ДАНС разби канал за бежанци в София (снимки)

Канал за нелегална миграция от Близкия изток към България и Западна Европа бе разбит при съвместна акция на ДАНС и МВР в София. Задържани са 4-ма организатори.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС разби канал за бежанци в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mahalite v kvartalite e palno s bejanci , kakva e borbata s teh ne znam no ima i sega

Kolko li teroristi ot idil ima u nas stom tolkova lesno se vliza nelegalno

да са живи и здрави, аз че ги сменим каналите ВиК

ДАНС, не спирайте мигрантите, защото не могат да ни оправят генофонда както планира стрина Сталинка.

ИМА КАНАЛИ, ЗАЩОТО НЯМА АДЕКВАТНИ НАКАЗАНИЯ! "...отнемане на правото на пребиваване в България, принудително отвеждане до границата, експулсиране и забрана за влизане в страната за срок от 5 години."  Не разбрах къде е наказанието???!!! Идват, вършат незаконна дейност, "...застрашаване на националната сигурност..." и държавата им плаща обратния път? И работата на полицията по залавянето им, задържане и т.н.?  Що не чукат камъни за 5 години, че предварително да се замислят дали да са каналджии? Да си отработят разходите за полиция, съд и всичко, свъзано с експулсирането...

Така и не разбраха нашите политици, че голямия проблем в България са циганите, а не бежанците.

Скоро циганите ще ти се струват като палави дечица сравнение с орките.

Чудя се дали тези момчета от ДАНС не далтонисти - само бежанци хващат....

Организаторите да се екстрадират (изпратят) в Алепо на бойците от ИДИЛ

ТОЛКОВА УМНИ ХОРА ИМА САМО ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕРПИ ОПИТ И ПОЗНАНИЯ................. НЕ Е ВЪЗМОЖНО НИТО ЕДИН ПРОБЛЕМ КАКЪВТО И ДА Е ДА НЯМА РЕШЕНИЕ!?

сигурен съм, че направеното е капка в морето в сравнение с цялостното състояние на нещата. Все пак е добре, че мвр се раздвижи.

Цитат от статията: "Във връзка с установените факти и обстоятелства със заповед на председателя на ДАНС на организаторите на канала са наложени принудителни административни мерки отнемане на правото на пребиваване в България, принудително отвеждане до границата, експулсиране и забрана за влизане в страната за срок от 5 години." Моля?! Само това ли е?! Нещо за съд и ефективна присъда поне десет години няма ли?! Значи просто са ги потупали по рамото?! Май и данс имат участие в канала?!

Еййй, гати му ДАНСА , направо онемях .., операция и канали ...голяма работа са , браво .

Този го разбиха, но една лястовица пролет не прави. Колко такива канали има?

Евала на ДАНС тоя път. Огранизаторите директно на автобуса и да се махат от нашето отечество!!!

Не! Трябва да ги съдят. Иначе ще броят завръщането си за безплатна екскурзия и други ще искат да дойдат.

Браво. Край на нелегалните имигранти. Сега какво ще правите? Престъпността разбита, емигрантите разбити.... Защо не вземете да разбиете и циганите?

главния юрисконсулт зорничка ми е приятелка

тя отдавна работи при бежанците

Ул.Цар Симеон в момента е като декор за ''Планетата на маймуните''. А като ги хванаха какво? Безмислени действия, няма да ги върнат там откъдето са. Какво стана с оградата, опънаха ли телта? То стана за виц вече работата! Що за хора ни управляват?!

Няма защо да се учудвате. В страните от ЕвроГейския Халифат е така-навсякъде са наводнени от емигранти. А България е член на същия този ЕвроГейски Халифат. Така,че екшънът тепърва започва! :) Ще гледаме сеир.:)

Щото в рАсия няма имигранти и арабели ;)) Путя стана пръв приятел с Рамзан Кадиров, който допреди 5 години режеше руски глави, даже столицата вече и казват Масквабад. Другарю рубладжия, проверявай си опорните точки преди copy/paste !

Орлин Данев

Много правилно си си турил този НИК.:) Тъй като във вашето НПО не правят разлика,аз да те"отворя"КОЙ-КОЙ е! :) 1) Рамзан Кадыров освен приятел на Дядя Вова е и мой приятел(във Фейсбук) 2) Бойците на Рамзан Кадыров са "светски"мюсюлмани- те режат главите на извратените мюсюлмани-тези от ИДИЛ и Ал Кайда.

