Екипи на ДАНС влязоха във фонд ”Земеделие”

ДАНС и прокуратурата проверяват Държавен фонд "Земеделие". Изпълнителният директор на фонда Румен Порожанов ще бъде разследван за конфликт на интереси.

Обратно в новината

Коментари - Екипи на ДАНС влязоха във фонд ”Земеделие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е оглавил Държавен фонд "Земеделие" или Държавен резерв винаги завършва по един начин-с разследване и обвинения.

Сега ще стане като в ДАИ и министър Московски - ще се окаже, че има ОПГ и там, и че участниците (и Червеняков с тъщата и договорите) не са бил назначвани от шефа на "Земеделие" Порожанов, че той е искал да назначи други, но друг му ги е назначил и му е срал в гащите и той нищичко не знае, даже кой му ги е назначавал и защо, вкл. какво е разписвал и не е и кой е извършил многобройните измами и кражби там!

Днес чета в Дневник следното: "Европейските експерти за прокуратурата все още не са пристигнали у нас Европейските експерти, които трябваше да дойдат в началото на април, за да анализират работата на прокуратурата, все още не са пристигнали у нас. Това обяви правосъдният министър Екатерина Захариева преди заседанието на Висшия съдебен съвет..." Някой да ги помоли тези експерти да вземат и да дойдат по-скоро най-накрая, че в България нашите управници и служби побесняха и се скъсаха от имитации и активни мероприятия, завалиите! Та да може и те да мирясат - ЛУД УМОРА НЯМА!

Вече и децата, и последният идиот в България разбра как се краде в и чрез властта в България, а и на само там! Трябва да си наистина последният идиот и самозабравила се тъпоглава мутра, за да крадеш сам и да не си назначиш и подбереш хора, които да го правят и да ти се отчитат, или да си затварят очите когато други твои хороа го правят, вкл. чрез цели оргазнизирани престъпни групи. И така ти винаги да излизаш чист и неопетнен, и в най-лошия случай геройски да се изокаш - абе това са пълни глупости, не ме занимавайте с тези неша бе, къде са доказателствата, че аз съм крал или получавал парите, имам по-важни работи от това, всички, които ме критикуват и подозират са престъпници, гузни или политически мотивирани, вижте ги тях и те какво са правили и чии хора са и кой им плаща, че са гейове и соросоиди и ме нападат, щото съм им спрял престъпните схеми и парите.. И прочие познати ни до болка простотии и прозрачни лъжи.

"Екипи на ДАНС влязоха във фонд Земеделие" ДАНС и прокуратурата проверяват Държавен фонд "Земеделие"...' Жега, крайно време е да се заметат следите! Така на времето тези влязоха и в КТБ, и всички знаем какво стана...

Борисов - такива ли са достойните за теб служители - НАЛИ ТИ ГО ХВАЛЕШЕ КАКЪВ ЕКСПЕРТ Е този, дето яде боя ама явно малко му е било - то тогава още хората искаха да покажат на цяла Бългаиря и на БОРИСОВ че тоя е мошеник. Явно ДАНС трябва да се порови да види кой или кои са му любовниците, които замитат следите му - В Министерство на финансите - там има една, във фонд Земеделие - една, при ченгетата от секретните служби - едни и т.н. Сега ще му гледаме сеира - ченге, разследвано от ченгета - ЛБОРИСОВ опрявай се кадрите, че тоя се осра отвсякъде. ВЪНН и ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА ОТ ЕС!!!

Този на снимката да не е манекен на ферма за угояване? Дали знае как се копае, наторява, жъне? Дали знае как се отглежда тютюн? Изобщо дали е виждал земеделски сечива, машини и т.н.? Или вместо към полето, краката му сами го водят към чуждоземни дестинации. Такъв позор за хубавата ни плодородна земя. Аман от ТИЯ безродници, какво чакаме още....

