Коментари - Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков | Днес.dir.bg

Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков

Опираме се на върховенството на закона, когато говорим за корупция, заяви Херо Мустафа. От американското министерство на финансите са готови да работят с българските институции за санкциите

Обратно в новината

Коментари - Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков | Днес.dir.bg

Коментари

Ами ясно е , че става дума подкуп на управлявалите гербаджии и едни 700 милиона. Божков назовава Горанов , в чиито ресор са тези 700 милиона и Бойко , който стои най-отгоре и чиято собственост е партията и държавата..

Радев: "Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители" https://www.mediapool.bg/radev-smushtavashto-e-che-bozhkov-zvuchi-po-ubeditelno-ot-negovite-obviniteli-news308405.html

То е ясно кой е подкупвал черепа - Тиквоча. Американците не му казват името защото го гласят за нов кабинет Б 4.

Че адски грозни жени се занимават с политика

Нали е инвестирал милиарди за морално остарели железа. Безплатно им е дал земята за американски военни бази, тайни затвори, лаборатории за биологично оръжие. Боко е предател и трябва да бъде съден за това.

Ясно е кого е подкупвал Черепа това е шпаклата той е много алчен за пари и власт

Пишете грамотно, за да не се получава двусмислие. Не се казва "Държаният", а "Държавният" департамент.

Както каза самият Божков на един депутат от БСП, той Радев сега да назначи правилните хора.

Знаем, че зеленият чорап е руска подлога и назначи хора на Божков във властта. Защо САЩ реагира точно сега? Срещу кого се използват парите на Божков и Пеевски? Парите на Божков със сигурност се използват срещу ГЕРБ. Парите на Пеевски, със сигурност се използват за ДПС.

На Черепа му се стъжни яко!!!!!! Вече е политически (и не само!) труп! А сега боклуци руски да ви стане ясно как Баце ще го вкара четвъртит на всички плужеци изпълзяли от месец от дупките си. Баце на бел кон!!!!!!!!!!! А фатмака посърнал като препикано мушкато, гузен нещо гьотверена. май той ще излезе корумпирания политик, ха ха!!

Да се обзаложим ли ;)

Върховенството на кой закон ма?!

Фатмаков ще да е ....

Ние случихме на ПРЕЗИДЕНТ, завършил две школи в САЩ по стретугическо управление. Онзи голия и тлъст на снимката с кюлчетата злато, парите и голия пищов се чеше по мекия маркуч и вие от завист и длоба кам ГЕНЕРАЛА от ВВС, говорещ два западни езици РАДЕВ! Идва

Дано немският му да не като като английският език.

''P.S. : Сергей Магнитски е адвокатът, загинал в затвор в Русия, защитавайки "олигарха" Бил Браудър, несправедиво обвинен в укриване на данъци".'' уточнете си нещата че май саде вие незнаете кой е Магнитски и каквсички видетели срещу Бил се отпрашват към отвдното...

Ами не му знаят името в департамента а и ''разследванията'' на гешевтарията което са използвали според тях не смее да го използва:)))) че само по певдоним го знаят ''кореноплодно'' растение

булчето маяма ходи да проси пари от черепа и беше държавен служител!!!

Щом САЩ имат информация и официално обвиняват.... ...Защо Прикриват политиците-Престъпниците които са получили 65 милиона подкуп от олигарха Божков?? Защо САЩ Прикриват Престъпността и Корупцията в България?

Палестинка, изповядваща юдео-протестантска религия ! Промит мозък!

Едно голямо Браво и Благодарност към Херо Мустафа!

Абе не можаха ли да ни пратят някой по противно изглеждащ от НП ХМ......

Затова преди два дена Бойко ходи в ам. посолство , затова няма да го кажат !

Сякаш пък ние незнаем кой по пантофки притича снощи при ''мацето'' от снимката.....

Та той даже и не проумява какво значи ''подкупван'' и какво значи ''рекетиран'' ама вие искате да каже кой е рекетиращия не само Божков...

Те американците сигурно са прави... ама Магнитски няма юридическо образование и затова няма как да е бил адвокат, но пък е бил икономист, консултирал Браудър как да укрива данъци, а по някакво странно стечение на обстоятелствата всички свидетели за машинациите на Браудър измират, повечето още преди да влязат в следствения арест;)

Като не иска да не казва, ние си го знаем. Мунчо вън!