Защо ги наричат имигранти? Тези са закононарушители и следва да се третират като такива. Мен ако ме спипат, че съм влязъл незаконно в Сирия или Турция дали ще ме черпят кафе? Не мисля. А сега цялата тази измет - вън.

А ти защо трябва да влизаш незаконно било в Сирия,било в Турция? :) В Турция можеш да си влезеш законно,когато пожелаеш- кеф ти на пазар,кеф ти на плаж! :) В Сирия също можеш да влезеш законно,-стига предварително да си се определил на чия страна ще се биеш- на страната на Башар Асад,или на страната на ИДИЛ. И разбира се да си носиш по-голяма туба с вазелин,или шише със зехтин.:)....Защото,които и от враждуващите страни да те гепят- няма да ти е лесно! :)

Сидеров отново беше много прав и време е да му се гласува изненадващо да управлява българия.С организирането на ислямски терор под форма на борци за свобода и арабски пролети, американските служби и Пентагонът дестабилизираха не само Изтока, но и Европа. Стотици хиляди нелегални емигранти нахлуха в Стария континент и довършиха дехристиянизирането на Европа, започнато от масоните още по времето на т. нар. просвещение и модерна епоха. Днес в договора за ЕС няма позоваване на християнските ценности и на Бог, а на някакви общочовешки, сякаш може да има човешки ценности без Бог, добави националистът.

Няма да му се гласува доверие на Сидеров по една причина: Българският народ е твърде малък,но пък за сметка на това изключително прост народ.:)

това са отнася особено за едни 4.5% от гласувалите през 2014

ГЕРБЕРАСТКАТА РУСОФИЛСКА ИЗМЕТ СЕ ОПИТВА ДА НИ БАЛАМОСВА С "УСПЕХИТЕ" СИ.

Всички Общини ДА ВЪВЕДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ на всеки новопристигнал !!! Само така, ще може да се наблюдава от институциите съмнителните движения, било то на емигранти или роми! ДА СЕ ЗАГРАДИ разградения двор, с който се разреши на всякаква измет да "лази" по земите ни!!! ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СИ ВЛЕЗНАТ в ролята на защитник на народ и държава, ето това искаме българите!

ВЪН, БЪН от държавата ни на ЦЯЛАТА ПАСМИНА, НЕ ИСКАМЕ ЕМИГРАНТИ! ДА СЕ МИНИРАТ всичките ни граници и ДА СЕ ОБЕЗГЛАВЯТ каналджиите, които ги внасят нелегално!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и всички трябва да реагираме задружно, за да не закъснеем фатално!!!

Ами като не искате емигранти,защо гласувате за ГЕРБ,БСП,Реформаторския Блок, ДПС,Патриотичния Фронт,АБВ, ББЦ(на Бареков)и РЗС(на Яне)? Защо гласувате,за тази продажна и слугинажна на ПАЩ и ЕХ измет? :)

Щот ако гласуваме за Атака, че останте само ти, Волен, Деската и още 20тина тука

....ПОНЯТНО - КРАЯ НА МЕСЕЦА Е - НЕ СА ЗАРАБОТИЛИ ДОСТАТЪЧНО РУШВЕТ.....

Да ремонтираме лагера в Белене и висчките - там!

Eдна забележка: те да го ремонтират.

Орлин Данев

Трета забележка: ПАЩ и ЕХ ще го ремонтират,за да вкарат там българите, в полза на емигрантите:)

Експулсация!!!!! Вън!!!! Не ги искаме тук,не ги знаем,какви са,влизат без никакви документи,че и нелегално,това е противозаконно,вън,да си заминават там,от,където са дошли! В София се напълни с всякаква паплач от Африка и Азия,ходят забулени,мъжете с фесове и фереджета,чаршафи и т.н.! Те идват тук и започват да искат ние да спазваме техните правила,хем са в чужда държава,но,когато ние отидем в тяхната нямаме никакви права и дори при най малкото нарушение те колят!!! Не искаме фесове,чаршафи и забулени жени да се разхождат по улиците ни!!!! Спазвайте нашите закони и обичай,както спазваме ние вашите във вашите държави!На,който не му изнася,ВЪН!!! Не сте желани тук и никога няма да бъдете желани!

