватмани??? Гьобелс е действал с такава пропаганда. А НЯМА ОТГОВОРИ ЗА: -АРМИЯТА СЕ НАПУСКА МАСОВО И СЕ РАЗПАДА като структура. същото е в МВР, липсват мед. сестри,лекари....целият бюджетен сектор е мачкан в заплати, ДОХОДИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ са унизителни ? С ТОВА ЛИ СЕ ГОРДЕЕТЕ ГЕРБ? С това ли? Подготвяте поредното ограбване- ТОЛ система, орязване и на инвалидните пенсии! ТОВА Е ГЕНОЦИД.

Това означава, че отново няма да увеличат заплатите. Вече 9 години трохи. Тва е то ГЕРБ - всичко расте, без заплатите.

Влади Мозъка, откъде знаеш какъв дефицит е планиран през 2018 година, когато не е приет Бюджетът за 2018 година? Мисля че даже и в Свищов, при Величко Адамов сте го учили това.

От кого държавата най-безцеремонно години наред взема пари?? От групата пенсионери с изчислена по методиката на НОИ пенсия над определения таван?? Когато им е прибирала вноските в годините е била доволна, сега дори индексацията не получават. И стига с това че тези пенсионери са номенклатури на БКП, МВР и т.н. Направете лустрация като в Полша !! Това момченце -сега министър, в миналия мандат се отказа от политиката защото доходите му били малки, а той имал семейство. За това посегна на пенсионерите: те са здрави, нямат нужда от нищо -поне безплатно погребение да осигури. Къде е принципът на РАВНОПОСТАВЕНОСТ в КСО ?? За да индексираш пенсииТЕ, членът "ТЕ" значи всички пенсии. Парите- от безумното "саниране", но там е далаверата....Може много да се пише, но няма кой да чуе.... Вече министърът е очевидно е доволен от доходите си!!

И тоя е една путка.

Тоя дето му беше малка заплатата на дупедат да издържа дома си май си е намерил висококрадлива дейност като министър ама все още не е изучил какво значи бюджет и как се прави реален такъв. Няма как да ми приказва че дефицита ЗА 2018 година щял да бъде ''по малък от планирания''???Кога го планирахте, къде го намалихте като още не сте прдставили бюджета в нс???

защо не казваш нищо за пенсиите бе тапир - ще ги намалявате ли ?????

Догодина ще има огромен дефицит, защо тая година ще фалирате доста малки и средни фирми!!

Не ну знам планировките на тоя мундьо, ама дефицита в джоба ми е по-голям отвсякога. Както и на всичките ми познати- потънали в заеми и то не за да си строят хотели или да си купуват Ферари. Цените хвърчат, доходите ни пълзят. Благодарение на политиките им за хората, както се изрази Цецо Гуменката.

чантаджиите, ГЕРБ им увеличават заплатите.

Нали уж имаме два милиарда излишък до сега, за какъв дефицит говори тоя?

Излишъкът е за партийно харчене, а дефицитът се залага в годишният бюджет и се покрива посредством заем от МВФ.

И мин. година уж имаше 3 млрд. лв. излишък, но годината завърши със 743.1 млн. лв. ДЕФИЦИТ по нац. бюджет. Ако и тази година нямаше дефицит, щяха ли всеки месец / без август / да вземат по 50,60, 85, 100 млн. лв. заеми?! Щяха ли да планират още 85 млн. лв. заем и за 23 октомври?! Погледнете Есенната макроикономическа прогноза 2017-2020 год. на сайта на МФ! С няколко думи - спад на ПЧИ; спад на ръста на БВП; спад на ръста на заетостта; спад на ръста на текущата сметка... Благодарение на Дянков, Горанов и Менда 2016-а год. завърши с 13 459.1 млн. евро държавен дълг / 29.4% от БВП / при наследен ТРИКРАТНО ПО-МАЛЪК в номинално изражение и 14.0% от БВП. А, след като гербо-патриотите се наиграят, следващите правителства ще връщат дълговете на ГЕРБ - 1.25 млрд. евро през 2022; 1 млрд. евро през 2027 и 850 млн. евро през 2035. Лихвите по дълга годишно са 1 млрд. евро...ББ би изпълнил желанието и би асфалтирал Лунната пътека...

Тия политици да кажат имаме ли 16+ милиарда заеми за последните години или нямаме? Дефицита му бил по-малък от педвиденото са общи приказки.

Та това са наши пари, които не са стигнали до нас!

Аааа..такийвъ дъ ги нямъме беее..ти не си ут нас беее..