Явно управляващи бързат да си прикрият следите - Както винаги подхода на Борисов е задължитално да се следва, а именно дигаме си сами пушилка,пращаме нашите хора от ДАНС че иначе ще се излагаме през Европата - следователи и прокурори (докато не ги обвържем с нашите работи - бенкетчета, командировчици и т.н.) , след това замитаме следите на кражбите (това е работата на ДАНС да ги изкараме чисти и неопетнени - станалото - станало, народа ги плащ (в т.ч. и следващите поколения), касата на ГЕРБ е пълна (всеки които не се отчита на Борисов няма място във властта), ще има пари за нови избори (пак е задължително да са победители - на ВСЯКА ЦЕНА, верните на партията кормпирани чиновници пак в управлението. БРАВО НА ДАНС - това ТРЕЙС е голяма хапка за тях - Препоръчваме им да продължат да следят изпъняваните от фирмата поръчки, така ще установят и други чиновници - Н-р ДЕНИЦА НИКОЛОВА - Зам. министърка в МРРБ и главнокомандаща най-доходния европейския фонд ЕФРР, какъо отношение има и наличието на конфрикт на интереси с ТРЕЙС ГРУП. ДАНС - призовавам Ви работете независимо и в интерес на народа, част от който сте - нали и Вие и децата Ви сти тези които наравно с другите плащате поразиите на тези самозабравили се ГЕРБЕРЧЕТА за друге наречени КАЛИНКИ а в дейстиветлност БЕЗО)ЛИВИ КРАДЦИ И НАРОДОПРЕСТЪПНИЦИ

По-добре се поинтересувайте и за други фирми, които редовно печелят държавни поръчки!!! Пълно е с акционери, които са министри, зам. министри, прокурори, следователи, съдии, депутати, общински съветници!!! И после се чудите защо имало корупция и защо все едни и същи фирми лапат големите поръчки!

А стига бе , да не сме подгони ли Румънците а аз да не съм разбрал ?. Или това е просто пушилка за прикриване на пейзажа .

Не е пушилка, това направо е сълзотворен газ.

А джиповете които зареждат нафта от тракторите,директно на полето,кой ще провери.

ДАНС да прекопае фонд ЗЕМЕДЕЛИЕ, щото нито една програма на фонда не се занимава с най-земеделската работа - КОПАЕНЕТО... Като му видиш шефа - с Версаче, ти се уясняват нещата. Я по дочени дрехи, с мотиката и т.н.

Жега! След толкова години, ДЕСЕТИЛЕТИЯ, НАД ПОНЕ ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ беззконие, базнаказаност, жестоко разграбване на България и безброй кражби, престъпления и корупция И НИКАКВИ РЕАЛНИ НАКАЗАНИЯ - нито адекватни, нито дори и неадекватни НА ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ОСОБЕНО ЕДРИТЕ И ГЛАВАТАРИТЕ ИМ, в България има работа за всички европейски прокуратури и служби взети заедно са поне няколко години напред неуморно! Не че това, което наблюдаваме не е имитация - ПРОСТО ИДВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОВЕРЯВАЩИ И ПРОКУРОРИ И ТРЯБВА НЕЩО ДА СЕ ОТЧЕТЕ И ДА СЕ ОПИТАТ ПАК ДА ИМ ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ! Да видим дали пак ще им мине номерът на олигарсите и хората им в прокуратурата, службите и съда!

От върха до дъното земеделието е само корупция и мошенничество - от министерските лимозини до лимозините и джиповете на синовете и дъщерите на селските феодали. А под почвата, дълбоко в тинята тъпите селяни величаят ,,феодала,, , че видите ли ако не бил ,,той,, нямало кой да обработва земята им- ПРОСТАЦИ допуснали да им откраднат земята. ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ РЕНТАТА КОЯТО ДАВАТ ФЕОДАЛИТЕ- ФЕРМЕРИ Е РАВНА НА ,,НЯКОЛКО КИОЛГРАМА ДОМАТИ ОТ ДЕКАР,,.

Да се провери най-щателно министър Танева - там е заровено кучето! Същата участва в 45 фирми, ТИМ, Мелинвест, има 200000 декара земя, Пивоварен завод "Болярка" и още хиляди имоти!

Брей тоя ДАНС лека- полека ще влязат и в кабинета на бате Бойко......майтап бе Уили.....

Ами ако се сбъркат и влязат,голям майтап ще падне.

Да проверят проектите по агроекология... Там тарифите за прикриване и точене на средства са твърди... И да точно сега трябва да проверяват, когато парите са изплатени и няма как да се скрие нищо... Единствено се надявам, да не са всички навързани и корупцията да е била само на долните нива...