Повечето българи мислят така, освен управляващите. Те не ходят по улиците и не срещат "гостите", живеят в друг свят и изпълняват, каквото им нареждат по-силните. Безгръбначни лакеи.

Като не искате емигрантите не гласувайте за лакеите и васалите на ПАЩ и ЕХ!:) в състав: ГЕРБ, БСП, Реформаторския Блок, ДПС, АБВ, ББЦ(на Бареков), Патриотичния Фронт и РЗС(на Яне). Гласувайте за нашата АТАКА!

Абе да те питам само, Кузов от Атака ли беше?

Във връзка с бежанския проблем общината в София може да въведе, макар и временно, изисквания за задължителна адресна регистрация за всеки пребиваващ в столицата за работа или учение . При констатиране на липса на такава - по родните места! Това ще помогне и за регулиране и на ромското присъствие, което е бедствие за цели райони в града. Ако някой се чувства с нарушени права, то бих искала да му напомня за правата на данъкоплатците, живеещи в постоянен стрес и осигуряващи прехраната и помощите на безработните.Ако някои групи живеят така или иначе само от социални помощи или детски добавки, то не виждам реални основания да ги получават в София, а не по родните си места.

Общината в София НИЩО не може да въведе,защото е съставена от политически партии-слугинажни и васални на ПАЩ и ЕХ! :)

Бравооо! Крайно време е да въведат ред в града и да върнат историческия център на гражданите.

За да "въведат ред" трябва да заловят и експулсират не 35, а 35000 орки. Другото е имитиране на дейност и евтин ПР.

Уважаеми ДИРски цензори, Моля, когато решите да цензурирате някой, поне му трийте ЦЕЛИЯ коментар. Като триете само отделни фрази или думи създавате фалшиво усещане за неграмотност.

със специалния статут ,който ни беше издействал бат бойко? бахти наглите имигранти дет го туриха на *ура си тоя статут !

add е турчи и провокатор,не му се вързваите на провокациите

Не позна.Определям себе си като демократ - свободен човек който иска да си остане такъв

Язе па познавам един , дека се самоопределяше кат Рамзес 2ри, и искаше да си остане такъв, ама ...

someone

да се обявят за бежанци по каналния ред и да получат помощ. не разбирам защо се крият по този начин и будят съмнение. да излязат на светло.

защото НЕ СА БЕЖАНЦИ а нелегални емигранти, повечето нямат нищо общо със Сирия, а част от тях - просто няма начин, при такова меле - са ИДИЛ-ци.

чужди граждани, които помагат на бежанци да им се отнеме правото на пребиваване и преминаване през страната!!!

Подкрепям! А на българските каналджии да им се повдигат обвинения в антидържавна дйност. Пълно е със БГ селяндури, които превозват орките от границата към големите градове с бусове, коли и камиони.

Орлин Данев

И още нещо-жените на тия каналджии обслужват сексуално емигрантите.Така каналджийските семейства печелят двойно! :)

таксата е от 2-3 х. евра на бежанец, чисти пари, няма данъци, няма нищо...

Живея в Манастирски Ливади, който не е цвете за мирисане, де, но в Центъра не съм ходила от повече от 2 месеца. Честно да ви кажа страх ме е, особено с дете на 10 месеца. Напълни се с б*клуци, ама то цялата ни столица, че и държава, са тръгнали в тази посока.

КЪДЕТО ЦАРИ ТОТАЛНА КОМУНИСТИЧЕСКО-ПРОСТАШКА ШУРО-БАДЖАНАЩИНА ВМЕСТО ДА ЛОВЯТ РУСКИТЕ ШПИОНИ ВЪВ ВЛАСТТА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЯКАКВИ ТЪПИ МАЙМУНИ!!!

Водете ги тези евро негри директно на кастинг за порно актьори.Европейската демокрация и ценности има неистова нужда и необходимост.

Не мога да повярвам, че го пиша, но социализЪма ми липсва. Да, нямаше дънки, кока-кола и банани, управляваше ни Правешки селянин, доносници и партийци простаци ни правеха луди, но сега е още по-лошо. Реално България не е държава, а жалко подобие на такава. Плаче ми се, като си помисля, че и аз участвам (макар не активно) в унищожаването на Родината ни !