По - рано тази година Божков също е планирал да осигури парична сума за бивше българско длъжностно лице и за български политик, с цел Божков да бъде подпомогнат да създаде канал, през който руски политически лидери да оказват влияние върху български правителствени служители". В случая трябва да сме благодарни на САЩ ! Колко е жалко политици , олигарси , биснесмени , хора от правителството, от службите да продават родината си ! Затова сме бедни, намаляваме и бягаме от България !

А може ли да е Мая Манолова? https://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/bojkov-kum-borisov-maia-manolova-idva-za-poddrujka-otkazal-sum-i

Че той Божков сам каза,че е давал пари на Горанов и Борисов! Американците да не падат от космоса? Сигурно не знаят и кой е мутра номер 1 на България!

Янките няма да кажат името по ред причини. Идват избори, хванали са яко Боце...извинете, неназования политически лидер за топките и вече могат да го осукват, както си искат.

ГЕРБ и да спечели изобите, за всички е ясно, че няма да може да състави правителство! ГЕРБ ще бъде в опозиция!

Шило

Определено и слава Богу! Ама все още ги има, а те не си правят плановете за двн-два напред. ГЕРБ няма да управляват вече, но са факт. И, колкото повече, толкова повече политици на конци

Прав си. И ще ръсят глупости и ще правят спънки за съжаление на цялата дъргава. НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА да влизат в парламента.

Шило, Въртиш се като шило. Разкриха ви руските връзки и сега ще ги пришиете на онези, срещу които по цял ден ревете, че в близките две седмицжи ще обявяват война на Русия. Не те ли е срам?

ПРЕЕБИ ДРУГАРЧЕ......... МУТРАТА-ОЛИГАРХ-ПРЕСТЪПНИК БОЖКОВ ЗАЕДНО С КОРУМПИРАНАТА КРАДЛИВА МУТРА АЛИ БОСТАН ТУЛУП МИСИР БАБА КОЯТО Е ВЗИМАЛА ПОДКУПИ НЕ САМО ОТ БАНДИТИ В БЪЛГАРИЯ......... А ПОЛУЧАВА ПРЕМИИ 30 СРЕБЪРНИКА ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА ОТ ТУРЦИЯ С ЦЕЛ ПРОКАРВАНЕ НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ И ДА ЛОБИРА ЗА ПРИЕМАНЕТО ИМ В ЕС. ДПС-АХМЕТ, МЕСТАН, МЮМЮН, СЮРГЮН........ КОНТРОЛИРАТ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПРОЦЕС.... ВСИЧКИТЕ КРАДЛИВИ, КОРУМПИРАНИ ПРЕДАТЕЛИ У ЕДНА КИЛИЯ ДО ЖИВОТ И КЛЮЧА ОТ КИЛИЯТА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ В...... ЧЕРНО МОРЕ

То не е трудно да се сетим кой е тоя политически лидер. Доскоро спеше с пачките и кюлчетата...Интересно какво им е обещал вчера на срещата с посланника този "лидер", за да не му обявяват името. Може би да купи още 8 самолетчета, ако стане някакво чудо и пак дойде на власт. Така е, за америкаците има 2 вида корумпирани - едни са от "нашите" и тях ги пазят за да може да ги ползват при нужда и да ги командват

Вторите осем самолета ще ги закупят независимо кои са в управлението! Нали трябва да имаме цяла ескадрила!

Така, да видим :говорят за политически лидер, сиреч да е начело на политическа сила! Говорят, че са давани подкупи на държавни служители, т.е. хора, които са могли да свършат работа на Черепа. За да стане това, трябва да са във властта. Отговорът се налага сам. А янките, Ами казват, че направеното от тях е в резултат на десет годишно разследване.

Христо Иванов Бойкикиев, лидер на ДБ, бивш министър в правителството на Борисов. Участваше в протестите, под ръководството и финансирането на въпросния олигарх-емигрант. Отговаря на всички условия.

Шило, През 2007 акциите на Холдинг Пътища се търгуваха на борсат апо 30-40 хиляди лева за една акция. ЗА ЕДНА! А през 2012 вече струваха по 2 стотинки. Според теб кога Божков е печелил обществени поръчки и по какъв начин?

Черепа не го е подкупвал Борисов! Той само му е давал милиони всеки месец през Кавал Севда и Влади Горанов, племенника на Ананиев, друг министър на Борисов!! Щото Борисов е кристално честен! Като подарък!

