Слави Трифонов: Дъждът – най-големият враг на държавата!

Слави Трифонов се разгневи на държавата и на нашата неспособност като общност да се справим с "един есенен дъжд".

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Дъждът – най-големият враг на държавата! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, че природните стихии навсякъде могат да предизвикат катастрофи, но има и нещо, което ми прави впечатление в България откакто живея в чужбина. Улиците и пътищата в България масово не се дренират и като завалят силни дъждове се превръщат в реки. Влагат се милиони и милиарди в нови пътища, а не се мисли за такива елементарни неща като изкопи от двете страни на пътя, в които да се оттича дъждовната вода, а канавки имат само централни улици в големите градове. И не е за чудене, че след кратко време пътищата започват да се нагъват на вълни и да се кара по тях си е някакво изживяване като в лунапарк. А пък за това, че язовирите масово се приватизират, но изобщо не се поддържат изобщо не искам да отварям тема, защото тя ще е много дълга!

Слави ,не се гневи сега есеният дъжд е...ва майката на държавата,а навремето сушата.Извода какъв е,че и преди и сега все се разказва играта на поданниците:((((

Чакай ,че сега се сетих и набрах.Някой спомня ли си за едно село Бисер май беше,дето го отнесе язовира?Преди колко години беше и кой беше министър председател.Какви мерки се приеха и кой ги изпълни.Някой спомня ли си за Цар Калоян?А някой замисля ли се като Ви говорят за каскадни язовири какво значат?По Бай Тошово време е имало хора умни(не че сега ги няма) ,но онези бяха с топки между краката си и не разрешаваха на байпасните язовири да се заводняват.Българската Държава не е тръгнала от Батман,но той може и да я довърши

очевидно иска да влезне в политиката, но подозирам, че ще е бареков 2.

Абсолютно точен коментар!

като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Кажи си плешо за премиер ли се натискаш или за президент ?

След шапкаря само чалгаджия ни липсва и ще цъфнем и вържем ...

Спомени... От президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... В нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н. Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"....А, бе нищожество, Президентът е главнокомандващ!!! Президентът е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са меко казано положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!

Кратко! Ясно! Истинско! ВЯРНО!!

Ако искахме оставка на правителството след всяка буря, Славчо, какво да кажат в Щатите и Карибите през сезона на ураганите.

Бойко обеща да се скара на началника си горе.

нещо не си разбрал:)))Бойко началник няма как да има освен ако не е Батман,всичко друго са битовизми

Не си прав господин Трифонов. Не само дъжда, а вятъра, слънцето, сушата, снега. Твърде млад си е не помниш международната обстановка, световния империализъм, младежите, които слушат Битълс , Ролингстоунс и враговете с партийни билети. Какво да правиш, такава е традицията.

слави , какво повече да ни излъжат бе човек? днеска дъжда утре вълната все нещо на цветанов трябва да му пречи той както е видно се явява в ролята на "селския идиот " който всички слушат и му се хилят !това прпавим и ние вместо цветанов да е в затвора ние му се хилим и докато той се прави на луд един есенен дъжд ще освободи държавата от половината ни родители по селата които живеят и без това в АДСКА МИЗЕРИЯ... питам тези министри които видяха ада вкъщите на хората къде спаха същата нощ???????цветанов ти къде спа????? видяха ли тези мизерници как възрастни хора плачат по детски....това е геноцид?! бойко иди си !!! бойко некадърен си а министрите ти за нищо не става. видях менда стоянова същия ден по телевизията тя толкова се е охранила да не е бременна с новия бюджет бе? същата бъчварова . и тя като бъчва...

Дъждът най-големият враг на държавата! Слави Трифонов - най-големият чалга идиот в държавата!

ГЕРБ гордост на Община Бургас! Проект Интегрирано управление на риска от наводнения в община Бургас. Проектът е от 21 месеца стартира от 8 април 2015 година и е приключил на 8 януари 2017 година! КИНТИТЕ СА 548 640 ЕВРО!!! И така интегрираха управлението на риска от наводнения, че резултата е смърт и разруха в Бургаско, вследствие на наводнението, за което според Властта виновен бил дъжда. Нищо, че седем язовира срутиха стени!!! КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ, БЕ!!! ЦАЦАРОВ, И ТОЗИ ПЪТ ЛИ ЩЕ КАЖЕШ НА ЕВРОКОМИСАРЯ ПО ПРАВОСЪДИЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД В БЪЛГАРИЯ? Винаги е така, когато се избират прости и крадливи, ликуй народе!