Социализмът липсва само на мързеливите търтей които не могат нищо друго освен да се оплакват.Колкото и да е зле България в момента(което се дължи изцяло на социализма)в сравнение с другите западни държави- живота е стократно по добър от този преди 89-та(просто трябва да се работи а не да се мързелува както ни учеше комунизма

А случайно да ти минава мисълта, че от 1989 са изминали 26 години????????? трябва да си, за да правиш сравнения с времена отпреди четвърт век!..

Не бях стъпвала отдавна на Женски пазар , една неделя преди 2 седмици реших да проверя какво има по пазара.Бях с мъжа си, казах му на излизане от Пиротска "повече няма да стъпя тук".Араби, цигани, травестити, мърсотия до шия.2 циганета рисуваха с маркери по една пейка, казах, ако я бяха направили майките и бащите ви, щяхте ли да драскате по пейката - даже не ме погледнаха ,говореха си на цигански и се смееха на глас.Помня едно време, че на публично място не можеше да се говори на друг, освен на български език/друг да поясня :цигански и турски/Манталитета и традициите им сме длъжни да почитаме, а те законите на страната-не, те ни имат за гяури и са се впили да смучат от държавата като кърлежи.В моя град, в моята страна, аз спрях да ходя там където с моите данъци са построили Женски пазар, така лека полека ще ни изтласкат и ще завладеят всичко,ще го оглозгат и унищожат.Това е перспективата на оставащите тука.

Това е положението! Да са ни честити "евроатлантическите ценности" - всяка чернилка има 10х повече права от белите хора. Като допълнение - "no go" зони в София, за да заприлича на истинските европейски столици - Париж, Лондон, Стокхолм. П.С. Всички сме виновни - кой с действията си, кой с бездействието си...

Расизма и ксенофобията не е добра черта

Верно ли?

Заври си толерантността

През деня, докато си вървях по бул. Христо Ботев, видях една групичка младежи (само момчета), облечени в предимно тъмни дрехи, си вървяха по платното в насрещното движение. Срещу тях идващият човек с велосипед, понеже не очакваше да останат на платното щеше да се утрепе в последния момент, защото трябваше да спре само и само да не ги удари. А всъщност на тях въобще не им пукаше, че абсолютно са потъпкали правилата за движение по пътищата.

на различни култури :)

Бих казала - сблъсък на цивилизации, защото те са останали някъде далеч назад във времето...

И въпреки всички тези почти ежедневни новини, все още е пълно с кретени, които продължават с идиотщините си: "настанете ги в пустеещите села" , "дайте им земя", "горките дечица" и т.н. БРАЙВИК, БРАЙВИК КЪДЕ СИ, КОГАТО СИ НАЙ-НУЖЕН??????????????

При положение, че пуснаха 35 000+ кандидат-терориста в България, да ми се хвалят с 35 ми се струва доста нагло. Само за 1 ден из София могат да изловят поне 2000-3000 и то без да се напъват. И то 2000-3000 изглеждащи като главорези, а не просто араби, част от които са наистина добри и нормални хора. А, че е предизборна ПР акция е вън от всякакво съмнение. 35? WTF?

Колко от шефовете на циганските хостели ще бъдат глобени? Лиценза, ще им го вземете ли?

Сега се сетиха,че този район е пълен с нелегални. Това е най-гнусното място за преминаване.

Организирано на восико ниво преселение на нехристияни в Европа с идеята за създаване на предпоставки за конфликт на религиозна основа и унищожение на християнството и исляма в името на новият световен сатаннински ред.

Hищо не е случайно,при толкова много ислямски държави хората изповядващи исляма умишлено се насочват към Европа.един ден Европа ще бъде изправена пред избора дали иска да бъде новото Kосово или да бори за своята независимост,България вече е пожертвана и ще бъде претопена от ислямската вълна с огън и меч когато броят на мюсюлманските емигранти+нашето население изповядващо ислям надвишат броя на християните.

Най-много да хванат летен грип...друго няма да хванат...

