ДБГ: ГЕРБ управлява общините като феодални владения

ДБГ ще работи за широко обединение на демократично мислещите хора, граждански организиции и партии в страната. Целта е разбиването на монопола на ГЕРБ по места.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ: ГЕРБ управлява общините като феодални владения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здрасти, от 2009 година е така, къде бяхте тогава, 2017 - 2009 = ? , НО... по-добре късно, отколкото НИКОГА. Ако нещата се командват отвън, друг проблем, тогава виновни няма. ББ ще трябва да изпълнява ............ живи и здрави

Ако беше някаква партия проблема щяхме да сме се оправили преди 28 години. Феодалността по места е дълбоко вкоренена в управлението. Управляващите са едни и също само се казват различно. Първо бяха СДС, после НДСВ, после ГЕРБ след това кой знае.

За съжаление призивът за силна дясна коалиция не може да бъде успешен, когато го правят "нашите дечица", без особен политически опит, без почти никакъв професионелен опит, чиято известност се дължи единствено на познанствата на родителите им и на тяхната "пробивност". Какво сътвори синът на Андрей Делчев като депутат, каква следа остави в"синьото пространство", за да му повярваме и последвама. Жалко, много жалко за онези, които преживяли ужасите на лагерите след 09.09.1944 г., след 10.11.89 г. се опитаха да възстановят демокрацията, но баха пометени от деца и внуци на видни комунисти.....

Познати приказки ! Всички говорят така докато се докопат до властта и се гушнат с Бойко.

А какво да кажем за фиктивните конкурсчета по общините? За справка Добрич и "реформатора" Даню Пъпеша

Управлявали общините като феодални владетели.........Ахахахаааааааааахааахаааахааахаааахаааааааа!!! Те управляват ЦЯЛ народ като лагерници в Аушвиц, а тука ми говорят за феодали и общини....

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!! ! pепликавземи линк

Момчето е апсолютно прав за феодалните общини както и за феодалната държава!Този модел дойде от комунистите ,продължиха го СДС Движение за права и свободи,ДСБ,царедворците и всички които минаха през властта.Спасението на ГЕРБ е промяна на модела в демократичен,промяна основно в съдебната система и вдигане на заплатите!

Баси! Тези к'ви са бе, не съм ги чувал?

та ти не знаеш ли...това са форсиращите ауспуси...на Кунева ли бяха... онази кривоустата де ...такъв спомен имам, нещо такова...

Хахахаха а само преди 6 месеца бяха готови на нова коалиция с Герб ама не влезнаха в парламента..........Този мач вече сме го гледали този предизборен трик.Няма да стане!!!!

Папкат бе хората, където каквото падне, асфалт, обществени поръчки, СУДЖУЦИ и каквото друго успеят да из рекетират. Чудя се толкова ли прост народ сме за да ги виждаме ГРОБАРИТЕ, че за нищо не стават и само крадат, но някой да гласуват за тях 3 път, може да са мазохисти.

Чудя се кога ли ще му дойде времето на г-н Дългото бедро , който не минава по височина волана на джипа . Разбира се това не е проблем има и ниски и високи хора , но проблема е че е с много ниска визия за община Русе , и може би с много високи постъпления от Некачествените проекти , като се започне от временната постройка известна като План Б , където по всяко време на денонощието незнайно защо се пуши !

За да няма феодализъм трябва да се забранят политическите партии . Както е било в миналото и държавата е тръгнала напред .

Герберите превърнаха цялата държава във феодална ! Всички села са забелязани от местни феодали-арендатори, които са превърнали селяните в крепостни. Семействата на феодалите безкруполно се разправата със земята на селяните. В същото време корупцията вилнее в местните "държавни" институции. Свръх модерните джипове на феодалите и на членовете на семействата се движат денонощно, а глупавите селяни изплащат горивата. Суджуците са приоритет на герберите, но сега иде ред на ракийката и съответното и мезенце от салати За винцето, освен суджуците, вървят и пържолите. Няма проблем - арендаторите ги осигуряват. Е и някои от селяните се облсжват , покрай масата на феодална. Не ровете по селата, че разровите ли го ще замирише много лошо, ама много лошо!

абсолютно правилен коментар ППГЕРБ са абсолютни далавераджии, узакониха корупцията навсякъде се назначават мързеливи калинки.

