ДАНС и ГДБОП нахлуха в Медицинския университет (обновена)

Антимафиоти и агенти на ДАНС нахлуха в Медицинския университет в София. Запечатани са кабинети на ръководители и административни служители.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС и ГДБОП нахлуха в Медицинския университет (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато преди 3 години попитах с официално писмо зам декан за чуждите студенти какво да правя тези, които изобщо не идват на лекции (убедена съм, че трябва да бъдат отстранявани без начение дали са чуждестранни или български!) бях подложена на унижения от факултетния съвет и трябваше да подпиша декларация ( аз си я съчиних!) че "в съответствие с политиката" ( не правилника!) на факултета "няма да притеснявам" студентите! СРАМ СРАМ! СРАМ! За Декана, фамилията му и близкото обкръжение няма закон! Вземат се решения от фак съвет, които не са от негова компетентност. Академичен съвет приема "Етичен кодекс на преподавателя и служителя!!!". Случаят с тези престъпни явления днес е само върха на аисберга. Когато преди две години сезирах за същите безобразия Министерство на образованието получих само любезни оговори без никакви действия. Дано поне сега се стреснат и сезират министерския съвет да вземе на сериозно "автономните" безобразия на ръководствата на НЕАВТОНОМНИТЕ ВУЗОВЕ! образованието да стане приоритет, а не само да ронят крокодилски сълзи за заминаващите най-добри и да се чудят как да произвеждат "обслужващи" за така наречения бизес! Бог да ни е на помощ! Ако сега не се изчисти тази отрова на алността, невежеството и арогантността, нищо добро не ни чака, нито децата на същите тези самозабравили се "лекари" "учени" и "преподаватели"! И нека само някой ми обясни как бившия ректор, който е подсъден, беше председател на комисията по чесване на 100 годишнината! спирам до тук нека всички вземат отношение и да се спасим.

Браво Колега, Точно така е и в нашия факултет по дентална медицина, София. Чуждестранните студенти имат по-висок среден успех от българските по дисциплината "хирургична стоматология". Нашият декан е над 69 години, няма приемно време, почти не се появява на работа, но се хвали, че всяка нова година е канен в Турция от една особено интелигентна студентка, която е завършила! Наложи се да дам на прокурор зам деканката по учебната работа затова, че ме беше разписала в книжка на турска студентка, която не беше дошла на нито една лекция!!

резил,резил,резил... а да видим сега дали ще публикувате и новата информация,че всичко е балон!!!Препишете от другите или сами се заинтересувайте... https://link/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%84/

Кога ще дойде времето и на другите ВУЗ-ве, има още за "проверка".

имат и пари за откуп, спокойно

Тези от Медицинския университет са за затвора.Това не са лекари по душа и призвание те са истински търговци.Най-страшното е , че след като завършат студентите получават стабилно образование в областта на търговията с човешкия живот и страдание.Влезте само на паркинга да видите какви немски москвичи и лади карат "бедните" преподаватели и и лекари от Алекнадровска болница.Повечето не са лекари а истински търгаши.Те също не си дават сметка , че и за тях няма бягане от ул.Здраве 2 / за незнаещите там се намира патонанатомията или още наречена морга/.Ще си отидат с това с което ги облекат близките.Лакомията е като пространството.

Колеги-студенти, не четете за изпити. Ваньомитевци не се интересуват от знанията ви, а от кинтите на родителите ви. Плащайте си и не си губете времето и нервите - ваньомитевщината е новата българска прокоба!

Каквито са ни управляващите - такива са ни и университетите !!!

Безобразията в днешна България следват едно след друго. Всеки ден. Страната ни плаче за социализъм.

Професорски и доцентски титли се раздават на килограм на принципа - аз на тебе, ти на мене. Т. нар. "професори", "доценти" и "асистенти" бачкат клинични проучвания на фармацевтичните фирми( от които много от тях са милионери) и не си и помислят за научна дейност.

