Държавата си върна контрола над Панаира

Окръжният съд в Пловдив обяви за нищожни двете увеличения на капитала на Международния панаир от декември 2006 г. и март 2007 г., с които държавата загуби мажоритарния си дял в дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Държавата си върна контрола над Панаира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден гледаме цирк по телевизията, на кой му трябват панаири?

Доказателства има, но няма кой да ги събере. Дознатели и следователи стоят под политическа шапка ( по закон) и изпълняват само политически поръчки. БСП продължава да държи със свои хора основните държавни институции и цялата съдебна система. Прокуратурата също стои под политическа шапка, тя е директно назначена от Президента и спусната от партията му БСП. Българи, ако не знаете, че ПОЛИТИЗАЦИЯТА на държавата е поведение на тоталитарната държава, а ДЕПОЛИТИЗАЦИЯТА е поведение на съвременната правова държава , не се наричайте "европейци". Именно политизацията на държавата ,повтаря старото поведение на тоталитарната държава, роди мафиотския преход и създаде мафиотска България.

че тя дърявата си е цял панаир само дето имаше под изпълнители от силвоия бизнес! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те града продадоха заедно с Марица, вие за едни канарчета плачета

За такива приватизационни нарушения с нанасяне ущърб на държавата, в белите страни ДЪРЖАВНИЦИТЕ носят първа и най-голям отговорност и отиват директно в пандиза. Защо Румен Овчаров е на свобода, защо прокуратурата не се самосезира? И защо Гергов е на свобода участвам в корупционната сделка като второ лице? За това, че държавниците НЕ носят никакво отговорност вече 20 години за грабителската приватизация, с последствие унищожение на цялата икономика и държава, няма държава България и шепа крадци и убийци на нацията продължават да управляват и седят в НС.

Панаирът е наше дело, влагаме душата си, само чалгата да живее, живот секс и деца да правим, ние добре умеем!

Дъвки и близалки...

Слави Трифонов няма да коментира темата ,защато Бойко му отказа петдесет процента влияние в ГЕРБи властта!

бой през крадливите комунистически ръце

Ще ви национализират пак наново като едно време!

интересно дали един плешив "шоумен" ще коментира това? дали големите "патриоти" около него ще отбележат тази добра новина?

А сега Румен Овчаров, какво ще го правим?

Аз съм от Пловдив и се срамувам от нашата управа ,особенно от кмета Главчо Атанасов!Той подари панаира на Гергов!

Щом си от Пловдив би трябвало да знаеш каква кочина беше Панаира преди 5-6 години и как изглежда сега ,при управлението на Б.Бонев и Гергов. Или сме на принципа :Я не сакам ,да съм добре ,сакам Вуте да е зле. Все ми е тая, чий е панаирът. Но в случая всички коментари са как е пр.......н Гергов, а не какво е състоянието на самият панаир.

Тя държавата не можеше да стопанисва добре и електро системата и БТК - за това ли ги продаде на така наречените "инвеститори" и сега стотинка не взима. Лошото стопанисване на нещо не винаги е причина да се подарява!

Крайно време беше!Браво на Трайчо Трайков!

Първанов - агента доносник, е в дъното на всичките мръсотии в България. ПЪРВАНОВ = МУБАРАК

Хайде сега другарят Румен Овчаров да последва другарят Томов и заедно в панделата...

Правилно! Много се радвам, че държавата има желание и възможност да си върне поне някои от ключовите предприятия! И как при това положение да не скачат като ощипани и президентът с неговите бойни другари /нали се говореше, че Гергов му е купил апартамента на Витошка срещу собствеността върху панаира/ и спонсори, и хамстерът крадлив, и двете анки-пулемьотчици Мая и Курнелия ... Не СРСта, ами и игрален филм могат да спретнат срещу ББ и ЦЦ, само и само да докажат, че те са лошите! Но ние все още имаме някаква възможност да оценяваме нещата по достойнство!