излиза, че Bulgaria е един разграден двор! Bсеки които пожелае си влиза и излиза по всяко време. Fранцuя натовари балгарските циганори на самолети и ни ги вbрна ! Hие дремем ! ще се сетим, когато стане кbсно ! що за политика ?! Kомаи г-н Bолен Cидеров е прав ! циганите си правят каквото си искат ! тyрците искат да потyрчат Balgaria ! искат да си строят дJaмии ! Dори се бyнтyват ! Aман от наглост ! Djaмии, фереджета, шамии, фесове вbн от Balgaria. Tyк не е Tyрцuя ! Tyк е Balgaria ! A дпс да се забрани ! Cам си сbздаваме проблемите ! Hаакали сме се отвсякbде ! Mладите високообразовани бbлгари се огледат, огледат и минават през терминал 2 с еднопосочен билет ! Tова продbлjaва с години ! Dо кога ??? Zа какво са ни тези правителства ??? Mного мои познати не ходят на избори да гласyват ! Aз винаги ходя ! Cега се питам има ли смисbл да гласyвам ?!

"г-н Волен Сидеров"???Много официално.А по леко с надупването

Твоят "г-н Сидеров", нито е ходил в казарма, нито има деца, и изобщо не е нормален човек.

Добре, ще ги натоварим на самолет за Сирия, но ти ще го караш!!! Става ли?

Няма проблем. Предпочитам товарен за да отворя рампата и да дръпна щурвала.

Ха дано да вземат да спретнат един атентат в п............та тези дето останат да се стреснат.Няма държава и туй то.Ще се радваме на потурване по рамото....ей неграмотници затрихте всичко.

Полицията да направи проверка за наематели във всички сгради от Самуил до Опълченска, от Сливница до Т. Александров. Никой не регистрира наематели чужденци, а такива има.

Не само че има, но има и придружаващите ги плъхове, хлебарки и т.н. мръсотии... А за циганите със "сигариии" направо не ми се говори. Само за три крачки трима туземци ми се навряха в лицето да ми предлагат. За енти път го споменавам, но файда никаква. БЕЗОБРАЗИЕ! А после онзи мошеник Ваньо Танов ли беше, какъв беше, ще ми говори за пресечена контрабанда??? Обръщай си джобовете, уважаеми, да видим къде са приходите от нея!!!

Полицията трябва да предприеме мерки и срещи наемодателите, които не регистрират своите наематели (чужденци). Ако собствениците на имоти в тези райони не мислят само за своята печалба подобни проблеми няма да има. Ако всеки следи какво става в своя имот, да видим къде ще се скрият нелегалните имигранти (ясно е че това не са бежанци).

Пак ли? Какъв е проблема да ги върнат на границата и да я преминат в обратна посока, а не да се настаняват в лагери за вечни времена? Като са влезли нелегално, сигурно без документи, не са ли престъпници? За децата жалко, но все пак е крайно време да се спре тази глупост с приемане на всеки идващ незнайно откъде.

В еврейският съюз е така.Преди 1989 година пиле не можеше да прехвръкне през границата - днес просто няма граница.За сметка на това имаме стотици нови джамии.

А кои простаци викаха "Долу комунизма!" Сега тия простаци живеят в Америка или Европа и пак ни дават акъл. Някой ден и тези тарикати ще паднат в капана.

Само балъците попадат в капана, тарикатите се кефят и си живеят живота за сметка на останалите наивници.

Като бивш граничар отпреди 89-та ще ти отговоря така:да наистина пиле не можеше да префръкне,но само еднопосочно.Хората се опитваха да избягат а ние ги спирахме.За 27 месеца на гръцката граница нямаше нито един опит да се пресече границата в посока България - точно обртаното в посока Гърция през ден(абе кой бяга от хубавото бе ей)

цецко, познавам поне 5-тима граничари, от тях 3-ма са срочно служили. Лъжеш, специално за границата с Турция - стреляло се е буквално на месо, а наградата за заловен или убит е била нечуваната отпуска. Ти си фантазьор и мошенник.

В Обеля в Петък вечерта хванаха пред един най-обикновен жилищен блок цяла тумба пешаци, такива бежанци. Те си бяха с цялото имане на гръб, мои приятели от гранична всеки ден ми говорят за тва как си играят на котка и мишка с тези хора. Положението е много ама много сериозно, но явно на никой от тея отгоре не му дреме. Вместо да си оправим огражденията по границите ние даваме 100 милиона за некви евро фондове...

Да бе, "некви еврофондове", ама знаеш ли колко парички потъват в частни джобчета от тези фондове?!!!

Няма как да знам, само мога да си представям...