Ситуацията във Медицинските вузове у нас е отчайваща! Печалбарство, липса на преподаване( от флашки се прожектират записани лекции), приемат се вякакви неграмотници от Европа - срещу заплащане, естествено. Българските студенти биват унижавани, късани, гаврят се откровено с тях защото не носят толкова пари като чужденците...Неописуемо е!

Браво Колега, Точно така е и в нашия факултет по дентална медицина, София. Чуждестранните студенти имат по-висок среден успех от българските по дисциплината "хирургична стоматология". Нашият декан е над 69 години, няма приемно време, почти не се появява на работа, но се хвали, че всяка нова година е канен в Турция от една особено интелигентна студентка, която е завършила! Наложи се да дам на прокурор зам деканката по учебната работа затова, че ме беше разписала в книжка на турска студентка, която не беше дошла на нито една лекция!!

Похвално, значи искат да се върнат и да си доучат.

"Мутротиквата даде пари на еничарите и те нахлуха в университет, а не в циганските махали, защото ги е страх от мангалите. " ,а иначе управление тип-цялата пара в свирката!

Черепа е казал на Митьо Очите пред Галеви и Брендо че в университетите е престъпната мафия и слугата им цацов дейктва

Тези арабчета да не са на другаря Фатик роднини

Справиха се с престъпността и и фирмите, започнаха Университети. Срамно, жалко, нелепо и грозно

Педалчетата с бронежилетки най ме кефят

а хиликоптеро и подводницата изпратени ли са при теди престъпници

"Условна присъда за ултрас заради убийство" а тези с какво се занимават...

Боко-о-о-о, тези твои юнаци изпратиха и студентите при екоактивистите в защита на Пирин.

когато и да ги хванеш, когато и да ги затвориш в кауша- винаги е късно. Хипократовата клетва е безнадежно остарял и лишен от смисъл текст. Истината е в парите.

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница "Майчин дом". Лекарите отстраниха две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние, Такава операция се среща много рядко и е много сложна, защото се извършва по време на бременността, без плодът да бъде засегнат. "Началникът на отделение "Високорискова бременност със сектор инфекции и бременност" доц. Дяволов, в екип с началника на Първа гинекологична болница и зам.-директор на "Майчин дом" доц. Славчев и д-р Петракиева се справиха блестящо. Това е още едно доказателство, че специалистите в нашата болница са най-добрите в цялата страна." каза изпълнителният директор на "Майчин дом", доц. Иван Костов.

след като затвориха заводи, фабрики, училища, болници сега да затворят и университетите, какво се мотат, всичко да се заравни и бб3 да сади картофи

не са получили 70% и кого плашат - гаргите. Върховна простотия и гнусен рекет!

Проверката на постъпила информация от този характер се извършва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на документацията от експери.Демонстриране на сила във университет ползващ се от автономия е доказателство за интелектуален дефицит, опит за сплашване и репресия.Недопустимо е да се прилагат такива действия спрямо стотици студенти и преподаватели със обяснението ,че трябва да се задържат отделни лица- в случаят двама студенти от арабски произход.Лицата,които са предложили такава " операция" и тези,които са я разрешили трябва да отговарят и понесат санкции за това безобразие!И нещо много важно- не винаги написаното в документи със гриф " стр.секретно" е истина.

Ти да видиш къде се криела заплахата за националната сигурност...

Проверка на инфо от подобен характер се извършва ЕЛЕМЕНТАРНО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО чрез анализ на документацията от експерти.Демонстрацията на сила и власт във университет ползващ се със автономия, е проява на интелектуален дефицит,непознаване на Закона

На тях им дайте 20 милиона за награда.

Едно време плащаха на наемни убийци за мокри поръчки, сега плащат на лекари, за да допускат грешки. Хем по-евтино, хем по-чисто.

.....организирана престъпна група, извършвала нерегламентиран прием на чуждестранни студенти....може би срещу заплащане.От детските ясли до университетите всичко е омотано.След това- във властта,пречистени и изпрани!