веднаж и ти да ми харесаш

Окръжният съд в Пловдив обяви за нищожни двете увеличения на капитала на Международния панаир от декември 2006 г. и март 2007 г., с които държавата загуби мажоритарния си дял в дружеството. Решението е от 28.01 и може да бъде обжалвано в двеседмичен срок пред Апелативния съд съобщиха от министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Браво! Най-после светлина в тунела! Има надежда! Надявам се това да е само началото на възстановяването на пладнешки ограбената държавна собственост! Аз лично за по-бързо бих направил национализация на всичко откраднато със закон! Хайде, къде са сега червените кхмери да оплюят Бойко, че е говорил по телефона за 2 цистерни с бира?! Тези досега 30 години само си подаряваха и разграбваха и никой нищо не протестираше, а сега - голяма врява и писъци за 6 апартамента и 2 телефонни разговора!... А на свинаря кой му даде панаира?!... А оставаше Овчаров за пари да не даде на Гергов Панаира!... Комуняга (не комунист!) с власт си е престъпник от край време!... Овчаров - директно в панделата!

Айде сега и ЦУМ и всичко гепено от ком.гладни копелета.Чакам нешто и за Р.овч и за всички РОДОВЕ безродни обрекли народа на мизерия!

не ми бъркай правописа,а и за политика се мъчиш да говориш...

Имаше една песен......"Комунистите родината ограбват, комсомолците след тях вървят!" Време е да плащат свинете мръсни. Не тези на Гергов, червените имам предвид.

Г-н Трайков ! Свалям Ви шапка !!!

Като мине обжалването да не си сложиш шапката обратно.

Дано да няма за какво, нали ММ ?!

Браво на Герб!

Започнахте господа управници и не спираите ,сега е ред на ЕРД-енерго-кожодерите.

Бре, да не повярваш. Нещо позитивно този ден.

Забелязвате ли, че червените писарушки ги няма. Няма ги, защото са се свили и се крият. Много е лесно да плюеш глупости по цял ден, но когато опре до твоите простотии, се скътаваш и все едно те няма. Ама те така си действат - партизанската. Чакат Гоце и Алексей да спуснат нов компромат и тогава отново ще ги видим в целия им блясък.

аз не съм нито червен нито оранжев и т. н. и много се радвам на такива новини,нека се действа с всички мошеници безкомпромисно,независимо от коя партия са и кой ги е разубличил ,а не да гледам как бойковата мафия си разчиства територии и всичко е постарому с нови изпълнители...

"66", може ли още един път да се изкажеш, че нещо не те разбрах???

То хубаво го е върнал ама дали ще бъде върнат в същото положение нали някой палати са продадени или други заложени .Пак друг ще връщат парите май.

Ред е на ЕРД-тата - ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН - вън от България

Голямо рИване ще падне...........руския агент Гергов мултимилионер и настоящ члена на ВПС на партията на ''бедните'' (?!?!?!) му взеха откраднатото..........ду.ха.йте го комунета !

Браво!Има надежда!Надявам се това да е само началото на възстановяването на пладнешки ограбената държавна собственост!Аз лично за по-бързо бих направил национализация на всичко откраднато със закон.

Хайде, къде са червените кхмери да плюят Бойко, че говорил по телефона за 2 цистерни с бира. Тези до сега 30 години само си подаряваха и разграбваха и никой нищо не протестираше, а сега големи писъци за 6 апартамента и 2 телефонни разговора. А на свинаря кой му даде панаира ? - Бойко е виновен!!!

А оставаше Овчаров за пари да не даде на Гергов Панаира. Комунист с власт си е престъпник от край време.

А антикомунистите са триж по-големи!!!!

ква е тая ретро-дума 'триж' бе тва от някои съветски колхоз ли го научи

Овчаров - в панделата!

Тоя Овчаров от БСП ли е? Те нали са най-принципните и чисти хора, кво става?

Ако не ми върнат Панаира ще пусна вътре прасетата.

Приятелят ти по маса Гоце ще удари едно рамо, споко