40% от ислямистите в Австрия са влезли като мигранти

Като търсещи закрила мигранти са пристигнали в Австрия 40 процента от 287-те радикални ислямисти, засечени там в последните няколко години.

Обратно в новината

Коментари - 40% от ислямистите в Австрия са влезли като мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като мигранти ми, зер пък като ислямисти щяха да ги приемат............................

Не е възможно.Та нали тези страни които правиха метани за посрещането на бежанците ни упрекваха за лошата ни толерантност.В превод толерантност означава ""търпимост''Да си ги търпят тогава и да не мрънкат.Много бързо им свърши търпението!

по-нататък ще се разиграе сценарий от филм на ужасите а главните герой ще бъдат европейските управници.

Европейските управници първи ще напуснат "потъващия кораб". Няма какво да ги мислим тях, ние - обикновените хора да му мислим какво ни чака

Това не е вярно! Бежанците бягат от същите тези терористи, които създават проблеми в Ебропа! Така че аз не харесвам да се слага знак на равенство между бежанци и ислямски терористи!

премахне тази политическа,коректност,неолиберализъм,мултикултурализъм и т.н.Дано даде тон на малоумните западно европейци.Дано даде път на националните държави ,на белите хора,иначе няма живот от цигани,араби,най-долни касти афганци,пакистанци и друг добитък.Дано се стреснат малко олигофрените от З.Европа,по-точно брюкселските началници.

ДОБРЕО УТРО ,ТЪПАЦИ ,ОБЕСЕТЕ МЕРКЕЛ И се откажете да давате "акъл" ,а си оправете бакиите ,НО БЕЗ НАС ,кой каквото си е дробил ,да си го сърба !!!!!!!!!!!

Гадни расисти и дескриминатори!Защо насаждате омраза към бедните бежанци??! Те не са и не могат да бъдат терористи и ислямисти! Това са само висококвалифицирани специалисти, инжинери, Хора на изкуството, хуманисти, поети и философи, без които Европа ще загине. Те идват да ни спасят от демографска и икономическа криза. Носят ни модерните иновативни визии за живота. А вие интриганти: тинтириминтири ислямисти били. Толерастност ви липсва драги и търпение.

Това е долна инсиннуация! Тези не са ислямисти, а треньори по футбол, инженери, лекари и нобелови лауреати за мир. Изобщо това е долна хибридна пропаганда! Да ви е...м у евроатлантичската толерантност, да ви е..м! И, честно да си кажа, не ми е хич жал за западноевропейците, особено за французи, италианци, британци и немци. Как скачаха и викаха УРА, когато техните самолети бомбардираха Либия и Сирия!

а-а-а, значи сега като са в Австрия, са ислямисти. А като бяха в Чечня бяха борци срещу 'руската агресия'.

БРЦК

Така като се замислиш и двете твърдения са верни. Като във вица за състезанието на Путин и Обама. Путин завършил първи а Обама втори. В Щатите докладват - Путин едвам зашърши предпоследен, а Обама беше втори. В Русия докладват - Путин беше първи, а Обама едвам завърши последен.

А добрутро Европа,поканихте си ги, ся им берете дертовете,но не ни ги разпределяйте! Българи не приемайте по никакъв начин тая мръсна сган!

Защо ислямисти, не бяха ли желани мигранти? До вчера ги канеха и приемаха, милиарди се вложиха в "правилна" политика, а днес мащабни обиски и възмужение за безплатно раздаване на преведения коран с пари от Саудитска Арабия. Малко е късно вече, който е трябвало да дойде при вас е вече там - ще трябват нови джамии и тиража на преведения коран може и да не стигне!

Конвой - и при Меркел! Да си освежава расата!