Пхенян: САЩ са най-лошият нарушител на човешките права

Пхенян нарече САЩ „най-лошия нарушител на човешките права в света“ и осъди плановете на Вашингтон да проведе конференция за ситуацията в Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян: САЩ са най-лошият нарушител на човешките права | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и защо не започнат с конференция за правата на човека в саудитска арабия?

За другото никой не знае, но заглавието е вярно.

Три и половина милиона руснаци избягаха от Русия и живет в момента в САЩ.Бягат от добро и отиват на зло. Русия и Северна корея ако си отворят границите за 24 часа ще се обезлюдят. САЩ ако си отвори границите половината свят ще се засели там.

А сега някой да каже, че не са прави. Верно, че в Корея нещата са трагични ама по въпроса са абсолютно прави.

Абе, мани, като четеш повечето коментари по-надолу, ще си кажеш, че Северна Корея е раят на Земята! Точно както едно време комунстическите гаулайтери се опитваха да ни внушават колко прогнил и икономически пропаднал е западния свят.

чакат на опашка за да заминат за УСА, в С. Корея най много Путин да иде за някой парад. САМИ РЕШЕТЕ КОЕ Е ПО-ХОБАВО!

САЩ, да се "грижи" за човешките права на народите! Всеки Народ има своя Мисия: да се научи да живее в Мир и в Хармония с Природата и има Права за Съществувание чрез Труд, Творчество, Културно и Духовно Развитие!НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВЛАСТ! Да не забравяме книгите на древните цивилизации преди нас, за войната между Атлантида и Рама, в която мощно оръжие на Атлантите е превърнало в пепел много народи по света. Атлантида унищожила Рама/древна Индия/, но след победата-АТЛАНТИДА ПОТЪНАЛА ОТ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ И СВЕТЪТ СЕ ВЪРНАЛ В КАМЕННИЯ ВЕК!Новата История на Света,започнала едва след няколко Хлядолетия след това! Време е, Светът да изкрещи:"Стоп на Войните и имперските икономически амбиции на САЩ"!

А теб кой те упълномощи да разкриваш световните тайни..малките космати човечета от Алфа Кентавър? :)

ДЕМОКРАТ И КОЗА НАЯЖДАНЕ НЯМАТ !

"Най-големият износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча" Мартин Лутър Кинг Разбира се, че го убиха, както 27 президенти, Джон Ленън и хиляди други честни американци....

Тоя да не е бил със съветско гражданство за да се изцепи така.

Ако не знаеш кой е "тоя", по-добре не се обаждай.

Много си прав хане!

Хане, не ползвай ханския шлем за цукало. И не го слагай на главата си след това ...

Хората са бедни и просяците по улиците ровят в кофите ! 1/3 от населението в чужбина да слугува на евриогейовете щот нямаме промишленост и селскостопанство.. Лапетата слушат чалга и не ходят на училище стават дебили ..И толкова много педита се навъдиха, чиста проба родоотстъпници продаващи си гъза на безценица а? Друго си е тази ми ти педокрация а?

Интересно защо не ходят да "слугуват" на северно корейците ;)

Като чета Севернокорейските обвинения към САЩ, все едно чета родните путлерасти ;)))

едно чета лайната излизащи от устите на нашите платени педократски еврогейове:)) С техните педи цености раждани от кофите с лайна дето ги носят вместо глави:)

Чети че тая твоя куха тиква трябва да влизат и някакви знания различни от кенефните путлерастки простотии.

Все пак е нелепо и смешно, хамериканците и северокорейците да спорят, кой е най-лошият нарушител на човешките права в света. И едните, и другите ....

Ми прави са северно корейците..Само две думи: Гуантанамо и Абу Гариб!!!! А да не говорим че в Краваристан ако си негро..очаквай отсрелване от полицията!! Нали ловния сезон за негри е открит!!!

В гуантанамо са затворени САМО чужди граждани пряко свързани с масови кланета. Всъщност това е добро място за изроди като джуджето Путлер.

То така и трябва да бъде, а не -- роми бият полицаи и бхк осъди държавата за погазване правата на ислямистите

А Пхенян изобщо не е нарушител на човешките права!? Затова там хората ядат трева и на снимките се вижда, че са слаби като пръчки. Само лоената топка Ким Чен Ун дебелее ли, дебелее. А в Америка всички са дебели - сигурно от лош живот. Та така че човешките права май се нарушават в Северна Корея, а не в Америка. Досега не знам някой да желае да емигрира в Корея, ама за Америка желаещите не са малко.

В АМЕРИКА ЖИВЕЯТ ГЕМЕОТА ТОЕСТ МУТИРАЛИ ХОРА КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕНЕСЕМ В КОРЕЯ ЗА ДА СТАНАТ ХОРА.