По време на предизборната кампания кандидатите от ДБГ като ги питаха какво означава името на тяхната партия разясняваха, че това е Движение за..доброто на България,нещо като Гълфстрийм за избирателите, а за избраните се явява ГЪЛТстрийм, нещо за гълтане, за лапачка. Нещо, да не ги е отчуждила Началничката, та сега вият кат гладен вълк на месечина? Другарката Мадмоазел дьо Тамплиер взе кат евро ко'мисирка едни допълителни ЕЕЕ 300 000 за бог да прости, да равърже кесията за да не плачат гладни. Или да им даде Ордена на рицарите да го заложат или продадат и да захлебят някой и друг месец. Сега ПатрЕотите търсят легитимност -пари имат, признание -НЕ. Сидеров и без друго се беше снимал на сватбата си с войнишка каска на главата от мерак да е войн-герой, щот не е служил войник, продайте му ордена за да не гладувате , а той ще придобие слава- Пишман Тенеке Бабаит/ Рицар на печалния образ/,

Труповете не говорят. Ако ДСБ проговори значи става въпрос за ЗОМБИ-та.

Да. Едва ли вече има балами, на които да не им е ясно, кой ви спуща нарежданията кога да виете срещу луната. Много отдавна играете една игра с комунягите, ама вече май не ви минава номера. Потапяйте се заедно с партията майка, че вече сте банално смешни!

Лаещи пинчери,облечени в червено, подлайват пискливо в хор с отритнатите от нормалните хора "десни" дебелогъзовци ! Но хората помъдряха и не се връзват на червени и сини олигофрени. Няма да се докопате до власт, алчнимнагли комунисти! Няма вече балами!

А'ааа виете на гладно срещу ГЕРБ. Щото за вас няма място на софрата за лапане. Нищо не правиш и лапаш, само продаваш все още останало от създаденото, отгладувано и измизерувано от ненужните вече пенсионери. Твойта патронка Как'КУНА-ЛЕГИОНЕРКАТА Франсез или Куна ЗатварЯчката / Q-SHUT DOWN / кого пита кат затвори реакторите, Защо излъга , че Евр Комисия налага затварянето и заедно с Гюро Ферхойген смени доклада- МАГАТЕ /реакторите безопасни/ с фалшив /реакторите опасни/ и стана рицарка на чуждоземци? Разграничихте ли се от Патронката? Или и вие кат патрЕотите, да седнете един път на масата за лапане що е останало от снагата на Бълг и да затворите вратата да не влезат други.

Не мога да се сетя, какво отначава ДБГ. Само мога да гадая! Да не би да значи "Да ва Ба и в Г.за"!

А какво е това "ДБГ" ? Па и този "практикант" на снимката от къде се взе?

цел живот мама и тати го уреждат, а какъв шебек беше в немската, не е истина...

вероятно е експерт.

експерт а екскрет

ДБГ кои са и Делчев кой е?Много се извинявам може ли да ми припомните???

Мисля ,че това беше партията на Кунева.

ако не е на кунева ще е на бареков, или обратното ..

А ДБГ ИЗОБЩО НЕ УПРАВЛЯВА!

Това ДБГ за първи път го чувам

Няма изобщо,да го чуваш

Абе никога не сме били толкова добре. Интересно че това не се харесва на разни хора и почват да клатят лодката "за промяна". Едно ще им кажа - като нищо може и да ги бият за тия простотии.

Благодаря ви за умния коментар. Преди 8 години стачкувах за 600 лева заплата, а сега получавам малко повече от 600 долара на месец - 1180 лева. Така че това е истината.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Вие кои бяхте? Защо се обаждате? С какво право? Кой ви е искал мнението?

Е как кой нинова им го е поискала. Даже им е и написала какво да приказват!

Щом като нямате разлика с Да България и ДСБ, това означава, че сте същите боклуци

Е вие се сетихте ... така е от десетина години ...

Добре са усвоили материала значи - толкова години гледаха как БСП и ДПС управляват!

как очакваш питекантропите да управляват? Толкова могат, даже е пряко силите им. Вече колко години го гледаме и си е все същото. Ако си го прозрял сега, значи и ти си питекантроп, ако го знаеш отдавна, очевидно си чешеш езика, щото няма кой да ти го отреже.