Тиквата подцени Черпа или по-точно се надцени. Черепа го ипонира / победи го според джудо терминологията/. И вчера Тиквоний по спешност беше привикан в посолството на САЩ, за да научи "официално новината" . Е ако и сега продължавате да си искате Еднокножника за Министър председател, значи ТОЙ е прав: "Аз съм тъп, но и вие сте ТЪПИ" !!!!!!

Следва отстраняването на Каскета. Той също е пътник. Гледайте сеира.

Излезе запис на Божков с Паунов, който е лидер на една от комунстичисеките партии. Той е партийния лидер!

Шило

От който нищо не зависи! Хахахахаха

Беше депутат! От един депутат нищо не зависи, ама ако са няколко, могат да бъдат полезни!

Е, как кой? Този, който може да свърши работа на Черепа. В законодателен аспект, контролни функции, чадър.... Та, кой можеше доскоро да му осигури този рахат? А, Бойко? Кажи си!

ББ би шута на Черепа още преди повече от 2години, след като Черепа се опита да направи държава в държавата

Как си вярвате въобще... а да ПЛАЩА ВИ СЕ

Шило

На черепа му биха шута преди няма и година. Ако трябва да бъдем точни в края на миналата. Щото спря да плаща. Писна му, най-вероятно.

Шило, След като е ясно кой кого е подкупвал, тогва защо руснаците още не са обявили, ами чакаха американците да свършат и тази работа?

Политическия лидер, на който е плащано е Слави Трифонов. ИТН са с неясно финансиране. Освен това и кандидат премиера им Антоанета Стефанова се възхищаваше на Черепа. Този лидер може и Хаджилегенов и Мая Манолова да е. Да не говорим, че Черепа е във война с ББ поне от 3 години. Така, че поне 3 години не му е плащал. Но пък плащаше протестите и си го признаваше... Освен това, Черепа е плащал за прокарване на руски интереси.. След като и ДБ се оказаха лява партия, само ГЕРБ остана в дясно, с про европейско ориентиране, про западно. Освен това прокуратурата отдавна рине около Божков и по този повод се протестира срещу Гешев близо 2 години

Доказателство нещо???

Доказателството е войната на Черепа с ББ, която вече 2 години се води. Също доказателство е срс-то, в което се обяснява как Божков плаща протеста, как Узунов е негов човек..

МилиАрдите, миличък неграмотнико, са в Цветан Василев. Откраднаха ги през фалита на КТБ, който по-късно беше обезщетение от държавата

Йахахах добре ПОВЯРВАХМЕ ТИ 10 години по късно още се оправдавате с Орешарски бахахахахахаха ебати простите гербери

Гербери май забравяте ме след Орешарски, Борисов водеше хорото... защо нищо не е направено срещу Орешарски ако е виновен. Защо Пеевски и Божков работеха с Борисов

А Радев Невнятния отглежда един Пламен Узунов при себе си в ПРЕЗИДЕНТСТВОТО... А, Черепа лично обясняваше в едно срс, че Узунов е негов човек! И къде е сега Радев, защо мълчи като бит и - бан? Сигурно от Москва не му дават още опорките, с които да се измъкне от тази ситуацийка

Ти ми отговори къде са МИЛЯРДИТЕ които липсват от хазната.

МилиАрдите, миличък неграмотнико, са в Цветан Василев. Откраднаха ги през фалита на КТБ, който по-късно беше обезщетение от държавата

Черепа е дългогодишен спонсор на БСП. Това е факт. Друг факт е, че Черепа призна, че финансира протестите, е пропусна да каже, че направо ги е купил, но ние го разбрахме това... И това са общо достъпни, известни факти.... Не ще да е ББ този лидер.

Факт е че е дал милиони на Борисов и извинявай глупако ама Борисов на кого даде да се строят магистралките??? Божков Аре спирай наркотиците

Също така каза, че е давал подкупи на Бочето през Севдето и Горанов. Едно 700 млн данъци ме плати, точно заради тези рушветчета. Има го на записи от Народното събрание как лобираха за законите, които му спестиха тези 700 млн. Умрехте, край, това беше.

Не казват, кой е политическия лидер защото, който и да посочат няма да сбъркат.

Кой беше министър????

На Путьо пудела.

??? Манолев - бивш депутат от ГЕРБ и заместник-министър? Онея двамата от ДАБЧ - хора на Каракачанов и Симеонов и предложени от тях, нацначени от Борисов Желязков - предложен за поста от ДПС Божков - признал, че е давал милиони на Власи, Севда и Борисов Пеевски - ДПС, оневиняван от Гешев и партньор на Борисов, смеен приятел на Станишев...