ами и тук има едни които си плачат за С.Корея.....комуноидите,може с волни пожертвования да ви съберем пари за еднопосочен билет до курорта там......ще го направя с огромно желание

Това да дадеш чичо си на кучетата да го ядат жив е най-хуманната корейска постъпка.А за човешките права Путин и корееца се надпреварват кой ще убие повече.

Ти и онзи бегееца сте форумните плъхове които разбирате от всичко. Абе намерете си работа и стига срахте по форумите вече.

Селски идиот,само зомбирани комуноиди "серат" тук и то за копейки но.......ЕГН-то ще си свърши работата русофилистици и предатели

А кой е най-добрият нарушител ? ''Най-лошият'', означава най-малко нарушава, най-слабо нарушава, нали така ?

В САЩ най - сериозно се нарушават правата на комунистите. КНДР е най - демократичната страна, защото на воля може да хвалиш линията на партията.

ПИПО

Без да искаш каза истината:) В САЩ комунистическата партия е забранена. Това според теб демократично ли е? В много от европейските държави са забранени крайно десни партии (фашисти) това демократично ли е? Тук не става въпрос дали е добро или зло, става въпрос за демокрацията. Всеки човек да се опреличава политически такъв какъвто се приема. Когато има забрана, това не е демокрация. Преди живеехме в социалистическо общество, сега в демократично и разлика за хората почти няма.

А демократично ли е да си комунист и да отричаш демокрацията? Комунизмът не може да съществува по демократичен начин.

укип в англия какво е? гръцката сириза какво е? на орбан партята в унгария какво е? сега си направи справка в 'свободна' русия как е и защо лидера на една от партите там е в затвора.. истината е че краиноляви и краино десни са едни и същи и едно време сталин и хитлер си делят полша, на сталин наи големя проблем и бил да не припознаят комунистите като фашисти, каквито са си всъщност, затова е надминал хитлер по ползването на пропаганда и путин е наи добрия му последовател в ползването на пропаганда объни внимание на лубимия ти рт канал колко му е финансирането и по колко се увеличава за последните 10 години и също доктрината му за наемане на нови кадри

Като видан путлераст доказа, че си изключително просто парче, нямащо си и грам понятие от демокрация. Нищо чудно че си от тези които са най-гласовити. Демокрацията не значи че всеки може да си пави каквото си иска. При демкрацията е забранено и убийството, обаче по малоумната ти логика не трябвало да е така. Демокрацията е равенство и свобода на всички граждани пред закона и равния достъп до властта, което липсва и при фашизма и при комунизма и защото тези "религии" по същество проповядват антидемокрация и диктатура. За истинската демокрация комунизъм и фашизъм трябва да са забранени, не че фашизма много се отличава от комунизма. Ръководството на СССР виждайки, че няма разлика се опитва да измести нещата и нарича националсоциалистите на Хитлер фашисти. Така че всичките русофилистични боклуци всъщност толкова сте зомбирани, че за вас всички които не са съгласни с правата линия на КГБ и Путлер са фашисти, не виждайки че между фашизма и Путлерастията НЯМА разлика.

хайде сега комунистите да се надпреварват за еднакво мнение с великия ким чен ун!!! Давайте и споделете, колко е лошо в САЩ. колко бездомни и гладни има, а в същото време в северна корея си правят сутзарядка и са щастливи по ... задължение!

както винаги в ДИР-а е пълно с подръжници на "опорните точки" на Путин. Основната от тях, е да се плюе по повод и без повод САЩ. В случая путинистите подкрепят най-човеконенавистния, комунистически режим в света. Една страна, която е изостанала поне с 1 век от съсдката си Южна Корея. Всеки път питам путинистите - защо не отидете да живеете в страните, които обожавате - КНДР или Русия? А все ви тегли на Запад, където пращате и децата си?!

Става дума за двойния аршин на принципа"може да са копелета,обаче са нашите копелета"Режима в Северна Корея е ясно какъв е,а какъв е този в Саудитска Арабия?

ПИПО

На този въпрос, трола е безпомощен.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! В САУДИТСКА АРАБИЯ ЕДНА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ СТРАНИ НЯМА ГЛАД!!! ОСВЕН ТОВА МНОЖЕСТВО РАЗПРОСТРАНЕНИ КЛИПЧЕТА В ИНТЕРНЕТ ПОКАЗВАТ ЧЕ И С ДЕМОКРАЦИЯТА СА МНОГО ПО-ДОБРЕ!!! АРАБИТЕ ИМАТ ХУБАВИ И СКЪПИ КОЛИ СУПЕР МАГИСТРАЛИ И ПРАВЯТ РАЗНИ НОМЕРА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ!!! АКО НАПРАВИШ ТАКОВА НЕЩО В СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЕДНАГА ЗАТВОР И СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗАЩОТО ИЗЛАГАШ ПАРТИЯТА!!! В АРАБСКИТЕ СТРАНИ Е СТРОГО САМО С АЛКОХОЛА И НАРКОТИЦИТЕ!!!

