Дания спира да приема бежанците, които й праща ООН

Дания обяви, че спира да приема близо 500-те бежанци, които й предлага всяка година Върховният комисариат на ООН за бежанците, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дания спира да приема бежанците, които й праща ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Дания носи отговорност да помага на хора, които искат убежище. Но освен това носим и отговорността да поддържаме икономическата, социална и културна сплотеност на Дания", обясни тя." ЕТО ТАКА трябва да отговарят на ЕС и нашите политици.

Е много ясно, няма как да приемем в Европа всичкото църно дето има по света. Скоро ще си припомним как сме се оправяли с тия хора през вековете. Няма по-зъл човек от белия няма и да се намери, не че ония не са зли ама са тъпи и не им се получава добре!

Ето една държава, с подобни на нашата мащаби и потенциали. Защо са на светлинни години пред нас, е въпрос за българските политици и техните избиратели.

Бях 4 години студент в Дания. Не останах очарован! Всичко е ужасно скъпо. Вярно, заплатите са големи, но разходите огромни! Като направих сметка, с мъка се връзват двата края, ако искаш да живееш нормално... За един скапан хотел с обща баня в Копенхаген се плаща по 150-200 евро на стая на вечер! В Германия за 100 евро се намира четиризвезден! Много апартаменти в центъра на Копенхаген нямат баня (само обща в мазето), не можеш да сложиш пералня (или обща в мазето или обществена на улицата). За кола трябва да се изръсиш по 3-4.000 евро на година само за данъци и застраховки...

Няма политическа коректност, няма криво разбрана толерастия, но има нормалност. На това правителство не му се налага да обяснява политиката си на народа. А при нас българския пенсионер едва преживява, а за мигрантите се гарантира нормално съществуване с помощите, които им се дават. Защо е тази дискриминация спрямо собствените ни граждани никой не казва.

"Нещото гнило" не било в Дания, ами в България.

За Дания знаем ,а за Бг никой не казва-колко сме приели,колко чакат в лагери и колко ....са започнали НЯКАКВА работа?????

При нас един умря от студ , преди да е почнала зимата. Дания е по на север. Предполагам,че е по-хладно. Да си ги вземат и в палатково селце в най-северната част на страната.Все ще намерят едно местенце, дето ще се усере...На пролет който издържал - със самолета и обратно...

И добре де, защо Дания може да спре приема на бежанци, ни не можем?!? На нас направо ни се карат от Брюксел, че трбявало да спазваме конвенцията за правата на човека и ни глобяват... А ония като дойдат тук и започнат да ни убиват и изнасилват, какво? Ами това било мултикултурализъм...

Мда тя Дания може и да спира приема, но които са там как да не искат приемен ден лично при тази министърка а ? Че и то със грешни документи да се връщат няколко пъти а :))) ???!!!