Коментари - ДДС-то пада с 2%, ако бюджетът го позволи | dnes.dir.bg
назад

ДДС-то пада с 2%, ако бюджетът го позволи

Ако стигнем до решение да намалим ДДС, на мен ми се иска това да стане на две стъпки с по един процент, т.е. от 20 на 19 процента и от 19 на 18 процента.

Обратно в новината

Коментари - ДДС-то пада с 2%, ако бюджетът го позволи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пипай ДДС -то. Ами редуцирай с 30 % държавните хрантутници и незабавно да започнат да си плащат осигуровките. Премахни им привилегиите, защото малко ти остана.

Като не издевателстват разни бонусчии над частните фирми за събиране на глоби, като не създават европейски изисквания в страна с етиопски заплати,като държавата се разплаща с бизнеса навреме,като вдигне прага на минималната работна заплата, като създава производства за намаляване на безработицата, а не да продава всичко работещо у нас защото енергетиката била ненужен актив на държавата и т. н. и т.н.

Свали с 10% ДДС за продукти от зърно - ХЛЯБ и всички други производни, както и за МЛЯКО и млечни произведения)сирене и кашкавал)! Свали с 10% ДДС и за ЛЕКАРСТВАТА! Свали с 10% ДДС и за учебници и книги!

Щом е имало пари за бонуси толкова години, значи е можело да се намалят данъците или да се увеличат пенсии и заплати. А защо не е направено? Защото никой няма сметка от сит българин.

юли

СД е икономист, колкото ББ е шофьор на пожарна. Отражението върху бюджета трябва да се изчислява от специалисти и то в пакет други мерки. Видяхме до какво доведе намалението на осигуровките в началото - до нищо. Оказа, че вместо да реформират те избраха най-лесното, просто да ги вдигнат пак. Което говори за изключително сериозната програма за развитие, която имат ГЕРБ, и особено последователното и прилагане.