САТАНАТА ДА ВИ ЧЕТЕ ЛЕКЦИЯ ПО ЧОВЕШКИ ПРАВА ,Е ТОЧНО КАТО РОГАТИЯ ДА ВИ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО !

ама "лагери, изтезания, глад и убийства, сравними с жестокостите на нацизма" има и в САЩ, а също навсякъде, където САЩ са посели "демокрацията". Защо не проведат конференция и за ситуацията в САЩ и колониалните и страни?

На следващата среща в КНДР сигурно въпроса с Тополите и Булавите ще бъде решен и затова треперя кенийският примат и брат му Макака

Скоро американските терористи от Бялата палатка ще поемат към ловните полета на прадедите си, да убиват говеда с лъкове и стрели.

Усещам племето на Бялата Златка

Корейското джудже убиец говори за "лошата США" .Интересно защо хората гледат да избягат от Северна Корея и Русия, и то в лошите САЩ? Как така не се намери един бежанец за Русия и Северна Корея освен чисти предатели и шпиони?

Писна ми от платени драскачи!В Саудитска Арабия също никой не емигрира,защо ли?Колкото до Русия,никак не е просто да се направи.И накрая хората от Донбас в коя посока се изнесоха?

От Донбас основно се изнесоха към Украйна и около 30% към Русия. И то само щото Путлер нагло ги излъга с много доходи и високи пенсии. Сег в Крим си ядат топките от яд и ако след година има честе референдум в който руската армия да не брои бюлетитините то 100% мнозинството ще е против оставането в Русия.

Ким чен ун отдавна иска от Путин няколко стратегически ракети и да го научат как да ги пуска. Хамериканците вече нямаше да ги има и светът щеше да се отърве от най-голямото си зло - САЩ. Путин защо отказва - не е ясно.

Ким чен ун нарече Барак - африкански загубеняк.

По-сдържано,моля.Той навремето и Кадафито искаше от тия играчки,ама руснаците не му дадоха. Че нали при бомбардировките американците му убиха едно от децата... Обаче на мястото на Ким и аз бих искал. Нищо че Северна Корея е недосегаема. По-силни са военно от Южна Корея и това е... Ако ще ония звездолети да правят...

Какви глупотии пишеш ... ??? Пъстър свят е за предпочитане

Пърни глупости. Южнокорейската армия не отстъпва по численост на Севернокорейската, а е по добре екипирана. При конфликт въпреки зомбираността си много севернокорейци ще побягнат на юг, като армията на Садам срещу тройно по-малобройните войски на САЩ.

Освен лъчева болест, радиацията поражда ракови заболявания. Понеже сте наточени против онези,които движат света напред, а забравяте какво е рак, да ви питам знаете ли колко боли, когато човек се разболее от рак? Ясно е, че сте простички, ама и това да не знаете съвсем голяма излагация става. Едно време имаше преговори САЛТ1 и 2 имаше преговори , митинги, протести срещу ядрените бази в Европа. В СССР и на Запад първи осъзнаха, че ядреното оръжие убива всички и никой не остава незасегнат. Те разбраха, че не може да се даде ядрено оръжие в ръцете на маймуни, но се вижда, че нивото на Северна Корея е копирано напълно точно и сред българските русофилии, които са готови за жълти стотинки да пропагандират използване на оръжия за масово поразяване. Най- унизителното е, че руснаците първи посочиха пред света, колко големи са вредите от радиацията и след тях се включиха другите учени по света, а вие сте толкова назад, че не знаете, че именно Русия плаща огромни средства за опазване на ядрените си арсенали от идиоти като вас.

Поддържам в голяма част изказването ти, но не си ти човека, който ще определя кой е идиот и кой умен.

За Сащ войната е дрога. Те не понасят мира. През последните няколко години Сащ са участвали, пряко или косвено, във войни на териториите на над 130 страни. Пише американския журналист Стивън Лендмън.

Същото казва и Путин :))))) Това са страните с на.й-големи права за, не знам как му казват на населението там

Кои бе,каква комисия кви 5 лева? Ония ли,платените с американски пари ООН?Та това си е не международна,а американска организация.Направо американска програма! Ама не смеят да пипнат Северна Корея не смеяааат! Като знаем кой стои зад нея! Що не ги бомбардират,като слабата Югославия? Защото са БИТКОМ НАБИТИ с Ц-300,Ц-400,стрели,игли и прочие радости за американските самолети,плюс новите китайски разработки. А защо китайците помагат? Ами много просто-когато американците си решат проблемите в Украина,т.е. като загубят там,отново ще започнат да ги бъзикат около остров Тайван.Това си е просто американска политика-тя не може да съществува миг без международни конфликти,които тихомълком създава,а после шумно умиротворява...