Има ли сметка тоя хитрец в Панамските ?? Или тя се води на името на любовницата му .... оная малката кифла с кученцето??

Доста смотано население обитава тази територия!Пари на бакалин не се дават без чекмедже!Едни яйца на очи не могат да направят,те им дали милиарди да разпределят.

Заьщо чак сега данс се сетиха да влизат в земеделието? Когато дпс държаха земеделието са нанесени щети за милиарди но тогава никой не се мръдна пръста. Изглежда че само дпс прави каквото си иска безнаказано в тази държава и никой не ги търси.

А за огромните далавери с резерва години наред спомняш ли си? А защо точно сега ли? Ами защото на Бойко Истината му заявиха в прав текст от Запад и го предупредиха да се спре с масовите измами, кражби, далаверите и масовата корупция и защото ... ИДВАТ ПРОВЕРЯВАЩИТЕ, НО НЕ ФАЛШИВИ И ИЗМИСЛЕНИ, А ТОЗИ ПЪТ ИСТИНСКИ! Да видим дали и тях ще успеят да "кръстят" или заблудят и приспят...

Ами все тая. Явно едните не са угодни на другите и мъстят, че са ги изключили от потока с много пари. Горките земеделци (малките стопанства) пак ще ги тъпчат, лъжат и извиват ръце за подкупи. Ама да погледнат тюфлеците по местните служби Земеделие. Вместо да консултират безплатно, препращат хорицата при "външни консултанти" и делят парата после, която са измъкнали от хорицата.

Защо ли? Ами ето затова: Днес чета в Дневник следното: "Европейските експерти за прокуратурата все още не са пристигнали у нас

защо си позволяваш да си играеш с един реален човек по този начин?.... Ще ви напиша още нещо да кажем утре

Мдааа, противна угоена очилата, чиновническа физиономия..... Странно но на този вида му направо си проси два леви прави..... Отвратителен. Хора с такива лица не могат да бъдат нито честни, нито добри.

Боже, Боже, защо все едни същи угоени лоени топки ги слагат на позиции, откъдето се крадат не хиляди, а милиони? Народе-ееее, кога ще прогледнеш, за да видиш, че те управлява най-отвратителната мутренска мафия. Бай Тошо крадял, и хората били онеправдани? Ще падна от смях! Та тия мафиоти ги няма и в Италия! Мръсна сган..., съсипахте Родината...

Биха го преди НГ- декември 2011 г, в жк "Борово"- така казва чичко Гугъл.Както при професора онзи ден, но не сутринта , а вечерта.

Алооооооооо,другарю БОРИСОВ ???????

За какво дружество става дума?По новините казаха,че става дума за "Трейс"- имал техни акции, а им набутвал поръчки.

За да има страх в държавната администрация грешките на чиновниците трябва да се плащат от тях самите а не от държавата. Какво са виновни т.н. данакоплатци. Същото трябва да се случва и когато някой осъди държавата. Да плаща виновника.