А Гешев в същото време лапа на Борисов и ДПС

Черепа ако можеше да докаже, че е дал пари на ББ отдавна да е разпространил доказателствата по медиите и ФБ. Обаче не може.... И затова седи в Дубай

Има доказателства Борисов да лежи до шкафче пълно с евра и килчета злато и пистолет.... Някой нещо да се е задействал??? Гешев???

Такива доказателства няма. Доказателства, събрани със незаконни СРС-та не се приемат за доказателства. Вече се установи, че тези СРС-та са незаконни.

ЛИПСВАТ ЗА СЕГА НАД 3 милярда лева Гешев гнусна педерастка подлого.... Куде си бе?

Офф, неграмотнико, пише се милиАрд!! И понеже си слабо грамотен забравяш КТБ, която Орешарски умишлено фалира. Колко милиарда ни струваше това? Май повече от 3млрд.

И след Орешарски кой беше бе глупако

Защо САЩ не се дистингират от главния виновник за всичко, който е взел подкупа и е дал политические чадър над Пеевски и Божков...къде е истината, къде е правдата, къде е демокрацията..изглежда всичко е фалш...а най големите лъжци са САЩ.

Пабло Ескобар е жив! Според латиноамерикански пластични хирурзи, Дон Пабло се е подложил на операция за смяна на пола и днес се подвизава под името Херо (нарицателно за хероин) Мустафа, който дърпа конците на ул. "Коз-Як" (къдете се твърди, че бил най-якият коз). Информатор пожелал анонимност съобщи, че Ел Патрон все още изпитва силна носталгия по родината си и за да притъпи това чувство се е установил в село Гълъбовци - в близост до София. Имението носи името "La Nueva Colombia" или Новата Колумбия - Колумб означава Гълъб и не случайно именно Гълъбовци е избраното от Дон Пабло (Херо Мустафа) село. Гълъбин Боевски е забелязван многократно заедно с дъщеря в спортна екипировка, тенис ракети и куфари да слиза пред къща в селото. Според запознати обаче, той е тотално нов човек - започнал е работа като търговски представител на Кока-Кола и отхвърля всякакви слухове, че бил привлечен от комбинацията в името на корорацията, зад което спокойно можел да практикува хобито си.

Тези се излагат - Божков бил подкупил един политик...хахаха. Божков колко политици е подкупил само той си знае. В кюпа са всичките - Радев, Борисов, Манолова, Хаджилегенов, Бабикян, Минеков, Курнела, Нинова, Слави и тн.

Хахахах незнам колко тъп трябва да си. Лично Божков е казал че е носил пари на Борисов и Горанов... къде е Гешев тука?

И ти лично го видя това нещо и повярва, нали?

А ти кака вярваш на пожарникаря крадец

Борисови те глупаци как защитават сляпо своя лидер хахахах после не се чудете защо ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАХА ЗА РАДЕВ КЪДЕ СА МИЛЯРДИТЕ БЕ ГЕРБЕРИ

Заложете на Маямата!

От близо 3 години Черепа води война с ББ, но троловете на Радевата хунта се опитват да наложат идеята, че Борисов е въпросния лидер. Като споменахме Радев - той отглежда един Пламен Узунов в президентството... Само тези 2 факта показват, че много вероятно лидера да е от коалицията анти ГЕРБ. Като добавим и факта, че Черепа е дългогодишен спонсор на БСП..... И всички освен герб натискат за премахване на спец прокуратурата и спец съда, което живо интересува Черепа. Предполагам той си плаща, за да се правят политици на кретени с подобни искания

Троле а колко клинки сте отгледали вие бе.. За 12 години ви липсват МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ БЕ МАНГО

Ами питай Орешарски и финансовото му министър че, които фалираха КТБ. Колко милиарда загуби държавата там. А колко процента рейтинг изгубихме? Аааа, да, като ви пишат опорките тези факти ги пропускат, нали

Добре пак се оправдавате с Орешарски а него го няма от 10 години... Какво вие направихте срещу Орешарски защо не е в затвора ??? Само плямпате ама....

Абе виете срещу черепа ама той е човека подал сигнал в САЩ... Ама нали сте прости тролове

Ти май си по-прост, щом вярваш на международно признат лъжец и манипулатор - Васко педер-аста, по прякор Черепа. Спец службите на Щатите точно през разследвания престъпник ще събират инфо, да-да...