Проверките да обхванат всички МУ в страната. Изпитите да се контролират от държавата. Всички завършващи с 10 год. договори за работа в българската здравна система(изключвам платеното). Не съм съгласен с моите пари на данъкоплатец да им се плаща образованието а после бягат в чужбина. Който иска да си плати образованието пък където иска да ходи после.

Тъпчо, и за не съм съгласен с моите данъци да се обучават твоите деца, след като моите вече работят!

И не само за МУ, всички университети! Завършили в НСА специалност "футбол" да ритат само в Бг! Завършилите информатика да кодират само на български език!

Като ми дойдеш с апандицит, си приготви едни 50 бона за операцията, щом не плщаш данъци и осигуровки....

Как пък решиха да нахлуят точно в деня на дипломирането...Поръчкова история...

Ами направо да нахлуват и в останалите университети. Никакъв вариант няма да ззнаят прадварително какви са намеренията на кандидатстудентите. Като почнеш от СУ до последния - всички си запълват местата с нередовно приети, а прием срещу заплащане е повече от желан.

Трябвало е да ги заградят със джандармерия.Всъщност след,като някой е приет в университета има ли някакви ограничения да се мота насам натам?

Представете си ако полицията беше нахлула в гръцки университет - Атина щеше да бъде изгорена, а Ципрас - обесен! Тука сме си мишлета....

При нас в академията на ме ве рето изобщо не се полагат изпити- по закон! И кви кадри излизат.....

Показно на Боко пред европейските гости.

Здравеняците от ДАНС И ГДБОП са имали спешна нужда от лечение! Странно, че все още по традиция лекарите се свързват с Хипократ, с когото отдавна вече нямат нищо общо, поне повечето. Медицината се обърна на машина за бизнес и пари. Много по-разумна награда там би бил златен телец, а не златен Хипократ.

Циркаджии!Едно време влязоха с качулки,маски и автомати в БФС и извлякоха съдията леков, бяха събрали сума ти журналисти да ги снимат как се борят с организираната престъпност.За неграмотните- тия служби по организираната престъпност са различни от полицаите,там нещата отдавна са отишли на изуй гащи.

Проверете и в ХТУ дали няма. Там кой знае на какво ги учат!

Кой разреши на еничари да нахлуват в университет? Или не живеем в свободна държава , а в мутромилиционеска кочина? Мутротиквата даде пари на еничарите и те нахлуха в университет, а не в циганските махали, защото ги е страх от мангалите.

само да не стане като с купените шофьорски книжки и резултата по пътищата

Да дойдат в Старозагорския, да видят що нещо, що палестинци, що пара пада, без да учат.

Полицеите лапнаха 100 милиона и сега симулират дейност. Инак у гората до Перник целото полицейско войнство, барабар с кучета и фърколети фана разбивачите на банкомати за...ая работа.

А в Софийския кога? Ами че те са същите крадци, ако не и по-големи.

бащи, селяци зарнари, плащат хиляди, за курцове, на химици и био лошки, а някакви, техни деца влизат без изпити, с едни препораки, от техните курцови, представeни на устни изпити !!

на МЕДИЦИНСКИЯ ФАКУЛТЕТ на СУ.. Дет правителството лично са огрижи да бастиса действаща гимназия заради факултето.. А сега сами си вижте КОЙ Е ДЕКАН на тоз факултет.. За да си видите в чия полза държавната бухалка се стовари върху МА..

B "Cпешен цента" на MA, група организирани садисти се гавриха Eдин час, с тялото на пациент, с тежка дихателна недостатаност и го пратиха у дома c abokata. пациента има документ от "Pрегледа", и иска да им ходи на свиждания, в затвора нека го прочетат, и да започнат да ухажват баи Cтаври, в центлалния, Cофия, за две килии, по трима а за шевката килiя с "доживотни" двама дядо данчо

МУ няма спешен център...

"Алчността на хората в системата погубва системата, а с това и хората в нея!" не знам кой го е казал но е мноооого вярно

Има свидетели . Акцията на ДАНС и Полицията е заради една туркиня която иска да завърши без Изпити и да стане Лекар . Баща и е от ДПС .

Така се постъпва с гюленисти, няма 6-5.