виновни са данъкоплатците, защото мислят със задниците си когато гласуват

Цитирам новина от 21.07.2015: "Властта е в паника! България е ощетена с 1 милиард лева от шефа на Държавен фонд Земеделие Румен Порожанов. Потресаващата новина разкри само пред ...източник от фонда, настоял за анонимност през заплахата от моментално дисциплинарно уволнение. Според документите, с които разполагаме, в началото на януари 2015 година е пристигнало писмо от ЕК в Министерство на земеделието, което незнайно защо е заведено в секретно деловодство, въпреки че информацията в него е изцяло публична. От писмото става ясно, че на България се налага глоба от 28 831 832,78 евро по мярка 311 и 312 поради за проектите, свързани с изграждането на възобновяеми енергийни източници. В момента тече втора помирителна процедура, но ЕК е отхвърлила доводите от българската страна и предстои налагане на втора глоба от 68 000 000 евро, отново за проектите за изграждане на възобновяеми енергийни мощности. Дотук глобите за този период по темата зелена енергия са около 100 000 000 евро за държавния бюджет. Тежката санкция се отнася за периода 29 април 2011 15 октомври 2013 година, което случайно съвпада с целия предходен мандат на настоящия шеф на ДФЗ Румен Порожанов. Чиновникът, любимец на ДПС и ГЕРБ, бе назначен директор на Държавен фонд Земеделие" на 1 април 2011 година и освободен на 30 август 2013 г. Към момента заради незаменимия експерт" Порожанов официално са потвърдени санкции за над 500 000 000 евро, повече от 1 милиард лева, отсече отлично информираният ни източник. Това се крие панически от властта, а парите вече се плащат от държавния бюджет. Но, уви, Руменчо отново е на върха на корупционната пирамида и нищо не се е променило. Според източника на... една част от изтегления на 19 март рекорден в историята ни облигационен заем от 3,1 млрд евро от международните пазари е именно за да се покрие дупката от 1 милиард лева, нанесена от шефа на ДФЗ. Жестокото задължение е рекордно като еднократно теглене в историята на България. Със сумата почти се достига нивото от максимално позволения заем, който може да се тегли тази година. Според закона за бюджета той е до 8 млрд. лв. Припомняме, че след поредица наши разкрития за грандиозните злоупотреби във фонда Румен Порожанов забрани достъпа до за всички свои подчинени. Заповедта му е сведена за изпълнение до компютърните експерти в ДФЗ на 1 април, сряда." ХА, АМА ТОЙ ДРУГАРЯТ БОРИСОВ - В НЯКАКЪВ ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ ЛИ ЖИВЕЕ? ПОГАЗИЛИ ГО НЯКАКВИ ККААЛИИНКИ...

И тези отрпки ГЕРБ са още на власт, разпродават си Летища и Пристанища и Заробват със Заеми и Неродените Българи ! С Костинбродската Печатница на ГЕРБерастки победи не можем да се борим !!! Очевидно е нужно насилие срещу тези Мутри !

Чух че един видял като говорят че гипродал на Офшорко Панамски

И какво от това, че ДАНС някъде е влязла? Ще вземе някой лев, който досега не е успяла /по-скоро шефовете/ и всички ще замълчат......

06.01.2016 г. Нетодавна някак. Какво казва въпросната "светла" личност, ПОРЕДНОТО ШЕФЧЕ НАЗНАЧЕНО ЛИИИЧНО ОТ БОЙКО на въпросния фонд "Земеделие": "Не остана и едно неразгледано заявление от над 3000, казва изпълнителният директор на фонд "Земеделие" Платихме почти 3,3 млрд. лв. през миналата година. Това е с 850 млн. повече от 2014 г. Ще проверим проектите за селски туризъм и за калифорнийски червеи. Някои ще връщат субсидията Одитите на ЕК ни помогнаха да изчистим процедурите и да влезем в новия период с ясни правила" ПРИПОМНЯМЕ: "Калина Иванова Илиева е бивш изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" в периода август 2009 г. - октомври 2010 " А? От нея тръгна лаф КАЛИНКА НА БОЙКО! ВЪХ - ПАК НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ, А ИНАЧЕ НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ - САМО СЛУЧАЙНОСТИ МУ СЕ СЛУЧВАТ И ВИНАГИ НЕ БИЛ РАЗБРАЛ!!! Здравна министърка с тежки ментални отклонения - на магистрала намери! А текущия министър на здравеопазването не знае какво чудо го чака, понеже в кацата с мед топна пръстче и се помисли за безсмъртен! Но е ПРЕДЛОЖЕН на Другаря и не е от неговото котило!

Разчистване на бизнес територии,на които ще се нанесат супер некорумпираните гърбави бизнесмени.

По добре да бяха оставили Бойковата Калинка.Тя беше достатъчно тъпа и мижеше да не знае как да краде.

ДАИ и фонд земеделие е прахът в очите, който получаваме след докладите от ЕК за борбата с корупцията в Румъния и България. До политик няма да се стигне. Очакваме още някоя агенцийка да изгори и после всичко по старому.

Този ще отнесе пак як бой. А жена му в КТБ имаше внесени милиони, когато изнесоха списъците с вложителите тя беше с много милиончета. Може и тъщата му да е имала, ама като не се знае че са свои, не се направи връзка с порожанката.

Чистката трябва да започне паралелно на всички нива. Тъпите експерти също са корумпирани. Абсолютни изнудвачи

Тоя не го ли бяха били?

след дъжд качулка. ще хванете на крадеца опинците сега