Човешки права??? Те такова у Б-я нема!! А САЩ от одавна са за Международния съд в Хага за СИСТЕМЕН ТЕРОР!!!Може би това е единственната ИСТИНА казвана от Пхенян!!!!

Правата на човека са измислени, за да подтискат всички граждани, да се избиваме по между си. Онези с кървясалите очи си играят с хората, както им е кеф.

За тях е важно привилегиите и правата на собствените им граждани, всички други трябва да се съобразяват с това.

Не трябва ли първо да се приложи стратегия за спирането на ИДИЛ? После да се анализира ситуацията в Северна Корея.

Личи си, че е създадена, за да им върши работа, а те да гледат отстрани.

Ето, това е цинизъм!

ПО ГОЛЕМИ НАЦИСТИ ОТ САЩ КОЙТО НАРУШАВАТ В ГЛОБАЛЕН ПРАН ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ВЪВ ВСИЧКИ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ НЯМА.

И тази сутрин пръскаха с отрова в небето - Кемтрейлс! Много народ умря от тези отрови. И аз чувствам, че си отивам, а съм само на 32 г.

Нали ни предупредиха, че всеки втори човек на планетата ще бъде болен от рак. Така им е угодно. Ние вече ядем само ГМО и консерванти.

LeGrandTulup

Споко, и на 82 пак ще казваш същото ;)

Уважаеми, сащ са най - големите защитници на човешките права - достатъчно е да споменем затворите от рода на този в Гуантанамо и бомбите с уран пуснати над бивша Югославия - в центъра на Европа.

Като си помисля колко човеколюбиво е да треснеш две, не една а две атомни бомби над беззащитни цивилни японци ... и то след като изхода от войната е еднозначно ясен ...

В Дрезден е било и по зле.

В Съединените Адвокатски Щати - страната на неограничените възможности са издигнати в култ лицемерието и демагогията, пред който ограничения също не са поставени.

И всички войни са малко да споменем.

ЗАТОВА ИМА МНОГО БОЛНИ ОТ РАК ДОРИ ХОРА КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО Е АЛКОХОЛ ИЛИ ЦИГАРА

В КНДР е първичен,див комунизъм,без никакви човешки права,а нима путиновият режим в Русия не е същата желязна завеса и империя на злото,от която бягат всички,щом им се отдаде тая възможност?

Яж повече риба. Не очаквам от нея да поумнееш, но стават и чудеса. На нищо друго не можеш да се надяваш.

Искам да кажа само две неща:Хората родени и живяли в комунистическия лагер са болни и зомбирани и нямат никакъв шанс да се излекуват ако по някакъв начин не са се противопоставяли на тази болест....та второто е че,сте вече минало другаре и бъдещето изобщо не ви пренадлежи така,че колкото и да злобеете и да храчите тук.......кервана си върви а злобните комуноидни псета никой не ги слуша и от хуманна гледна точка ви оставяме да си заминете биологично а не както вие сте се разправяли в миналото с противниците си!!!

фактите говорят и боговете мълчат!

Пхенян греши. САЩ са най-добрият нарушител на човешките права. В това те са шампиони. Ненадминати!

Лумпен и ти си прав и майка ти също...САЩ нарушават човешките права, докато в Северна Корея такива изобщо няма!

Не знам как е в Северна Корея, но те не се месят в работите на други страни, докато САЩ само това правят.

Докога САЩ щесе бъркат във вътрешните работи на другите страни,защо трябва със сила да налагат своите "ценности", да погледнат себе си, или толкова са закъсали че подготвят нова война, за да заработят военнопромишлените им комплекси и да се изтласкат от дъното. Не разбиратли че ако не променят манталитета си на действия това ще е техния край. Казват че злията най много хапе когато умира, сигурно е вярно.

Дотогава, докато има балъци да им се връзват...

САЩ е най-големия диктатор и унищожител на света! И тази сутрин в небето пръскаха с отрова против хора!

Хи хии една жена на пазара видяла самолетите

Опаа...изригнаха братските колеги от Пхенян. Света ще се вслуша в мъдрите им слова и ще заклейми загниващия западен свят и американците с техните извратени ценности хи хии

и унижения,a вие тукa във вaшиa форум квичете и лaйте колкото си искaте !

подкрепям това мнение

кога дадат межународни пасппрти и валута на всички кореици... тогава ще повярвам на др. ким. ама вйобще що не публикувате новината в раздела с вицовете.

Малка поправка за правата,така като имам известни понятия за това - САЩ спазват правата в собствената си държава, но поради интереси забравят че това трябва да правят и извън САЩ

Присмял се Хърбел на Щърбел.