Тия неадекватници се сетиха, че за да станат най-голямата дясна партия трябва да са противници на ГЕРБ, а не да им стават патерица. Преди изборите излъгаха избирателите си, че няма да се коалират с ГЕРБ. Тази коалиция ги изпрати на бунището. Нямат никакъв шанс да излъжат вече някого.

При СДС-то да не беше по-различно. Крепостничество!!!

Колко пъти ще си променяте позицията спрямо ГЕРБ? Първо обяснявахте, че никога коалиция с ГЕРБ и специално с премиер Бойко Борисов, а направихте точно това и 2 години му бяхте патерица, после се опитахте да направите правителство пак с Борисов в 43 парламент след неговата оставка? Сега пък викате всички срещу ГЕРБ. До кога така? Излезте и кажете като се закълнете дали ще се коалирате отново с ГЕРБ или не. И още докато не разберете, че десницата трябва да бъде единна ще гледате парламента през крив макарон. Заслужихте си го да сте извън парламента!

Когато управлявахте заедно, не видяхте ли как се управляват тия общини или беше сладко на трапезата. ...лицемери

ГЕРБ не че се усраха но се и умазаха. Това е радост за БСП защото няма да са сами в блатото.

В сравнение с баобаба Бойко ,всичките други политици са като троскот ,бъзе и свирчовина- неминуемо изсъхват под могъщите клони на Непобедимия и Вечния!

Това са малките лайномети на партията кърмилница бсп- дсб на драгалевския лаборантин,дай българия на ицко бойкиев,транжендърите ,зелените комуняги и швестерите на кунева- по едни и същи ноти вият от Савушкина- Бойко,мутра,пожарникар,буда,6 апартамента ,еднокнижен и др.А той ги мачка като маче у дирек!

Иска ти се и на теееб маймункееееее Нищо друго не ти е в главата освен как да се докопаш и тиииии налиииииииии

Дам, "повярвах ви", всеки ,който се крие под някаква форма на партийна принадлежност , много силно желае да се нареди на управленската софра, та да се облаже. С анти-герб, замаявайте и баламосвайте /не зная кои/, хората вече трудно се лъжат ,чувствителни са на тема партии, комисии тям подобни сформирования, които имат една единствена цел , да се облагодетелстват финансово.

Не се пише замаЯвайте, а се пише замаЙвайте . Аман от неграмотни и илитерати , наскачали да дават акъл.

А на мен ми писна от дребнави човечета. Това ли ти беше най-големия проблем?

Изобщо не ме интересува кой е този и още по малко какво мисли след поредният джойнт. Отказвам да плащам сметката на всеки глупак влезал в политиката.

`Га ядохте кИфтетата, нИ рИвахте!!!

Денчев е канарчето на Д.В и М.К. Жалко за момчето и образованието му. Никога няма да забравим как нагло се държеше с еин кандидат депутат от БСП, младо момче , но инвалид.

Да така управлява ГЕРБ, но феодалите братя Галеви бяха при Първанов , те пък бяха от БСП. Значи и ГЕРБ и БСП обичат феодализма, но само когато са на власт.

Дам, "повярвах ви", всеки ,който се крие под някаква форма на партийна принадлежност , много силно желае да се нареди на управленската софра, та да се облаже. С анти-герб, замаявайте и баламосвайте /не зная кои/, хората вече трудно се лъжат ,чувствителни са на тема партии, комисии тям подобни сформирования, които имат една единствена цел , да се облагодетелстват финансово.

Ах, ах, ах, вие само как ги разбивахте преди година, та министри, та вицепремиери та лигите ви чак течаха от разбиване. И сега ли искате така да ги разбивате? Така ли каза мамчето Кунева?

Да, ГЕРБ измислиха цяла система на управление с техни фирми и хора. Нов тип "управление" на финансите. Едно време просто се взимаше нагло. Сега нещата са "културни"

Патриотите ни. Да последно се молехте на Борисов да състави правителство в рамките на миналия парламент... Да не мислите че хората са го забравили....сега ли разбрахте за феодалните владения на Герб...ако някой твърди че едва сега сте разбрали......значи че хептем не ставата за нищо!

Това момче дали е чувало,че доверие трудно се печели,но лесно се губи? Вие имахте всичко,но ни предадохте.Сега отивайте да говорите на вятъра...

Вие затова ли бяхте партийно в коалицийка с гроб - за да им разбивате феодалните владения?!