е възможно най-големия тъпак - дъждът е факт, както и че слафчу е безотговорен наглец и некадърник - също е факт.

abasador

не съм, фен на Слави, но той е прав с характеристиките си за работата на различните държавни служби и служители. Трябва да има исвестни личности като Слави, които да застават пред медиите, наричайки нещата с истинските им имена. Подкрепям го. Лек ден.

Срам е е от Слави, това е! Гладна руска червена кокошка протести и бойкоти сънува.

abasador

е.... и....?

Какво по-лошо има от това да извличаш дивиденти от едно природно бедствие, а ти да се правиш на велик и да раздаваш акъл, като месия! Само правителството се държи човешки!

ти ли се гласиш да станеш политикът, от който народа се нуждае, я си стой мирно, гледай си здравето, престани да плюеш, защото Господ на бодлива крава рога не дава, няма да ти се сбъдне мерака!

без образование, но признавам му - има талант за артист. Хитряга, ами защо не - когато българите са по-зле и от него?

Славчо със чалгата, простотията и псевдопатриотизма му е по-голям враг на държавата. От простотия загиват повече хора, отколкото от дъжда.

Живота не е музей, това простите хора, като теб май не го разбират, всичко се променя, развива, ремонтира и усъвършенства, затова ни трябват професионалисти, като ГЕРБ, а не скимтящи примадони!

Пак има НАПРЕДЪК, Славчо!!-Преди 25 г. Най голям враг, бяха Световния капитализъм,кишата, сушата и бетоните глави на някой другари???Днес алчността на същите, др. капиталисти!!!?

ефект на кражбите и злоупотребите

Ти мани дъжда, ами като падне 15 см сняг гледай какъв апокалипсис ще настъпи. Ако пък температурите паднат до -10 градуса животът спира, остава само любимото питие на депутати, министри, министър-председател и овцете - ракийката!

Много прости и продажни хора пишат тука. Но някой ден дъжда ще застигне и Вас.

вместо па пииеш, славчо, да си плащаш данъците да има в държавата пари за всички тези работи. само приказкi

сега плюят по Славчо, сакън да не се разчуе как си напълниха джоба и обрекоха хората на смърт

Прочетете това! ГЕРБ гордост на Община Бургас! Проект Интегрирано управление на риска от наводнения в община Бургас. Проектът е от 21 месеца стартира от 8 април 2015 година и е приключил на 8 януари 2017 година! КИНТИТЕ СА 548 640 ЕВРО!!! И така интегрираха управлението на риска от наводнения, че резултата е смърт и разруха в Бургаско, вследствие на наводнението, за което според Властта виновен бил дъжда. Нищо, че седем язовира срутиха стени!!! КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ, БЕ!!! ЦАЦАРОВ, И ТОЗИ ПЪТ ЛИ ЩЕ КАЖЕШ НА ЕВРОКОМИСАРЯ ПО ПРАВОСЪДИЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД В БЪЛГАРИЯ? Винаги е така, когато се избират прости и крадливи, ликуй народе!

А бе този индивид защо не си гледа чалгата и сръбските плагиати, а си вре г.гата там, дето не му е работа? Бе голем капацитет се извъди бе селски! До сега ни досаждаше по телевизията, сега взе да ни досаждаш и по медиите, по фейсбук! Нема оттърване от тебе бе Трифонов! Бе като херпес си бе Трифонов! Ай скрий се вече бе! Защо си мислиш, че некой се интересува от тебе бе?

А кой е най-големия тъпанар на държавата

Ти си!

Ни позна ,опитай пак

200 л/кв. м. не са елементарен проблем. Елементарен (всъщност никакъв) проблем проблем е клоунът, който бръщолеви глупости. Защото никой не го взема на сериозно.

Слави може да е клоун, но нещата които говори са си верни отвсякъде. Ще речете преди години 200 литра дъжд не са паали никога? Като са забатачени язовирите в Бургаско и отводнителните канали, какво очакваш да се случи? Сигурно за това ни е виновен дъжда. Дори няма да споменаваме незаконното строителство, което доведе до други драми преди няколко години- сигурно пак времето ни е виновно? В същото време Бургаска община освоява половина милион лева за проект с неясното име "Проект Интегрирано управление на риска от наводнения в община Бургас." Какво по дяволите е този проект!!!!! С тези пари можеше да се оправят дигите, каналите, отводнителните съоръжениея и ПРОБЛЕМИ НЯМАШЕ ДА ИМА!

