Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков

Опираме се на върховенството на закона, когато говорим за корупция, заяви Херо Мустафа. От американското министерство на финансите са готови да работят с българските институции за санкциите

Обратно в новината

Коментари - Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук и децата в детските градини го знаят кой е този политически лидер.

Този в зайчарника.

Е защо трябва да казват? Цялата работа на нашите правораздавателни власти ли да свършат, понеже последните са негодни да си я свършат сами???

Има ли зелени чорапи?

Вижте уродливата физиономия на тази ислямска крава ! УМРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ КУРВОООО АМЕРИКАНСКА

Държавният департамент на САЩ няма нужда и да казва кой е подкупеният от Божков политически лидер! Ние тука, на местно ниво, си го знаем!

Чакайте да позная .... Пенчо Кубадински ?

От 10-11 годинини в България има само един политически лидер с власт срещу пари да дава нещо- и това е Бойко Методиев Борисов. Бивш затворник в Чехия и виден бухалкаджия през 90-те. По известен в народа с прякора Тиквата.

Напротив, годни са, само че не искат да я свършат.

Е да,ама поне знаем кой направи Пеевски шеф на ДАНС....И при кого беше зам. министър...Знаем, нормалните хора де...Дебилите на Мая и Курмела не знаят....Те имената си едвам запомнят..

Лицето се казва Меди Доганоф

Божков е давал по10000 лв.на ден на шефа на Комисията по хазарт.Кой беше на власт тогава?Горанов беше принципал на тази комисия,а Борисов често казваше:"Влади ми е като син". Е кой ли е този партиен лидер сега?

чорапа тва е ясно

Инициалите са му БМБ.Нямаме повече информация.Гешев да се самосезира.

САЩ не казват нищо и за един висш магистрат - много, много висш.

БЕЗ КОМЕНТАР!

Кой ли е?Чекмедже паша не е,защото е приказка от дрона на зеленият чорап.

Това ли е новата опорка? А като Боко се скрие при дъщеря си, пак ли няма да знаеш името му? Май си готов за отбора на Мая?

Очакваме да кажат ,че това не са официални данни и не се отнасят до ГЕРБ и техния лидер.Подлеци мръсни !

Той не е политически лидер. Политически лидери са БМБ, Корнела, Доган, ...

Трудно е да се намери снимка на Веселин Даков, бивш главен секретар на Министерски съвет при Бойко Борисов. Но за Веселин Даков никак не е било трудно да си намери черен дроб за трансплантация само за 8 дни. Височайшият нуждаещ се е бил трансплантиран в Правителствена болница през април т.г. от трупен донор. Даков е страдал от цироза заради напреднал алкохолизъм. Предредил е множество чакащи с други диагнози, които не са възмездие за разюздан живот. Говори се, че специално, за да се донесе дроба от починалия донор е вдигнат Фалкона. Ще кажете, ами така е тук. Още един привилегирован патриций е получил живот за сметка на някой долен плебей. Въпрос на цивилизационен избор е дали така ще е тук, дали ще оставяме мутрите да газят правилата и законите, за да си осигурят привилегии и верноподаническа камарила. Защото утре предреден може да сте Вие или някой от близките Ви!

То е ясно кой е. И скоро, малко преди изборите ще го обявяват. Фигураста вече се тресе от страх. Малко му остава

Днес тук, в коментарите, ще се наблюдава много рядко явление. Троловете, чиито опорки са насочени срещу САЩ изведнъж ще припознаят правдата в обявеното решение. От друга страна троловете, чиито опорки бяха ясно насочени към подкрепа на САЩ ще трябва днес да заплюят САЩ като ... руски подлоги?! Не е лесно да си трол, не е лесно. Но в такива дни за читателите поне е интересно. Вече стана 9 часа, време е централите да спуснат опорките. До момента само Божков е определил какво да говорят платените от него, чакаме БСП и ГЕРБ да видим колко медийно-изобретателни могат да бъдат в такава ситуация.

Действа се избирателно, съобразно интередите на САЩ.

Това са незакони работи на краварите. Всичко е предположения. Българи топят други българи на американците. Може да не ги пускат в Америка но само това. Тези санкцйййй са незакони извън държавата им. Това е намеса във вътрешните работи.