Ти трябва да тъп да гласуваш за ГЕРБ след като са откраднали милярди левове

Коментари - Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков | Днес.dir.bg

Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков

Опираме се на върховенството на закона, когато говорим за корупция, заяви Херо Мустафа. От американското министерство на финансите са готови да работят с българските институции за санкциите

Обратно в новината

Коментари - Държавният департамент на САЩ не казва кой е политическият лидер, подкупван от Божков | Днес.dir.bg

Коментари

Ами ясно е , че става дума подкуп на управлявалите гербаджии и едни 700 милиона. Божков назовава Горанов , в чиито ресор са тези 700 милиона и Бойко , който стои най-отгоре и чиято собственост е партията и държавата..

Радев: "Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители" https://www.mediapool.bg/radev-smushtavashto-e-che-bozhkov-zvuchi-po-ubeditelno-ot-negovite-obviniteli-news308405.html

То е ясно кой е подкупвал черепа - Тиквоча. Американците не му казват името защото го гласят за нов кабинет Б 4.

Че адски грозни жени се занимават с политика

Нали е инвестирал милиарди за морално остарели железа. Безплатно им е дал земята за американски военни бази, тайни затвори, лаборатории за биологично оръжие. Боко е предател и трябва да бъде съден за това.

Ясно е кого е подкупвал Черепа това е шпаклата той е много алчен за пари и власт

Пишете грамотно, за да не се получава двусмислие. Не се казва "Държаният", а "Държавният" департамент.

Както каза самият Божков на един депутат от БСП, той Радев сега да назначи правилните хора.

Знаем, че зеленият чорап е руска подлога и назначи хора на Божков във властта. Защо САЩ реагира точно сега? Срещу кого се използват парите на Божков и Пеевски? Парите на Божков със сигурност се използват срещу ГЕРБ. Парите на Пеевски, със сигурност се използват за ДПС.

На Черепа му се стъжни яко!!!!!! Вече е политически (и не само!) труп! А сега боклуци руски да ви стане ясно как Баце ще го вкара четвъртит на всички плужеци изпълзяли от месец от дупките си. Баце на бел кон!!!!!!!!!!! А фатмака посърнал като препикано мушкато, гузен нещо гьотверена. май той ще излезе корумпирания политик, ха ха!!

Да се обзаложим ли ;)

Върховенството на кой закон ма?!

Фатмаков ще да е ....

Ние случихме на ПРЕЗИДЕНТ, завършил две школи в САЩ по стретугическо управление. Онзи голия и тлъст на снимката с кюлчетата злато, парите и голия пищов се чеше по мекия маркуч и вие от завист и длоба кам ГЕНЕРАЛА от ВВС, говорещ два западни езици РАДЕВ! Идва

Дано немският му да не като като английският език.

''P.S. : Сергей Магнитски е адвокатът, загинал в затвор в Русия, защитавайки "олигарха" Бил Браудър, несправедиво обвинен в укриване на данъци".'' уточнете си нещата че май саде вие незнаете кой е Магнитски и каквсички видетели срещу Бил се отпрашват към отвдното...

Ами не му знаят името в департамента а и ''разследванията'' на гешевтарията което са използвали според тях не смее да го използва:)))) че само по певдоним го знаят ''кореноплодно'' растение

булчето маяма ходи да проси пари от черепа и беше държавен служител!!!

Щом САЩ имат информация и официално обвиняват.... ...Защо Прикриват политиците-Престъпниците които са получили 65 милиона подкуп от олигарха Божков?? Защо САЩ Прикриват Престъпността и Корупцията в България?

Палестинка, изповядваща юдео-протестантска религия ! Промит мозък!

Едно голямо Браво и Благодарност към Херо Мустафа!

Абе не можаха ли да ни пратят някой по противно изглеждащ от НП ХМ......

Затова преди два дена Бойко ходи в ам. посолство , затова няма да го кажат !

Сякаш пък ние незнаем кой по пантофки притича снощи при ''мацето'' от снимката.....

Та той даже и не проумява какво значи ''подкупван'' и какво значи ''рекетиран'' ама вие искате да каже кой е рекетиращия не само Божков...

Те американците сигурно са прави... ама Магнитски няма юридическо образование и затова няма как да е бил адвокат, но пък е бил икономист, консултирал Браудър как да укрива данъци, а по някакво странно стечение на обстоятелствата всички свидетели за машинациите на Браудър измират, повечето още преди да влязат в следствения арест;)

Като не иска да не казва, ние си го знаем. Мунчо вън!