Батко Слави и Бойко Борисов са си много гъсти!Но другите му подлоги са много лоши и затова батко Слави ги напада!Особено тоя Валерко и тоя Волен не може да ги търпи!Даа , а с Бойко са си дупе и гащи!

Така е защото начело на държавата е един особено интелигентен бозайник и твой приятел.

Абсолютно е прав! Ама защо дреме и се почесва, а не вземе да организира един референдум за забрана на ГАДНИЯ ДЪЖД!

Ами... прав е.

dobrin

ами ,както обикновено мозе и малко да преувеличават ,тъж че табелата и да четат...

Как пък поне веднъж не вземе да замълчи този Слави!Мерак ми е да влезе в политиката, да стане премиер, пък да го питам тогава, кой ще му е виновен - сигурно ще открие някакъв конспиратор, който мрази България и него като най-българин! Човеците се взеха много на сериозно като решиха, че могат да управляват и природата и целия свят по свой образ и предпочитание.Заблуда, която говори колко сме суетни и невежи!

Абе умнико,нека в Учиндол да падне 170 л на кв.метър, да наводни на майка ти къщата и ще те видим тогава каква песен ще пееш.

Един полуграмотен чалгаджия от Учиндол се опитва да дава акъл на всички. От най-висока трибуна. Аз пък да попитам защо не с еопитва да дава акъл на управниците в САЩ или Германия. Където също имаше наводнения. Където също загинаха хора. Айде, ние сме лайнари. След като толкова много народ се възхищава на един плешив дришльо, какви да сме. Но в Германия. там са сериозни хора. Правят всичко както трябва . И пак има бедствия. В Англия също. В САЩ също. Я да видим какво щеше да стане ако на власт беше БСП в тази ситуация. Нищо по-различно. А, щеше да има една разлика - червените плювалници като гологлавия чалгаджия щяха да са с еизпокрили и никакви намаше да ги има. И ДИР-ниците щаха да си мълчат.

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цачева. Но малцина знаят как започва псевдокариерата на тази госпожа-другарка. А началото е важно. И така, първоначално Цачева работи като стругарка в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единственият й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й - виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева израства в партията, бързо е издигната до поста партиен секретар. Партийният секретар по онова време колеше и бесеше. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима. И тя решава да се пробва като адвокат. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може , вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ.

Падна дъжд и отми мозъка на чалгаря-селяк-селяндур от снимката :)

Колеги платени - ако се абстрахираме от личниста му - Слави каза самата истина. Да не забравяме, че идва и зима и може да нисе наложи и при снягда пътуваме. Не се знае кой от нас ще замръзне и къде - та стига сме плюли - освен ако не ни плащат за което.

Тоя Слави Трифонов се утвърди като Бойко Борисова подлога!Върти , сучи все напада всички , но не и главния виновник - Бойко Борисов!Как го е превзел , за сега е тайна , но....мъжка им работа , накрая ще се издадат!И каква стана Слави равен на Яне Янев , равен на Волен Сидеров!Те и ДПС сега късканят ПатрЕотите , защото искат те да се гушкат с Мутрата!

В наше село бесните кучета ги гърмят! И още нещо: Срещу вятър не се пикае и на ниско място/коритото на реката/къща не се строи! И да си застраховате къщите!

Сега пак коментираме кой е "кой".хора животът го доказа."Кой" е триглава хидра с образите на боко тиквата,цв.цв. и цапцарацов. Към тях се присламчват и други,но те са от едно котило-това на нахалните и безобразните плужеци,залепили се върху нашата кожа-герб,патриотари,бсп,...А ние говедата кротко си пасем и им благодарим,че са нашите пастири...НАРОДЕ!!!!

като дойдат есенните дъждове все няма виновни, а виновни са кметовете по места че не са почистели реките, които използват за бонище, защото няма адекватно сметоизвозване, язовирите са без никакъв контрол, а тези дадени под аренда не спазват никакви указания, мипсва всякакъв контрол от страна на държавните институции и всеки си прехвърля топката, от това страдат обикновените хора. Така, че извода е държавата е виновна в лицето на управляващите, които мислят как само да си вдигат собствените заплатите, а народа гладува и изнемогва, а една шепа живуркат на гърба на изтрадалия народ.

