Жълт код за валежи в половин България

Жълт код за обилни валежи е обявен за днес в 16 области от Западна и Централна България, съобщиха от НИМХ към БАН.

Обратно в новината

Коментари - Жълт код за валежи в половин България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вали, да вали, колко да вали? До 19 часа тази вечер! И после - кво? Суша, пек, жега, прах, южен вятър, южен поток, газ, олигарси, избори, Пеевски, Бойко, Цацаров, кмета на Перник забранява алкохола, руснаци по морето искат автономия, Турция затваря Босфора, Сидеров влиза в съдебната зала с пищов в ръка, Здравната каса фалира, ЧЕЗ купува мажоритарния дял на НЕК,а ние хващаме Балкана, щото нямаме пари да имигрираме...

Зайби,нека си вали,после каквото даде Господ.....но и ние трябва да си отваряме очите и ушите.

А бе метеорологията е важна наука, но много по-важно е какво е времето!

Сега има нужда от дъжд нека повали

Правилно,нека вали и колкото по-вече толкова по-добре. Някои мислят че пшеницата расте на жълтите певета.

Преди много години нямаше никакви кодове.Каквото даде онзи от горе.....справяхме се и без дираджиите:))

Минусчета,мамини рожби калпави,нали си знаете че ви псувам от сутрин до вечер:))))

Гледам тук няколко галфона, коментират цветните кодове. Аз си спомням, как преди няколко години се чудехме да се качваме покъщнината на колите и да бягаме. Оставаха още само няколко сантиметра да прелее реката, но дойде смелият Бойко Борисов и ни "спаси". Та понеже явно не ви стига интелектуалния багаж, нито пък сте били в такава ситуация, няма как да разберете. Така че по-добре мълчете, за да не се излагате. Мълчанието е злато!

Ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш. Кой в каква ситуация е бил сам си знае. А за умствения багаж....не се излагай.

Добре де, какво ти говори това жълт код. Или на бабите по селата. Виж например очаква се да паднат по 20 литра на квадратен метър като кажеш хич нда не си метеоролог ще ти стане ясно за какво иде реч. А тука като на морето бяло знаме червено знаме....

Като заваля дъжд, та цяла неделя! Тихо, кротко, ден и нощ. Вали, вали, вали напои хубаво майката земя, па духна тих ветрец, очисти небето и пекна ...

Елин Пелин :)

,, На браздата,,. Ех, Боне,Боне... колко мъка има по тоя свят... А белата ластовица я нема на жицата оти че се намокри...

E всичко ми е ясно, но да сложиш минус на Елин Пелин, трябва да си кретенясал напълно!

Елин е гръцко име.

Е може би това е най-истинската информация в дира

Потопа идва МУАХАХАХА Содом и Гомор ще се изчистят веднъж за винаги.

Милата ми ,покойна баба! Цял живот ,горката не е знаела на какви рискове се подлага ,когато вали дъжд.Как нямаше тогава ,някой да и каже нещо за кодовете?! Да и отвори очите ,какво е "код червено и код оранжево"!

Люююбопитно.... Кой е сложил минуса?Сигурно някой ,дето баба му е знаела цветните кодове или пък е достатъчно тъп,че да не разбере ,когато му кажат "Има обилни валежи" ,а е необходимо да му покажат карточне в съответния цвят.

Re: Nightborn Вероятно някой, който не е издържал на правописа Ви. Шпация се поставя СЛЕД всеки препинателен знак, включително и точка и запетая.

TИPAMИCУ

Сложих ти плюс но да знаеш. Тези цветни обозначения са за да се каже колко обилно вали драги и какво количество.

Невежеството е сила огромна!

С автомобила от снимката и камъни да падат не ме бърка!

Е, камъни ако падат точно - ще те бърка. :D

България спи под дъжда. Дори и тогава "новините" не престават да ни "заливат" с оптимизъм. Браво, мерси и наздраве! Вашта също. Поне тези дни трябваше малко да ни оставите намира от себе си!

деер

Стига стресови новини! Ние олигофрени ли сме , че да ни информират с цветна кодировка?!