По - рано тази година Божков също е планирал да осигури парична сума за бивше българско длъжностно лице и за български политик, с цел Божков да бъде подпомогнат да създаде канал, през който руски политически лидери да оказват влияние върху български правителствени служители". В случая трябва да сме благодарни на САЩ ! Колко е жалко политици , олигарси , биснесмени , хора от правителството, от службите да продават родината си ! Затова сме бедни, намаляваме и бягаме от България !

А може ли да е Мая Манолова? https://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/bojkov-kum-borisov-maia-manolova-idva-za-poddrujka-otkazal-sum-i

Че той Божков сам каза,че е давал пари на Горанов и Борисов! Американците да не падат от космоса? Сигурно не знаят и кой е мутра номер 1 на България!

Янките няма да кажат името по ред причини. Идват избори, хванали са яко Боце...извинете, неназования политически лидер за топките и вече могат да го осукват, както си искат.

ГЕРБ и да спечели изобите, за всички е ясно, че няма да може да състави правителство! ГЕРБ ще бъде в опозиция!

Шило

Определено и слава Богу! Ама все още ги има, а те не си правят плановете за двн-два напред. ГЕРБ няма да управляват вече, но са факт. И, колкото повече, толкова повече политици на конци

Прав си. И ще ръсят глупости и ще правят спънки за съжаление на цялата дъргава. НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА да влизат в парламента.

Шило, Въртиш се като шило. Разкриха ви руските връзки и сега ще ги пришиете на онези, срещу които по цял ден ревете, че в близките две седмицжи ще обявяват война на Русия. Не те ли е срам?

ПРЕЕБИ ДРУГАРЧЕ......... МУТРАТА-ОЛИГАРХ-ПРЕСТЪПНИК БОЖКОВ ЗАЕДНО С КОРУМПИРАНАТА КРАДЛИВА МУТРА АЛИ БОСТАН ТУЛУП МИСИР БАБА КОЯТО Е ВЗИМАЛА ПОДКУПИ НЕ САМО ОТ БАНДИТИ В БЪЛГАРИЯ......... А ПОЛУЧАВА ПРЕМИИ 30 СРЕБЪРНИКА ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА ОТ ТУРЦИЯ С ЦЕЛ ПРОКАРВАНЕ НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ И ДА ЛОБИРА ЗА ПРИЕМАНЕТО ИМ В ЕС. ДПС-АХМЕТ, МЕСТАН, МЮМЮН, СЮРГЮН........ КОНТРОЛИРАТ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПРОЦЕС.... ВСИЧКИТЕ КРАДЛИВИ, КОРУМПИРАНИ ПРЕДАТЕЛИ У ЕДНА КИЛИЯ ДО ЖИВОТ И КЛЮЧА ОТ КИЛИЯТА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ В...... ЧЕРНО МОРЕ

То не е трудно да се сетим кой е тоя политически лидер. Доскоро спеше с пачките и кюлчетата...Интересно какво им е обещал вчера на срещата с посланника този "лидер", за да не му обявяват името. Може би да купи още 8 самолетчета, ако стане някакво чудо и пак дойде на власт. Така е, за америкаците има 2 вида корумпирани - едни са от "нашите" и тях ги пазят за да може да ги ползват при нужда и да ги командват

Вторите осем самолета ще ги закупят независимо кои са в управлението! Нали трябва да имаме цяла ескадрила!

Така, да видим :говорят за политически лидер, сиреч да е начело на политическа сила! Говорят, че са давани подкупи на държавни служители, т.е. хора, които са могли да свършат работа на Черепа. За да стане това, трябва да са във властта. Отговорът се налага сам. А янките, Ами казват, че направеното от тях е в резултат на десет годишно разследване.

Христо Иванов Бойкикиев, лидер на ДБ, бивш министър в правителството на Борисов. Участваше в протестите, под ръководството и финансирането на въпросния олигарх-емигрант. Отговаря на всички условия.

Шило, През 2007 акциите на Холдинг Пътища се търгуваха на борсат апо 30-40 хиляди лева за една акция. ЗА ЕДНА! А през 2012 вече струваха по 2 стотинки. Според теб кога Божков е печелил обществени поръчки и по какъв начин?

Черепа не го е подкупвал Борисов! Той само му е давал милиони всеки месец през Кавал Севда и Влади Горанов, племенника на Ананиев, друг министър на Борисов!! Щото Борисов е кристално честен! Като подарък!