като дойдат есенните дъждове все няма виновни, а виновни са кметовете по места че не са почистели реките, които използват за бонище, защото няма адекватно сметоизвзване

Да, Мунчо, така е! В САЩ са ураганите с нежни имена, в югоизточна Азия са мусоните,в Русия водката, в България простотията! Специално пък за нас е особено актуална една песен на Тоника "Все ни пречи нещо" - Нато, САЩ, евреите, световната конспирация, Герб, Б Борисов и т. н. - сиреч някой друг, ние протестиращите в нета сме безгрешни, велики, неразбрани, недооценени, ограбени. Пък като се огледаш няма какво да се граби от нас - нито пари (чакаме на еврофондове), нито мозък (умните изчезнаха в прогнилия Запад), нито производство (всичко ни е внос, защото родното излиза много скъпо, сиреч не сме се научили да работим ефективно). Остана ни само едната гола хубост (особено твоята с която ни гощаваш всяка вечер), но като гледам и тя не е конвертируема.

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ИМА ХОРА И ОРГАНИЗАЦИИ,КОИТО ПРЕЧАТ,ИМА НАРОЧНИ СПЕЦИАЛИСТИ"ПО РАЗРУШЕНИЕТО"!!! ТО ВЪВ ВСЯКА СЛУЖБА ИЛИ ОФИС ИМА,ПЪК ТИ МНОГО НАИВИТЕТСКИ ПРЕДСТАВЯШ НЕЩАТА?!ДЕМЕК-НИЕ СМЕ ГЛУПАЦИТЕ ТУКА И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЛОШОТО?! ТОВА ЛИ Е ОПОРНАТА ТЕЗА ЗА ДНЕСКА?!

а кои е виновен бе тапир ??? хората дето блъскат от сутрин до вечер ли бре ???

Ало небесния , В България няма производство защото беше умишлено унищожено, а не защото е фалирало поради по-големи производствени разходи. Ако поне малко беше в час, щеше да знае, че българските фирми , които реализират продукция навън я предлагат на цени няколко пъти по-ниски от аналогичните продукти на западните фирми, при еднакво или близко качество. А това с ниска ефективност не може да стане. Само че да се плямпа ей така , не е като да се мисли.

Да, Домакини/Дир.бг ! - Питам ! Питам Защо БЕ сринат Форума-Ни ?

Колеги, тоя с разстройството на речта "Дървосекачът" пак изпълзя от афера на весето... не трябва да му обръщаме внимание, нещастник е човечецът... bojcho До Афера-г-жо Томова - всички вече Ви се молим - махнете този болен човек - Дървосекача! Tова, неговото, не отговаря на никакви стандарти и разбирания за нормален изказ и дразни всички! Послушайте ни и не съм само аз, който вече явно негодува срещу този мозъчен инвалид, което е видно и от самолет! Защо да ни губите един по един заради психично болни хора! Благодаря Ви!

Много ми харесват коментарите за 200 500 1000 и т.н литра на квадратен метър. При такива валежи, земята бързо ще загуби способност да поема падналата вода и да биха станали потопи, но никой не се спира на факта (случайно или не) че в нивите и т.н ще има 10-15 санта вода като оризище която няма да изчезне за 5 минути имане поради подгизването на почвата, а такива няма. Та вервайте блаженни ми неграмотници на словото Цветаново, защото той е негов пророк.

Абсолютно ! ... Всъщност - Убитите са заради/от Изненадващата вълнА. (Вчера се пропука Омертата на наште медии. ...и се Чу че Поне 7 водоема СА рукнали.)

Господа управляващи, докога това безхаберие? Какво още трябва да се случи, за да отговарят пред закона виновните. Или... виновни няма, всъщност, дъждът е виновен.

Снощи за пореден път си пролича истината,че Слави е посредствен монипулатор!к Явно по поръчка на ,,КОЙ или по точно ,,КДО като използва природното бедствие и нещастието на хората популиста и простак Слави Трифонов атакува отново проевропейското и пробългарско провителство на Бойко Борисов със лъжи и обвинения които имат за цел дискредитиране на правителството и създаване на хаос в страната за да дойде проруско и анти българско управление!