Борис Кърчев: Фирмите ми не са били длъжници на държавата

Заявявам, че към датите, когато съм излязъл като съдружник от двете дружества „КТВ” и „Би Би Си Кейбъл”, те не са имали никакви задължения към държавата.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако се беше записал в бсп нямаше да имаш никакви проблеми - те пазят мошениците като теб и корнела.

Тоя ми беше шефче, ако знаете къв долен боклук е и колко е проз горкия ама е послушко и стана дипутатин , има добър нюх в далаверите

А защо ли данните от нап друго показват???Лъжат мажат и се надяват на още баламурници да им се връзват..

Разровиш ли го ще мирише и ще вони като отрова (по Вапцаров). Откак ГЕРБ ги измести от общинската управа останаха без доходи от далавери и започнаха да се ядат един друг. Неслучайно много години подред от БСП няма избран казанлъшки депутат. Който бесепар е успял да се измъкне по партийната йерархия не е пожелал да се връща в родния си град. Напуснаха ги знакови фигури от бизнеса. Най-накрая ще останат Васил Самарски и Славка Самарска с купчина некролози на починали от старост последователи. Тъй като имат погребална агенция това се държи на стриктен отчет.

Заявявам, че на тоз кърлеж не вярвам.

kirchevo

Влезне ли някой в ОБЯСНИТЕЛЕН режим , ЯСНА е работата.

Не зная кой крив и кой прав, но липса на задължения към даден момент не винаги е достатъчно. Когато се издава НАП само удостоверява, че няма непросрочени декларирани задължения. Ако НАП направи проверка след време и установи недеклариарни задължения за стария период? Така, че само НАП може да се произнесе по въпроса.

Нещо повече - удостоверението от НАП се отнася за липса на задължения по влезли в сила ревизионни актове и въобще не означава, че една фирма няма задължения, а че те, ако реално ги има, независимо дали са декларирани или не, все още не са станали незабавно изискуеми.

Уважаеми г-н Кърчев, Факта, че може и някой член на БСП да има прегрешения към бюджета по никакъв начин не Ви оневинява. Всеизвестен факт е , че ГЕРБ толерира кражбите от бюджета и еврофондовете, защото прибира част от парите и рекетира фирмите. За справка "АГРОМАКС" и др.

политици сте един дол дренки да ви ебна у гламерете

Тоя в кой комунизъм още живее - държавата та държавата? Извършил е финансови престъпления и трябва да ги излежи ефективно а имуществото му конфискувано.

Много точно. Има НАП, прокуратура, съд. Те да решават тези неща, а не местната червена кабеларка.