Тиквата подцени Черпа или по-точно се надцени. Черепа го ипонира / победи го според джудо терминологията/. И вчера Тиквоний по спешност беше привикан в посолството на САЩ, за да научи "официално новината" . Е ако и сега продължавате да си искате Еднокножника за Министър председател, значи ТОЙ е прав: "Аз съм тъп, но и вие сте ТЪПИ" !!!!!!

Следва отстраняването на Каскета. Той също е пътник. Гледайте сеира.

Излезе запис на Божков с Паунов, който е лидер на една от комунстичисеките партии. Той е партийния лидер!

Шило

От който нищо не зависи! Хахахахаха

Беше депутат! От един депутат нищо не зависи, ама ако са няколко, могат да бъдат полезни!

Е, как кой? Този, който може да свърши работа на Черепа. В законодателен аспект, контролни функции, чадър.... Та, кой можеше доскоро да му осигури този рахат? А, Бойко? Кажи си!

ББ би шута на Черепа още преди повече от 2години, след като Черепа се опита да направи държава в държавата

Как си вярвате въобще... а да ПЛАЩА ВИ СЕ

Шило

На черепа му биха шута преди няма и година. Ако трябва да бъдем точни в края на миналата. Щото спря да плаща. Писна му, най-вероятно.

Шило, След като е ясно кой кого е подкупвал, тогва защо руснаците още не са обявили, ами чакаха американците да свършат и тази работа?

Политическия лидер, на който е плащано е Слави Трифонов. ИТН са с неясно финансиране. Освен това и кандидат премиера им Антоанета Стефанова се възхищаваше на Черепа. Този лидер може и Хаджилегенов и Мая Манолова да е. Да не говорим, че Черепа е във война с ББ поне от 3 години. Така, че поне 3 години не му е плащал. Но пък плащаше протестите и си го признаваше... Освен това, Черепа е плащал за прокарване на руски интереси.. След като и ДБ се оказаха лява партия, само ГЕРБ остана в дясно, с про европейско ориентиране, про западно. Освен това прокуратурата отдавна рине около Божков и по този повод се протестира срещу Гешев близо 2 години

Доказателство нещо???

Доказателството е войната на Черепа с ББ, която вече 2 години се води. Също доказателство е срс-то, в което се обяснява как Божков плаща протеста, как Узунов е негов човек..

МилиАрдите, миличък неграмотнико, са в Цветан Василев. Откраднаха ги през фалита на КТБ, който по-късно беше обезщетение от държавата

Йахахах добре ПОВЯРВАХМЕ ТИ 10 години по късно още се оправдавате с Орешарски бахахахахахаха ебати простите гербери

Гербери май забравяте ме след Орешарски, Борисов водеше хорото... защо нищо не е направено срещу Орешарски ако е виновен. Защо Пеевски и Божков работеха с Борисов

А Радев Невнятния отглежда един Пламен Узунов при себе си в ПРЕЗИДЕНТСТВОТО... А, Черепа лично обясняваше в едно срс, че Узунов е негов човек! И къде е сега Радев, защо мълчи като бит и - бан? Сигурно от Москва не му дават още опорките, с които да се измъкне от тази ситуацийка

Ти ми отговори къде са МИЛЯРДИТЕ които липсват от хазната.

МилиАрдите, миличък неграмотнико, са в Цветан Василев. Откраднаха ги през фалита на КТБ, който по-късно беше обезщетение от държавата

Черепа е дългогодишен спонсор на БСП. Това е факт. Друг факт е, че Черепа призна, че финансира протестите, е пропусна да каже, че направо ги е купил, но ние го разбрахме това... И това са общо достъпни, известни факти.... Не ще да е ББ този лидер.

Факт е че е дал милиони на Борисов и извинявай глупако ама Борисов на кого даде да се строят магистралките??? Божков Аре спирай наркотиците

Също така каза, че е давал подкупи на Бочето през Севдето и Горанов. Едно 700 млн данъци ме плати, точно заради тези рушветчета. Има го на записи от Народното събрание как лобираха за законите, които му спестиха тези 700 млн. Умрехте, край, това беше.

Не казват, кой е политическия лидер защото, който и да посочат няма да сбъркат.

Кой беше министър????

На Путьо пудела.

??? Манолев - бивш депутат от ГЕРБ и заместник-министър? Онея двамата от ДАБЧ - хора на Каракачанов и Симеонов и предложени от тях, нацначени от Борисов Желязков - предложен за поста от ДПС Божков - признал, че е давал милиони на Власи, Севда и Борисов Пеевски - ДПС, оневиняван от Гешев и партньор на Борисов, смеен приятел на Станишев...