Няма нужда, той Божков си казва на кого е дал и защо е дал. Няма обаче институция да се самосезира, по-точно има я да прикрива такива давания към човека от властта, а човека всики го знаем кой е.

Той вече се казва Радев. И помогнаха на демократичните процеси у нас като отстраниха ключови олигарси и тяхното финансиране. Сега е ред на българите да направят правилния избор на следващите избори.

А пък аз всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс.

Доганя изгърмя!

Всички знаят че е Борисов... Лично Божков е казвал че е носил куфарчета пари на Горанов и Борисов, и разбира се Гешевта пак спи като стане дума за Борисов а и щом мустафата не казва то значи майстора става дума за Борисов...

Politico: САЩ наложи безпрецедентни санкции на България, а ЕС бездейства

Е то има сано един лидер дето вика "Аз дадох"

Заглавието не е съвсем коректно. Според мен по-ясно ще да е нещо от сорта на: "Държавният департамент на САЩ отказва да посочи поименно единственият действащ политически лидер, който е теоретично възможно да е бил подкупван от Васил Божков".

"Държаният департамент на САЩ отказва да обяви името на политическия лидер и останалите лица, получили подкупи от бизнесмена Васил Божков" Че то и на децата е ясно кой е той. Божков отдавна разказа, как чрез Горанов е дал 60 милиона на Борисов. И ако имаше нормално прокуратура, тия лица вече трябваше да са в пандиза.

Това е много ясно кои е. Човекът които последните пет години спряга глагола мотая се!

ТО ПЪК Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ СЕТИШ !! КОЙ МУ Е ПОДЛОГАТА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪВЕТВАН ???? НО ГЕШЕВ СИ ЧАКА ТЪРПЕЛИВО И СЪБИРА ЛИ СЪБИРА !!!

А какво все пак влиза в работата на САЩ какво правим в България. Това са наши, вътрешни дела. Такива действия са недопустима намеса във вътрешните дела на България. Законите си САЩ да си ги изпълнява в САЩ. То ясно, маркират кой не им изнася да участва в политическите избори и сега се включват да ги очернят. Ако тези хора за лоши за американските колонизатори, то значи , че им пречат и са добри българи. Така излиза. И се струва да се гласува за тях :)))))). А не за тези, за които лобира американската "послани1ка". Тая ако въобще има някаква представа от дипломация и Женевска конвенция .... А редно е България да се държи като член на ЕС, ане като американски слуга. Най-малкото, защото ЕС ни дава пари, е толко и взема. А САЩ само крадат и нищо не дават. Те само смучат, от тях полза няма. Вярно, раздават безплатни усмивки и погалване по главичката.

Само не мога да разбера, защо ни трябва САЩ да произнася всеобщо извесни факти?

Европо, Блуднице, вавилионска, защо сладко спиш!?

Макар да не казват кое политическия лидер казват много добре че парите са дадени тази година. Според писанията на разните коментатори Герб са откраднали милиарди. И пак ГЕРБ подгониха Божков. така че колкото и да се пънете няма начин тоя подкуп да е даван на Борисов. Още повече от него нищо не зависи в момента. За сметка на това пък виждаме хора на Божков в служебния кабинет. Както и виждаме кои искат да спят делата срещу него.

Защото сме съветска губерния и сами няма да си посегнем.

Горкичкият Буцимир, сън не му дават да спи. Кле се в Америка, даваше мило и драго за тях, а те така да се изгаврят с него - КАК СМЕЯТ. Ама и те пусти комунисти, нарочно топят бореца за демокрация Буци Чекмеджиев!!

щото е вземал и от Америка за България. Всички го знаем кой е.

сега ще имали брифинг и прекъсване на програмата на CNN, CBS, Bloomberg и др. М-ките да им се скарат? "Като сте казали А, кажете и Б"

Доган не е във властта от 13 години.

Нали Боко е двоен агент на Путин и Америка. Може да го задържат

Мълчи, Борисов, разкрит си, диарийо рядка!

Явно ЦРУ ще трябва да се намеси на изборите. България тръгва рязко с ляв завой към Русия. ДС агентите са се заклели във вярност на руснаците, а в момента са навсякъде.

Пр

Няма начин да не е някой от червената клика или Славуца.