17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв точно е проблема? Един работодател е уволнил дисциплинарно свой служител - напълно законова процедура, предвидена в Кодекса на труда. След като има спор, той ще бъде решен в съда, защо трябва да се вдига шум до небесата, освен ако Мая Манолова не е започнала предизборната си кампания. Освен това, ако тази сестра е толкова кадърна и супер специалист ще я лапнат във всяка друга болница, при този глад на кадри. Ако не е просто поредния мързелив и некадърен синдикалист, няма да стои без работа и една седмица.

а няма ли лекари, които да получават по-малко бруто от сестрите в Токуда ?

сега е момент да се разпънат шатри и по- малки палатки пред Токуда !

Най- добре да върнат "Токуда-Аджибадем " там ,от където са дошли . За съжаление Българинът 500 години се бори със сабя и пушка с/у полумесеца. Но сега Българинът се кланя на червения полумесец, до земи. Пациентите плащат от скъпо прескъпо, лекари и мед. сестри работят ,щото им дават някой лев отгоре . А пациентите до вчера се лекуваха в Български болници ,със същия ефект. А за толкова работа ,като в "Токуда Аджибадем" ,лекари и сестри и в Българска болница да вземат повече. И в Турция умират болни ! https://trafficnews.bg/obshtestvo/pochina-nasko-plovdiv-koito-se-boreshe-levkemiia-150753/?fbclid=IwAR0adM-4Zie5ypV9HqlPmIHCW3q9iTt1Z9A40CIbDg8PEBgN3O0LZ9YREBc Аз се лекувам само в Български болници !

Тълпата е най-лошият съдия - Сенека

Защо медицинските сестри и акушерките не протестират срещу това недипломирани лица да заемат техните работни места, но срещу много по високо заплащане.