А Гешев в същото време лапа на Борисов и ДПС

Черепа ако можеше да докаже, че е дал пари на ББ отдавна да е разпространил доказателствата по медиите и ФБ. Обаче не може.... И затова седи в Дубай

Има доказателства Борисов да лежи до шкафче пълно с евра и килчета злато и пистолет.... Някой нещо да се е задействал??? Гешев???

Такива доказателства няма. Доказателства, събрани със незаконни СРС-та не се приемат за доказателства. Вече се установи, че тези СРС-та са незаконни.

ЛИПСВАТ ЗА СЕГА НАД 3 милярда лева Гешев гнусна педерастка подлого.... Куде си бе?

Офф, неграмотнико, пише се милиАрд!! И понеже си слабо грамотен забравяш КТБ, която Орешарски умишлено фалира. Колко милиарда ни струваше това? Май повече от 3млрд.

И след Орешарски кой беше бе глупако

Защо САЩ не се дистингират от главния виновник за всичко, който е взел подкупа и е дал политические чадър над Пеевски и Божков...къде е истината, къде е правдата, къде е демокрацията..изглежда всичко е фалш...а най големите лъжци са САЩ.

Пабло Ескобар е жив! Според латиноамерикански пластични хирурзи, Дон Пабло се е подложил на операция за смяна на пола и днес се подвизава под името Херо (нарицателно за хероин) Мустафа, който дърпа конците на ул. "Коз-Як" (къдете се твърди, че бил най-якият коз). Информатор пожелал анонимност съобщи, че Ел Патрон все още изпитва силна носталгия по родината си и за да притъпи това чувство се е установил в село Гълъбовци - в близост до София. Имението носи името "La Nueva Colombia" или Новата Колумбия - Колумб означава Гълъб и не случайно именно Гълъбовци е избраното от Дон Пабло (Херо Мустафа) село. Гълъбин Боевски е забелязван многократно заедно с дъщеря в спортна екипировка, тенис ракети и куфари да слиза пред къща в селото. Според запознати обаче, той е тотално нов човек - започнал е работа като търговски представител на Кока-Кола и отхвърля всякакви слухове, че бил привлечен от комбинацията в името на корорацията, зад което спокойно можел да практикува хобито си.

Тези се излагат - Божков бил подкупил един политик...хахаха. Божков колко политици е подкупил само той си знае. В кюпа са всичките - Радев, Борисов, Манолова, Хаджилегенов, Бабикян, Минеков, Курнела, Нинова, Слави и тн.

Хахахах незнам колко тъп трябва да си. Лично Божков е казал че е носил пари на Борисов и Горанов... къде е Гешев тука?

И ти лично го видя това нещо и повярва, нали?

А ти кака вярваш на пожарникаря крадец

Борисови те глупаци как защитават сляпо своя лидер хахахах после не се чудете защо ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАХА ЗА РАДЕВ КЪДЕ СА МИЛЯРДИТЕ БЕ ГЕРБЕРИ

Заложете на Маямата!

От близо 3 години Черепа води война с ББ, но троловете на Радевата хунта се опитват да наложат идеята, че Борисов е въпросния лидер. Като споменахме Радев - той отглежда един Пламен Узунов в президентството... Само тези 2 факта показват, че много вероятно лидера да е от коалицията анти ГЕРБ. Като добавим и факта, че Черепа е дългогодишен спонсор на БСП..... И всички освен герб натискат за премахване на спец прокуратурата и спец съда, което живо интересува Черепа. Предполагам той си плаща, за да се правят политици на кретени с подобни искания

Троле а колко клинки сте отгледали вие бе.. За 12 години ви липсват МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ БЕ МАНГО

Ами питай Орешарски и финансовото му министър че, които фалираха КТБ. Колко милиарда загуби държавата там. А колко процента рейтинг изгубихме? Аааа, да, като ви пишат опорките тези факти ги пропускат, нали

Добре пак се оправдавате с Орешарски а него го няма от 10 години... Какво вие направихте срещу Орешарски защо не е в затвора ??? Само плямпате ама....

Абе виете срещу черепа ама той е човека подал сигнал в САЩ... Ама нали сте прости тролове

Ти май си по-прост, щом вярваш на международно признат лъжец и манипулатор - Васко педер-аста, по прякор Черепа. Спец службите на Щатите точно през разследвания престъпник ще събират инфо, да-да...

Ти трябва да тъп да гласуваш за ГЕРБ след като са откраднали милярди левове